Sari la conținut

Traim antr-o societate....

Postări Recomandate

Postat
4 minutes ago, sorincurca said:

"An care" nu se mai foloseste gramatica limbii romane de ceva vreme.

mersi varule, dara eo sant mai old scul, am anvatat dacica antica, alaturi da burebista an liceu

Nu e vina mea ca nu poti anvata un dialect antic, demult uitat, lumea ma face analfabet doara ca nu ami antelege dialectul antic. Asta e problema lor!

• Oras:Ro/Buc
  • Oras:Ro/Buc
Postat
8 minutes ago, immortality said:

mersi varule, dara eo sant mai old scul, am anvatat dacica antica, alaturi da burebista an liceu

Nu e vina mea ca nu poti anvata un dialect antic, demult uitat, lumea ma face analfabet doara ca nu ami antelege dialectul antic. Asta e problema lor!

Stai chill dude! No problem. Ne vedem in tunelurile din Bucegi :))

Postat
6 minutes ago, sorincurca said:

Stai chill dude! No problem. Ne vedem in tunelurile din Bucegi :))

Vezi ca stramosii mei au sapat tunelurile alea cu mainile lor goale! Eventual un fatalau a zis ca era o idee buna sa foloseasca un tarnacop facut din bronz! Ceilalti Chads Dacici au ras de el, si-au batut joc de el, l-au batut, s-au pisat pe el in timp ce era inconstient intr-un colt, au ras de el eca e un tocilar puturos ca nu e in stare sa sape cu mainile sale goale, si i-au aruncat unealta, doar ca sa fie descoperita dupa 2000 de ani de catre noi...

Ai grije varule, ca nu tot ce citesti este real, istoria falsa este scrisa de castigatori, an timp ce istoria reala este transmisa din generatie an generatie!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...