jocrep1 Reputație: 710 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 23, 2021 Acum 30 minute, Crazygirl89 a spus: Sunt blonda ,dar nu proasta ! Bineinteles ca am prins ideea 😎 Meniul este foarte bogat si servit la orice ora cu placere !😜 Doar ca ,nu cred ca ma ridic la standardele cerute de voi si stau cumintica pe publi24 deocamdata. Sa ai o zi cat mai placuta! ☺ Nu a insinuat nimeni ca ai fi proasta. Imi cer scuze daca s-a inteles asta. Altfel ce sa zic, cred ca asa suntem mai multi de pe aici care scriem la obiect dar intr-un oarecare spirit de gluma, sa mai destindem atmosfera.😉 Daca te-am intimidat asa tare cu postarile noastre de ai renuntat sa mai dai detalii aici cred ca te inseli. Nu suntem asa de carcotasi si sa ne multumesti greu. Sunt multe fete care nu sunt top la vreun capitol, dar prin felul de a fi in timpul vizitelor te fac sa revii. Asa ca daca tu vrei si ai putin curaj incearca sa ne cunosti. Eu chiar as fi curios sa te cunosc. Succes in toate! S-auzim de bine!
jocrep1 Reputație: 710 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 23, 2021 Acum 54 minute, Crazygirl89 a spus: Sunt blonda ,dar nu proasta ! Bineinteles ca am prins ideea 😎 Meniul este foarte bogat si servit la orice ora cu placere !😜 Doar ca ,nu cred ca ma ridic la standardele cerute de voi si stau cumintica pe publi24 deocamdata. Sa ai o zi cat mai placuta! ☺ Daca cineva isi doreste, daca stie fetele din ultimul timp de pe publi, din discutiile de pe aici poate sa isi dea seama cam care ai fi de pe publi. Asta ca sa arat ca nici noi nu suntem asa naivi! Ne prindem repede! Atat! Ca dau idei prea multe! 😋 S-auzim de bine!
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Februarie 23, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Februarie 23, 2021 Fără idei d'astea!! Vreau să savurez meniul nestingherit... Preferabil la o oră cât mai târzie în noapte. La lumina lumânărilor (parfumate) 😜
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 23, 2021 12 minutes ago, jocrep1 said: Daca cineva isi doreste, daca stie fetele din ultimul timp de pe publi, din discutiile de pe aici poate sa isi dea seama cam care ai fi de pe publi. Asta ca sa arat ca nici noi nu suntem asa naivi! Ne prindem repede! Atat! Ca dau idei prea multe! 😋 S-auzim de bine! Am sa am grija unde pun virgula!😜 Voi sunteti veterani, deci stiti unde si ce sa cautati 😂 1
jocrep1 Reputație: 710 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 23, 2021 Acum 5 minute, Crazygirl89 a spus: Am sa am grija unde pun virgula!😜 Voi sunteti veterani, deci stiti unde si ce sa cautati 😂 Prea tarziu, ai pus deja virgule! 😅 Ne place sa fim bine informati, nu rau intentionati.🙂 Eu astept pana prinzi curaj si postezi aici! Vorba vine "astept". O sa fiu prin zona. 😉 S-auzim de bine!
benedict_ Reputație: 73 Postat Februarie 23, 2021 Postat Februarie 23, 2021 35 minutes ago, Crazygirl89 said: Am sa am grija unde pun virgula!😜 Voi sunteti veterani, deci stiti unde si ce sa cautati 😂 Asta imi era adresata mie. 😂 Am si intrebat-o pe WhatsApp daca accepte persoanele de etnie... 😂 O sa ajung sa merg la ea numa' fiindca mi se pare mai isteata! Ce-am ajuns... 😂😅
benedict_ Reputație: 73 Postat Februarie 23, 2021 Postat Februarie 23, 2021 1 hour ago, Cozonac7 said: Sunt cel mai mare admirator al tău!! 😍 Si cred ca nici nu prea are tatuaje. 😁 Acuma daca ne-ar si astepta mai imbracata in ceva fustita sau rochita, in loc de setul de bikini as fi si eu mult mai incantat! 😂 1
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 23, 2021 29 minutes ago, benedict_ said: Asta imi era adresata mie. 😂 Am si intrebat-o pe WhatsApp daca accepte persoanele de etnie... 😂 O sa ajung sa merg la ea numa' fiindca mi se pare mai isteata! Ce-am ajuns... 😂😅 Oooooopppsss ! Am incurcat borcanele 🤭😅 Din recenziile tale ,am dedus ca iti plac tipele cu corp ferm si care tind spre perfectiune 😊 Judecand din acest punct de vedere, nu te sfatuiesc sa ma vizitezi 🤣 1
costy7 Reputație: 1478 Postat Februarie 23, 2021 Postat Februarie 23, 2021 Acum 9 minute, Crazygirl89 a spus: Oooooopppsss ! Am incurcat borcanele 🤭😅 Din recenziile tale ,am dedus ca iti plac tipele cu corp ferm si care tind spre perfectiune 😊 Judecand din acest punct de vedere, nu te sfatuiesc sa ma vizitezi 🤣 Eu cred ca tu te plictisesti
crysty29 Reputație: 97 Postat Februarie 23, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 23, 2021 Si totusi...care este anuntul fetei?
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 23, 2021 15 minutes ago, costy7 said: Eu cred ca tu te plictisesti Pentru ca am bunul simt sa raspund domnilor de pe forum ,ai dedus ca ma plictisesc ? 🤔 Parerea ta 😇
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2021 Postat Februarie 23, 2021 Acum 19 minute, costy7 a spus: Eu cred ca tu te plictisesti Păi parca a zis ca doar in weekend lucrează.🤪
badboyy1 Reputație: 94 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 23, 2021 Domnisoara,se poate un link cu anuntul dmv?🙄
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 23, 2021 20 minutes ago, ccfdtig said: Păi parca a zis ca doar in weekend lucrează.🤪 Si in weekend-uri si ca programul mi-l fac in functie de programari .Asa am spus 🤭
22leon Reputație: 34532 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Postat Februarie 23, 2021 Acum 3 ore, Crazygirl89 a spus: Sunt blonda ,dar nu proasta ! Bineinteles ca am prins ideea 😎 Meniul este foarte bogat si servit la orice ora cu placere !😜 Doar ca ,nu cred ca ma ridic la standardele cerute de voi si stau cumintica pe publi24 deocamdata. Sa ai o zi cat mai placuta! ☺ 1 oră în urmă, Crazygirl89 a spus: Oooooopppsss ! Am incurcat borcanele 🤭😅 Din recenziile tale ,am dedus ca iti plac tipele cu corp ferm si care tind spre perfectiune 😊 Judecand din acest punct de vedere, nu te sfatuiesc sa ma vizitezi 🤣 Acum 49 minute, Crazygirl89 a spus: Pentru ca am bunul simt sa raspund domnilor de pe forum ,ai dedus ca ma plictisesc ? 🤔 Parerea ta 😇 Stil prea elegant si inteligent de a raspunde la comentarii ! Plus ca citeste si profilele celor care i-au raspuns. Asa "noutate" m-ai rar. Iar ca stil de a raspunde imi pare cunoscut, dar poate m-a insel. Asa ca permite-mi sa nu te cred ca ai avea tu vre-o retinere sau problema de a lucra cu forumul. In primul rand,cineva tot va ajunge la tine si va pune aici o recenzie (buna sau rea) ,dar atunci poate ajunge cineva care prefera stiulul mai hard,iar daca tu esti m-ai cu stlilul soft,recenzia s-ar putea sa te dezavantajeze. Si vor aparea discutii pe care le poti evita. Deci,sa trecem la lucruri serioase : topic nou, prezentare servicii,pret si poze
benedict_ Reputație: 73 Postat Februarie 23, 2021 Postat Februarie 23, 2021 2 hours ago, Crazygirl89 said: Oooooopppsss ! Am incurcat borcanele 🤭😅 Din recenziile tale ,am dedus ca iti plac tipele cu corp ferm si care tind spre perfectiune 😊 Judecand din acest punct de vedere, nu te sfatuiesc sa ma vizitezi 🤣 Mda, e mai complicat. Asa ar fi daca ar fi vorba doar de aspect. Si la aspect, daca e mai inalta, poate sa nu mai fie asa de fit. Iar daca are o personalitate care "ma starneste", poate din nou sa fie si mai putin fit! 😂😂😂 Dar destul despre mine, mai bine ne-ai mai spune ceva despre tine! 😋
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2021 Postat Februarie 23, 2021 Acum 2 ore, Crazygirl89 a spus: Si in weekend-uri si ca programul mi-l fac in functie de programari .Asa am spus 🤭 Dacă si... Atunci am lămurit acest aspect.🙂 Urmează poze, tarife, servicii...sau stam si la taclale pe aici...😂🤣
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 23, 2021 53 minutes ago, ccfdtig said: Dacă si... Atunci am lămurit acest aspect.🙂 Urmează poze, tarife, servicii...sau stam si la taclale pe aici...😂🤣 Pana maine dimineata cel tarziu,o sa imi pun anuntul aici 🤝 " Din plictiseala" ,iaca mai stam si la taclale 😅 1
jocrep1 Reputație: 710 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 23, 2021 Acum 21 minute, Crazygirl89 a spus: Pana maine dimineata cel tarziu,o sa imi pun anuntul aici 🤝 " Din plictiseala" ,iaca mai stam si la taclale 😅 Pune tu anuntul aici si poate iti mai trece din plictiseala 😄 S-auzim de bine!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2021 Postat Februarie 23, 2021 Acum 33 minute, Crazygirl89 a spus: Pana maine dimineata cel tarziu,o sa imi pun anuntul aici 🤝 " Din plictiseala" ,iaca mai stam si la taclale 😅 Stăm...cum sa nu stam! Te fac si o partidă de sah daca vrei. Nu table sau mai stiu eu ce jocuri de noroc...Un sah merge, ca observ cat de deep gândești...vad ca startul e destul de bun..."pionii" vad ca ii muți bine...🤪😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum