pularaul69 Reputație: 200 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 23, 2021 Pentru programari cum procedam? Link spre comentariu
hennesy Reputație: 326 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2021 Draguta d-ra ! Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 23, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 2 ore, pupu99 a spus: Duminica te mai gasesc in Bucuresti?? Buna da ma găsești 😘 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Februarie 23, 2021 Locatie calea mosilor 113, coada mareeee. Sunt curios recenzii 1 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 23, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 4 ore, pupu99 a spus: Duminica te mai gasesc in Bucuresti?? Buna da sunt Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 113 e pe Mosilol vechi peste bulevard si la 113 vis a vis e o scoala ceva. 113 e un bloc vechi unde pe etaj 6 era un cuib de 2-3 fete fiecare pe garsoniera ei si cu amfibianul prin zona. Marfa asa si asa in zona mai spre jos... Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 24, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 9 ore, glavan a spus: 113 e pe Mosilol vechi peste bulevard si la 113 vis a vis e o scoala ceva. 113 e un bloc vechi unde pe etaj 6 era un cuib de 2-3 fete fiecare pe garsoniera ei si cu amfibianul prin zona. Marfa asa si asa in zona mai spre jos... Nu vorbi in necunoștiinta de cauza Eu stau singura in locație ...... Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Da, singura, si langa e alta garsoniera cu alta singura si tot asa. Nu ma exprim la adresa ta pt ca nu te cunosc. Vorbeam de zona care intre noi fie vorba nu e de top. Daca ai posibilitatea sa te muti de acolo intr-o zona mai buna nu ar fi rau chiar si pe Mosilor dar in partea mai noua. 2 Link spre comentariu
ramonramon Reputație: -11 Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Bună, pune si tu programul. Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 24, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 1 oră, ramonramon a spus: Bună, pune si tu programul. Buna de la 12:00 la 22:00😘😘😘 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 24, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 Buna dimineața dragii mei azi ma găsiți de la ora 12:00 pana la 22:00 💎💎💎 5 1 Link spre comentariu
ramonramon Reputație: -11 Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Recenzii bucurești? Nr de telefon? Pe nr de sus nu raspunde nimeni.... Seriozitate!..... Link spre comentariu
Vizitator razielduke Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Am fost ieri. O sa bag recenzie dupa munca. Fata e in regula, corect cred ca era 200 pe ora. Locatia nu e cea mai fericita dar nici nu e vreo tepara. Merge o vizita. Luati 30 min daca aveti vreun dubiu. Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 24, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 28 minute, ramonramon a spus: Recenzii bucurești? Nr de telefon? Pe nr de sus nu raspunde nimeni.... Seriozitate!..... Sunt foarte ocupată nu are rost sa iau alte programare dacă am deja altele 🙂 Link spre comentariu
ramonramon Reputație: -11 Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Să vezi când nu ai programări ce aștepți dupa ei? Asa se întâmplă la început 😉 si eu cred că 200 ar fi pretul ok cu 100 fin...avem servicii mai ok la 200.Spor 1 1 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 24, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 37 minute, ramonramon a spus: Să vezi când nu ai programări ce aștepți dupa ei? Asa se întâmplă la început 😉 si eu cred că 200 ar fi pretul ok cu 100 fin...avem servicii mai ok la 200.Spor Cum spui tu ....! Link spre comentariu
covidu Reputație: 280 Postat Februarie 24, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 24, 2021 150 cu 250 e pretul corect. E printre cele mai bune alegeti la suma asta. 1 Link spre comentariu
chemoo Reputație: 17 Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Foarte frumoasa ! Link spre comentariu
butterflyeffect Reputație: 98 Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Buna tuturor! Am fost azi la domnisoara. Nu prea ma pricep la recenzii dar voi lasa aici detaliile importante. Pozele de pe prima pagina nu-i apartin. Nu mi sa parut asa tanara ca in poze si fundul ala bombat tot nu este al ei. E foarte skinny. Are aparat dentar si oralul e cam slabut. Pe de alta parte e ok la comportament si la actiune. Nu prea geme dar macar nu te grabeste si nu comenteaza la pozitii. Pe langa asta poti sa te intilnesti afara cu clientii care ies de la ea. Nu cred ca face dus dupa fiecare client pentru ca nu ar reusi (iese unul, intra altul). Locatia cam lasa de dorit (mosilor 113-bloc vechi). In concluzie, fata este ok pentru amatori de skinny dar pozele sunt fake. E ceva subiectiv daca merita sau nu banii ceruti. Eu nu cred ca mai revin. Bafta! 7 1 Link spre comentariu
ozgean Reputație: -104 Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 5 minutes ago, butterflyeffect said: Buna tuturor! Am fost azi la domnisoara. Nu prea ma pricep la recenzii dar voi lasa aici detaliile importante. Pozele de pe prima pagina nu-i apartin. Nu mi sa parut asa tanara ca in poze si fundul ala bombat tot nu este al ei. E foarte skinny. Are aparat dentar si oralul e cam slabut. Pe de alta parte e ok la comportament si la actiune. Nu prea geme dar macar nu te grabeste si nu comenteaza la pozitii. Pe langa asta poti sa te intilnesti afara cu clientii care ies de la ea. Nu cred ca face dus dupa fiecare client pentru ca nu ar reusi (iese unul, intra altul). Locatia cam lasa de dorit (mosilor 113-bloc vechi). In concluzie, fata este ok pentru amatori de skinny dar pozele sunt fake. E ceva subiectiv daca merita sau nu banii ceruti. Eu nu cred ca mai revin. Bafta! pacat.. Link spre comentariu
Vizitator bircof Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Am fost, am vazut....nu am ramas. Parerea mea: fara rautate, pozele nu refleta realitatea, sunt overrated si cu siguranta mai vechi. Ca aspect este mai in varsta decat acea pustoaica energica din poze, aparatul dentar o dezavantajeaza, sesizabila si vocea mai ingrosata. Imi pare rau ca i-am pierdut timpul dar e valabil si pentru mine, cadoul cerut nu-l comentez, este dreptul ei sa ceara ce vrea. Cheers. Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 24, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 38 minute, butterflyeffect a spus: Buna tuturor! Am fost azi la domnisoara. Nu prea ma pricep la recenzii dar voi lasa aici detaliile importante. Pozele de pe prima pagina nu-i apartin. Nu mi sa parut asa tanara ca in poze si fundul ala bombat tot nu este al ei. E foarte skinny. Are aparat dentar si oralul e cam slabut. Pe de alta parte e ok la comportament si la actiune. Nu prea geme dar macar nu te grabeste si nu comenteaza la pozitii. Pe langa asta poti sa te intilnesti afara cu clientii care ies de la ea. Nu cred ca face dus dupa fiecare client pentru ca nu ar reusi (iese unul, intra altul). Locatia cam lasa de dorit (mosilor 113-bloc vechi). In concluzie, fata este ok pentru amatori de skinny dar pozele sunt fake. E ceva subiectiv daca merita sau nu banii ceruti. Eu nu cred ca mai revin. Bafta! Mai sunt 2 fete dragul meu care lucrează sub mine la etajul 6 nu sunt clienți mei eu lucrez doar cu programări Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Februarie 24, 2021 Deci doua recenzii negative, pretul corect ar fi 100 cu 200....cam naspa, bine ca nu mi-am pierdut timpul. Faza cu poze false e chiar urata! Zeyaaa ai cuvantul... Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 24, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 2 minute, laury a spus: Deci doua recenzii negative, pretul corect ar fi 100 cu 200....cam naspa, bine ca nu mi-am pierdut timpul. Faza cu poze false e chiar urata! Zeyaaa ai cuvantul... Nu am cuvântul fiecare are dreptul sa și dea cu părerea dacă stau sa ma iau după toată lumea .... Link spre comentariu
delusione Reputație: -294 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 24, 2021 Zeya, draga mea Zeya , te ajut eu cu o sugestie .. scrie pe o foaie , nimfomane poza reala, aseaza poza langa trupul tau si fa ti o poza doua trei.. asa ne vom da seama cu totii de corpul tau .. e cel mai easy 😘 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum