Sari la conținut

VIP EXCORT CARLA 0730443632 PRIMA DATA AICI

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
Postat
Acum 4 ore, floryandoru a spus:

De vizitat clar..e misto fata

@floryandoru Mulțumesc frumos,  va aștept pentru o programare whatsapp sau telefonic.  😘😘

• Oras:Bucuresti
Postat

COB de 50 ron este acum inclus in finalizarea care a crescut de la 100 la 150? sau recenziile pozitive au dus la cresterea tarifului?

Postat

Buna dragilor sunt disponibila de la ora 12.30 pentru programări.  Whatsapp/telefonic 

Postat
4 hours ago, CARLA.C said:

Buna dragilor sunt disponibila de la ora 12.30 pentru programări.  Whatsapp/telefonic 

La id ascuns vad ca nu raspunzi,nu?

Postat
Acum 2 ore, Mr_clei a spus:

La id ascuns vad ca nu raspunzi,nu?

Nu răspund .

Postat

Disponibila pentru programări pana in ora 00.00 va aștept pe whatsapp pentru a stabili o programare cu mine.  Va pup 🥰😘😘

Postat

Buna dragilor,  sunt disponibila de la ora 13.30 pentru programări.  Whatsapp/telefonic pana in ora 00.00. 😘😘😘

Postat

HEEI DRAGILOR SUNT DISPONIBILĂ PENTRU PROGRAMĂRI.  VA AȘTEPT PE WHATSAPP PENTRU A STABILI O ÎNTÂLNIRE 🥰😘😘😘

Postat
Acum 20 ore, CARLA.C a spus:

HEEI DRAGILOR SUNT DISPONIBILĂ PENTRU PROGRAMĂRI.  VA AȘTEPT PE WHATSAPP PENTRU A STABILI O ÎNTÂLNIRE 🥰😘😘😘

Postat
La 03.03.2021 la 11:14, CARLA.C a spus:

Buna dragii mei,vreau sa rectific prestările mele pentru a nu mai avea neînțelegerile. 

Serviciile mele sunt:

oral protejat/neprotejat in funcție de igiena. 

normal (doar protejat)

69 plus diferite poziți

fk(in funcție de igiena și chimia dintre noi)

masaj normal 

girlfriend experience 

Anal ( contra cost 100 . Nu prestez cu mărimi) 

Preturi : 150 30 min ( 1 fin) 250 1h (1/2 fin) (Duș inclus neapărat) . 

(Nu fac finalizare orala/facială.)

Pentru programări va aștept pe whatsapp dragii mei ! 0730443632 . Sunt disponibila de la ora 12.00 pana in ora 24.00 .

Pfff🤦‍♂️, ai si modificat deja preturile,  250 lei fin / anal....era 200 lei ?! 

P.S   Stai un pic cu picioarele pe pamant , daca vrei sa ai vlienti revino la preturi mai decente....nu suntem in Germania . 

Sper sa nu te deranjeze coment-ul meu, este doar un sfat.

• Like 2
Postat
Acum 2 ore, hennesy a spus:

P.S   Stai un pic cu picioarele pe pamant , daca vrei sa ai vlienti revino la preturi mai decente....nu suntem in Germania . 

Eu nu oblig pe nimeni sa vina dragul meu. 

Cine este domn si se respecta si vrea ceva pe măsură ma suna. Te pup

• Oras:DA
  • Oras:DA
Postat
Acum 13 minute, hennesy a spus:

Daca te uiti la frecventa postarilor ei, iti dai seama ca nu are clienti.Fetele care au clienti isi ridica topicul de maxim doua ori pe zi

• Like 2
Postat
Acum 3 ore, lilisor95 a spus:

Daca te uiti la frecventa postarilor ei, iti dai seama ca nu are clienti.Fetele care au clienti isi ridica topicul de maxim doua ori pe zi

Asa este! 🤣🤣🤣🤣

Postat

Disponibila de la ora 18.00 pentru programări pana in ora 00.00 . Whatsapp/telefonic.  

Postat

Buna dragilor! Astăzi voi fi disponibila de la ora 14.30 pentru programări whatsapp sau telefonic.  Pana in ora 00.00 . Zi frumoasă 😘😘

Postat

Buna seara dragilor.  Tin sa va anunt ca din seara asta nu voi mai fi disponibila pentru o scurta perioada de timp. O seara frumoasa 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...