mimigift Reputație: 9 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2021 Buna! Caut un domn generos,pasional,tandru ! Sunt frumoasa si senzuala,cer si ofer confirmare on-line . Selectez persoana ,nu exista limita de timp. Intim sunt deschisa ,ma excita sexul total! La prima intalnire pretind un cadou in valoare de 1000 lei . Daca nu ai ezitari si esti evoluat financiar si social ! Mimi 0756.33.95.01 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 26, 2021 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 26, 2021 4 minutes ago, mimigift said: Buna! Caut un domn generos,pasional,tandru ! Sunt frumoasa si senzuala,cer si ofer confirmare on-line . Selectez persoana ,nu exista limita de timp. Intim sunt deschisa ,ma excita sexul total! La prima intalnire pretind un cadou in valoare de 1000 lei . Daca nu ai ezitari si esti evoluat financiar si social ! Mimi 0756.33.95.01 Adica 1000 de lei pot fii si pentru o luna?
mimigift Reputație: 9 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 26, 2021 Buna Petre!🥰 Prima intalnire in care ne cunoastem .Pe parcurs eu sunt deschisa la diferite relatii: de amanta,de angajata😃,de intalniri fara implicare emotionala,de vacante!Depinde de timpul si starea ta. Pot sa ofer mai mult decat finalizarile de la prima intalnire de cunoastere.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 26, 2021 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 26, 2021 32 minutes ago, mimigift said: Buna Petre!🥰 Prima intalnire in care ne cunoastem .Pe parcurs eu sunt deschisa la diferite relatii: de amanta,de angajata😃,de intalniri fara implicare emotionala,de vacante!Depinde de timpul si starea ta. Pot sa ofer mai mult decat finalizarile de la prima intalnire de cunoastere. Deci 1000 de lei la prima intalnire dupa care ramanem amanti?
mimigift Reputație: 9 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 26, 2021 Acum 22 minute, petrepetre02 a spus: Deci 1000 de lei la prima intalnire dupa care ramanem amanti? Sa inteleg ca esti casatorit? Scenariu: iti place compania mea,ma vrei mai mult ,ce iti dau si ce imi oferi este reciproc satisfacator,Da ,eu zic ca ne-am intelege daca avem interese comune!
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 26, 2021 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 26, 2021 17 minutes ago, mimigift said: Sa inteleg ca esti casatorit? Scenariu: iti place compania mea,ma vrei mai mult ,ce iti dau si ce imi oferi este reciproc satisfacator,Da ,eu zic ca ne-am intelege daca avem interese comune! interesul meu e sexul al tau e banul deci
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2021 Ma bufnește râsul... Zici ca miile cresc în copaci😀 2 1
mimigift Reputație: 9 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 26, 2021 Acum 1 minut, christiano_29 a spus: Ma bufnește râsul... Zici ca miile cresc în copaci😀 Eu imi doresc pana maine sa creasca in copacii din curtea casei tale!Sa facem o vacanta impreuna.😘
mimigift Reputație: 9 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 26, 2021 Acum 22 minute, petrepetre02 a spus: interesul meu e sexul al tau e banul deci Nu este banul! Interesul meu este sa gasesc una-doua persoane care sa ma placa pe mine! Sa considere anumite cadouri ,o investitie in mine! Pentru care zambetul meu inseamna ceva mai mult !
micul-jon Reputație: 8 Postat Februarie 26, 2021 Postat Februarie 26, 2021 Bună. Eu sunt singur. Însă aș vrea o relație cu o singura femeie. Adică când am timp si disponibilitate să-i trec pragul o data pe luna sa zic așa... Poate mai des.. ce zici? 1
mimigift Reputație: 9 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 26, 2021 Acum 4 minute, micul-jon a spus: Bună. Eu sunt singur. Însă aș vrea o relație cu o singura femeie. Adică când am timp si disponibilitate să-i trec pragul o data pe luna sa zic așa... Poate mai des.. ce zici? Vrei o relatie monogama cu mine?Si eu vreau sa avem un accord .Imi convine cu conditia sa ne vedem de cel putin doua ori pe saptamana,altfel voi calca stramb😍 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 26, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Februarie 26, 2021 Acum 3 ore, mimigift a spus: Buna! Caut un domn generos,pasional,tandru ! Sunt frumoasa si senzuala,cer si ofer confirmare on-line . Selectez persoana ,nu exista limita de timp. Intim sunt deschisa ,ma excita sexul total! La prima intalnire pretind un cadou in valoare de 1000 lei . Daca nu ai ezitari si esti evoluat financiar si social ! Mimi 0756.33.95.01 ai grresit rubrica!! Incearca aici https://nimfomane.com/forum/forum/365-caut-sponsori/ 2
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2021 Postat Februarie 26, 2021 Mimisor, ceva poze cu tine, putem vedea?
Postări Recomandate