Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2022 Partajează Postat Iunie 14, 2022 La 13.06.2022 la 21:46, Subteranaa a spus: Știind ca ii plac poeziile 😉m-am pus pe scris si a ieșit asta 😂 Tania nu ma uita Eu te-a astept acilisea Cu pula sculata tare Sa ma futi in pat calare Sa te ling sa te excit Sa te zvarcolești un pic Limba bine sa o plimb Sa tremuri dar nu de frig Fute-ma nu ma lasa Pasiunea fu a ta Vocea ta tare-mi placu Si acum vreau sa te fu… Capra Lot si in picioare Vreau sa ti-o dau cat mai tare Ca s-o simti cum intra bine Si s-o ceri cum se cuvine Pula-n pizda nu-i de joaca Ia-o toata ia-o toata Si sa inchei cum se cuvine O sa-mi dau drumu ca-mi vine O sa fie veselie Sa revin cu bucurie Si de fiecare data Sa te fut ca meriți fată Opa😹❤️ Link spre comentariu
bancheru24 Reputație: 2490 Postat Iunie 14, 2022 Partajează Postat Iunie 14, 2022 Se leaga o idila 😏 Miroase a indragosteala 😁 1 Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2022 Partajează Postat Iunie 15, 2022 Acum 10 ore, bancheru24 a spus: Se leaga o idila 😏 Miroase a indragosteala 😁 Nu ai simtul mirosului bun😹 Link spre comentariu
ozgean Reputație: -104 Postat Iunie 15, 2022 Partajează Postat Iunie 15, 2022 On 6/13/2022 at 9:46 PM, Subteranaa said: Știind ca ii plac poeziile 😉m-am pus pe scris si a ieșit asta 😂 Tania nu ma uita Eu te-a astept acilisea Cu pula sculata tare Sa ma futi in pat calare Sa te ling sa te excit Sa te zvarcolești un pic Limba bine sa o plimb Sa tremuri dar nu de frig Fute-ma nu ma lasa Pasiunea fu a ta Vocea ta tare-mi placu Si acum vreau sa te fu… Capra Lot si in picioare Vreau sa ti-o dau cat mai tare Ca s-o simti cum intra bine Si s-o ceri cum se cuvine Pula-n pizda nu-i de joaca Ia-o toata ia-o toata Si sa inchei cum se cuvine O sa-mi dau drumu ca-mi vine O sa fie veselie Sa revin cu bucurie Si de fiecare data Sa te fut ca meriți fată ce poezie de cacat... 1 1 Link spre comentariu
incepator3 Reputație: 107 Postat Iunie 15, 2022 Partajează Postat Iunie 15, 2022 La 11.06.2022 la 19:11, Tania__04 a spus: Ofer detalii pe whatssap ☺️, curând o sa răspund la mesaje 😁 Pe WhatsApp nici „seen” n-ai dat. Sunt curios ce-nseamnă „curând” la tine, sau dacă☝🏽️ le vei citii. Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10013 Postat Iunie 15, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2022 Acum 3 ore, Tania__04 a spus: Nu ai simtul mirosului bun😹 Adica ce vrei sa spui Tania, ca nu este nici măcar o ora de indragosteala sau cum? 😂😘 Acum 2 ore, ozgean a spus: ce poezie de cacat... Esti original colegule 👍🏻 Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz4 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2022 Partajează Postat Iunie 15, 2022 Nu îmi aduc aminte să fii citit o poezie mai nașpa de când mă știu , cam din topor așa, dezastru poetic. 😏. Credeam că poate mai mult de atât autorul 😒. Eu și beat dacă eram crecă o scriam mai sexy și cu rimă. Clar nu este punctul forte a lui @Subteranaa. Îmi cer eu scuze pentru el 🙄. În primul rând îi lipsește titlu gen " Tania , ești viața mea " sau , " Vreau să fii numai a a mea " 🤭 😝 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10013 Postat Iunie 15, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2022 Acum 1 oră, Turcoaz4 a spus: Nu îmi aduc aminte să fii citit o poezie mai nașpa de când mă știu , cam din topor așa, dezastru poetic. 😏. Credeam că poate mai mult de atât autorul 😒. Eu și beat dacă eram crecă o scriam mai sexy și cu rimă. Clar nu este punctul forte a lui @Subteranaa. Îmi cer eu scuze pentru el 🙄. În primul rând îi lipsește titlu gen " Tania , ești viața mea " sau , " Vreau să fii numai a a mea " Așa e ca te plictisești? Eminescu din mine a apus de mult, dacă o fi fost vreodată 😂. Rolul poeziei nu era sa arate talentul meu ca poet, ci sa mai anime topicul. Hai sa fii sănătos si te aștept cu o poezie mai poetica. Ps. Eu sunt Eminescu in pat nu pe hârtie 😉 2 Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1110 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2022 Intrebarea este cum se compara cu poezia Vogonilor 1 Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2022 Partajează Postat Iunie 15, 2022 Acum 5 ore, incepator3 a spus: Pe WhatsApp nici „seen” n-ai dat. Sunt curios ce-nseamnă „curând” la tine, sau dacă☝🏽️ le vei citii. Am programări făcute si unele mesaje nu apuc sa le văd sau sa răspund la ele . Scuzi Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz4 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2022 Partajează Postat Iunie 15, 2022 Acum 4 ore, Subteranaa a spus: Așa e ca te plictisești? Eminescu din mine a apus de mult, dacă o fi fost vreodată 😂. Rolul poeziei nu era sa arate talentul meu ca poet, ci sa mai anime topicul. Hai sa fii sănătos si te aștept cu o poezie mai poetica. Ps. Eu sunt Eminescu in pat nu pe hârtie 😉 Adevărul e că nu e chiar atât de rea și eu nu eram plictisit, ci doar un pic 🤏 invidios😔. Scuze. " Ps. Eu sunt Eminescu in pat nu pe hârtie 😉" ........... 🙄😒 -- Mda, eu în pat sunt praf , când îl bag pe Sultănescu , zici că le fac anestezie generală. Nu mai mișcă niciuna. Puteam să zic și eu că sunt Pablo Picasso , că desenez bine în pat , bla bla , bla. Pamflet . Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4048 Postat Iunie 15, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2022 Hai Tania cu pozele si cu versurile, cine i colega? 1 Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2022 Partajează Postat Iunie 16, 2022 Acum 16 ore, 71laciport a spus: Hai Tania cu pozele si cu versurile, cine i colega? Nu am colega ! Mâine plec din București !❤️☺️ Link spre comentariu
ionxxx1 Reputație: 347 Postat Iunie 16, 2022 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iunie 16, 2022 Acum 27 minute, Tania__04 a spus: Nu am colega ! Mâine plec din București !❤️☺️ Abia ai revenit si deja pleci? Oricum ma bucur ca am reusit sa te vizitez zilele astea. Cand te intorci? 😁 Link spre comentariu
ddydz Reputație: 23 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 16, 2022 4 hours ago, Tania__04 said: Nu am colega ! Mâine plec din București !❤️☺️ Ai făcut banii de vacanta și pleci? Link spre comentariu
laurentiulrl Reputație: 1 Postat Iunie 28, 2022 Oras:Pantelimon Oras:Pantelimon Partajează Postat Iunie 28, 2022 Am fost acum un an la Tania, dar cand vad pozele astea si ma gandesc cum a fost..doamne, de-ar fii toate femeile asa, nu le-am mai insela😂😂e geniala femeia, are o carisma aparte, intri, vorbesti cu ea de parca va cunoasteti de 2 ani, te ia la intrebari putin pana te acomodezi si dupa incepe sa te sarute peste tott, eu stateam pe scaun si mi o sugea si are oglinda maree, se vedea genial..cand se intoarce, eu va sfatuiesc sa nu o ratati pt ca e altceva, credeti ma! te pup jos Tania😏 1 Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Partajează Postat Iulie 22, 2022 La 16.06.2022 la 13:22, ddydz a spus: Ai făcut banii de vacanta și pleci? Am avut niște probleme de familie 🙏🏼 Link spre comentariu
alexgg Reputație: 12 Postat Iulie 22, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 22, 2022 Cand revi? Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2022 Partajează Postat Iulie 24, 2022 La 22.07.2022 la 12:57, alexgg a spus: Cand revi? Astăzi 👉🏻👌 Link spre comentariu
puica12 Reputație: -27 Postat Iulie 24, 2022 Partajează Postat Iulie 24, 2022 Așteptam poze noi cu tine Link spre comentariu
ionxxx1 Reputație: 347 Postat Iulie 24, 2022 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iulie 24, 2022 Acum 2 ore, Tania__04 a spus: Astăzi 👉🏻👌 😍😍😍 îți scriu pe whatsapp pentru programare 😘😘😘 Link spre comentariu
mr president Reputație: 4053 Postat Iulie 24, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 24, 2022 2 hours ago, Tania__04 said: Astăzi 👉🏻👌 Cand deschizi Wapp-ul? Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4048 Postat Iulie 24, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Iulie 24, 2022 Huston, come in please!! no reply 4 me, either Link spre comentariu
dorky07 Reputație: 1019 Postat Iulie 24, 2022 Partajează Postat Iulie 24, 2022 Tania, tania… Link spre comentariu
robertart Reputație: 46 Postat Iulie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2022 Buna Tania, ai revenit? Esti disponibila? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum