Sari la conținut

Beatrice, 19 ani ,iasi

Vizitator BeatriceVIP

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
3 hours ago, nickbocsa said:

Superbă pizdă ai... 😘😘😘

Dap, nici nu intra coco pana nu se trag un pic cortinele .  

Insa ce am remarcat mai recent a fost ca atunci cand zambeste sau rade i se reveleaza fateta aia de 19 ani, de juvenila .  Sper s-o mai vad asa.

Serioasa are vreo doua stelute in minus.

Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP
Reputație: 0
Acum 2 ore, sofer100 a spus:

Dap, nici nu intra coco pana nu se trag un pic cortinele .  

Insa ce am remarcat mai recent a fost ca atunci cand zambeste sau rade i se reveleaza fateta aia de 19 ani, de juvenila .  Sper s-o mai vad asa.

Serioasa are vreo doua stelute in minus.

promit ca voi zâmbi mai des🥰

Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP
Acum 10 ore, sofer100 a spus:

Un puiut l-ai trimis in vacanta... 

Tre sa dai portie dubla la prima .

doi am trimis ,doar ca unul a înțeles și cu siguranta nu ești tu acela

Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP

bună dimi puiuți și sfârșit de săptămâsăptămână frumos sa aveti🥰🥰

astazi sunt disponibila între 12-00😜

va aștept cu programari pe whatsapp sau telefonic 😇🤗🤗16252353159618496732538898712963.jpg.0af3c0b039d0f211dda7e92cba35d3bb.jpg

20210714_115754.jpg

Link spre comentariu

Am vizitat domnișoara mai mult pentru aspect decât altceva..și am rămas dezamăgit de mai multe lucruri...DAR mă opresc doar asupra unui aspect care mă deranjează cel mai tare la o fata/femeie...și anume igiena. Când după normal, mirosul e cel care e..nu mai este nimic de zis. Îmi place foarte mult cum arata fata foarte mult, dar ce am spus anterior ma face sa nu mai doresc o revenire. Spor  la ce vă doriți !

• Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 9 ore, outofmymind a spus:

Am vizitat domnișoara mai mult pentru aspect decât altceva..și am rămas dezamăgit de mai multe lucruri...DAR mă opresc doar asupra unui aspect care mă deranjează cel mai tare la o fata/femeie...și anume igiena. Când după normal, mirosul e cel care e..nu mai este nimic de zis. Îmi place foarte mult cum arata fata foarte mult, dar ce am spus anterior ma face sa nu mai doresc o revenire. Spor  la ce vă doriți !

de ce sa te opresti la un singur aspect! scrie despre mai multe aspecte. scrie tot ce ai pe suflet. ce dacă tu ești cont galben și ea cont rosu. scrie tot! nu te baga baietiu in seama dacă nu scrii o recenzie completa…..

#joscenzura

Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP

Acum 10 ore, outofmymind a spus:

îmi pare rau pt experienta ta neplăcută și dezgustătoare ,daca vei mai dori sau nu o revenire este strict decizia ta dragule 😘îmi pare rau pt ca ti am irosit timpul (atat am de zis)

spor la ce îți dorești 😘

Screenshot_20210717-095612_Chrome.jpg

Screenshot_20210717-100501_Chrome.jpg

Screenshot_20210717-100249_Chrome.jpg

Screenshot_20210717-095932_Chrome.jpg

Screenshot_20210717-095854_Chrome.jpg

Screenshot_20210717-095600_Chrome.jpg

Screenshot_20210717-095548_Chrome.jpg

Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP

bună dimi puiuți

astazi sunt disponibila între 12-22

va aștept cu programari pe whatsapp sau telefonic 😋😋😋

20210716_201316.jpg.ea611ff1e64ef6897b4c3a028ef24c74.jpg

Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP
Acum 13 minute, colericul a spus:

Habar n-am cine a scris ce ai citat dar outofmymind este un user vechi si extrem de credibil iar daca nu ma inseala memoria, are legatura si cu sectorul de sanatate... prin urmare stiu cine trebuie crezut. 

ti am răspuns în pm🤗

Link spre comentariu
2 hours ago, colericul said:

Habar n-am cine a scris ce ai citat dar outofmymind este un user vechi si extrem de credibil iar daca nu ma inseala memoria, are legatura si cu sectorul de sanatate... prin urmare stiu cine trebuie crezut

Stii tu sigur că are legătură cu sistemul medical.Poti arata asta ? Hai să fim serioși :D.

Pe 20 august 2020 a scris despre altă fata citez: are probleme de igiena la pizdoi.

Eu cred că este neurochirurg.

• Haha 1
Link spre comentariu
1 hour ago, colericul said:

Habar n-am cine a scris ce ai citat dar outofmymind este un user vechi si extrem de credibil iar daca nu ma inseala memoria, are legatura si cu sectorul de sanatate... prin urmare stiu cine trebuie crezut. 

Sunt de la mai multi vizitatori. Ultimele 3 randuri sunt ale mele si sunt scrise aprox prin ian, in febr-mai am avut pauza la ea , in martie gasisem o prepusha de vreo 18 intr-un cuib.

Recent am reintrat in cercul ei de vizitatori, si pot spune ca cele trei randuri scrise sunt perfect valabile si acum, integral. Am stat cu botu'/ nasul in sanul mai apropiat destul de mult si nu mi-a venit nici un miros de la sub-brat . In plus, se simte diferit la palpat pielea proaspat spalata fata de pielea imbibata de transpiratie.

Am scris de niste zgandareli la o vizita, am scris de programare anulata (aici tre'sa recunosc ca era sa ma scap la vale, daca nu ma lamuream despre ce a fost vorba ), dar cu igiena CORPORALA nu am avut probleme . O sa ii fac in privat niste recomandari cu privire la tipul de lenjerie folosit ( la prosoape eu umblu cu al meu in sacosa dupa o experienta la o colega din zona ). 

Daca tot il cunosti pe Outofmymind, este cumva din CT? Pe Iasi nu l-am remarcat cu alte recenzii/ comentarii.

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

3 minutes ago, colericul said:

daca nu ai gasit ce scre inseamna ca TU nu stii sa cauti, nu ca nu a scris. 

Stau prost cu memoria (n-am putut sa invat nici poezia Luceafarul)

(din ce-am frunzarit pe topice in ultimii doi ani, nu imi amintesc de nici un comentariu al lui , nimic, dar nu e foarte important. Am intrebat de CT pentru ca B.VIP a trecut si pe acolo )

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...