Vizitator alabalaportocala Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2021 Postat Aprilie 7, 2021 Acum 49 minute, Tudoricareal a spus: Nu mai da covid la fete! Nu vreau să mă cert pe topicul unei fete atât de frumoase cu toți gheolbanii, dar -- ți-ai făcut contul cu un minut înainte doar să scrii inepția aia? Ia că-ți pun și eu o poză. Una bucată vaccin anti gripal sezonul 2020/2021 executat. Una bucată adeverință anti covid executată. Sunt scobit în nas de 6 luni de zile zilnic la muncă să văd dacă nu am covid. Când am răcit zilele trecute am făcut 3 teste rapide într-un interval de 48 de ore și toate negative. Ieri am făcut și una bucată RT-PCR care e concludent și ăla tot negativ. La anticorpii pentru covid stau foarte-foarte bine. Tot ieri, am făcut și Anticorpi anti-Bacillus Anthracis (adică Antrax) pentru că am fost într-o zonă de risc acum ceva timp și trebuia să verific la 60 de zile distanță, din nou. Totul bine. Am făcut și RPR/VDRL și altele, tot la muncă, ce zici, vrei să îți trimit și vaccinarea din grădiniță? Nici măcar nu sunt contagios, am virulență 0, dar nu vreau să mă duc până nu mă simt optim
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2021 Postat Aprilie 8, 2021 Acum 11 ore, alabalaportocala a spus: Nu vreau să mă cert pe topicul unei fete atât de frumoase cu toți gheolbanii, dar -- ți-ai făcut contul cu un minut înainte doar să scrii inepția aia? Ia că-ți pun și eu o poză. Una bucată vaccin anti gripal sezonul 2020/2021 executat. Una bucată adeverință anti covid executată. Sunt scobit în nas de 6 luni de zile zilnic la muncă să văd dacă nu am covid. Când am răcit zilele trecute am făcut 3 teste rapide într-un interval de 48 de ore și toate negative. Ieri am făcut și una bucată RT-PCR care e concludent și ăla tot negativ. La anticorpii pentru covid stau foarte-foarte bine. Tot ieri, am făcut și Anticorpi anti-Bacillus Anthracis (adică Antrax) pentru că am fost într-o zonă de risc acum ceva timp și trebuia să verific la 60 de zile distanță, din nou. Totul bine. Am făcut și RPR/VDRL și altele, tot la muncă, ce zici, vrei să îți trimit și vaccinarea din grădiniță? Nici măcar nu sunt contagios, am virulență 0, dar nu vreau să mă duc până nu mă simt optim Nu trebuie sa dai explicații la nimeni dragul meu ,cu atât mai puțin domnului care a comentat, eu te consider un om extraordinar atata timp cât ai anulat din motivul asta, ca sa fiu eu bine și pe deasupra te ai oferit sa plătești pt ca ai anulat Te sărut și bea mai mult ceai de menta sa te pui pe picioare, pupiciii
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2021 Postat Aprilie 8, 2021 Buna dimi 🥰 Astazi mai am 2 locuri 🙂 de la 15 30 la 16 00 si de la 17 la 18 Pupici dulci🥰🥰🤗😘
dan1984 Reputație: 93 Postat Aprilie 8, 2021 Postat Aprilie 8, 2021 buna beatrice! a fost cineva care te-a întrebat dacă practici fk (French kiss).... spre rușinea mea nu am văzut dacă i-ai raspuns te întreb și eu același lucru, faci fk? și dacă da, in ce condiții? iti multumesc! 1
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2021 Postat Aprilie 8, 2021 Acum 4 ore, dan1984 a spus: buna beatrice! a fost cineva care te-a întrebat dacă practici fk (French kiss).... spre rușinea mea nu am văzut dacă i-ai raspuns te întreb și eu același lucru, faci fk? și dacă da, in ce condiții? iti multumesc! Încă nu
dan1984 Reputație: 93 Postat Aprilie 8, 2021 Postat Aprilie 8, 2021 Acum 10 minute, BeatriceVIP a spus: Încă nu îți multumesc pentru raspuns 1 1
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2021 Postat Aprilie 8, 2021 Acum 10 minute, dan1984 a spus: îți multumesc pentru raspuns Cu drag 🤗și un mic cadou 🥰
alx980 Reputație: 205 Postat Aprilie 8, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 8, 2021 Acum 32 minute, BeatriceVIP a spus: Cu drag 🤗și un mic cadou 🥰 Asa cadouri ?🥵🥵🥵🥵👀👀
mazare_radu Reputație: 1027 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 9, 2021 Acum 11 ore, BeatriceVIP a spus: Încă nu Cica, "inca nu", dar cand, cand o sa cresti mai mare? Normal era sa raspunzi, DA sau NU. 1
dan1984 Reputație: 93 Postat Aprilie 9, 2021 Postat Aprilie 9, 2021 Acum 4 minute, mazare_radu a spus: Cica, "inca nu", dar cand, cand o sa cresti mai mare? Normal era sa raspunzi, DA sau NU. n-am mai continuat cu întrebări gen: cum adică ÎNCĂ nu? de ce încă nu? dar întrebările is valide..... 1 1
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2021 Postat Aprilie 9, 2021 Acum 7 ore, mazare_radu a spus: Cica, "inca nu", dar cand, cand o sa cresti mai mare? Normal era sa raspunzi, DA sau NU. Încă nu e momentul sa fac asta ,DECI NU sper ca ești lămurit 😘
troll2000 Reputație: 39 Postat Aprilie 9, 2021 Postat Aprilie 9, 2021 :)) o sa faca cu voi ca si cu analul..."doar clientii fideli" si asa o sa puna iar botul prostii ca poate "deblocheaza" serviciul Chiar vreau sa o felicit pe Beatrice...buna strategia de marketing 1
bjorn ironside Reputație: 208 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:IS Oras:IS Postat Aprilie 9, 2021 20 minutes ago, troll2000 said: :)) o sa faca cu voi ca si cu analul..."doar clientii fideli" si asa o sa puna iar botul prostii ca poate "deblocheaza" serviciul Chiar vreau sa o felicit pe Beatrice...buna strategia de marketing Condiitle sub care presteaza Beatrice sunt justificate de dreptul la autonomia corporala. Fie ea idee de marketing sau nu, daca spune ca nu se simte confortabila cu ideea de a presta anal cu cei care se nu se numara printre "clientii fideli", nu vad cum ai putea sa te simti indreptatit la acele servicii. 1
troll2000 Reputație: 39 Postat Aprilie 9, 2021 Postat Aprilie 9, 2021 Pana la proba contrarie raman la ideea ca e doar marketing dar trebuie sa recunosc e ingenioasa tipa...nu am ce comenta la acest capitol 1
Vizitator alabalaportocala Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2021 Postat Aprilie 9, 2021 Băbăeți, voi înțelegeți că uneori o comunicare mai pragmatică și mai puțin agresivă vă duce departe-departe? Nu doar aici pe forum, așa - în general. Abia aștept să mă întâlesc cu @BeatriceVIP și să vă povestesc despre ea :)
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2021 Postat Aprilie 10, 2021 Acum 15 ore, troll2000 a spus: :)) o sa faca cu voi ca si cu analul..."doar clientii fideli" si asa o sa puna iar botul prostii ca poate "deblocheaza" serviciul Chiar vreau sa o felicit pe Beatrice...buna strategia de marketing Hahaha ,atat meriți Nu e ,nu vreau sa fac asta momentan si atat
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2021 Postat Aprilie 10, 2021 Acum 14 ore, alabalaportocala a spus: Băbăeți, voi înțelegeți că uneori o comunicare mai pragmatică și mai puțin agresivă vă duce departe-departe? Nu doar aici pe forum, așa - în general. Abia aștept să mă întâlesc cu @BeatriceVIP și să vă povestesc despre ea Si eu dulceață🤗🥰🥰
Gorane Reputație: 1 Postat Aprilie 10, 2021 Postat Aprilie 10, 2021 Nu cred ca e vorba de marketing la faza cu analul. Cred ca e mai mult de chimie intre oameni. Eu am avut parte si de anal cand am fost la ea. E o fata cu foarte mult bun simt. Atat am de comentat si nu voi intra in polemici cu nimeni.
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2021 Postat Aprilie 11, 2021 Acum 9 ore, Gorane a spus: Nu cred ca e vorba de marketing la faza cu analul. Cred ca e mai mult de chimie intre oameni. Eu am avut parte si de anal cand am fost la ea. E o fata cu foarte mult bun simt. Atat am de comentat si nu voi intra in polemici cu nimeni. Multumesc 🤗🥰 (sigur se va trezi cineva sa comenteze aiurea aici)
Vizitator alabalaportocala Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2021 Postat Aprilie 12, 2021 Încă îmi miros mâinile a @BeatriceVIP🤪 Nu m-am hotărât unde vă voi spune despre experiența cu ea, aici sau în jurnal pentru că îi voi mai face o vizită înainte de a scrie orice altceva. Cert e că cel puțin eu m-am simțit bine ❤️
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2021 Postat Aprilie 12, 2021 Acum 1 oră, alabalaportocala a spus: Încă îmi miros mâinile a @BeatriceVIP🤪 Nu m-am hotărât unde vă voi spune despre experiența cu ea, aici sau în jurnal pentru că îi voi mai face o vizită înainte de a scrie orice altceva. Cert e că cel puțin eu m-am simțit bine ❤️ Si eu ,am început ziua foarte bine 🤗🤗te sarut 😜❤❤
mitza27 Reputație: 7 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:Fagaras Oras:Fagaras Postat Aprilie 12, 2021 Salut, la brasov pe cand ajungi?
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2021 Postat Aprilie 12, 2021 Acum 1 minut, mitza27 a spus: Salut, la brasov pe cand ajungi? La toamna am in gand sa va fac o vizita scurta Voi anunta cand va fi cazul ,pupici🥰🥰
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2021 Postat Aprilie 13, 2021 Buna dimi🥰 Astazi sunt disponibila între 10 și 13 sau 15:30 si 17 Pupici🤗🥰🥰
alx980 Reputație: 205 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 13, 2021 1 oră în urmă, BeatriceVIP a spus: Buna dimi🥰 Astazi sunt disponibila între 10 și 13 sau 15:30 si 17 Pupici🤗🥰🥰 Valeuuuuuuu 🥵🥵🤯 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum