Sari la conținut

Masaj erotic - Maria severin

GCapone

Postări Recomandate

• Telefon: Necunoscut
  • Oras:Toată țara!
Postat

Replica asta cu vulpea si cu acreala am citito pe topice de mi sa acrit 😂😂🤣🤣

Postat

Nu vreau sa se inteleaga gresit, chiar nu am nimic cu domnisoara sau cu serviciile si preturile practicate de ea , DAR mi se pare tare ciudat(este prima la care vad) modalitatea de contact. Cred ca era mult mai simplu si mai elegant sa achizitioneze o cartele sim cu numar care sa o foloseasca strict pentru activitatea desfasurata de ea. O seara faina tuturor!

• Oras:Dr tr Severin
  • Oras:Dr tr Severin
Postat

Pe lângă faptu ca modalitatea de contact e grea iam spus sa ne spună și noua serviciile și tarifele aici pe forum și na vrut doar în privat

• Oras:Timisoara
Postat

Ma uit ... si ma apuca rasul ...si nu ala din padure  😂😂😂

Atat scandal ... parca sunteti babele de la sat iesite la poarta sa schimbe o vorba , o impresie 😂😂😂

Toata treaba este simpla ... fata are niste reguli ... si bravo ei ... daca vrei sa  te joci ii respecti regulile ... daca nu ....scri aici tot felul de scenari ...

Hai ca uni dintre voi aveti o imaginatie foarte bogata    ... 😂😂😂😂

Spor la scris ... daca de masaj nu aveti parte 😉😉😉

• Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Trist oras dacă martaloaga asta care nu prea oferă nimic notabil a ajuns subiect principal pe secțiunea voastra!

Intr-un oraș serios n-ar baga-o nimeni în seama!

Noroc ca ii faceți voi publicitate@

• Oras:Dr. Tr. Severin
Postat
La 17.08.2021 la 15:23, papura voda a spus:

Trist oras dacă martaloaga asta care nu prea oferă nimic notabil a ajuns subiect principal pe secțiunea voastra!

Noroc ca ii faceți voi publicitate@

Vai de capul vostru cu atâtea critici a ți fost cumva clienți mei să știți despre ce vorbiți?nu ,și la ce fel de caractere aveți ,sigur o persoana selectivă care nu primește toți nespălați și cei cu asteptari deși li se au spus serviciile,o sa fie mult mai invidiata 

Postat
La 17.08.2021 la 13:40, povestitorul a spus:

Ma uit ... si ma apuca rasul ...si nu ala din padure  😂😂😂

Atat scandal ... parca sunteti babele de la sat iesite la poarta sa schimbe o vorba , o impresie 😂😂😂

Toata treaba este simpla ... fata are niste reguli ... si bravo ei ... daca vrei sa  te joci ii respecti regulile ... daca nu ....scri aici tot felul de scenari ...

Hai ca uni dintre voi aveti o imaginatie foarte bogata    ... 😂😂😂😂

Spor la scris ... daca de masaj nu aveti parte 😉😉😉

Haha mersi ,m ai și amuzat dar mi a și plăcut

• Like 1
Postat
La 16.08.2021 la 23:28, carucuboi a spus:

Despre servicii am dat toate detaliile necesare și posibile  sunt pe pagina anterioară , doar daca pe baza de compatibilitate ori tips  face mai multe decât în mod oficial și asta e subiectiv.

Până și povestitorul , client fidel a fost impresionat de acuratețea informațiilor mele , deși nu m-am putut bucura  de "farmecele"  Mariei !

În privința modalității de contact se poate rezolva simplu cu o cartelă, tel. de servici .etc.. însă nu se dorește asta și e simplu :

De ce ?

pentru că pe Instagram îți solicită poza , in picioare ,..din lateral, aplecat, crăcănat  ... și să își  facă selecția , ea căuta iubit de fapt ca  sa il maseze și nu clienți , aici e toata șmecheria , este si limita de vârstă ,( văzând că a exagerat totusi parca o ajustase in sus  și mă încadrăm și eu )....sa nu uitați să luați buletinul cu voi apropos !! 😄🤣🤣

Pentru serviciile mele mi se pare normal sa cer o poza doua cu clientul sa știu cu cine mă pot întâlni.in primul rand dragule și nu vad nimic greșit în a nu primi persoane de 50+:))doar la masaj normal de relaxare.si nu mi se pare nimic anormal nici să întreb ce vârstă are ,până la urmă nu mă interesează dacă e căsătorit unde a făcut generală și tot așa ,deși am avut și oamenii mari care sunt căsătoriți totul a rămas acolo ,că idee ,poate sunt eu mai*ciudata cu serviciile mele*dar îmi țin gura cu ce nu mă privește și asta e destul de important pentru oamenii care au un nivel de maturitate.pana duminică prețul va rămâne de 100 lei la masaj erotic și 90 la normal ,cel erotic da se face in lenjerie intima dar depinde poate îmi dau jos lenjeria pentru banii in plus poate nu 😂😂rămâne de aflat de clienți,clienți nu babe care dau în stânga și n dreapta cu critici ne bazate pe nimic concret.pentru mai multe detalii despre asta și despre mine (app mă îngrijesc am igiena personala și îmi schimb mai des lenjeria decât îți schimbi tu ciorapii,ca idee)puteți să mă contactați pe Instagram la:maria__massage1(da sărăcuța de mine nu mi permit o cartela)am ales sa nu îmi mai iau deoarece,pe Instagram e altceva :))cine e interesat și l roade curiozitate (Intr un sens bun) poate sa și facă în cont care durează maxim 5 min sau sa mi de a mesaj acolo va pup și ne auzim acolo

Postat
Acum 10 minute, Maria__masaj a spus:

Buna dragilor mi am făcut un topic personal va aștept acolo

Unde ca nu vad 🤔🤔🤔

Acum 4 minute, carucuboi a spus:

Cu atitudinea asta nu o să îți faci un cerc de clienți să știi, aștept până când o sa ai  o oferta  cu adevărat buna dar trebuie să mă rogi frumos că sa te vizitez , altfel nu o sa vin .

Succes.

Tu nu ai limita ...sterge putin barbia ca ti a scapat o bala 😂😂😂

• Minus 1
Postat
Acum 2 minute, carucuboi a spus:

Nu e vorba de criterii,  domnișoara nu înțelege un lucru simplu,

este un segment de nișă și majoritatea (cum si eu mă încadram aici) merg doar de curiozitate o data și să vadă cum este acest tip de masaj. Nefiind un masaj profesional cum găsim în orașe mari cel mai probabil foarte puține persoane vor reveni , prețul nu e deloc modic implicând și hotelul si bărbatul este făcut să procedeze și sa copuleze.  Daca pe cei care îi are nu tine de ei și accepta alți noi după chefuri eu zic că nu mai e mult și se va duce direct in cap, ...bine se poate "ieftini" eventual !

Daca nu ai bani ...sunt atatea banci xare ofera imprumut ....ca sunt baiat fain iti recomand Providentul 😂😂😂

• Minus 1
Postat
Acum 3 minute, carucuboi a spus:

pune palma povestitorule , pune -o am mai văzut din astea , că și ai pt.  cine , macar ești și tu mai umblat și nu boboc ,dar na  e feblețea ta si ce să-i faci , normal sa presteze bine la cat o lauzi  .

Daca judecam la rece in afara de tine

nu prea are aliați fata , poți să te speli cu ea pe cap daca vrei fara supărare ..

Ce ma bucura ...este faptul ca nu o sa ajungi niciodata la ea 😂😂😂...asta imi da satisfactie maxima 😂😂😂

Si aaa...de fiecare data cand am postat despre ea ...am fost obiectiv si am relatat adevarul . 

Fata merita fiecare cuvant si fiecare banut . 

Spor la scris 🙃🙃🙃

• Minus 1
Postat
Acum 39 minute, carucuboi a spus:

Cu atitudinea asta nu o să îți faci un cerc de clienți să știi, aștept până când o sa ai  o oferta  cu adevărat buna dar trebuie să mă rogi frumos că sa te vizitez , altfel nu o sa vin .

Succes.

😂😂Doamne ferește

• Like 1
Postat
Acum 7 minute, carucuboi a spus:

Uite ce frumos și cât adevăr zice papura vodă cu o pagina mai in spate , cat de bine zice :

"

Trist oras dacă martaloaga asta care nu prea oferă nimic notabil a ajuns subiect principal pe secțiunea voastra!

Noroc ca ii faceți voi publicitate@ "

Acum îl completez și mă adresez fanilor maseuzei, cati ore fi ei , 

de cam 2 luni încoace cate recenzii pe bune ați văzut pe aici , cu note și așa cum se face ?

Una sau doua maxim va zic eu, ...mă așteptați tot pe mine? , așteptați mult bine !

Atunci,  continuați să vă pupați in fund maseuza preferata ! 

Tu mai bine ai merge la un control ...

In alta ordine de idei imi este mila despre tine ... sau pe romaneste mi se rupe pula 😂😂😂...oricum nu am intalnit libidinos mai mare decat tine ...

O fi dureros sa fi refuzat si atunci cand oferi banii 😂😂😂

Asta e... taci si inghite 🙃🙃🙃

• Minus 1
Postat
Acum 2 ore, povestitorul a spus:

Daca nu ai bani ...sunt atatea banci xare ofera imprumut ....ca sunt baiat fain iti recomand Providentul 😂😂😂

😂😂😂

• Inimioara 1
Postat
Acum 5 minute, Maria__masaj a spus:

😂😂😂

Mai Maria ...vezi ca ti am trimis cerere pe  Insta ...ca nu te mai urmaream ...da si tu acolo accept 😉😉😉

• Minus 1
Postat
Acum 2 ore, carucuboi a spus:

Da au ieșit chiar 2 scântei , o sa aprind o lumânare poate își revine cumva ..

😂😂Eu inca mă decid in ce parte sa ți pun o lumânare in fund cred că ai avea un fetish

Postat
Acum 2 ore, carucuboi a spus:

Pt. o frecție uite cum se pot strica prietenii mult mai prolifice , asta e , sa fim sănătoși e cheia , eu am venit cu nenumărate propuneri de reconciliere , cine-i hâtru și negativ , hater sau cam așa ceva ? eu nu.

Mă 

Mă amuză că nu pot da un vocal in care a s spune baaa fratele meu îmi zisa sa rad de tine la cum ajungi zici că ești copil din ăla ofticat pe viață că nu primești ce crezi că poți avea,domnul carucuboi ți am explicat de prea multe ori că ci nu o sa te primesc deoarece nu ne completam ,nu ești o persoană pe care a s primi o poți să o iei ca atare și să mergi mai departe sau poți să continui sa comentezi și totuși având o vârstă cred că e degeaba la cum gândești și acționezi

• Inimioara 1
Postat
Acum 3 ore, necunoscut10 a spus:

Pana la urma sunt 2 conturi de maria_masage1 unucu poza altu fără care e al tău? 

Cel de pe care îți răspund

• Inimioara 1
Postat
Acum 11 minute, carucuboi a spus:

Nu ai recunoaște nici picata cu ceara că ai și tu o vina , inițial aveai max 35 limita și o depășeam , nu te incadrezi in limita ai spus, ulterior ai mărit limita și eram eligibil , ce s-a mai întâmplat ??

Bine că ești tu perfecta da-te naibii sa te ia !, maseuza lu peste afumat !!

😂😂😂😂ba te rog îți port eu milă renunță

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...