Sari la conținut

Nou venită 0734323630

Vizitator Issabell

Postări Recomandate

Vizitator frozenxis
Reputație: 0
Postat

Sunat cu 20 min inainte

E tipă din poze. M-am gândit la o dansatoare când am vazut'o. M-a primit în body roz și colanți negri scurți. Am ales varianta de jumătate de oră din meniul prezentat de ea la telefon. Când am ajuns mi-a zis că este extra 50lei daca vreau oral neprotejat dar dacă iau o oră (300) este inclus. Am mers pe protejat oral+sex cu 150.

A început un oral banal dar foarte incitant de privit datorita buzelor mari. Si-a rezemat fundul pe mine, se vedea bine. 

După 1 minut de oral, s-a dezbrăcat singura și s-a pus deasupra, cu spatele la mine. 

Păcat că începe să ofteze daca o futi mai mult de 2 min într-o pozitie. După 3 poziții incepe sa și mârâie. Foarte dubios.

Ea e draguta la față, are cur mișto, dar atitudine de fast fuck. Sâni micuți.

La final mi-a zis că am platit 150 și vreau sa fut de 300. Wow. I-am răspuns că mă inhib daca văd că fata nu se simte bine, evita contactul vizual, oftează sau se grăbește. Ar putea să exerseze un pic niste gfe daca tot vrea sa te termine repede. 

Tot ea spune că dacă vreau sa o fut mai mult trebuia să ii dau macar 200 :))

Concluzia mea, nu merita. Mai bine iau 7 shaworme de la Dristor. 

Dtd 20min

Gfe 3

Aspect 8.5

Oral 6 fara atenție la adiacente

Sex 5

Halat 150

Eu nu revin. Păcat. 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mulțumesc colegului frizenxis pentru recenzie, imi plăceau pozele și vroiam sa i fac o vizita, acum evident ca spun pas, păcat de ea ca arata bine. 

• Like 2
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Și ca zonă? Nu ca m-ar bate gândul s-o vizitez, dar sa rămână menționat 😉

Reputație: 4858
Postat
Acum 14 ore, frozenxis a spus:

Sunat cu 20 min inainte

E tipă din poze. M-am gândit la o dansatoare când am vazut'o. M-a primit în body roz și colanți negri scurți. Am ales varianta de jumătate de oră din meniul prezentat de ea la telefon. Când am ajuns mi-a zis că este extra 50lei daca vreau oral neprotejat dar dacă iau o oră (300) este inclus. Am mers pe protejat oral+sex cu 150.

A început un oral banal dar foarte incitant de privit datorita buzelor mari. Si-a rezemat fundul pe mine, se vedea bine. 

După 1 minut de oral, s-a dezbrăcat singura și s-a pus deasupra, cu spatele la mine. 

Păcat că începe să ofteze daca o futi mai mult de 2 min într-o pozitie. După 3 poziții incepe sa și mârâie. Foarte dubios.

Ea e draguta la față, are cur mișto, dar atitudine de fast fuck. Sâni micuți.

La final mi-a zis că am platit 150 și vreau sa fut de 300. Wow. I-am răspuns că mă inhib daca văd că fata nu se simte bine, evita contactul vizual, oftează sau se grăbește. Ar putea să exerseze un pic niste gfe daca tot vrea sa te termine repede. 

Tot ea spune că dacă vreau sa o fut mai mult trebuia să ii dau macar 200 :))

Concluzia mea, nu merita. Mai bine iau 7 shaworme de la Dristor. 

Dtd 20min

Gfe 3

Aspect 8.5

Oral 6 fara atenție la adiacente

Sex 5

Halat 150

Eu nu revin. Păcat. 

Mulțumim colegul!

Pentru mine - de evitat.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...