Sari la conținut

Doamna matura buftea

Postări Recomandate

• Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
Postat

Face și masaj sau doar sex?

Se aruncă la preț.

• Oras:bucuresti
Postat

La corp este ok nu este nici grasa, dar nici slim este comuna, igiena orala ok cu mine s-a spalat pe dinti inainte sa inceapa actiunea, acum depinde, eu ma asteptam.sa o gasesc pe.doamna mai in varsta care presta in aceeasi casa, dar femeia asta arata mult mai bine decat doamna matura 

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:București
Postat

Am citit pe internet ca solicita poze cu clientul înainte de programare.🤔🤔🤔

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Los Angeles
Postat
1 oră în urmă, derwall a spus:

Am citit pe internet ca solicita poze cu clientul înainte de programare.🤔🤔🤔

Kkt, asta ar insemna sa faci progr prin wapp. Cine sa dea poze? Ea da poze? 😆

• Oras:Bucuresti
Postat

Așteaptă oleacă sa ajung acasă și sa postez poza pe care mi-a trimis-o. 

Pe whatsapp a vorbit foarte ok. 

Are piele alba. Nici urma de cioară.....  

Dacă era cioară nu își ferea fața.  Părerea mea.

Postat
Acum 5 minute, sweet glory a spus:

Așteaptă oleacă sa ajung acasă și sa postez poza pe care mi-a trimis-o. 

Pe whatsapp a vorbit foarte ok. 

Are piele alba. Nici urma de cioară.....  

Dacă era cioară nu își ferea fața.  Părerea mea.

Cioara ca atitudine…injura ca o nebuna. Cica face numai masaj pe 100 ora. Inseamna ca se fute doar daca te vede in poza? Plm…

• Mersi 1
  • Membru Premium
Postat

Cine bate atâta drum pentru un masaj scump, colea-n provincie ?😄🤗😚

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Deci, am avut o zi de rahat care s-a terminat si mai prost in sensul ca a aparut o sedinta neprogramata si deabia acum am ajuns acasa.

Astazi la pranz am vorbit cu doamna. Am intrebat-o de servicii . Mi-a raspuns asa:

Masaj = 100 ROn/h

Masaj erotic = 150 Ron/h

Deci eu pricep ca la erotic e cu futere. 

Partea a doua : Am intrebato daca este bruneta si mi-a spus ca este blonda. poze. I-am spus ca vreau sa vad cum arata. Va trimit si voua ce mi-a trimis ea. O rugaminte am si eu. Cine deja a fost sa ne confirme daca ea este in poza sau nu. Daca este, inseamna ca e romanca sadea numai ca probabil o fi fost in vreo pasa proasta, naiba stie. Cert este care are tate super mari si nu e deloc grasa.

Click pe link:  https://imgur.com/SlVIQhC

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
1 oră în urmă, sweet glory a spus:

Deci, am avut o zi de rahat care s-a terminat si mai prost in sensul ca a aparut o sedinta neprogramata si deabia acum am ajuns acasa.

Astazi la pranz am vorbit cu doamna. Am intrebat-o de servicii . Mi-a raspuns asa:

Masaj = 100 ROn/h

Masaj erotic = 150 Ron/h

Deci eu pricep ca la erotic e cu futere. 

Partea a doua : Am intrebato daca este bruneta si mi-a spus ca este blonda. poze. I-am spus ca vreau sa vad cum arata. Va trimit si voua ce mi-a trimis ea. O rugaminte am si eu. Cine deja a fost sa ne confirme daca ea este in poza sau nu. Daca este, inseamna ca e romanca sadea numai ca probabil o fi fost in vreo pasa proasta, naiba stie. Cert este care are tate super mari si nu e deloc grasa.

Click pe link:  https://imgur.com/SlVIQhC

Nu te contrazic frate. Eu am intrebat oral/normal si a sarit ca arsa. Masaj erotic inseamna in 90% din cazuri labutza cu ulei. 😆 La cum arata nu e cazul ptr deplasari la Buftea sincer.

• Like 1
Postat

Clar ai dreptate. M-a mancat in fund si acum pe seara am mai intrebato pe whatsapp una alta. Nu de sex ci pur si simplu conversatie. Nu prea pare in mintile ei......   deci nu stiu ce sa zic ....

Un client ti-l apropii cu o discutie pasnica si civilizata, nu cu raspunsuri aiurea. Deci pe moment a disparut si de pe lista mea.

• Like 2
  • Mersi 1
Postat

Poza este reala, nu este de etnie si nu e nici o blonda in locatie, sex face dar nu pe 150 lei, eu am negociat pe wapp si am obtinut 2 fin pe 200 lei, dar se fereste sa vorbeasca chiar si pe wapp despre asta, nu stiu de ce dar i zici direct vreau sex si iti ofer 150 pe o finalizare sau 200, 250 pe x finalizari si vede-ti ce zice 

• Like 1
Postat

2 hours ago, florinb9ss said:

Poza este reala, nu este de etnie si nu e nici o blonda in locatie, 

Pai frate, ea singura mi-a spus ca e blonda. Probabil ma lua la mișto..... Asta e nesimțire.

Iar cu preturile pt sex e alta nesimțire. Cum naiba sa consumi benzina pana în Buftea si sa plătești 200 pe ora ?

As plăti 200 pe toată noaptea..... Macat sa o fut noaptea sub bolta de vita de vie, asa în stil rustic :)

• Like 2
  • Oras:p`aici
  • Oras:p`aici
Postat
On 8/27/2021 at 7:16 PM, sweet glory said:

Pacat de tatele alea mari ca habar nu are sa le puna in valoare. Ce idiotata ....

Pentru o pereche de tate si niste fitze de taranca, nu se merita un drum pana la Buftea care este echivalent cu un calvar. Pe oriunde ai lua`o, adica Mogosoaia sau Chitila, faci o ora lejer si te umpli de nervi. E buna pentru taranii ei din Buftea, cred ca de aia a fugit si Cristina din zona.

• Like 2
  • Minus 1
Postat
On 9/11/2021 at 9:04 AM, mihai197121 said:

Este cu forme...igiena și dantura ok...foarte docila

Sa inteleg ca tu ai fost ? Cand ? In week-end ? Ca in rest faci o ora pana acolo ... Cum zicea cineva mai sus ..

Cum te-a primit ? Cum s-a desfasurat actiunea ?

Postat
Acum 9 ore, sweet glory a spus:

Daca nu raspunzi inseamna ca ai bagat totul de la tine .....  

Chiar am fost..de 3 ori...tipa e curata...te primește în haine de case dar sărută demențial..o suge cam de 8 așa..în rest fff permisiva .accepta orice mai puțin anal...

• Oras:otopeni
  • Oras:otopeni
Postat

Am stabilit ora am ajuns în zonă iar acolo nu găsesc numărul pe care mi-a fost dat str gării nr 50 nici cu wazeul nici cu mașina poate îmi spune cineva unde este

• Oras:PRAHOVA
  • Oras:PRAHOVA
Postat
1 oră în urmă, nikiold a spus:

Am stabilit ora am ajuns în zonă iar acolo nu găsesc numărul pe care mi-a fost dat str gării nr 50 nici cu wazeul nici cu mașina poate îmi spune cineva unde este

Pai si de ce nu ai sunat sa ti se explice? 

• Haha 1

Postat
Acum 2 ore, nikiold a spus:

Sta pe strada viilor nr 2.., dar vorbeste cu ea la telefon si o sa ti-l dea complet 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...