cafea_mare Reputație: 143 Postat August 26, 2021 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat August 26, 2021 Face și masaj sau doar sex? Se aruncă la preț.
florinb9ss Reputație: 43 Postat August 26, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 26, 2021 La corp este ok nu este nici grasa, dar nici slim este comuna, igiena orala ok cu mine s-a spalat pe dinti inainte sa inceapa actiunea, acum depinde, eu ma asteptam.sa o gasesc pe.doamna mai in varsta care presta in aceeasi casa, dar femeia asta arata mult mai bine decat doamna matura 1
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat August 26, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat August 26, 2021 Am citit pe internet ca solicita poze cu clientul înainte de programare.🤔🤔🤔 4 3
laury Reputație: 24071 Postat August 26, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 26, 2021 1 oră în urmă, derwall a spus: Am citit pe internet ca solicita poze cu clientul înainte de programare.🤔🤔🤔 Kkt, asta ar insemna sa faci progr prin wapp. Cine sa dea poze? Ea da poze? 😆
florinb9ss Reputație: 43 Postat August 26, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 26, 2021 Da cere poze pe wapp, da si ea poze dar le sterge foarte repede 1
sweet glory Reputație: -366 Postat August 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2021 Cum naiba atașez o poza când sunt pe telefon ? Pisama-s pe el.... 1
laury Reputație: 24071 Postat August 26, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 26, 2021 La 02.03.2021 la 17:31, flacau13 a spus: https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-maseuza-open-minded-cu-2M6RKx#xjRVY8 0768209323 Am sunat si nu face sex. E o cioara isterica care tipa si injura ca cineva a pus anunt fals. Plm inchideti topicul sau sunati sa va convingeti!!!!
sweet glory Reputație: -366 Postat August 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2021 Așteaptă oleacă sa ajung acasă și sa postez poza pe care mi-a trimis-o. Pe whatsapp a vorbit foarte ok. Are piele alba. Nici urma de cioară..... Dacă era cioară nu își ferea fața. Părerea mea.
laury Reputație: 24071 Postat August 26, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 26, 2021 Acum 5 minute, sweet glory a spus: Așteaptă oleacă sa ajung acasă și sa postez poza pe care mi-a trimis-o. Pe whatsapp a vorbit foarte ok. Are piele alba. Nici urma de cioară..... Dacă era cioară nu își ferea fața. Părerea mea. Cioara ca atitudine…injura ca o nebuna. Cica face numai masaj pe 100 ora. Inseamna ca se fute doar daca te vede in poza? Plm… 1
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat August 26, 2021 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat August 26, 2021 Multumim 1
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat August 26, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat August 26, 2021 Cine bate atâta drum pentru un masaj scump, colea-n provincie ?😄🤗😚 4 3
sweet glory Reputație: -366 Postat August 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2021 Deci, am avut o zi de rahat care s-a terminat si mai prost in sensul ca a aparut o sedinta neprogramata si deabia acum am ajuns acasa. Astazi la pranz am vorbit cu doamna. Am intrebat-o de servicii . Mi-a raspuns asa: Masaj = 100 ROn/h Masaj erotic = 150 Ron/h Deci eu pricep ca la erotic e cu futere. Partea a doua : Am intrebato daca este bruneta si mi-a spus ca este blonda. poze. I-am spus ca vreau sa vad cum arata. Va trimit si voua ce mi-a trimis ea. O rugaminte am si eu. Cine deja a fost sa ne confirme daca ea este in poza sau nu. Daca este, inseamna ca e romanca sadea numai ca probabil o fi fost in vreo pasa proasta, naiba stie. Cert este care are tate super mari si nu e deloc grasa. Click pe link: https://imgur.com/SlVIQhC 1 1
laury Reputație: 24071 Postat August 26, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 26, 2021 1 oră în urmă, sweet glory a spus: Deci, am avut o zi de rahat care s-a terminat si mai prost in sensul ca a aparut o sedinta neprogramata si deabia acum am ajuns acasa. Astazi la pranz am vorbit cu doamna. Am intrebat-o de servicii . Mi-a raspuns asa: Masaj = 100 ROn/h Masaj erotic = 150 Ron/h Deci eu pricep ca la erotic e cu futere. Partea a doua : Am intrebato daca este bruneta si mi-a spus ca este blonda. poze. I-am spus ca vreau sa vad cum arata. Va trimit si voua ce mi-a trimis ea. O rugaminte am si eu. Cine deja a fost sa ne confirme daca ea este in poza sau nu. Daca este, inseamna ca e romanca sadea numai ca probabil o fi fost in vreo pasa proasta, naiba stie. Cert este care are tate super mari si nu e deloc grasa. Click pe link: https://imgur.com/SlVIQhC Nu te contrazic frate. Eu am intrebat oral/normal si a sarit ca arsa. Masaj erotic inseamna in 90% din cazuri labutza cu ulei. 😆 La cum arata nu e cazul ptr deplasari la Buftea sincer. 1
sweet glory Reputație: -366 Postat August 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2021 Clar ai dreptate. M-a mancat in fund si acum pe seara am mai intrebato pe whatsapp una alta. Nu de sex ci pur si simplu conversatie. Nu prea pare in mintile ei...... deci nu stiu ce sa zic .... Un client ti-l apropii cu o discutie pasnica si civilizata, nu cu raspunsuri aiurea. Deci pe moment a disparut si de pe lista mea. 2 1
florinb9ss Reputație: 43 Postat August 27, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 27, 2021 Poza este reala, nu este de etnie si nu e nici o blonda in locatie, sex face dar nu pe 150 lei, eu am negociat pe wapp si am obtinut 2 fin pe 200 lei, dar se fereste sa vorbeasca chiar si pe wapp despre asta, nu stiu de ce dar i zici direct vreau sex si iti ofer 150 pe o finalizare sau 200, 250 pe x finalizari si vede-ti ce zice 1
sweet glory Reputație: -366 Postat August 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2021 2 hours ago, florinb9ss said: Poza este reala, nu este de etnie si nu e nici o blonda in locatie, Pai frate, ea singura mi-a spus ca e blonda. Probabil ma lua la mișto..... Asta e nesimțire. Iar cu preturile pt sex e alta nesimțire. Cum naiba sa consumi benzina pana în Buftea si sa plătești 200 pe ora ? As plăti 200 pe toată noaptea..... Macat sa o fut noaptea sub bolta de vita de vie, asa în stil rustic 2
sweet glory Reputație: -366 Postat August 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2021 Pacat de tatele alea mari ca habar nu are sa le puna in valoare. Ce idiotata .... 1
mihai197121 Reputație: 2 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 11, 2021 Este cu forme...igiena și dantura ok...foarte docila
bastos01 Reputație: 451 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Septembrie 11, 2021 On 8/27/2021 at 7:16 PM, sweet glory said: Pacat de tatele alea mari ca habar nu are sa le puna in valoare. Ce idiotata .... Pentru o pereche de tate si niste fitze de taranca, nu se merita un drum pana la Buftea care este echivalent cu un calvar. Pe oriunde ai lua`o, adica Mogosoaia sau Chitila, faci o ora lejer si te umpli de nervi. E buna pentru taranii ei din Buftea, cred ca de aia a fugit si Cristina din zona. 2 1
sweet glory Reputație: -366 Postat Septembrie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2021 On 9/11/2021 at 9:04 AM, mihai197121 said: Este cu forme...igiena și dantura ok...foarte docila Sa inteleg ca tu ai fost ? Cand ? In week-end ? Ca in rest faci o ora pana acolo ... Cum zicea cineva mai sus .. Cum te-a primit ? Cum s-a desfasurat actiunea ?
sweet glory Reputație: -366 Postat Septembrie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2021 Daca nu raspunzi inseamna ca ai bagat totul de la tine ..... Urat
mihai197121 Reputație: 2 Postat Septembrie 21, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 21, 2021 Acum 9 ore, sweet glory a spus: Daca nu raspunzi inseamna ca ai bagat totul de la tine ..... Chiar am fost..de 3 ori...tipa e curata...te primește în haine de case dar sărută demențial..o suge cam de 8 așa..în rest fff permisiva .accepta orice mai puțin anal...
nikiold Reputație: 11 Postat Septembrie 22, 2021 Oras:otopeni Oras:otopeni Postat Septembrie 22, 2021 Am stabilit ora am ajuns în zonă iar acolo nu găsesc numărul pe care mi-a fost dat str gării nr 50 nici cu wazeul nici cu mașina poate îmi spune cineva unde este
djalex21 Reputație: 255 Postat Septembrie 22, 2021 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Postat Septembrie 22, 2021 1 oră în urmă, nikiold a spus: Am stabilit ora am ajuns în zonă iar acolo nu găsesc numărul pe care mi-a fost dat str gării nr 50 nici cu wazeul nici cu mașina poate îmi spune cineva unde este Pai si de ce nu ai sunat sa ti se explice? 1
florinb9ss Reputație: 43 Postat Septembrie 22, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 22, 2021 Acum 2 ore, nikiold a spus: Am stabilit ora am ajuns în zonă iar acolo nu găsesc numărul pe care mi-a fost dat str gării nr 50 nici cu wazeul nici cu mașina poate îmi spune cineva unde este Sta pe strada viilor nr 2.., dar vorbeste cu ea la telefon si o sa ti-l dea complet
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum