Sari la conținut

Playroom Temple of Spa 0733275669

Postări Recomandate

Postat

Recenzie scurta, nu de alta, dar de 8 ani pe forum, cu reputatie excelenta m-a blocat motanul, nu stiu de ce, l-am intrebat de pe contul vechi, dar nu mi-a raspuns! Poate vede acum si-mi trimite un mesaj privat ca sa lamurim! Am totusi 8 ani aici si n-am trolat pe nimeni! Te astept motane! Bani nu dau deocamdata ca sa-mi albastresc contul, doar cand voi considera ca sunt respectat conform contributiei si voi primi explicatii pt ban-ul permanent! 

Imi calc pe mandrie si fac o recenzie, desi nu ar trebui sa-mi irosesc talentul...

Oricum e ultima daca motanul nu da semne...🙂

Am vizitata caprioara Aria/Beatrice sau cum s-o mai numi!

O d-ra la vreo 22 ani, cu ochi migdalati, supla...genul teen, dar de la tara! Fara cuvinte, fara expresie! E clar ca-i scrie altcineva postare!

Locatia! Pe la fostul CC, spre Ateneu la parterul unui bloc f f vechi!

Fata: slabanoaga, tatuata, genul teen, dragurica la fata, dar nu exceleaza, parc-ar fi o japoneza, gheisa, varianta Bolintin!

Masajul....slabut spre mediu, dar isi da silinta! E acolo cu tine, receptiva, dar fara erotismul ala de saltat anaconda! Parca e la uzina si vrea sa treaca timpul pe cartela de pontaj!

Nu se implica, nu geme, o freaca si atat! O freaca mecanic de zici ca vrea sa-ti faca basici pe pula! Dar, fiind teen si docila, merge o tura!

La finalizare s-a ferit de sperma de ziceai ca-i dau in masele! Slobozul fara implicare nu e orgasm, Aria! Tine minte! Cand barbatul.isi da drumul tu te topesti...pt ca el iti ofera tot ceea ce au strans stra stra stra stra stra bunicii lui in el! Sperma e sfanta! Asa ca trebuie s-o iubesti...sau macar sa re prefaci!

A durat cam 45 min, oer total ok! 

PS: il rig oe motan sa-mi reactiveze vechiul cont...muncit! Sau macar sa-mi explice de ce m-a banat!

Merci!

• Like 6
  • Inimioara 1
Postat
19 hours ago, Ghandalf said:

Recenzie scurta, nu de alta, dar de 8 ani pe forum, cu reputatie excelenta m-a blocat motanul, nu stiu de ce, l-am intrebat de pe contul vechi, dar nu mi-a raspuns! Poate vede acum si-mi trimite un mesaj privat ca sa lamurim! Am totusi 8 ani aici si n-am trolat pe nimeni! Te astept motane! Bani nu dau deocamdata ca sa-mi albastresc contul, doar cand voi considera ca sunt respectat conform contributiei si voi primi explicatii pt ban-ul permanent! 

Imi calc pe mandrie si fac o recenzie, desi nu ar trebui sa-mi irosesc talentul...

O d-ra la vreo 22 ani, cu ochi migdalati, supla...genul teen, dar de la tara! Fara cuvinte, fara expresie! E clar ca-i scrie altcineva postare!

Fata: slabanoaga, tatuata, genul teen, dragurica la fata, dar nu exceleaza, parc-ar fi o japoneza, gheisa, varianta Bolintin!

Masajul....slabut spre mediu, dar isi da silinta! E acolo cu tine, receptiva, dar fara erotismul ala de saltat anaconda! Parca e la uzina si vrea sa treaca timpul pe cartela de pontaj!

Nu se implica, nu geme, o freaca si atat! O freaca mecanic de zici ca vrea sa-ti faca basici pe pula! Dar, fiind teen si docila, merge o tura!

La finalizare s-a ferit de sperma de ziceai ca-i dau in masele! Slobozul fara implicare nu e orgasm, Aria! Tine minte! Cand barbatul.isi da drumul tu te topesti...pt ca el iti ofera tot ceea ce au strans stra stra stra stra stra bunicii lui in el! Sperma e sfanta! Asa ca trebuie s-o iubesti...sau macar sa re prefaci!

PS: il rig oe motan sa-mi reactiveze vechiul cont...muncit! Sau macar sa-mi explice de ce m-a banat!

Merci!

Ce nota dai locatiei ? Sincer pana la fete pe mine ma intereseaza sa fie o locatie atragatoare. 

• Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
16 hours ago, seicul85 said:

Ce nota dai locatiei ? Sincer pana la fete pe mine ma intereseaza sa fie o locatie atragatoare. 

iti trimit poze in pm

Postat
On 4/26/2021 at 12:59 AM, Ghandalf said:

Merci!

iti multumesc pentru vizita si vorbele frumoase

si pentru ca in sfarsit ai venit si la mine

eu sunt mai incepatoare dar incerc si crede-ma imi dau silinta

daca ai rabdare sa ne imprietenim si sa imi spui de fiecare data ce iti place si la ce sa insist o sa o fac cu drag

tinand cont ca a venit de la tine, iti multumesc mult pentru ce ai spus frumos

si eu il rog pe @pisicuts sa iti reactiveze contul vechi asa poti sa imi lasi si un review de pe contul legendar

(sau legionar, nu ? kiss you 😘 multumesc de vizita)

(promit sa lucrez la ce iti place daca comunici cu mine) 

@pisicuts boss activeaza-i contul vechi merita stiu ca da cu bombe dar le zice bine in 99% din cazuri

noi il sustinem pe @Ghandalf sa isi recupere contul @legionarul nu ? 

te rog doar asa pot sa primesc si un review de la contul legendar

Postat
2 minutes ago, Aria_U_Relax said:

daca ai rabdare sa ne imprietenim si sa imi spui de fiecare data ce iti place si la ce sa insist o sa o fac cu drag

si eu il rog pe @pisicuts sa iti reactiveze contul vechi asa poti sa imi lasi si un review de pe contul legendar

@pisicuts boss activeaza-i contul vechi merita stiu ca da cu bombe dar le zice bine in 99% din cazuri

te rog doar asa pot sa primesc si un review de la contul legendar

Multumim pentru vizita @Ghandalf oricand cu drag

da boss @pisicuts il sustinem sa isi recupere contul ! merita 😘🥰😘 si eu vreau review nou de cand am revenit de la contul legendar

Postat
Acum 18 ore, Aria_U_Relax a spus:

te rog doar asa pot sa primesc si un review de la 

N-am buton de like pe contul asta, dar multumesc tare mult! Nici chiar eu n-o ziceam mai bine! 😉

Postat

Dragii mei, Va astept cu mare drag la noi. Astazi sunt alaturi de Diana, colega mea.

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 13 00 si apoi va fi doar 150 lei. 

***Dupa ora 17 00 Pretul unei sedinte de masaj este de 170 lei

(Astazi)****Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua pana in ora 17 00 inclusiv. 

Hot KISS

0733275669

0721765906 (nr Diana personal) 

0763366432 (nr Beatrice whatsapp)

Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. 

Hot KISS

**Alte oferte speciale:

**Sedintele de masaj cu 2 finalizari de 

(pentru ca stim ca pentru unii din voi 60 min pur si simplu nu sunt de ajuns)

**90 min - 200 lei 

**120 min - 240 lei (2 ore) 

Postat

Dragilor 

(Astazi)****Miercuri Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua pana in ora 17 00 inclusiv. 

Suntem disponibile pentru programari 

Va asteptam la noi 

💋💕👄💖

Postat

Dragilor, 

🐰 OFERTA SPECIALA CU OCAZIA SARBATORILOR DE PASTE 🎁 Promotie 🐰🎁
28.04-04.05 inclusiv

Va asteptam cu mare drag sa incercati masajul nostru
*Oferta speciala de doar 100 lei sesiunea de masaj zilnic pana in ora 14 00 inclusiv 
**Oferta speciala de doar 100 lei pentru sesiunea de masaj o avem pana in ora 14 00 si apoi va fi doar 150 lei. 
***Dupa ora 18 00 Pretul unei sedinte de masaj este de 170 lei
(Astazi)****Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 100 lei este valabila toata ziua pana in ora 18 00 inclusiv. 

Hot KISS

Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. 
Hot KISS
**Alte oferte speciale:
**90 min - 180 lei 
**120 min - 200 lei (2 ore) 
28.04-04.05 inclusiv👆🎁🐰🎊🎉

Postat

Cred ca Sambata si Duminica voi fi cu familia de sarbatori. 

Daca vrei sa va bucurati

De
🐰 OFERTA SPECIALA CU OCAZIA SARBATORILOR DE PASTE 🎁 Promotie 🐰🎁

noastra de Paste alaturi de mine va astept astazi maine si poimaine la mine 

💋💖🐰🎁

• Inimioara 1
Postat

Dragilor , sunt disponibila pentru programari in 65-75 min 

Va astept cu mare drag 

whatsapp me 0763366432 nr meu pers wp

😍😘🤗💋💋💋😍😘

Postat

Dragilor 

Suntem disponibile pentru programari iar la 14 30 

Va astept cu mare drag 

whatsapp me 0763366432 nr meu pers wp

😍😘🤗💋💋💋😍😘

• Inimioara 1
Postat

Va invitam la noi acasa sa incercati masajul nostru 

💆‍♂️🤗👩‍❤️‍👨🙌👏🤗😻💆‍♂️

💘💋💋💋💖🐰🐇

Postat

💆‍♂️🤗👩‍❤️‍👨🙌👏🤗😻💆‍♂️

💘💋💋💋💖🐰🐇

disponibila pentru programari in 90 min 

WhatsApp me 

Postat
On 4/28/2021 at 2:59 PM, Aria_U_Relax said:

Dragilor, 

28.04-04.05 inclusiv

*Oferta speciala de doar 100 lei sesiunea de masaj zilnic pana in ora 14 00 inclusiv 
**Oferta speciala de doar 100 lei pentru sesiunea de masaj o avem pana in ora 14 00 si apoi va fi doar 150 lei. 
(Astazi)****Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 100 lei este valabila toata ziua pana in ora 18 00 inclusiv. 

Hot KISS

Hot KISS
**Alte oferte speciale:
**90 min - 180 lei 

💆‍♂️🤗👩‍❤️‍👨🙌👏🤗😻💆‍♂️

💘💋💋💋💖🐰🐇

Sunt disponibila pentru programari 

Va astept astazi alaturi de colega mea sa incercati masajul nostru prin una din ofertele speciale pentru voi din promotia noastra de Sarbatori. 

Va asteptam sa ne relaxam impreuna. 

Va sarut 💋💋🐰🐇

💆‍♂️

Postat

Dragilor, 

🐰 OFERTA SPECIALA CU OCAZIA SARBATORILOR DE PASTE 🎁 Promotie 🐰🎁
28.04-04.05 inclusiv

Hot KISS

Hot KISS
**Alte oferte speciale:
**90 min - 180 lei 
🐰 OFERTA SPECIALA CU OCAZIA SARBATORILOR DE PASTE 🎁 Promotie 🐰🎁

WhatsApp us

0763366432

0733275669

0721765906

Pe mine ma mai gasiti doar astazi apoi revin de Luni

Va las cu Diana colega mea maine si poimaine

poze reale

IMG-20210414-WA0042.jpg.312c05989cb9798574a15fa80efb86bb.jpg

IMG-20210414-WA0036.jpg.fadcbf335ad8ee504b9e336be44e0ef0.jpg

• Like 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Postat

Sunt disponibila pentru programari 

Va astept cu mare drag sa incercati masajul nostru 

Va sarut 💋💋🐰🐇

Hot Kiss

💆‍♂️

Postat

🐰🐇

Va dorim cele mai placute momente alaturi de cei dragi sa aveti parte de tot ce este mai bun alaturi de cei de acasa si fie ca lumina Sfintelor Sarbatori sa va aduca bucurie in Suflet. 

Va astept sa ne relaxam impreuna incepand de Luni. 

Ne intoarcem Luni dupa pranz din mini Vacanta de Paste 

🐰🐇

💋💓💋

• Haha 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Salut, am fost si eu la Aria si vreau sa spun experienta mea pe scurt ca sa pot fi de ajutor si altora in sensul ca daca stiam cum arata fata, nu mai pierdeam timpul degeaba. Nu am numic cu fata , dar pozele o superavantajeaza, este micuta...micuta si firava si nu are nimic wow, masajul de relaxare este ca o mangaiere, nu are cum sa i iasa bun fiindca nu are cum, nu are suficienta forta, nu o ajuta fizicul, nici la cel erotic nu e nimic deosebit. Dar....am inteles ca practica de doar 4 luni acest sport si deci poate in timp prinde experienta suficienta cat sa pleci multumit de la ea. Sa nu se inteleaga gresit, eu am ramas la ea deoarece eram venit cu programare de la Ploiesti si deci nu prea aveam de ales. Eu nu mai revin. Nu se merita. Mult succes Aria iti trebuie dedicare in acest sport daca vrei sa faci ceva bun.

• Like 1

Postat
On 5/3/2021 at 8:08 AM, tauric22 said:

Salut, am fost si eu la Aria si vreau sa spun experienta mea pe scurt ca sa pot fi de ajutor si altora in sensul ca daca stiam cum arata fata, nu mai pierdeam timpul degeaba. Nu am numic cu fata , dar pozele o superavantajeaza, este micuta...micuta si firava si nu are nimic wow, masajul de relaxare este ca o mangaiere, nu are cum sa i iasa bun fiindca nu are cum, nu are suficienta forta, nu o ajuta fizicul, nici la cel erotic nu e nimic deosebit. Dar....am inteles ca practica de doar 4 luni acest sport si deci poate in timp prinde experienta suficienta cat sa pleci multumit de la ea. Sa nu se inteleaga gresit, eu am ramas la ea deoarece eram venit cu programare de la Ploiesti si deci nu prea aveam de ales. Eu nu mai revin. Nu se merita. Mult succes Aria iti trebuie dedicare in acest sport daca vrei sa faci ceva bun.

Iti multumesc pentru vizita 

😘🤗

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...