pulalau69 Reputație: -11 Postat Iunie 10, 2021 Partajează Postat Iunie 10, 2021 Buna ! Am avut azi o programare de la ora 16 la care am renuntat si anuntat din timp! Fapt pentru care m-ai blocat ! Poti sa-mi spui cu ce am gresit ? Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iunie 10, 2021 Acum 2 minute, pulalau69 a spus: Buna ! Am avut azi o programare de la ora 16 la care am renuntat si anuntat din timp! Fapt pentru care m-ai blocat ! Poti sa-mi spui cu ce am gresit ? Mă scuzi, am uitat să îți cer voie. 😌 2 1 Link spre comentariu
pulalau69 Reputație: -11 Postat Iunie 10, 2021 Partajează Postat Iunie 10, 2021 Nu trebuia sa ceri voie ! Eu am anuntat din timp si mi-am cerut scuze de aceea am ramas surprins ca m-ai blocat ! Este hotărârea ta pe care o respect . Sa ai o zi buna ! 1 Link spre comentariu
raul1312 Reputație: 263 Postat Iunie 10, 2021 Partajează Postat Iunie 10, 2021 26 minutes ago, sarrah said: Mă scuzi, am uitat să îți cer voie. 😌 ce figuri are zdreanta, incredibil 1 2 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iunie 10, 2021 1 oră în urmă, pulalau69 a spus: Nu trebuia sa ceri voie ! Eu am anuntat din timp si mi-am cerut scuze de aceea am ramas surprins ca m-ai blocat ! Este hotărârea ta pe care o respect . Sa ai o zi buna ! Zi faină 🔥 2 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iunie 10, 2021 Acum 4 ore, raul1312 a spus: ce figuri are zdreanta, incredibil Nu știu dacă eu am figuri de zdreanță sau el are pretenții de lover Cât de slab pregătit să fii să te superi că îți dă o "zdreanță", in legea ta, block? Reveniți-vă măi, buricul pământului 2 1 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iunie 11, 2021 Mulțumesc pentru avalanșa de cereri de întâlnire, însă din păcate nu mai am disponibilitate. În septembrie am ceva de rezolvat în țară și voi fi toată luna pe ale noastre meleaguri. Până atunci, mulțumesc tuturor celor care mi-au trecut pragul, spor în toate și să auzim doar de bine! Peace&love 2 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iulie 15, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iulie 15, 2021 Hello suflețele faine! O să mă prezint din nou pentru cei ce nu știu cine sunt. Sunt Sarrah, am 25 de ani, simț al umorului bine dezvoltat, atitudine pro-client, inteligență emoțională peste nivelul multora. Am ceva timp de când sunt în domeniu, știu exact ce îmi doresc să primesc și ce pot oferi, deci vă rog să nu insistați cu schimbări de servicii și negocieri de prețuri. Ca și aspect mă declar o domnișoară plăcută la privire, nu sunt chiar unul din modelele Victoria's Secret, dar mă încadrez în pătura mijlocie când vine vorba de frumusețe. Înălțime 1,67, 50kg, corpul meu este bine proporționat. Voi fi în România pentru o perioadă de timp. De ce? Nu cred că trebuie să mă justific. Cât voi fi? Nu știu, posibil 2-3 săptămâni sau mai mult. Cine dorește să mă întâlnească, să îmi scrie pe WhatsApp. NU preiau apeluri, NU trimit poze, însă se poate face verificare video dacă există comun acord. Nu sunați înainte de a discuta prin mesaje, nu o să răspund și o să vă și blochez. NU iau programări mai scurte de 60 de minute. Inclus în preț ✨NP în toate pozițiile ✨Blowjob ✨Handjob ✨69 ✨French kisses (depinde de igienă și compatibilitate) Dacă decid să nu se întâmple acest lucru între noi te rog să îl respecți. ✨COB ✨Masturbation show ✨Deeptroath ( depinde de igienă și toaletă ) ✨Domination ( tu sau eu ) Servicii extra: ✔️OWO + 100 lei ( daca igiena și toaleta corespunde ) ✔️CIM&CUMPLAY + 100 lei ✔️COF + 50 lei ✔️Cupluri + 500lei/h ✔️Slave Game + 200lei/h ✔️Swallow + 100lei/per swallow Precizez că serviciile pe care le ofer sunt de înaltă calitate, am dreptul de a-mi selecta clienții și nu oblig pe nimeni să mă viziteze, așadar, dacă nu îți convin cerințele, preturile și/sau serviciile, just move on! 💃 60 min-400 lei 4 1 1 Link spre comentariu
paulica665 Reputație: 18 Postat Iulie 15, 2021 Partajează Postat Iulie 15, 2021 Buna! Scuze, dar ce inseamna owo? 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iulie 15, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iulie 15, 2021 Acum 1 minut, paulica665 a spus: Buna! Scuze, dar ce inseamna owo? Oral without condom. 3 Link spre comentariu
paulica665 Reputație: 18 Postat Iulie 15, 2021 Partajează Postat Iulie 15, 2021 8 minutes ago, sarrah said: Oral without condom. a ok, multumesc! 1 Link spre comentariu
palosulgros Reputație: 5964 Postat Iulie 15, 2021 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Partajează Postat Iulie 15, 2021 Bună, ce înseamnă slave game? Multe am auzit dar asta nu... 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iulie 15, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iulie 15, 2021 Acum 16 minute, palosulgros a spus: Bună, ce înseamnă slave game? Multe am auzit dar asta nu... Diferite moduri de a fi stăpână, chiar și din momentul în care intră "sclavul" în *incintă. Dar ție nu ți se potrivește acest extra service din câte știu eu. 😁 4 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iulie 25, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iulie 25, 2021 Hello, dragilor! Pot onora întâlniri începând cu ziua de marți ora 16:00 1 Link spre comentariu
raulbria Reputație: 41 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Ai ceva poze? Ma intereseaza daca accepti dominare (eu sa fiu cel care domina)? Ai o poza cu ce jucarii ai in dotare(si le accepti pt bdsm )? Link spre comentariu
Mutantul Reputație: 35 Postat Iulie 25, 2021 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Iulie 25, 2021 3 hours ago, sarrah said: Hello, dragilor! Pot onora întâlniri începând cu ziua de marți ora 16:00 Se pot face deja programari sau doar de marti? intreb deoarece pe whatsapp apari indisponibila. Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iulie 25, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iulie 25, 2021 Acum 20 minute, Mutantul a spus: Se pot face deja programari sau doar de marti? intreb deoarece pe whatsapp apari indisponibila. Se pot face programări. E weekend, sunt în timpul liber. Răspund cum pot. 1 Link spre comentariu
steffy69 Reputație: -7 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Pai daca pt OWO ceri +100 peste cei 400 atuncia chiar nu sta mult nu numai in cluj dar nici in tara deoarece ori ne crezi fraieri ori ai confundat usa, ori nu stii pa ce lume traiesti!!!sunt multe fete cu servicii hq si preturi normale asa ca bafta la vanatul fraierilor!!! 1 Link spre comentariu
Mutantul Reputație: 35 Postat Iulie 25, 2021 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Iulie 25, 2021 11 minutes ago, sarrah said: Se pot face programări. E weekend, sunt în timpul liber. Răspund cum pot. Mersi pentru raspunsul prompt. 1 Link spre comentariu
paul1992 Reputație: 42 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Cica "inteligenta emotionala peste nivelul multora".Asta este un fel de narcisism.Din postarea ta dai de inteles ca ne faci o favoare ca ai venit in Cluj si avem si noi ce fute.😐Cu asa preturi si atitudine,nu cred ca prinzi 2 saptamani aici. 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iulie 25, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iulie 25, 2021 Nici nu am de gând să stau două săptămâni, maxim 3 zile. 🤣 Aceasta meserie nu e ca toate celelalte. Trebuie să știi cum să îți echilibrezi viața astfel încât să nu apară situații nefavorabile stării de spirit. 4 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Acum 8 minute, sarrah a spus: Aceasta meserie nu e ca toate celelalte. Trebuie să știi cum să îți echilibrezi viața astfel încât să nu apară situații nefavorabile stării de spirit. Exercițiile Yoga, alea pentru echilibrarea stării de spirit, le faci înainte, sau după ce faci înregistrarea numerarului în contabilitate? Link spre comentariu
steffy69 Reputație: -7 Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 La brasov dupa cum vad nu a avut inca pofta asta de bani!!acii in cluj i a venit pofta l a cuprins lacomia sau numai ne supraestimeaza doamna, si fara poze video ceva ne fraiereste aici, o astfel de marfa nici recenzie nu merita!!!na bafta celor care totusi se fraieresc 1 Link spre comentariu
raulbria Reputație: 41 Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 Printesa ai cumva si niste poze cu tine ca nu am gasit pe forum. Ai tarife ridicate asa ca sa vedem si noi cum areti de ceri tarife asa high?? 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Septembrie 17, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2021 Hello dragilor! Luni ajung in minunatul Cluj! Programările se fac din timp, doar pe WhatsApp sau PM aici. Vă pup și aștept cu nerăbdare să vă (re) întâlnesc! 😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum