Sari la conținut

Erica 0752453554

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Lasa clipul bre, mai bine te duci si testezi live, pune mana si simte ca nu ai ce pierde. Erica...Erica......cand mi-a aparut in cale toate grijile-mi "dispare". Am fost la ea azi, primirea este super, parca te asteapta prietena din tinerete acasa sa vii cat mai repede sa va futeti. Parca a mai progresat la oral, te linge, te suge pe coaie, pe pula, o bate de limba, parca e altceva nene. Asta e tot secretul la un oral, sa alternezi supt cu lins si batut usor de limba/obraz si nu are cum sa nu se scoale. La normal am ales eu peste ea si geme frumos, chiar daca e fals, nu sta ca alte gonflabile. Una peste alta, toate sunt ok, o recomand, nu ai de ce sa nu te duci la o fata ca ea. Azi am vazut-o si pe colega Raisa si trebuie neaparat sa o testez, are niste buzeeee....vreau sa vad ce oral face. Cand am iesit ma intreba o baba pe scari.....gata domnule, ati reusit sa reparati?. M-a bufnit rasul si zic da, da, am reparat-o,  apoi mi am dat seama ca vorbea de lift care era stricat. 

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Unde vrei tu
Acum 7 ore, tauric22 a spus:

Lasa clipul bre, mai bine te duci si testezi live, pune mana si simte ca nu ai ce pierde. Erica...Erica......cand mi-a aparut in cale toate grijile-mi "dispare". Am fost la ea azi, primirea este super, parca te asteapta prietena din tinerete acasa sa vii cat mai repede sa va futeti. Parca a mai progresat la oral, te linge, te suge pe coaie, pe pula, o bate de limba, parca e altceva nene. Asta e tot secretul la un oral, sa alternezi supt cu lins si batut usor de limba/obraz si nu are cum sa nu se scoale. La normal am ales eu peste ea si geme frumos, chiar daca e fals, nu sta ca alte gonflabile. Una peste alta, toate sunt ok, o recomand, nu ai de ce sa nu te duci la o fata ca ea. Azi am vazut-o si pe colega Raisa si trebuie neaparat sa o testez, are niste buzeeee....vreau sa vad ce oral face. Cand am iesit ma intreba o baba pe scari.....gata domnule, ati reusit sa reparati?. M-a bufnit rasul si zic da, da, am reparat-o,  apoi mi am dat seama ca vorbea de lift care era stricat. 

Multumesc mult 💋🙈 Te sărut 👄

Link spre comentariu
  • Oras:Prahova

Greșit, 150 lei finalizarea, 250 lei ora. Și te rog nu mă contrazice că acum câteva zile te-am sunat. Tocmai că știam că ai 100 lei finalizarea. Dar, se pare că m-am înșelat.

Data viitoare, și la telefon, spune tot 100 lei. 

Te rog nu mi-o lua in nume de rău. Spor la făcut bani.

• Haha 2
Link spre comentariu
La 19.05.2021 la 9:44, Unuumblat a spus:

Greșit, 150 lei finalizarea, 250 lei ora. Și te rog nu mă contrazice că acum câteva zile te-am sunat. Tocmai că știam că ai 100 lei finalizarea. Dar, se pare că m-am înșelat.

Data viitoare, și la telefon, spune tot 100 lei. 

Te rog nu mi-o lua in nume de rău. Spor la făcut bani.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Ericaa18 a spus:

Imi pare nici nu te cunosc nu stiu daca ai fost la mine dar e schimbat de mult pretul si cine a venit a fost numai pe 100 decat ora nu am schimbat o ... Cred ca a fost o greseala eu cu colega ne mai răspundem la telefoane si posibil a fost o încurcătură!!! 

Mai puiuț, la femei mă duc de zeci de ani, intru aici pentru a ne ajuta între noi curvarii, și a vedea ce este mai bun. Când tu pui un preț, care este câteva pagini mai încolo, și eu sau altul te apelează și i se spune altul, poate nu diferența aceea de bani te da înapoi, ci cuvântul omului. 

Eu nu pentru 50 de lei nu am venit, ci m-am deranjat faptul că una am văzut și alta am auzit. Iar colega, sub forma de gluma luati-o, o lista cu preturile la bucătărie pe frigider 🤣🤣🤣

Sigur, când am o breșă te vizitez și după pe colega, de mine scăpați repede. 🤣🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
La 19.05.2021 la 10:56, Unuumblat a spus:

Mai puiuț, la femei mă duc de zeci de ani, intru aici pentru a ne ajuta între noi curvarii, și a vedea ce este mai bun. Când tu pui un preț, care este câteva pagini mai încolo, și eu sau altul te apelează și i se spune altul, poate nu diferența aceea de bani te da înapoi, ci cuvântul omului. 

Eu nu pentru 50 de lei nu am venit, ci m-am deranjat faptul că una am văzut și alta am auzit. Iar colega, sub forma de gluma luati-o, o lista cu preturile la bucătărie pe frigider 🤣🤣🤣

Sigur, când am o breșă te vizitez și după pe colega, de mine scăpați repede. 🤣🤣🤣

Imi pare rau, trebuia sa pun lista cu preturi doar am scris intr un comentariu ca le am schimbat imi cer mii de scuze te asigur ca toti care au fost au venit pe o 100 nu as fi avut cum sa fac asta ,sa zic ceva si sa fac alceva ...

Imi cer mii de scuze pentru această încurcătură si te astept orcând 💋🙂

• Like 1
Link spre comentariu

Preturile si servicile actuale

100 de lei o finalizare ( 20-25 de minute ) 

250 de lei o ora ( ora întreagă fără grabă) 2 finalizari ...

Servicile: oral protejat/ neprotejat IN FUNCTIE DE IGIENĂ,( sa nu existe negi, zgârieturi, bube...) 

Diferite poziții 

Masaj erotic / relaxare 

Sex între sânii 

Finalizare corporală 

Finalizare faciala ( extra 50 ) 

Facessiting / foot fetish / uro !!!!

Multi pupici 💋💋💋

Link spre comentariu

---------

Două asistente şuşotesc pe holurile spitalului:
– Nu cred că pacientul din salonul doi mai are mult de trăit…
– Nu cred aşa ceva, chiar azi m-a înghesuit şi m-a pipăit de fiecare dată când am trecut pe lângă el. Chiar m-a şi sărutat de câteva ori!
– Tocmai de-aia, a aflat şi nevastă-sa.

---------- O seara buna! 💋

AirBrush_20210521185923.jpg

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Acum 1 oră, sorinph a spus:

am sunat si eu si mi-a zis 150.

se pare  ca la tine e ca la obor, cu negociere.

A mirosit ca ai malai 😂 sau o fi preț de weekend, sau o avea 2 preturi unu pe publi unu pe nimfo. 

Eu cred ca dacă te prezentai frumos..când sunai trebuia sa spui..bună Erica sunt sorinph user galben și vechi pe nimfomane îți spunea sigur ca este 100 ca se stieee ca băieții de pe forum vin cu cadou la puratator deci tot la 150 minim ieșiai..😉😉 ce sa faci nu ești orientat.

Link spre comentariu

Acum 10 minute, dyerseve a spus:

A mirosit ca ai malai 😂 sau o fi preț de weekend, sau o avea 2 preturi unu pe publi unu pe nimfo. 

Eu cred ca dacă te prezentai frumos..când sunai trebuia sa spui..bună Erica sunt sorinph user galben și vechi pe nimfomane îți spunea sigur ca este 100 ca se stieee ca băieții de pe forum vin cu cadou la puratator deci tot la 150 minim ieșiai..😉😉 ce sa faci nu ești orientat.

😅😅😅😅 nu este deloc asa cum te ai gandit... Chiar nu  am spus dar in fine. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...