Sari la conținut

Erica 0752453554

Postări Recomandate

• Oras:Unde vrei tu
  • Oras:Unde vrei tu

Bună iubiricile mele !! 

Maine voi reveni în orașul vostru !! 

Programul îl voi avea de la 12:00 pana la 22:00 !!

Programarile se fac pe watt-app sau telefonic la numărul 0752453554 !! 

O seară frumoasă tuturor !! 🥰💣received_335691488961651.jpeg.0e16a1d7534e6d1deaa903bdc0523ac5.jpeg

• Inimioara 7
Link spre comentariu

Cine e Sorin? Defapt, nu contează.

Ieri cu treabă pe la voi, la Ploiesti am zis că musai ar fi ca puținul timp liber să îl petrec la vreo domniță. Din oferta de dimineată Erika era cea care mi-a atras atenția, dar programul ei...doar dupa ora 15.

Rezolv problemele, si din fericire reușesc relativ rapid să mă prog,  la Erika, pe whatsup.

Zona habar nu am cât e de ok pt voi,  pt mine a fost ok, cu loc de parcare găsit foarte ușor...

Locatia , aici s-ar putea una mai ok...problema cu patul...

Erika... super fată, cu o atitudine pro client, comportament elegant, aspect foarte ingrijit, foarte curată.

Despre actiune nu prea detaliez de obicei, dar pt mine a fost de 10 din toate punctele de vedere...oralul protejat e alegerea ei, cât și a mea. 

O finalizare 150, timp aprox 30 min...mai mult decât decent...

E de vizitat, eu aș reveni cu mare plăcere la ea dar...nu știu când mai ajung pe la voi...

Spor la toți!

Ps. Erica invitația rămâne valabilă, poate te gândești la o vizită , mai spre vest....

• Like 2
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Buna seara ! 
Astazi am reușit sa o reviziteze pe Erica.. chiar ultima programare a zilei (astrele s-au aliniat și pentru mine :)):)) )

Programarea făcută pe whatsapp și respecta fără a exista întârzieri. 
Locatia situată in Vest un apartament curat și spațios situat ok și destule locuri de parcare.

Erica (TOP) am fost așteptat intr-o ținuta super sexy de CAT Woman 🦊 specifica sărbătoarea de Halloween ce se apropie.

Actiunea a început printr-un preludiu de mângâieri și mici senzuale sărutări corporale urmate de un oral protejat de nota 100. După au urmat un schimb de poziții de la misionar la lady on top urmat de doggy unde am și finalizat . La o așa priveliște și corp ce are Erica … îți este greu sa alegi o poziție și sa te multumesti, arată și se mișcă superb …

Pentru a doua parte… nu are rost sa detaliez … tot ce este mai sus dar din punctul meu de vedere mult mai intens :D

Erica : 20+
OP: 10 (se putea și 20 dacă exista ON si cu siguranța nota 100+ pentru CIM ce din păcate nu exista :( )

NP: 20+ (arată și se mișcă superb )

Cadou : 300h ( am inteles ca este 150 pentru partidele scurte )

Eu unul am sa revin cu plăcere la Erica … și cred ca la următoarea vizita voi sta pe puțin 2 ore ….

.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:PLoiesti
  • Oras:PLoiesti

Acum cateva zile am vizitat aceasta fiinta superba Programarea facuta pe Whapp cu confirmare inainte din partea mea cu 30 min respectata din ambele parti. Locatia usor de gasit fiind indrumat prin telefon.

Ca si actiune la superlativ are o Igiena impecabila explorand cu limbuta capsunica dupa am pus fesul am schimbat 2 pozitii iar am servit din capsunica si am finalizat in misionar. 

OP: 10  ( foarte energica in actiunea o tehnica buna)

NP: 10 ( Stramta pasarica smechera rau)

Cadou : 150h 1 finalizare

Ms de primire Erica urmeaza sa ne revedem cat de curand.

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiești

Stau și citesc și ma minunez cred ca ăștia de spuneți ca e frumoasa și arata bine,nu ați văzut în viata voastră o femeie care arata bine și este frumoasa.

Programare pe whatsap ,ca mai nou asa fac toate nu le mai place cu vorba asa scârbă au de noi.

Locație frumoasa curata și călduroasă, undeva în zona de vest malu rosu. Intri pe ușa în stânga e camera de lucru tot în stânga bucătăria și în fata baia. Undeva la un etaj 3,asta ca să nu fiu bănuit ca nu am fost. 

Erika , o pitica grasa cu silicon și cu o fata ciudata de cal. Urata cu spume. Nimic sexy în ea.

Acțiune oral de 2 minute cu prezervativ, normal de 3 minute ea stand pe spate ca vaca, cu topul ala pe ea și cu ceva ca o fustița asa. 

Preț 150 lei pt 12 minute. Atitudine grăbită. Nu sa obosit nici măcar sa se dezbrace. 

Igiena a fost ok,nu am simțit mirosuri aiurea.  De revizitat niciodată de recomandat doar la fraieri.

• Like 3
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 1 oră, doru.and a spus:

Rectific, am greșit în dreapta. Nu în stânga.

Colegul,că și mulți alții am altă părere dar nu voi comenta asta ci doar câte ceva despre locație care mă face să cred că ai greșit și adresa și fata.Este etaj 1 apartamentul din dreapta scărilor.Este un apartament cu două camere, dormitorul fiind oarecum ascuns cu un mic coridor ce pleacă din living care este camera de acțiune.Cred că am mai fost aici la Raisa căci mi s a părut interesant cum este ascuns dormitorul.Nu știu de ce nu s a dezbrăcat la tine,la mine o face de fiecare dată și am fost de multe ori și acum după ce a revenit și înainte de a dispărea un an.Asa că m am putut bucura de fiecare dată de sâni și piersicuță unde se excită grozav până la orgasm cu gemete și zvâcnituri ale abdomenului.Era plăcut să le vezi.Eu zic că ori ai greșit fata,ori a deranjat o ceva.Mie îmi place acum cel mai mult din zonă și mă voi duce în continuare și recomand.Sa ai noroc de fete care să îți placă.

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, salmanasar a spus:

Colegul,că și mulți alții am altă părere dar nu voi comenta asta ci doar câte ceva despre locație care mă face să cred că ai greșit și adresa și fata.Este etaj 1 apartamentul din dreapta scărilor.Este un apartament cu două camere, dormitorul fiind oarecum ascuns cu un mic coridor ce pleacă din living care este camera de acțiune.Cred că am mai fost aici la Raisa căci mi s a părut interesant cum este ascuns dormitorul.Nu știu de ce nu s a dezbrăcat la tine,la mine o face de fiecare dată și am fost de multe ori și acum după ce a revenit și înainte de a dispărea un an.Asa că m am putut bucura de fiecare dată de sâni și piersicuță unde se excită grozav până la orgasm cu gemete și zvâcnituri ale abdomenului.Era plăcut să le vezi.Eu zic că ori ai greșit fata,ori a deranjat o ceva.Mie îmi place acum cel mai mult din zonă și mă voi duce în continuare și recomand.Sa ai noroc de fete care să îți placă.

Dacă vrei fac publica adresa , îți spun și restul care au fost la ea pot confirma ,etaj 3 interfon 13. Are frigiderul pe hol la întrarea și aerul condiționat deasupra lui. Vrei sa îți mai dau detalii?

Da probabil banii mei au suparat o ca la cum a prestat trebuia sa nu ii dau nimic. 

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, salmanasar a spus:

Îți spun că nu e așa cu toată lumea dau depinde de toane, i-am făcut și eu o recenzie in trecut și la fel am pățit. Nu m-a făcut să mai mă duc de atunci, se vedea de la o posta că nu știe cum să scape de tine din comportamentul ei. Plus că nu prea are nici talent, nu e de ajuns doar sa arati decent și să ai niste silicoane . Atitudinea in pat face diferența. Vorbea frumos ca vocabular dar atât. Când nu o sa am o alta varianta mai buna o sa incerc din nou mai mult de curiozitate, poate a avut atunci o pasă prosta de s-a comportat așa, dar nu cred că văd camai sunt pe aici colegi care povestesc aceeași chestie,a regăsesc și eu în postările lor.

Seara buna!

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 17 minute, passatb6xxx a spus:

Îți spun că nu e așa cu toată lumea dau depinde de toane, i-am făcut și eu o recenzie in trecut și la fel am pățit. Nu m-a făcut să mai mă duc de atunci, se vedea de la o posta că nu știe cum să scape de tine din comportamentul ei. Plus că nu prea are nici talent, nu e de ajuns doar sa arati decent și să ai niste silicoane . Atitudinea in pat face diferența. Vorbea frumos ca vocabular dar atât. Când nu o sa am o alta varianta mai buna o sa incerc din nou mai mult de curiozitate, poate a avut atunci o pasă prosta de s-a comportat așa, dar nu cred că văd camai sunt pe aici colegi care povestesc aceeași chestie,a regăsesc și eu în postările lor.

Seara buna!

Ok,am înțeles.Nu te place deloc,dar spui că la fel s a purtat cu tine și altă dată.Acum, asta este,sunt și ele oameni nu roboți.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, doru.and a spus:

Dacă vrei fac publica adresa , îți spun și restul care au fost la ea pot confirma ,etaj 3 interfon 13. Are frigiderul pe hol la întrarea și aerul condiționat deasupra lui. Vrei sa îți mai dau detalii?

Da probabil banii mei au suparat o ca la cum a prestat trebuia sa nu ii dau nimic. 

Nu te contrazic căci poate a schimbat adresa.Eu am fost marți și era în Malu Roșu dar la etaj 1.Cat despre atitudine susțin în continuare că nu o caracterizează.A fost un accident.Despre cum arată,mie îmi place,dar fiecare are gusturile lui.Grasa însă nu este.Succes.

Link spre comentariu
  • Telefon: 898989898999
Acum 11 minute, salmanasar a spus:

Ok,am înțeles.Nu te place deloc,dar spui că la fel s a purtat cu tine și altă dată.Acum, asta este,sunt și ele oameni nu roboți.

II DAU EU 300 LUI ERICA NUMA SA II PRIMEASCA PE ASTIA DOI SA FACA MISTO DE EI .. DOI FLAUSATI NU TE MAI OBOSI CU EI CUMETRE 🤟

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Acum 30 minute, salmanasar a spus:

Sa nu mai lucreze când nu se simt bine,ca eu nu i-am dat bani falși. Sa ia liber.  Când își revine sa lucreze. Asa au ajuns toate puștoaicele mucoase sa își bata joc de timpul și banii noștri ca le permitem.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Chiar acum, doru.and a spus:

Sa nu mai lucreze când nu se simt bine,ca eu nu i-am dat bani falși. Sa ia liber.  Când își revine sa lucreze. Asa au ajuns toate puștoaicele mucoase sa își bata joc de timpul și banii noștri ca le permitem.

BA AI FOST LA ALT ETAJ LA ALTA FATA CE NU INTELEGI 😂😂😂 BOSTANE

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Acum 39 minute, salmanasar a spus:

Eu am spus că am fost odată și apoi nu am mai revenit, deci probabil sa fi fost un accident, dar mai sunt băieți care au pățit la fel.... Îmi dă de gândit. Și dacă era să nu mă placa era mai ok sa mă poftească afara că nu era cu supărare.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...