Sari la conținut

Bianca 20 de ani professional dominator Galați

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

A fost cineva?
”Numele meu este Bianca, am 20 de ani și sunt din Galați. Nu sunt genul care respectă regulile, de asta sunt uneori și judecată pentru job-ul meu. Sunt dominatoare. Nu am niciun fel de contact fizic cu vreunul dintre clienții mei. Am mulți clienți care vor să arate ca mine, dar unii vor să fie jigniți. Bărbații care au foarte mult succes în viața reală vor să le spun că sunt ratați și că nu au făcut nimic în viața lor, vor să fie umiliți”
 Burlacul  Antena 1.

Postat

Am gasit multe fotografi dar eu nu pot sa le postez. Arata bestial!

Postat

Participa la Reality show-ul Burlacul pe Antena 1 Bianca Bonef

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Pune aici un link cu site-ul unde ai gasit poze cu ea. Am vazut-o si eu la burlacu

Postat

Ia uite, si stie si engleza fata. Ce frumos a pronuntat "feminizieișen" cu accșient moldoveniesc.

Postat

Se vede de la o poștă ca e o parapanta pe care nu o duce prea mult capul....nu as da bani sa merg la asta la dominare. E o pitipoanca de 2 lei care își încearcă și ea norocul pe partea asta de "dominare", sătulă fiind de cat a încasat 

• Like 1

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Da , se prea poate să fie ce spui tu schweppes123, ținând cont că e multa Regie la emisiunile astea. Cei care fac acele lucruri stau low profile.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...