Sari la conținut

Nikol 0784387217

Postări Recomandate

• Oras:Ploiești
Postat

Buna, sunt Nikol,noua in orasul vostru, am 24 de ani/ 1,65 m/ 55 kg!! 

Sunt o persoana calma,calda si lipicioasa,imi place sa comunic si sunt deschisa la nou!! 

Adresa o voi comunica la telefon,ce pot spune este ca sunt colega cu Raisa !!

Serviciile mele sunt: 

150- finalizarea (30 min)- include sex oral ( in functie de igiena),sex normal( doar protejat),masaj de relaxare,diverse pozitii.

250- 2 finalizari sau 1 finalizare+ masaj(60 min)-sex oral,sex normal,diferite poziti,masaj de relaxare/ erotic, mici fantezi, finalizare corporala!! 

Programul: 10:00-21:00 (L-D) 

Va astept pentru programari la numarul de telefon din titlu!! 

Va pup si abeea astept sa ne cunoastem!! 💋💋

20201214_163140.jpg

20201218_172238.jpg

20201220_040655.jpg

• Like 1
Vizitator marcus_cezar
Reputație: 0
Postat
  La 07.03.2021 la 13:13, Raisa30 a spus:

Mult noroc, colega!😘😘

Extinde  

Bafto delo  delo :)) :))

Postat

Acum câteva zile am cunoscut.o pe Nikol,colega Rasei.Are cam 1,65,vreo 55kg,par lung,creola cu un cur nemaipomenit si sani putin lasati marimea 3 as zice.Ea gazdă bună, se poartă frumos, m.a servit cu un suc si vorbeste domol.A executat un o.n. cu atentie la oo si apoi am continuat cu misionar. Participă la acțiune, da contre, m.a strâns în brațe și nu s.a vaitat ca o doare .In pauză ne am spălat amândoi, am vorbit...al doilea nr.a început cu o.n.umed,cu tente de deep,atentă la oo.La normal am schimbat 2 ,3 poziții,participând si ea la lupta.Are o oglindă pe dulapul din fata patului la care poti urmarii acțiunea...

La final a făcut și ea dus după mine...

Nota 9,halat 250 ora

De revenit în funcție de timp si bani ca avem multe fete bune si frumoase cu servicii de calitate...

• Like 3
Postat

Multumesc mult pt vizita si recenzie!

Te reastept cu drag!❤💋

• Like 1
Vizitator babanul82
Reputație: 0
Postat

Salutare! Daca ieri tot am făcut cunoștință cu ea si mi.a captat atenția.. astăzi am zis sa vad si ce poate..m.am programat de aseară si azi am trecut la proba practică.

Fata arata ok chiar dacă e de etnie( nu am nimic impotriva atâta timp cât își face treaba corect),curata( chiar mirosea foarte frumos)are niste sani mari,frumoși si un piersing jos care se simte foarte mișto la oral.

Putin " agita" la început dar cand ne.am pus la o țigare si un pahar cu apa in urma conversației dintre noi a început să se relaxeze si sa devina din ce in ce mai plăcută.

Actiunea:( i.am spus clar de la început ce vreau..asta ca in pat nu prea imi place sa vorbesc) a început cu sărutări pe sani si am coborât usor jos pentru ai oferi un oral unde fata sa umezit natural in timp ce era cu ambele mâinii in părul meu..a trecut si ea sa imi faca un oral bun,intens,umed..dar din pacate fara atentie la vecini..dar nu a mai contat in acel moment cand o vedeam cu ce pofta o suge..a trebuit să pun mâna pe prezervativ si sa il arat..a inteles,la montat si am început un normal in pozitia misionar,cu îmbrățișari,sărutări corporale si ea cu picioarele pe spatele meu( are o pizda foarte umedă și foarte calda)..am mai schimbat vreo cateva poziti si am terminat cu ea in pozitia capra.

Note: ptr oral ii dau un 8( daca era si atenta la vecini mai avea un punct in plus)

Normal: 9( mi.a placut ca se umezeste natural si căldură aceea din interiorul pizdi)

Per total o experiență plăcută,nu e perfecta..mai are putin de invatat( poate o ajuta colega)..din punctul meu de vedere merita încercată...eu voi mai reveni la ea.

Seara buna tuturor!

Postat
  La 17.03.2021 la 17:49, babanul82 a spus:

Salutare! Daca ieri tot am făcut cunoștință cu ea si mi.a captat atenția.. astăzi am zis sa vad si ce poate..m.am programat de aseară si azi am trecut la proba practică.

Fata arata ok chiar dacă e de etnie( nu am nimic impotriva atâta timp cât își face treaba corect),curata( chiar mirosea foarte frumos)are niste sani mari,frumoși si un piersing jos care se simte foarte mișto la oral.

Putin " agita" la început dar cand ne.am pus la o țigare si un pahar cu apa in urma conversației dintre noi a început să se relaxeze si sa devina din ce in ce mai plăcută.

Actiunea:( i.am spus clar de la început ce vreau..asta ca in pat nu prea imi place sa vorbesc) a început cu sărutări pe sani si am coborât usor jos pentru ai oferi un oral unde fata sa umezit natural in timp ce era cu ambele mâinii in părul meu..a trecut si ea sa imi faca un oral bun,intens,umed..dar din pacate fara atentie la vecini..dar nu a mai contat in acel moment cand o vedeam cu ce pofta o suge..a trebuit să pun mâna pe prezervativ si sa il arat..a inteles,la montat si am început un normal in pozitia misionar,cu îmbrățișari,sărutări corporale si ea cu picioarele pe spatele meu( are o pizda foarte umedă și foarte calda)..am mai schimbat vreo cateva poziti si am terminat cu ea in pozitia capra.

Note: ptr oral ii dau un 8( daca era si atenta la vecini mai avea un punct in plus)

Normal: 9( mi.a placut ca se umezeste natural si căldură aceea din interiorul pizdi)

Per total o experiență plăcută,nu e perfecta..mai are putin de invatat( poate o ajuta colega)..din punctul meu de vedere merita încercată...eu voi mai reveni la ea.

Seara buna tuturor!

Extinde  

Deci se confirma vechea constatare ca țigăncile ("mie nu îmi place chestia asta cu romii. Nu vad nimic reprobabil în numele acesta sub care sunt cunoscuți în toată lumea -" vezi gitanes,zigeunen) sunt fierbinți în pizda. Am văzut o, e frumoasă și o să o încerc și eu cât de curând. Are și buze frumoase, păcat ca nu face Fk. Mulțumesc de recenzie. 

Postat

Mulțumesc frumos pentru vizită 💋  Te mai aștept cu ceea mai mare placere și osa ami iau punctul ăla 🙈💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...