Sari la conținut

Pustoica de evitat fast fuck Biokarpet

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Sory am dat enter din gresala.Am sunat cu 30 min inainte,a raspuns repede,mi-a spus meniul si unde o gasesc,am plecat da am intarziat 15 min timp in care a luat pe altcineva dupa care am asteptat vreo 20-25 min.Am urcat fata dragutica,slabuta dar cu niste sani foarte frumosi nr3 cred si un fundulet bun de pompat moale.Mi-a transmis cand am ajuns ca finalizarea trebuie facuta  in 15 min,fara dus,nici la mine nici la ea,dar mirosea bine.Mi-a facut un oral protejat destul de bun cu putine balute dupa care am invitato sa o gust,i-am supt sani frumosi dupa care am urcato deasupra,unde ea a stat si eu am dat fara nici-un geamat,apoi am puso capra unde i-ad dat vreo10 min de ii plesneau bucile.Apoi finalizarea in prez pt ca nu face nici oral neprotejatsi niciun fel de finalizare pe fata,corp sau sani.Cine vrea o pustoica dulcica cu sani frumosi si fundulet bun de pompat in viteza poate sa mearga eu nu mai merg.                                               Oral 8,normal 5,Gfe 4,Fata 9,Apartamentul curat dar cam straniu cu 3 camere dar numai una de lucru. 50 fin 15 min. 100 ora din vorba

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ai deschis misto topic-ul asta...poate ne explici si de ce, cum, daca tot ai pus-o la testate.

Ea fizic arata bine, deci probabil ti-a facut sau nu ti-a facut ceva. Share?!

Edit: Scuze...am postat in acelasi timp cu al doilea post al tau :)

Postat

Fata arata bine dar nu iti ofera un dus,nu geme ,pur si simplu sta si asteapta sa termini.Iar daca nu termini repede termini acasa cu o laba ca ai doar 15 min pt finalizare.

• Oras:.
  • Oras:.
Postat
50 L
PUSTOAICA sexy dulce si rasfatata, fara fite, ofer companie intima domnilor manierati si generosi, locatie de lux, poze reale, cauta-ma si nu vei regreta, kiss, caut colega, 09 Dec 21:52

Bucuresti

post-10757-0-23561900-1386692532_thumb.jpg

post-10757-0-51075100-1386692543_thumb.jpg

post-10757-0-14457500-1386692551_thumb.jpg

post-10757-0-40241500-1386692559_thumb.jpg

post-10757-0-75137400-1386692572_thumb.jpg

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 1
Postat

Splaiul Uniri,langa Biokarpet de la rondul Alba Iulia mai sus vreo 100 m.Ca varsta in jur de 20-21.inca un detaliu,are pasarica stramta cu labi mici,nu prea se umezeste si foloseste un lubrefiant.

• Like 1
Postat

=))  =)) =))  Asta e tepara aia care facea show lesby cu o naspeta asta vara. Daca pozele sunt reale, confirm ca e foarte buna la fizic, in schimb la atitudine e zero. Vad ca s-a dat pe 50 de lei acum, si-a descoperit adevarata valoare =))

Postat

Salutam cu respect comunitate devoratoare de frumos! (frumoase)

Am fost si eu la fata asta acum vreo 2 saptamani.

Sincer nu sunt suta la suta convins de poze, dar un singur lucru e cert, tatele seamana mult. Mie mi s-a parut mai slaba si mai inalta ca in poze.

Este foarte mecanica si am prins-o si racita si era praf si atitudinal topita si adormita, desi era ora 4 dupaamiaza.

Scurt pe 2.

M-a primit, eram dusat de acasa, am achitat 50 lei pt un numar si s-a dezbract urgent. Nu transmite nimic, sentiment, caldura, parca e de lemn. 

Mi-a facut un oral trist pro, la cererea mea, am pus-o pe spate si cu cracii pe umeri, am pompat-o cateva min. Isi tot tragea mucii si se uita in lateral, de parca eu eram intr-o camera si ea se uita la tv. Am terminat repede, m-am sters cu serv umed m-am imbracat si m-am carat urgent.

Note

Locatie ok 6-7

Fata buna, tanara dar trista si fara kef  5

oral facut de nevoie si fara implicare 4-5

Normal idem

Concluzie. nu se merita. eu unu nu mai revin neam.!

Bafta la fete frumoase si futaiuri de vis !!!   

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...