futbine31 Reputație: 768 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 10, 2013 http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/pustoaica-sexy-dulce-si-rasfatata-fara-fite-ofer-companie-intima-domnilor_7164772.html
futbine31 Reputație: 768 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 10, 2013 Sory am dat enter din gresala.Am sunat cu 30 min inainte,a raspuns repede,mi-a spus meniul si unde o gasesc,am plecat da am intarziat 15 min timp in care a luat pe altcineva dupa care am asteptat vreo 20-25 min.Am urcat fata dragutica,slabuta dar cu niste sani foarte frumosi nr3 cred si un fundulet bun de pompat moale.Mi-a transmis cand am ajuns ca finalizarea trebuie facuta in 15 min,fara dus,nici la mine nici la ea,dar mirosea bine.Mi-a facut un oral protejat destul de bun cu putine balute dupa care am invitato sa o gust,i-am supt sani frumosi dupa care am urcato deasupra,unde ea a stat si eu am dat fara nici-un geamat,apoi am puso capra unde i-ad dat vreo10 min de ii plesneau bucile.Apoi finalizarea in prez pt ca nu face nici oral neprotejatsi niciun fel de finalizare pe fata,corp sau sani.Cine vrea o pustoica dulcica cu sani frumosi si fundulet bun de pompat in viteza poate sa mearga eu nu mai merg. Oral 8,normal 5,Gfe 4,Fata 9,Apartamentul curat dar cam straniu cu 3 camere dar numai una de lucru. 50 fin 15 min. 100 ora din vorba 3
roberto Reputație: 4138 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2013 Ai deschis misto topic-ul asta...poate ne explici si de ce, cum, daca tot ai pus-o la testate.Ea fizic arata bine, deci probabil ti-a facut sau nu ti-a facut ceva. Share?! Edit: Scuze...am postat in acelasi timp cu al doilea post al tau
futbine31 Reputație: 768 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 10, 2013 Fata arata bine dar nu iti ofera un dus,nu geme ,pur si simplu sta si asteapta sa termini.Iar daca nu termini repede termini acasa cu o laba ca ai doar 15 min pt finalizare.
bic.c Reputație: -1560 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 10, 2013 50 L PUSTOAICA sexy dulce si rasfatata, fara fite, ofer companie intima domnilor manierati si generosi, locatie de lux, poze reale, cauta-ma si nu vei regreta, kiss, caut colega, 09 Dec 21:52 0761.316.978 Bucuresti 1 1 1
gigiduru88 Reputație: 32 Postat Decembrie 10, 2013 Postat Decembrie 10, 2013 Salut, In ce zona activeaza domnita? O aproximare de varsta se poate?
futbine31 Reputație: 768 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 10, 2013 Splaiul Uniri,langa Biokarpet de la rondul Alba Iulia mai sus vreo 100 m.Ca varsta in jur de 20-21.inca un detaliu,are pasarica stramta cu labi mici,nu prea se umezeste si foloseste un lubrefiant. 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Decembrie 11, 2013 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 11, 2013 Se pare ca este bruneta de aici :https://nimfomane.com/forum/topic/14025-alexandra-0761362114-0736486263-150l/ 1 1 1
mk23 Reputație: 579 Postat Decembrie 11, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2013 =)) Asta e tepara aia care facea show lesby cu o naspeta asta vara. Daca pozele sunt reale, confirm ca e foarte buna la fizic, in schimb la atitudine e zero. Vad ca s-a dat pe 50 de lei acum, si-a descoperit adevarata valoare
colectionar d v Reputație: 122 Postat Februarie 27, 2014 Postat Februarie 27, 2014 Salutam cu respect comunitate devoratoare de frumos! (frumoase)Am fost si eu la fata asta acum vreo 2 saptamani.Sincer nu sunt suta la suta convins de poze, dar un singur lucru e cert, tatele seamana mult. Mie mi s-a parut mai slaba si mai inalta ca in poze.Este foarte mecanica si am prins-o si racita si era praf si atitudinal topita si adormita, desi era ora 4 dupaamiaza.Scurt pe 2.M-a primit, eram dusat de acasa, am achitat 50 lei pt un numar si s-a dezbract urgent. Nu transmite nimic, sentiment, caldura, parca e de lemn. Mi-a facut un oral trist pro, la cererea mea, am pus-o pe spate si cu cracii pe umeri, am pompat-o cateva min. Isi tot tragea mucii si se uita in lateral, de parca eu eram intr-o camera si ea se uita la tv. Am terminat repede, m-am sters cu serv umed m-am imbracat si m-am carat urgent.NoteLocatie ok 6-7Fata buna, tanara dar trista si fara kef 5oral facut de nevoie si fara implicare 4-5Normal idemConcluzie. nu se merita. eu unu nu mai revin neam.!Bafta la fete frumoase si futaiuri de vis !!! 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum