singuraticul Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 17, 2021 Te așteptăm si pe la cluj !! 1
unumicsidragut Reputație: 10 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2021 Nu recomand.....
Maa5fu1.v3 Reputație: 122 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:Nordului Oras:Nordului Postat Octombrie 18, 2021 17 hours ago, singuraticul said: Te așteptăm si pe la cluj !! Sustin aceasta propunere 1
lexlover01 Reputație: -227 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat Octombrie 18, 2021 Acum 3 ore, unumicsidragut a spus: Nu recomand..... Detaliază sa știm dacă este de evitat sau nu 2
QAlexandra Reputație: 157 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 18, 2021 Bună! Disponibila! 😘
QAlexandra Reputație: 157 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 18, 2021 💋
QAlexandra Reputație: 157 Postat Octombrie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 19, 2021 Bună! Disponibila! 😘
QAlexandra Reputație: 157 Postat Octombrie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 19, 2021 💋
QAlexandra Reputație: 157 Postat Octombrie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 19, 2021 😘☺
QAlexandra Reputație: 157 Postat Octombrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 20, 2021 Disponibila!
QAlexandra Reputație: 157 Postat Octombrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 20, 2021 😘
lexlover01 Reputație: -227 Postat Octombrie 20, 2021 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat Octombrie 20, 2021 Sa lamurim cum sta treaba cu rapciugoasa asta cu peste la scara blocului m106sc3 Servicii 0 implicare 0 oral 0 20 de sceunde normal 0 "nu o baga toata ca o ai mare si ma doare "dute fa la supermarket sa muncesti aspect 4 numai tatele e de ea si mentioneaza sa nu le atingi Ma mir cum de te mai tine pamantul cu atatea figuri pe tine De nerecomandat Rog sa fie trecuta la de evitat 4 1
QAlexandra Reputație: 157 Postat Octombrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 20, 2021 După cum vorbești se vede că nu ești pe treaba ta .. Ce pește ? Ce aberații ?? ..... Mai bn : no comment... Te-ai descris singur după felul cum te exprimi .
catbog1 Reputație: 120 Postat Octombrie 20, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 20, 2021 Acum 9 minute, QAlexandra a spus: După cum vorbești se vede că nu ești pe treaba ta .. Ce pește ? Ce aberații ?? ..... Mai bn : no comment... Te-ai descris singur după felul cum te exprimi . Vad ca se repeta chestia asta cu sanii (si prin august era), ai ramas cu o sensibilitate de la operatie ? In continuare sunt de ...neatins? In ce zona esti? Iti multumesc de raspuns
lexlover01 Reputație: -227 Postat Octombrie 20, 2021 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat Octombrie 20, 2021 Acum 29 minute, QAlexandra a spus: După cum vorbești se vede că nu ești pe treaba ta .. Ce pește ? Ce aberații ?? ..... Mai bn : no comment... Te-ai descris singur după felul cum te exprimi . Nu aberez de loc , ai proxenet in fata blocului Servicile tale sunt inexistentne Asa ca Rog un moderator sa te treaca la de EVITAT 3
Gcosbuc Reputație: 12 Postat Octombrie 20, 2021 Postat Octombrie 20, 2021 Acum 5 ore, catbog1 a spus: Vad ca se repeta chestia asta cu sanii (si prin august era), ai ramas cu o sensibilitate de la operatie ? In continuare sunt de ...neatins? In ce zona esti? Iti multumesc de raspuns Și eu sunt interesat să știu dacă pot fi atinși sau există anumite restricții. Mulțumesc. 1
lexlover01 Reputație: -227 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat Octombrie 21, 2021 Acum 12 ore, Gcosbuc a spus: Și eu sunt interesat să știu dacă pot fi atinși sau există anumite restricții. Mulțumesc. La telefon zice că face multe dar în realitate este de evitat 2
catbog1 Reputație: 120 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 21, 2021 Acum 1 minut, lexlover01 a spus: La telefon zice că face multe dar în realitate este de evitat Am prefera sa raspunda ea. Multumim lexlover01 (ti am inteles punctul de vedere si nu ne intereseaza)
QAlexandra Reputație: 157 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 21, 2021 Acum 54 minute, catbog1 a spus: Am prefera sa raspunda ea. Multumim lexlover01 (ti am inteles punctul de vedere si nu ne intereseaza) Bună ! Am sa răspund, desigur mulțumesc! Nu exista sub nicio formă ! să fii interzis ! să îmi fie atinși sânii !!! În legătură cu faza din august ce se scrie mai sus , nu îmi amintesc despre ce programare e vorba și cum a fost de fapt situația , Pot spune doar că : E posibil , pt că eram operata de silicoane recent : să fii rugat să nu fie "brutalizati " ... , la modul să nu fie pe stilul "salbatic " , să nu mă strângă foarte tare de ei , la modul agresiv , sau sa nu se lase cu tot corpul pe mn / respectiv pe ei . Poate a existat rugămintea aceasta, ma repet : nu îmi amintesc programarea scuze ... Dar nu la modul să nu fie atinși ! , ci doar sa nu fie "agresați " hard ... Si exista în continuare rugămintea ca : Unii , să știe sa se comporte frumos, și nu sălbatic , ca la sfârșit: Tot ei sa fie lezați și supărați foc ! Iar apoi sa scrie tot felul de baliverne pe aici .. 1 1
AnubisHell Reputație: 106 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 21, 2021 Acum 2 ore, QAlexandra a spus: Bună ! Am sa răspund, desigur mulțumesc! Nu exista sub nicio formă ! să fii interzis ! să îmi fie atinși sânii !!! În legătură cu faza din august ce se scrie mai sus , nu îmi amintesc despre ce programare e vorba și cum a fost de fapt situația , Pot spune doar că : E posibil , pt că eram operata de silicoane recent : să fii rugat să nu fie "brutalizati " ... , la modul să nu fie pe stilul "salbatic " , să nu mă strângă foarte tare de ei , la modul agresiv , sau sa nu se lase cu tot corpul pe mn / respectiv pe ei . Poate a existat rugămintea aceasta, ma repet : nu îmi amintesc programarea scuze ... Dar nu la modul să nu fie atinși ! , ci doar sa nu fie "agresați " hard ... Si exista în continuare rugămintea ca : Unii , să știe sa se comporte frumos, și nu sălbatic , ca la sfârșit: Tot ei sa fie lezați și supărați foc ! Iar apoi sa scrie tot felul de baliverne pe aici .. Dacă ai avut intervenție....de ce nu ai făcut pauză???nici tu nici clienții nu treceati prin neplăceri
lexlover01 Reputație: -227 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat Octombrie 21, 2021 1 oră în urmă, AnubisHell a spus: Dacă ai avut intervenție....de ce nu ai făcut pauză???nici tu nici clienții nu treceati prin neplăceri Rămânea guvidul fara bani 2
AnubisHell Reputație: 106 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 21, 2021 Acum 57 minute, lexlover01 a spus: Rămânea guvidul fara bani "Ba ma vezi" costa
witcher Reputație: 16308 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2021 La 18.10.2021 la 9:05, Maa5fu1.v3 a spus: Sustin aceasta propunere Și eu, dar să trimită și ei pe cineva pentru un schimb de experiență 😀 3
lexlover01 Reputație: -227 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat Octombrie 21, 2021 Acum 7 ore, QAlexandra a spus: Bună ! Am sa răspund, desigur mulțumesc! Nu exista sub nicio formă ! să fii interzis ! să îmi fie atinși sânii !!! În legătură cu faza din august ce se scrie mai sus , nu îmi amintesc despre ce programare e vorba și cum a fost de fapt situația , Pot spune doar că : E posibil , pt că eram operata de silicoane recent : să fii rugat să nu fie "brutalizati " ... , la modul să nu fie pe stilul "salbatic " , să nu mă strângă foarte tare de ei , la modul agresiv , sau sa nu se lase cu tot corpul pe mn / respectiv pe ei . Poate a existat rugămintea aceasta, ma repet : nu îmi amintesc programarea scuze ... Dar nu la modul să nu fie atinși ! , ci doar sa nu fie "agresați " hard ... Si exista în continuare rugămintea ca : Unii , să știe sa se comporte frumos, și nu sălbatic , ca la sfârșit: Tot ei sa fie lezați și supărați foc ! Iar apoi sa scrie tot felul de baliverne pe aici .. Ai avut o amnezie sau erai prea drogata să îți amintești îți mai fac o vizită și te fut și pe tine și pe peste sa vă băgați mințile în cap 2
Maa5fu1.v3 Reputație: 122 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:Nordului Oras:Nordului Postat Octombrie 21, 2021 54 minutes ago, witcher said: Și eu, dar să trimită și ei pe cineva pentru un schimb de experiență 😀 Stai sa vada noua colecție de poșete la suprapret, vin singure 🙃 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum