Sari la conținut

Alexandra 0721588384

Postări Recomandate

• Oras:ilfov

Am fost si eu acum cateva zile la doamna Alexandra .

Aspect : varsta 40+ , dar overall arata bine . 
atitudine : aroganta , tacuta , fast fuck 

Actiunea : fast fuck , a refuzat lot , parea suparata pe tot parcursul actului .

Dtd : 11 minute 

Unde am gresit ? Nu am luat in seama comentariile precedente . 

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Vârsta  40 + ? ...

Am refuzat tot ?

Ai stat 11 min .. , ai avut cronometrul în buzunar ascuns  încât știi și minutul exact ..? 

:)))))

Păream supărată  ? Poate  tu mi-a dat starea  ... !?

:)))

Multă sănătate și pace în viața îți doresc !

Sărbători fericite cu minți luminate !

🙏🤝👍😊

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
La 19.12.2021 la 4:57, nako a spus:

Am fost si eu acum cateva zile la doamna Alexandra .

Aspect : varsta 40+ , dar overall arata bine . 
atitudine : aroganta , tacuta , fast fuck 

Actiunea : fast fuck , a refuzat lot , parea suparata pe tot parcursul actului .

Dtd : 11 minute 

Unde am gresit ? Nu am luat in seama comentariile precedente . 

Vin sărbătorile...plus ca s-au ridicat restricțiile 

Link spre comentariu

Am ramas placut surprins, o fata tare rau, prietenoasa si glumeata, nu e falsa, arata demential si la fata si la corp, țâțè, buze, cur ca pe Coasta de Azur... silicoane, botox in buze, pozele sunt reale. Locatia este foarte ok, curata, usor de gasit, cand am fost eu erau locuri de parcare. 

Totul a fost fantastic de cand am intrat pe usa si pana am plecat, de cum m a primit si cum am vazut o.

Recomand cu toata increderea, merita sa mergeti la ea, eu unul cu siguranta o voi face, mi a creat o parere foarte buna.

Link spre comentariu
La 19.12.2021 la 14:58, QAlexandra a spus:

Vârsta  40 + ? ...

Am refuzat tot ?

Ai stat 11 min .. , ai avut cronometrul în buzunar ascuns  încât știi și minutul exact ..? 

:)))))

Păream supărată  ? Poate  tu mi-a dat starea  ... !?

:)))

Multă sănătate și pace în viața îți doresc !

Sărbători fericite cu minți luminate !

🙏🤝👍😊

Eu chiar nu am comentat atunci , dar e foarte ok ca si alti colegi sa mearga si sa fie sinceri cu experienta . E pacat de un customer service prost , pentru ca atunci clientul nu se mai intoarce si nici nu mai recomanda . 

Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
15 hours ago, crocodilu69marus said:

Am ramas placut surprins, o fata tare rau, prietenoasa si glumeata, nu e falsa, arata demential si la fata si la corp, țâțè, buze, cur ca pe Coasta de Azur... silicoane, botox in buze, pozele sunt reale. Locatia este foarte ok, curata, usor de gasit, cand am fost eu erau locuri de parcare. 

Totul a fost fantastic de cand am intrat pe usa si pana am plecat, de cum m a primit si cum am vazut o.

Recomand cu toata increderea, merita sa mergeti la ea, eu unul cu siguranta o voi face, mi a creat o parere foarte buna.

Tu ai trecut de faza cu pestisoru de aur care apare fix dupa o recenzie proasta, tu esti crocodil de-a dreptul!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest

Faza cu disponibila e penibila rau. Ar trebui sanctionata.

Intre noi fie vorba, stim cu totii ca esti disponibila. Cine are ghinion sa ajunga la tine, nici ca mai revine.

Ca sa inteleaga toata lumea:

Fata asta vorbeste mult si prost, e botoxata pana la desfigurare, are silicoane dar nu o poti mangaia sau pupa, daca incerci sare ca arsa. 

Are vestimentatii incitante, dar tine mortis sa se dezbrace singura, fk nu exista, cunnilingus nu accepta.

Are un coc ca un stiulete care ii tine niste extensii si se plange ca nu poate sa o suga.

Trece la oral si aplica o tactica agresiva ca sa termini repede. 

Pentru normal are alta tactica, se opreste si te pune sa-ti pui singur prezrrvativul si tipa la tine ca nu l-ai pus bine. Daca nu ti-a murit scula si incepi sa pompezi, sta ca o scandura si daca dureaza mai mult de 2 minute incepe cu d-alea...dar nu mai termini o data?

Fastfuck din ala prost.

A invatat-o cineva ca trebuie Sa se bea un pahar de Listerine dupa orice sugere de plua.

Oricum e deranjata la cap. Nu poti sa-i pupi un san, dar ea iti suge pula neprotejat?

O mare parte din clientii ei practica anal neprotejat cu nevestele/iubitele si ea le suge maciucile neprotejat 

De evitat.

Nu recomand. 

De curiozitate, sunati sa vedeti ce voce obosita are.

• Mersi 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Acum 18 ore, nako a spus:

Eu chiar nu am comentat atunci , dar e foarte ok ca si alti colegi sa mearga si sa fie sinceri cu experienta . E pacat de un customer service prost , pentru ca atunci clientul nu se mai intoarce si nici nu mai recomanda . 

Deci , dacă.. !? ai fost la mine ...

Să înțeleg că relatezi history'ul  unei

finalizări   , ce o regreți ..  fiindcă  nu a durat decât 11 min .. ( oare ce persoana sta sa cronometreze fiecare minut și secundă  .. !?!   😳🤭   )

Si,  ești dezamăgit deoarece te  așteptai  ca finalizarea sa te țină mai mult , să găsești petrecere cu baloane și artificii  !!!  Și, poate la sfârșit să servim și un grătar  ...   :))

Confunzi borcanele tare de tot ...

Nu am 40 ani +  și etc !

Am 29 ani !

Îți urez sa revii la realitate  !

🙏

Link spre comentariu
Acum 21 ore, QAlexandra a spus:

Deci , dacă.. !? ai fost la mine ...

Să înțeleg că relatezi history'ul  unei

finalizări   , ce o regreți ..  fiindcă  nu a durat decât 11 min .. ( oare ce persoana sta sa cronometreze fiecare minut și secundă  .. !?!   😳🤭   )

Si,  ești dezamăgit deoarece te  așteptai  ca finalizarea sa te țină mai mult , să găsești petrecere cu baloane și artificii  !!!  Și, poate la sfârșit să servim și un grătar  ...   :))

Confunzi borcanele tare de tot ...

Nu am 40 ani +  și etc !

Am 29 ani !

Îți urez sa revii la realitate  !

🙏

Nu te plange ciudat o ca avem dreptate...sa iti iei stii u ce de banii mei si a multora carora nu ne ai prestat serviciile mai sus citate...

Link spre comentariu
La 24.12.2021 la 3:20, crocodilu69marus a spus:

Fata de mine a fost super draguta, si a dat tot interesul, arata prea bine.. nu m a grabit deloc. Nu am treaba alta treaba cu aceasta fata, dar m am bagat ca are multe comentarii aiurea, iar experienta mea cu ea a fost foarte diferita de ce se spune aici.. Nu inteleg cum ii dati voi 40 de ani, sincer.. 

N-avea cum. Femeia e dusa. 

E de evitat. Fastfuck, gfe 0.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...