maria02 Reputație: 24 Postat Martie 10, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 10, 2021 Buna❤, numele meu este Maria, Sunt o brunetă dulce si senzuală. Sunt atentă la dorințele tale. Hai sa petrecem clipe frumoase si romantice impreuna. Te asigur ca vei gasi intimitate, igiena si discreție, nu in ultimul rand sunt aceeași pe care ai vazut-o in fotografii 100%. ❤Sunt o domnisora dornică să te răsfăț îți ofer atingeri suave și pasionale..care te vor face să revii din nou și din nou discretă și nebunatică sunt prietenoasă și îmi place să am o experiență plăcută și momente de neuitat...dacă ți-am stârnit curiozitatea mă poți contacta pentru a stabili o întâlnire pe care nu o vei regreta.poze reale.pupici❤❤ ❤ Serviciile mele sunt de oral în funcție de igiena ta cu finalizare doar corporală , normalul protejat , diferite poziti , 69 !! Tarifele sunt de 100 finalizarea , 200 ora !!
cucubau86 Reputație: 404 Postat Martie 10, 2021 Oras:alba Oras:alba Postat Martie 10, 2021 foto gasiti aici 👍 eventual, te poate ajuta un coleg sa iti aduagi pozele pe topic 😉
ffsdnd Reputație: 7402 Postat Martie 10, 2021 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 10, 2021 😍 3
hunterwhore Reputație: 6281 Postat Martie 10, 2021 Postat Martie 10, 2021 https://nimfomane.com/forum/topic/162559-prima-dată-în-orașul-tău-0731048223/?do=getNewComment 3
maria02 Reputație: 24 Postat Martie 11, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 11, 2021 Disponibilă , ultimele zile la voi în oras 🤗💋
crocodilul dvd Reputație: 1062 Postat Martie 12, 2021 Oras:Timisoara, Alba Iulia Oras:Timisoara, Alba Iulia Postat Martie 12, 2021 Salutare shogorilor Am vizitat si eu pe această domnișoară bruneta.... cam prea ,, bruneta'' fata de cum arată în poze. Am sunat-o si manat de poze care a zis ca sunt 100 % reale am stabilit ora vizitei respecta punctual de ambele părți. Locatia in M4 unde eu personal nu o sa mai calc deoarece numai peste ,,brunete" am dat (vezi recenzia mea la matura 44 când in aceiasi locatie cu a ,,brunetei" am dat peste aia fara dinți în gură care la cum arata a avut 44 de ani prin 1945 cand s-a terminat razboiul ). In fine sa revenim la ,,bruneta " noastră...deci poze false nici o treabă cu realitatea....dupa usa ma astepta o ,, brunetă " care a stat la soare in Zanzibar de a uitat de ea (pe romaneste o țâganca in toata regula) cu tatuaje .... da de alea autentice...de trib african in tuș. Cat despre mirosul ce venea din apartament ce sa mai vorbim l-am simțit prin masca....o combinatie de fum de tigara, aer inchis si mancare.Stiind ca m-am mai ars odată acolo m-am scuzat politicos si ...du-te Dica. Presupun ca stă cu șalaul sau șalai deoarece am auzit vocii când am ajuns in fata usi da nah nu pot sa spun 100% ca asa e deoarece nu am vazut. Poate ca are o colega care fumează mai mult ca ea si are vocea mai groasă.😂 nu este singura in locatie clar. Concluzii 1. Pentru mine M4 va fi de evident indiferent de cine va avea locatie acolo 2. Pe centura la Alba găsești piese mai bune ca asta desi nu sunt adeptul sexului la strada 3. Shogorilor mai faceti si voi recenzii ca numai asa scapam de astfel de nespalate. 1
maria02 Reputație: 24 Postat Martie 12, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 12, 2021 Dragule țin să te anunț că ai dat de colega mea cea care ți-a deschis ușa , o brunetă mai mititică de asemenea și eu tot brunetă sunt da cine a venit la mine nu a plecat , si a iesit colega mea deoarece eu eram ocupată , și ținănd cont de miros se fumeaza dar nU în toată casa daca ne uitam la recenziile mele de pe Timisoara crede-ma că nu e chiar cum spui tu ! Te pup și o zi frumoasă să ai !! Ps : tu cum ai ajuns iai si spus colegei poate alta data :)) te-am si auzit .. o zi bună îți doresc !
mark69 Reputație: 17 Postat Martie 12, 2021 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Postat Martie 12, 2021 Mda, mai ramane sa ne intrebam de ce dracu a iesit colega ta daca omul vorbise sa se intalneasca cu tine? :)) Cica era ocupata, dom'le. Haha. In rest toate bune si frumoase, adica mars acasa!
ladolcevita Reputație: 47 Postat Martie 12, 2021 Postat Martie 12, 2021 O fată care arată ca în pozele de mai sus nu se fute cu 100 de lei.
maria02 Reputație: 24 Postat Martie 12, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 12, 2021 Pentru că telefonul era la ea ! Și probabil nu a stiut ca baiatul este de pe ninfomane .. , eu am vorbit destul de frumos nu am injurat nici nu te-am jignit , si da uite ca lucrez pe 100 de lei pozele chiar imi apartin port si ochelarii dupa cum se vede am si tatuajul de pe mănă și pe piept ! 1
cucubau86 Reputație: 404 Postat Martie 12, 2021 Oras:alba Oras:alba Postat Martie 12, 2021 Buna 🙃 Daca ajungi si pe la Deva, promit colegilor de pe forum, ca o iti fac o vizita sa confirm sau infirm prezenta tatuajului de pe mana 😋 Incearcă sa nu mai lași telefonul la colega, ca să eviți situatia creata mai sus. Daca tot asa o sa procedezi, inseamna ca dai dovada de neseriozitate si nu e bine pentru un parcurs reușit în meseria asta 😘
maria02 Reputație: 24 Postat Martie 12, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 12, 2021 Îți mulțumesc frumos , am fost și la Deva poate voi mai trece , nu stiu sigur , dar voi anunța ! Și nu voi mai lăsa telefonu colegei .. te pup și o zi bună îți doresc !
john_sp Reputație: 136 Postat Martie 25, 2021 Oras:EU Oras:EU Postat Martie 25, 2021 Cred ca voi incerca sa te cunosc in viitorul apopiat ! By!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum