Sari la conținut

Selena - 0790323872 / 0734049205 / 0724843955

Postări Recomandate

• Telefon: `
  • Oras:abis
  • Telefon: `
  • Oras:abis
  • Oras:Neverland
Postat
Acum 9 minute, carlos270 a spus:

Halal anunțuri ....toate cu poze false.

A mai fost prin SV...recunosc 2 seturi de poze(false bineinteles).....

• Like 2
  • Oras:Oradea,Bihor
Postat

Am fost si eu la ea,atunci era pe la Brasov,eram in drum si zic sa incerc..dar nu recomand. Poze false,este blonda are un pierce pe fata..foarte fitoasa si figuranta. Am platit 150 sau 200 nu mai stiu exact..bani aruncati pe fereastra. Nu recomand. Se vede ca e din sud probabil sigur 100%..😂

• Like 1
  • Minus 3
Postat
Acum 5 ore, alexaaa123 a spus:

Am fost si eu la ea,atunci era pe la Brasov,eram in drum si zic sa incerc..dar nu recomand. Poze false,este blonda are un pierce pe fata..foarte fitoasa si figuranta. Am platit 150 sau 200 nu mai stiu exact..bani aruncati pe fereastra. Nu recomand. Se vede ca e din sud probabil sigur 100%..😂

Este din centru...din capitala mai exact...Despre figuri si fite nu m-i s-a parut sa aiba cu exceptia ca a sustinut ca a lucrat prin afara.Dap foloseste 4 seturi de poze false....dar este frumusica foc,tanara cu niste sani bestiali,nu este slim mie mi-a placut aspectul ei fizic cu forme chiar si cu cele cateva(putine) kg in plus.Ca si tarif merge cu 200 fin si 400 ora(cea mai scumpa fata din oras in acest moment).Nu se merita sa iti faci abonament dar este un trofeu foarte frumos pentru vanatori.Nu mai sta mult pe oras....si a mai fost de cateva ori prin SV

PS:Am intuit ceva razbel prin Brasov .....Acest fapt m-a face sa cred ca ai niste intentii aici pe acest topic.Sper sa gresesc in aceasta privinta.

• Like 4
Postat
Acum 3 minute, ffsdnd a spus:

Este din centru...din capitala mai exact...Despre figuri si fite nu m-i s-a parut sa aiba cu exceptia ca a sustinut ca a lucrat prin afara.Dap foloseste 4 seturi de poze false....dar este frumusica foc,tanara cu niste sani bestiali,nu este slim mie mi-a placut aspectul ei fizic cu forme chiar si cu cele cateva(putine) kg in plus.Ca si tarif merge cu 200 fin si 400 ora(cea mai scumpa fata din oras in acest moment).Nu se merita sa iti faci abonament dar este un trofeu foarte frumos pentru vanatori.Nu mai sta mult pe oras....si a mai fost de cateva ori prin SV

PS:Am intuit ceva razbel prin Brasov .....Acest fapt m-a face sa cred ca ai niste intentii aici pe acest topic.Sper sa gresesc in aceasta privinta.

Cu siguranta gresesti da😆😆 eu doar am spus cum a fost..go on! Cine vrea sa se duca ,sa se duca. Mie mi se pare risipa de bani. 200 cu 400 exagerat😆 nu arata de banii aia..si servicii nici atat,dar mna..fiecare cu placerile lui. Bafta! 

• Like 1
Postat
Acum 33 minute, alexaaa123 a spus:

Cu siguranta gresesti da😆😆 eu doar am spus cum a fost..go on! Cine vrea sa se duca ,sa se duca. Mie mi se pare risipa de bani. 200 cu 400 exagerat😆 nu arata de banii aia..si servicii nici atat,dar mna..fiecare cu placerile lui. Bafta! 

Ce vorbesti =))

Pe Suceava....200 cu 400 sunt preturi Ok.......nu este prima fata care lucreaza cu acest pret pe SV......M-a intreb de ce nu i-ai facut recenzie pe Brasov ...si te-ai decis tu sa ne avertizezi pe noi aici in nord?😅

• Like 2
  • Haha 1
Postat

@mirindaporto tura asta i mers prea departe.....dai "like" la un tran,care incearca descreditarea fetei......lasa sicanele pentru chestiile mai putin importante.....Cerceteaza inainte sa m-a sicanezi pe mine.....vad ca faci chiar si cele mai josnice lucruri sa m-a provoci =))

• Like 3
  • Minus 1
Postat
Acum 17 ore, ffsdnd a spus:

@mirindaporto tura asta i mers prea departe.....dai "like" la un tran,care incearca descreditarea fetei......lasa sicanele pentru chestiile mai putin importante.....Cerceteaza inainte sa m-a sicanezi pe mine.....vad ca faci chiar si cele mai josnice lucruri sa m-a provoci =))

Ii confuz saracu.......daca nu te aruncai tu la sistemul de reputatie cu capul inainte.....si ai fi cercetat situatia....ai fi vazut ca nu stiu ce @alexaaa123 ...pe prima jumatate de cont este curva....iar pe cealalta jumatate este client.....

• Like 4
  • Minus 1

Vizitator marcus6
Reputație: 0
Postat
Acum 17 ore, ffsdnd a spus:

Bă prostituata asta cu nume de citrice numai minus știe să dea, o s-ăi deschid eu topic pînă la urmă regulamentar cu poze tot ce trebuie. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...