prietenie Reputație: 108 Postat Martie 11, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 11, 2021 Sunt cazat in împrejurimi și nu dispun de mașina . O fata prin zona știți ....
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 11, 2021 În ce parte a străzii ești cazat? Înspre bulevardul Mamaia, sau între Lăpușneanu și Tomis? 1
talibanu Reputație: 9948 Postat Martie 11, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Martie 11, 2021 Vezi ca in constanta exista autobuz (ratc), taxiuri si chiar si uber de unde mai pui ca avem si fete care fac outcall (adica vin la tine acasa)...am evoluat putin in ultima perioada
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 11, 2021 51 minutes ago, talibanu said: Vezi ca in constanta exista autobuz (ratc), taxiuri si chiar si uber de unde mai pui ca avem si fete care fac outcall (adica vin la tine acasa)...am evoluat putin in ultima perioada Bah, da nu ma lași sa dau și eu un răspuns asa pe prietenie.... 😀 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 11, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 11, 2021 Acum 2 ore, g2br13l a spus: În ce parte a străzii ești cazat? Înspre bulevardul Mamaia, sau între Lăpușneanu și Tomis? sigur o sa iti zica intre Str mircea cel batran si Lapusneanu pe partea stg cum vi de la spital! 2
prietenie Reputație: 108 Postat Martie 11, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 11, 2021 Acum 1 oră, talibanu a spus: Vezi ca in constanta exista autobuz (ratc), taxiuri si chiar si uber de unde mai pui ca avem si fete care fac outcall (adica vin la tine acasa)...am evoluat putin in ultima perioada Eu am cerut o informație . Nu cum sa te descurci prin oraș🤣dacă faceți pe a tot știutori eu sunt cazat între Lăpușneanul și tomis 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 11, 2021 2 hours ago, prietenie said: Eu am cerut o informație . Nu cum sa te descurci prin oraș🤣dacă faceți pe a tot știutori eu sunt cazat între Lăpușneanul și tomis Pai atunci coboară în Lăpușneanu și fa la stânga. Apoi mergi pana la hotel Balada și ai acolo o soluție foarte bună. Îl las pe 2_peu sa îți pună link-ul ca el e mai experimentat în astea. P. S. Ai de făcut o mica plimbare. Nici nu se pune la cura de slăbire, la cât ai de mers. 😀
talibanu Reputație: 9948 Postat Martie 11, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Martie 11, 2021 3 lei e biletul de autobuz 2
ssimeon Reputație: 403 Postat Martie 12, 2021 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Martie 12, 2021 Pizzzdelivery Service SRL iti pune la dispo... zitie o gama laaaargaaaa de găuri! Call them!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum