Sari la conținut

guinevere , cine este clona asta?

Postări Recomandate

• Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
Postat

Nu am vrut sa fac publica aparitia ta dar vad ca nu pot sa iti dau mesaj in privat.

Am doar o intrebare, cu ce ti-am gresit @guinevere ?

Vad ca are legatura cu cei care ma sustin cum ar fi @nikilucy 

Spor la vote down/minusuri🤣 nu ma deranjeaza😉

• Like 3
  • Haha 1
Postat

Deci @guinevere te mai intreb inca odata si ultima oara, pentru ce am primit 330 de minusuri intr-o ora?

Cum iti spuneam nu ma deranjeaza, poate ca merit dar vreau sa stiu De Ce!

Apropo daca nu esti mandru de ce ai facut, te informez ca acele minusuri se pot sterge/scoate😉

Si ca fapt divers, pe cotul @guinevere s-au facut plati petru a devenii membru Premium, asa ca scuteste-ma de efortul de a afla cine esti, zic si eu.

O zi buna va doresc!

• Like 3
Vizitator lancelot
Reputație: 0
Postat

Frate,  se zice că  dacă îți bați nevasta de 10 ori pe zi,  tu nu stii de ce o bați  , ea știe 🤣🤣

Acum serios,  sunt niste frustrați,  drogați,  fomisti  etc .

Fi mandru,  sunt oamenii care te invidiază.   Probabil i-ai futut amanta n cur 🤣🤣🤣 . Să  vezi ce îmi dă  mi-e acum.  🤪

• Oras:🟦🟨🟥
Postat

eu acum l-am anuntat pe pisicut, chiar vreau sa vad daca ia vreo masura.

• Like 1
Postat

vreau sa stiu cum ne recuperam punctele de reputatie pierdute din cauza unui cont super premium, fara nici o postare,  creatie a acestui sistem care da aiurea minusuri. eu zic ca asta e interesant de vazut?

• Like 1
Postat
10 minutes ago, nikilucy said:

vreau sa stiu cum ne recuperam punctele de reputatie pierdute din cauza unui cont super premium, fara nici o postare,  creatie a acestui sistem care da aiurea minusuri. eu zic ca asta e interesant de vazut?

Da lancelotule, foarte interesant de vazut cum toate postarile tale sunt punctate de clona ta. Ai peste 1000 postari la muzica si bancuri tampe! Sigur esti ruda cu marian cretinescu!

Vizitator lancelot
Postat
Acum 19 minute, ccerronne a spus:

Da lancelotule, foarte interesant de vazut cum toate postarile tale sunt punctate de clona ta. Ai peste 1000 postari la muzica si bancuri tampe! Sigur esti ruda cu marian cretinescu!

Cceronee,  mersi frate!  Am înaintat în grad 😆😆 Acum sunt șef  de clone.   Sinsin! ❤  Știu că  ne vezi de acolo de sus,  simt că  ești mandru de mine 🙄🙄 .

Postat

Clonele astea iau nastere din frustrari si sfarsesc prin indiferenta . A unora fata de altii .

Cbatony, ai ramas la fel de arogant, nu ai invatat nimic .

Vizitator nimfomanul6969
Postat
La 15.03.2021 la 17:52, nikilucy a spus:

eu acum l-am anuntat pe pisicut, chiar vreau sa vad daca ia vreo masura.

probabil ca nu, desi atacurile impotriva membrilor sunt interzise de regulament, ori minusarea nejustificata si repetata, dupa o perioada de timp din partea cuiva cu cont platit si fara nicio postare sau recenzie tot atac este. Vom vedea.

Postat

Deci nea' @pisicuts se poate face ceva in legatura cu acel cont, legal? Sau ma apuc sa il fac celebru cu pozele de pe Facebook, ilegal si cu posibilitatea de a imi pierde contul?

Apropo @guinevere vezi ca ai scapat o postare de nu ai minusat-o, cum e posibil asa ceva, mai ales din partea ta!!!!

• Like 3

Vizitator lancelot
Postat

Să  glumim un pic.

Eu când am primit primele minusuri,  acum un an , marca VANATORPESTI 😆   Atat de tare mă afectat că  am apelat la un psiholog 😆 Pe scurt i-am spus necazul  , s a uitat preț de câteva minute la mine,  a băgat mâna în buzunar și a scos un trabuc, mi-l dă  și zice. ""  Dai foc,  primul fum dă-l afară  ușor. La al doilea  trage adânc în piept și repetă după  mine. 

Dă-i în pula mea de triști 😆😆😆

Acum când îmi i-au câte 50 pe seară.  Dimineața  mă  așez comod în fotoliu, intru pe ninfomane,  îmi aprind  o țigară din foi ,  cu aromă de vanilie  și  zic.

PIȘĂCIOȘILOR 😆

Pamflet 😉

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.