Sari la conținut

Cătălina_0737409716

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat
Acum 12 ore, alexx2020 a spus:

buna cătălina bine ai revenit din nou pe forum  

Buna ziua , mulțumesc ! 

Postat
Acum 4 ore, adrian220649 a spus:

Bună!Mai multe detalii nu ne dai și nouă?

Sigur! Astăzi nu o sa am un program lung , lucrez pana la 20:00 . 
  Serviciile aceleași adică ; oral , normal ( protejat ) , sărutări corporale , preludiu , masaj , diferite poziții ... pentru mai multe detalii contactați-ma 

Nu răspund la sms , nr privat .. mulțumesc !😊

• Like 1
Vizitator Artemisia
Reputație: 0
Postat

Ai topic deja deschis pe alt cont?

Asteptam detalii, sa fie picante 😝

Postat
3 minutes ago, Catalina4211 said:

Serviciile aceleași adică ; oral , normal ( protejat ) , sărutări corporale , preludiu , masaj , diferite poziții ... pentru mai multe detalii contactați-ma 

Care Catalina esti?

• Like 1
  • Minus 5
Postat
Acum 30 minute, Catalina4211 a spus:

unde ai locatia 

Postat
Acum 6 minute, alexx2020 a spus:

Da pot spune și aici , dar aceasta platforma nu este de messanger cred eu .  Dar pentru ca sunt o fata intelegatoare pot spune și adresa , dar nu as dori sa ma trezesc cu persoane ,,dubioase” care sa ma sune și sa îmi adreseze înjuri sau alte evenimente neplăcute . Mulțumesc ! 😊 

Brazda in zona CAS(casa de asigurări de sănătate ) . 

• Like 1
Postat
Acum 47 minute, Catalina4211 a spus:

Da pot spune și aici , dar aceasta platforma nu este de messanger cred eu .  Dar pentru ca sunt o fata intelegatoare pot spune și adresa , dar nu as dori sa ma trezesc cu persoane ,,dubioase” care sa ma sune și sa îmi adreseze înjuri sau alte evenimente neplăcute . Mulțumesc ! 😊 

Încerc să dau de tine dar nu răspunzi, poate ești ocupata. Numărul se termina 921.Voiam să stabilim o întâlnire pentru mâine dacă se poate. 

Postat
Acum 28 minute, adrian220649 a spus:

Încerc să dau de tine dar nu răspunzi, poate ești ocupata. Numărul se termina 921.Voiam să stabilim o întâlnire pentru mâine dacă se poate. 

asta e numarul lui catalina 0737409716 sper sa nu fii un miscar sau sa fii cine va din ăia care o suna sa o injura la telefon

Postat
Acum 4 minute, alexx2020 a spus:

asta e numarul lui catalina 0737409716 sper sa nu fii un miscar sau sa fii cine va din ăia care o suna sa o injura la telefon

Pe ăsta am sunat!Dar nu înțeleg ceva:TU ești cumva avocatul ei?Stai liniștit că nu sunt din ĂIA!

Postat
Acum 2 ore, Catalina4211 a spus:

multumesc pentru raspuns 

Postat
Acum 13 minute, robi29 a spus:

Ahaaaa. Esti frumusetea aia pe care mama natura a pus un corp Dumnezeiesc si un chip angelic, dar din pacate si un caracter neserios. Spor la futut, tovarasi, daca nu va da teapa 😉!

De ce tu îți luași teapa

Postat
14 minutes ago, matteo2019 said:

De ce tu îți luași teapa

Citeste aici si te lamuresti. Sau crezi ca degeaba cerea domnita inchiderea acelui topic?

• Like 1
  • Minus 5
Postat
Acum 29 minute, robi29 a spus:

Citeste aici si te lamuresti. Sau crezi ca degeaba cerea domnita inchiderea acelui topic?

Eu eram curios dacă ți ai luat teapa zile astea ca vreau sa ma duc și eu săptămâna asta pe la ea 

Postat
1 minute ago, matteo2019 said:

Eu eram curios dacă ți ai luat teapa zile astea ca vreau sa ma duc și eu săptămâna asta pe la ea 

Incearca-ti norocul, daca nu te enerveaza prea tare sa fii pus pe drumuri, degeaba. ✌️

• Like 1
  • Minus 5
Postat
Acum 2 minute, robi29 a spus:

Incearca-ti norocul, daca nu te enerveaza prea tare sa fii pus pe drumuri, degeaba. ✌️

Tu când ai fost ultima data la ea 

Postat
Acum 7 minute, robi29 a spus:

Tu când ai fost ultima data la ea 

Postat
3 minutes ago, matteo2019 said:

Tu când ai fost ultima data la ea 

Cauta-mi recenzia pe la inceputul topicului vechi si ai sa vezi.

• Like 1
  • Minus 5

Vizitator pussylike
Reputație: 0
Postat

Buna! Dacă ai decis sa comunici din nou cu noi, nu ar fi rău să ne încânți și cu câteva poze noi. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...