unuloarecare2 Reputație: 423 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 11, 2021 Acum 9 ore, incepator2 a spus: Dacă te referi la mine, te înșeli. Oricum.. dacă te uiți prin postările lui, are cam aceeași întrebare cam peste tot, doar că în alt fel. Cred că e același tip care întreba înainte de „anilingus” și „călcarea coaielor în picioare” Nu am vorbit despre tine. Doar ai văzut că l-am citat pe el. Nu mă interesează cine e, doar i-am pus în vedere că nu e frumos să se exprime așa. Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2021 Disponibila 😻😘😘♥️ Link spre comentariu
George167 Reputație: -102 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 11, 2021 Acum 7 minute, Sexxxylarisa a spus: Disponibila 😻😘😘♥️ Larysa accepți sa fi stropită pe fata?? 1 Link spre comentariu
Matsumoto Reputație: 141 Postat Septembrie 11, 2021 Partajează Postat Septembrie 11, 2021 1 hour ago, Sexxxylarisa said: Disponibila 😻😘😘♥️ Aku vin, vtm!!! 2 Link spre comentariu
DTdriller Reputație: 29 Postat Septembrie 11, 2021 Partajează Postat Septembrie 11, 2021 Bifat ieri aparitia noua de la universitate de langa Biserica pacatelor sfinte Larisa este foarte finuta si speciala. Celor care le plac mai BBW ce mie personal mi-a placut cel mai mult la ea este - conversatia poti vb orice cu ea, foarte prietenoasa nu te grabeste, am simtit ca m-am vazut cu o prietena buna - face aproape tot ce ii ceri GFE 10 dupa o discutie de inceput in care ne-am cunoscut mai bine mi-a tras prosopul pe care il aveam de dupa dus si a facut arta cu un oral cu mare atentie la zone conexe Oral 9 (mi-ar fi placut si o finalizare deepthroat dar vedem data viitoare) & tras cauciucul Apoi actiunea a continuat cowgirl, reverse cowgirl si final doggy (pozitie in care nu am rezistat mult pentru ca Larisa contreaza bine si se misca o data cu tine). Finalizare pe sani, ar fi pacat sa nu. Sper data viitoare sa ma lase finalizare DT. NP 8 Locatie 8 garsoniera bloc tip vechi dar frumos facuta Ce m-a impresionat este cat de curata este Larisa fata de ce gasesc pe aici de obicei, totul curat si ea impecabila. De incercat & revenit si sa vedem cu ne ne mai rasfata @Sexxxylarisa Multumesc Revin Halatul 100+50 tragerea cu GFE ridicat 2 1 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2021 Acum 1 minut, DTdriller a spus: Bifat ieri aparitia noua de la universitate de langa Biserica pacatelor sfinte Larisa este foarte finuta si speciala. Celor care le plac mai BBW ce mie personal mi-a placut cel mai mult la ea este - conversatia poti vb orice cu ea, foarte prietenoasa nu te grabeste, am simtit ca m-am vazut cu o prietena buna - face aproape tot ce ii ceri GFE 10 dupa o discutie de inceput in care ne-am cunoscut mai bine mi-a tras prosopul pe care il aveam de dupa dus si a facut arta cu un oral cu mare atentie la zone conexe Oral 9 (mi-ar fi placut si o finalizare deepthroat dar vedem data viitoare) & tras cauciucul Apoi actiunea a continuat cowgirl, reverse cowgirl si final doggy (pozitie in care nu am rezistat mult pentru ca Larisa contreaza bine si se misca o data cu tine). Finalizare pe sani, ar fi pacat sa nu. Sper data viitoare sa ma lase finalizare DT. NP 8 Locatie 8 garsoniera bloc tip vechi dar frumos facuta Ce m-a impresionat este cat de curata este Larisa fata de ce gasesc pe aici de obicei, totul curat si ea impecabila. De incercat & revenit si sa vedem cu ne ne mai rasfata @Sexxxylarisa Multumesc Revin Halatul 100+50 tragerea cu GFE ridicat Și eu îți mulțumesc pt vizita ești un om extraordinar! Te mai aștept la mine 😘 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2021 Disponibila până la 22 😘😘😘 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2021 Disponibila 😻😘♥️ Link spre comentariu
wurdulak Reputație: 4458 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2021 La 08.09.2021 la 14:34, Sexxxylarisa a spus: Te aștept cu gura deschisă și cu picioarele desfăcute sa mi l bagi😁😘 That escaladed quickly... 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2021 Pt clientii care se programează cu o zi înainte nu am sa le mai iau programările în considerație pana nu îmi confirmă cu o ora înainte! Link spre comentariu
George167 Reputație: -102 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 12, 2021 Acum 8 minute, Sexxxylarisa a spus: Pt clientii care se programează cu o zi înainte nu am sa le mai iau programările în considerație pana nu îmi confirmă cu o ora înainte! Ah ah ce meriti tu sa fi slobozita pe obrajorii 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2021 Disponibila puisorilor😍😘 1 Link spre comentariu
George167 Reputație: -102 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 12, 2021 Acum 1 minut, Sexxxylarisa a spus: Disponibila puisorilor😍😘 Lary vreau să îți fac masca cu slobozel? 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2021 Disponibila😍😘 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2021 Disponibila 2 Link spre comentariu
George167 Reputație: -102 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 13, 2021 Acum 11 minute, Sexxxylarisa a spus: Disponibila Buna larysa, astăzi te vizitez că vreau sa îți fac masca Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2021 Disponibila 😻😘♥️ 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2021 Disponibila😍🥰😘 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Disponibila 😘♥️♥️😻 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Disponibila 😘♥️😻😻 1 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2021 2 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Disponibila 😘♥️😻 1 2 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Disponibila 😻😘♥️ 1 Link spre comentariu
decebalpizde Reputație: 37 Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Larisa este o prajitura extra dulce din care nu te poti satura sa o gusti Bifat caprioara Aparitie noua langa piata Revolutiei 150 ales CIM fantezia mea Larisa este voluptoasa o fata cu forme, vorbareata, prietenoasa si curata. Isi ia tot timpul la Oral executat bine cu atentie deep si extra servicii la cerere Se revarsa placut peste tine din orice pozitie si ai ce apuca Ii face placere in tot ce face si o face cu atentie Locatie 8 Larisa este foarte curata ON CIM 10 SP - nu am mai apucat am terminat la oral dar revin pt asta GFE Ridicat 10 Revin pentru mai multe fantezii 1 2 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Acum 4 minute, decebalpizde a spus: Larisa este o prajitura extra dulce din care nu te poti satura sa o gusti Bifat caprioara Aparitie noua langa piata Revolutiei 150 ales CIM fantezia mea Larisa este voluptoasa o fata cu forme, vorbareata, prietenoasa si curata. Isi ia tot timpul la Oral executat bine cu atentie deep si extra servicii la cerere Se revarsa placut peste tine din orice pozitie si ai ce apuca Ii face placere in tot ce face si o face cu atentie Locatie 8 Larisa este foarte curata ON CIM 10 SP - nu am mai apucat am terminat la oral dar revin pt asta GFE Ridicat 10 Revin pentru mai multe fantezii Ms iubire te mai aștept 😘😘♥️♥️ 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum