Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Octombrie 10, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2021 Acum 9 minute, emachines a spus: Hai pe la ploiesti Buna nu promit nimic deocamdata 😜😘😘😘 1 Link spre comentariu
tlc4ever Reputație: 2 Postat Octombrie 10, 2021 Partajează Postat Octombrie 10, 2021 ce gaura as facee in tineee Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Octombrie 11, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2021 Disponibilaa 🥰🥰🥰 1 Link spre comentariu
madmax123 Reputație: 349 Postat Octombrie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 11, 2021 Pe unde locația ? Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Octombrie 11, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2021 Acum 4 minute, madmax123 a spus: Pe unde locația ? Universitate strada boteanu 1 Link spre comentariu
ionel dudes Reputație: 385 Postat Octombrie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 11, 2021 Acum 37 minute, Sexxxylarisa a spus: Universitate strada boteanu pana la ce ora te pot gasii la birou in aceasta seara? 2 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Octombrie 11, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2021 Acum 44 minute, ionel dudes a spus: pana la ce ora te pot gasii la birou in aceasta seara? Până la 1 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Octombrie 12, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Buna ziua futaciosi pofticioși sunt disponibila după ora 13🤗😻😘 3 4 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Octombrie 12, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Doar astăzi voi fi disponibila 😘♥️ miercuri și joi nu voi fi la birou 🤗♥️♥️😻 1 Link spre comentariu
Vizitator troti Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Cum este squirtul? Il provoci tu? Il putem provoca noi? Este abundent? Il poti face de mai multe ori, repetat? Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat Octombrie 13, 2021 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat Octombrie 13, 2021 La 12.10.2021 la 18:23, troti a spus: Cum este squirtul? Il provoci tu? Il putem provoca noi? Este abundent? Il poti face de mai multe ori, repetat? Good question 😉 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Octombrie 14, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2021 La 12.10.2021 la 18:23, troti a spus: Cum este squirtul? Il provoci tu? Il putem provoca noi? Este abundent? Il poti face de mai multe ori, repetat? Da poate fi si abundent ,il pot face de mai multe ori, mi l pot provoca si singura dar si cu voi in pozitia misionar si sa aveti o pula mai mare😁am cateva filmulete si pe of sa va convingeti si voi😘 2 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3301 Postat Octombrie 14, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 14, 2021 8 hours ago, Sexxxylarisa said: ...si sa aveti o pula mai mare😁... - Gigele, tu cât de mare o ai? - Nu sunt sigur că e suficient de mare. - Cum așa? Tocmai tu, care spui că alea-alea, faci și dregi, rupi tot ce-ți iese-n cale... - Băi, eu nu mă cac pe mine. Am fost la Larisa și... Gogu' ăsta mic n-a fost în stare să-i provoace squirt. - Așa, și? Chestia asta se-ntâmplă și la case..., ăsta, scule mai mari! - Stai, mă, că concluzia nu e concludentă deocamdată. Nu mă las eu așa ușor. O să mă mai duc. Ori cascada Niagara, ori nimic! Să știm o treabă, zic și eu... Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Octombrie 14, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2021 1 oră în urmă, eturit a spus: - Gigele, tu cât de mare o ai? - Nu sunt sigur că e suficient de mare. - Cum așa? Tocmai tu, care spui că alea-alea, faci și dregi, rupi tot ce-ți iese-n cale... - Băi, eu nu mă cac pe mine. Am fost la Larisa și... Gogu' ăsta mic n-a fost în stare să-i provoace squirt. - Așa, și? Chestia asta se-ntâmplă și la case..., ăsta, scule mai mari! - Stai, mă, că concluzia nu e concludentă deocamdată. Nu mă las eu așa ușor. O să mă mai duc. Ori cascada Niagara, ori nimic! Să știm o treabă, zic și eu... Buna bancul 🤣dar asta este adevarul imi trb o pula mare pt squirt sa ma loveasca unde trb 🤣🤣 1 Link spre comentariu
Robofuck Reputație: 23 Postat Octombrie 15, 2021 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Octombrie 15, 2021 Salut colegi !am zis sa revin pe la Larisa , zis si facut ! De data aceasta a fost si mai bine ca ne cunosteam ! La fel asteptat in tocuri si rochita sexy! On 10 Np 10 De data aceasta am simtit ca am fost futut de o fosta iubita din liceu! De revenit cu siguranta 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Octombrie 15, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2021 Acum 4 ore, Robofuck a spus: Salut colegi !am zis sa revin pe la Larisa , zis si facut ! De data aceasta a fost si mai bine ca ne cunosteam ! La fel asteptat in tocuri si rochita sexy! On 10 Np 10 De data aceasta am simtit ca am fost futut de o fosta iubita din liceu! De revenit cu siguranta Ms frum pt vizita 🥰te pup 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Octombrie 15, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2021 Disponibila🥰😘😘 2 2 Link spre comentariu
muschiulica Reputație: 64 Postat Octombrie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 15, 2021 Salutare Am vizitat-o si eu pe Larisa Ce pot sa spun , am doar cuvinte de lauda Larisa foarte dulcica m-a facut sa ma simt foarte bine , din pacate m-am dus pregatit doar pt un numar. Nu mai fusesem la ea si nu am vrut sa risc dar data viitoare promit ca voi sta mai mult op-10 np-10 De revenit cu siguranta De recomandat doar celor ce le plac femeile un pic mai plinute Multumesc Larisa 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Octombrie 15, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2021 Acum 15 minute, muschiulica a spus: Salutare Am vizitat-o si eu pe Larisa Ce pot sa spun , am doar cuvinte de lauda Larisa foarte dulcica m-a facut sa ma simt foarte bine , din pacate m-am dus pregatit doar pt un numar. Nu mai fusesem la ea si nu am vrut sa risc dar data viitoare promit ca voi sta mai mult op-10 np-10 De revenit cu siguranta De recomandat doar celor ce le plac femeile un pic mai plinute Multumesc Larisa Te pup ms frum pt recenzie și pt vizita 🤗😘😘te mai aștept 😘😘 1 Link spre comentariu
Vizitator troti Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2021 Partajează Postat Octombrie 15, 2021 La 14.10.2021 la 13:44, Sexxxylarisa a spus: Da poate fi si abundent ,il pot face de mai multe ori, mi l pot provoca si singura dar si cu voi in pozitia misionar si sa aveti o pula mai mare😁am cateva filmulete si pe of sa va convingeti si voi😘 Pentru cei care nu avem OF, ne poti ajuta cu un filmulet incarcat pe o alta platforma? Chiar si pentru cateva ore ar fi de ajutor. Pentru cei care vin pentru squirt cel putin Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Octombrie 15, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2021 Disponibila pt deplasări 😻♥️♥️😘 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2021 La 12.10.2021 la 18:23, troti a spus: Disponibila🥰😘 1 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2021 Disponibila 😘♥️♥️😻 2 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2021 Disponibila doar pentru deplasări 😻♥️🤗😘 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2021 La 12.10.2021 la 18:23, troti a spus: Disponibila🥰😘 ps poza facuta dupa act 😁 2 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum