Sari la conținut

Mai stiti ceva de adina ? 0 (737) 364 002

Postări Recomandate

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Acum 4 minute, iongrasu69 a spus:

Daca cineva are informatii!!

Am văzut-o activa pe forum acum câteva zile ,dar alte detalii nu am.

Poate dacă întra pe aici se gândește sa revină.. 🙄

Link spre comentariu
Acum 5 ore, dyerseve a spus:

Am văzut-o activa pe forum acum câteva zile ,dar alte detalii nu am.

Poate dacă întra pe aici se gândește sa revină.. 🙄

Interesant. Deci întra pe forum? Poate poate,Bombonica vine iar pe la noi. Sincer îmi e cam dor de curul ei. 

Link spre comentariu
Acum 7 minute, ariovist a spus:

Interesant. Deci întra pe forum? Poate poate,Bombonica vine iar pe la noi. Sincer îmi e cam dor de curul ei. 

Scuze, am confundat nr de tf cu al Adelina Bombonica dar și Adina la care am fost de câteva ori este super și m  as bucura dacă revine. 

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Avea fesierii mai bine dezvoltați cand ne-am intalnit ultima oara. As fi fost curios ce opinie are despre hip thrust vs glute bridges si daca îi plac protocoalele de antrenament ale lui Bret Contreras, The Glute Guy. https://bretcontreras.com/how-to-design-an-optimal-glute-training-program/

Cum femeile au o capacitate de a suporta un volum de antrenament mai mare ca barbatii, gratie partial activarii neuromusculare mai mici, eram curios daca l-ar putea dezvolta putin in directia Hypertrophy Specific Training, poate chiar varianta https://carvedouttastone.wordpress.com/2014/08/31/hypertrophy-specific-training-the-best-hypertrophy-program/  pentru o dezvoltare mai echilibrata si imbunatatirea BMI. 

• Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 8 ore, alyna2love a spus:

Nu ma mai întorc baieti!

Dacă era o făceam pana acum!Sunt bine unde sunt!

va rog sa nu va mai dați cu părerea aiurea!

Mulțumesc 

Speram ca nu te superi pe noi ca ne amintim cu drag de tine si te apreciem nu doar pentru partea fizica. 

Era evident ca demult iti doreai si altceva si ne bucuram ca ai reusit sa evoluezi. 😘

🌹

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Vizitator dyerseve
Acum 21 ore, alyna2love a spus:

Nu ma mai întorc baieti!

Dacă era o făceam pana acum!Sunt bine unde sunt!

va rog sa nu va mai dați cu părerea aiurea!

Mulțumesc 

Mult succes !!😘

Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
13 hours ago, biliape said:

Speram ca nu te superi pe noi ca ne amintim cu drag de tine si te apreciem nu doar pentru partea fizica. 

Era evident ca demult iti doreai si altceva si ne bucuram ca ai reusit sa evoluezi. 😘

🌹

ce dracu parte fizica??? 

am foat si eu la ea. era atat de grasa ca mi-a murit orice pofta de femeie. intr-o ora de abia am reusit sa termin o dat.

nu neg ca avea gfe peste medie ptr vremea aia

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 28 minute, sorinph a spus:

am foat si eu la ea. era atat de grasa ca mi-a murit orice pofta de femeie. intr-o ora de abia am reusit sa termin o dat.

90% sunt de acord cu tine în afara de gfe... Eu am vizitat-o doar de vreo 2 sau 3 ori și fost destul de ciudata întâlnirea. 

Link spre comentariu
21 hours ago, biliape said:

🌹

Sa mori tu ca te bucuri pentru ea ca a "evoluat"? Adica a plecat una care iti placea dar te bucuri? De ce? Ce beneficiu ai tu din "evolutia" ei?

Link spre comentariu
Acum 15 minute, Execute a spus:

Sa mori tu ca te bucuri pentru ea ca a "evoluat"? Adica a plecat una care iti placea dar te bucuri? De ce? Ce beneficiu ai tu din "evolutia" ei?

De ce nu il crezi si vezi lucrurile atat de egoist.Fetele astea nu se fut de placere ci de nevoie.Ca uneori si cu unii clienti le si place este o exceptie caci tot banul primeaza.Cand una renunta inseamna ca a facut ce avea de facut si poate trai fara sa se mai futa decat cu cine ,cand si cum ii place.Sa sti ca eu am ajutat vre o doua sa faca treaba asta si am ramas prieteni.Nu este nici o pierdere pentru noi caci mereu vin altele.Am fost si eu la Adina,imi placea,dar acum imi plac altele caci slava domnului pizda e destula pe piata.O felicit si eu ca a facut ce avea de facut si ca ii este bine unde este.Sa fii fericita Adina si poate din cand in cand iti mai aduci aminte cu placere macar despre unii dintre noi.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Execute a spus:

Depasise momentul entuziasmului fata de ocupatia asta, dupa cum a spus si ea sub alta forma, intr-o replica pe topic, asa ca e mai bine pentru toti sa faca altceva 😉. Imi placea sa fie entuziasta fata de ce face, altfel e deprimant. s

Poate o studiez cu privirea cand ne intersectam, cum tot ea raspundea unora, si ma bucur de peisajul tot mai frumos ca atunci cand te uiti la o opera de arta 🤓 la muzeu, ca doar nu vrei sa iei acasa Venus din Milo 😛

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 9 ore, sorinph a spus:

ce dracu parte fizica??? 

Mie așa imi place. Nu era grasa, era mare si frumoasa 😝. Nu imi plac fursecurile, piscoturile, imi plac torturi din alea mari cat masa. 

Daca nu iti placea puteai sa pleci 🤪 ca doar nu te-a violat salbatic. 

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, biliape a spus:

Depasise momentul entuziasmului fata de ocupatia asta, dupa cum a spus si ea sub alta forma, intr-o replica pe topic, asa ca e mai bine pentru toti sa faca altceva 😉. Imi placea sa fie entuziasta fata de ce face, altfel e deprimant. s

Poate o studiez cu privirea cand ne intersectam, cum tot ea raspundea unora, si ma bucur de peisajul tot mai frumos ca atunci cand te uiti la o opera de arta 🤓 la muzeu, ca doar nu vrei sa iei acasa Venus din Milo 😛

Bineînțeles că nu deși țăranul care a descoperit o în insula Milo a dus o acasă a închis o în beci și de câte ori se certa cu nevasta se închidea cu ea și se calma privind o. Nevasta a întrat în lipsa lui, a văzut o și a vândut o ambasadorului Franței. Asa a ajuns la Luvru. 

• Mersi 1
Link spre comentariu
12 hours ago, ariovist said:

De ce nu il crezi si vezi lucrurile atat de egoist.Fetele astea nu se fut de placere ci de nevoie.Ca uneori si cu unii clienti le si place este o exceptie caci tot banul primeaza.Cand una renunta inseamna ca a facut ce avea de facut si poate trai fara sa se mai futa decat cu cine ,cand si cum ii place.Sa sti ca eu am ajutat vre o doua sa faca treaba asta si am ramas prieteni.Nu este nici o pierdere pentru noi caci mereu vin altele.Am fost si eu la Adina,imi placea,dar acum imi plac altele caci slava domnului pizda e destula pe piata.O felicit si eu ca a facut ce avea de facut si ca ii este bine unde este.Sa fii fericita Adina si poate din cand in cand iti mai aduci aminte cu placere macar despre unii dintre noi.

Daca tu crezi ca vreuna care a practicat meseria asta se va putea opri vreodata, esti naiv. Singurle care se opresc sunt alea care din cauza varstei si a fizicului nu mai au clienti deloc. Cat despre futut de nevoie, in ziua de azi o tipa care arata bine si-o trage de nevoie cu vreun director cu vreun manager sau cu vreun politician si isi tine un loc de munca bun, ajunge bugetar nu prostituata. Nu mai hali toate minciunile. Mergem pe varianta cea mai nasoala incat sa zici ca era neaprat NEVOIE cum zici tu... o facea o saptamana sau doua si castiga suficient incat sa isi asigure chirie si tot ce ii trebuie pana isi gasea un job etc. cand o faci ani de zile nu e nevoie, e total altceva...

Link spre comentariu
11 hours ago, biliape said:

Tu zici ca era entuziasmata, ariovist zice ca o facea de nevoie, pe fiecare va citea si va servea exact ce va oferea un anume confort cand auzeati ce va spune... Nu mai fiti naivi,,, curva e curva, se naste curva, moare curva, cum sexul este o arta singurul lucru care le diferentiaza este talentul, una presteaza mai bine alta mai rau etc. 

Link spre comentariu
Acum 44 minute, Execute a spus:

Tu zici ca era entuziasmata, ariovist zice ca o facea de nevoie, pe fiecare va citea si va servea exact ce va oferea un anume confort cand auzeati ce va spune... Nu mai fiti naivi,,, curva e curva, se naste curva, moare curva, cum sexul este o arta singurul lucru care le diferentiaza este talentul, una presteaza mai bine alta mai rau etc. 

Ai deficit de atentie sau analfabetism functional? Am scris ca treptat dispare entuziasmul. 

Bati campii grav. Stiu mai multe care s-au reprofilat in floarea varstei (26 ani, de exemplu; inrobit baiat workaholic de familie extrem de buna, viata fericita 🥳) . 

Cred ca moare de ras cand citeste ce scrii, in cazul meu. Nu m-a "servit", ne-am cunoscut si am descoperit puncte comune si ne contraziceam cu argumente, pe probleme de principiu, si invatam amândoi.

Toate femeile si unii barbati sunt si curve. E un rol, nu o identitate. 

La job sa te duci tu. Mai ales din ala de te scoli de dimineață, ca sa ai salariu mic 😄

• Haha 3
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Execute a spus:

Daca tu crezi ca vreuna care a practicat meseria asta se va putea opri vreodata, esti naiv. Singurle care se opresc sunt alea care din cauza varstei si a fizicului nu mai au clienti deloc. Cat despre futut de nevoie, in ziua de azi o tipa care arata bine si-o trage de nevoie cu vreun director cu vreun manager sau cu vreun politician si isi tine un loc de munca bun, ajunge bugetar nu prostituata. Nu mai hali toate minciunile. Mergem pe varianta cea mai nasoala incat sa zici ca era neaprat NEVOIE cum zici tu... o facea o saptamana sau doua si castiga suficient incat sa isi asigure chirie si tot ce ii trebuie pana isi gasea un job etc. cand o faci ani de zile nu e nevoie, e total altceva...

Poate am greșit eu generalizand într un sens dar și tu greșești generalizand în celalalt. Corect ar fi să spunem că lucrurile difera de la fata la fata și bineînțeles ca fiecare judeca în funcție de ce a întâlnit știe. Eu voi da doar 3 exemple pe care le cunosc bine. Una a fost o femeie de condiție foarte bună sărăcia brusc printr un faliment rămasă muritoare de foame cu un copil de 5 ani în brate. A început să se prostitueze, am cunoscut o asa și am ajutat o să se pună pe picioare. Nu spun ca am făcut o numai pentru pizda (deși era o amanta excepțională) ci și pentru bani căci a făcut afaceri reușite și am câștigat și eu. Acum este pe picioarele ei, are o afacere care ii merge și s a căsătorit are familie și am rămas prieteni. Al doilea exemplu este o fată care la 18 ani s a îndrăgostit de un tip și a fugit cu el în București. Tipul a paradit o pentru alta și ea rămasă în drum s a apucat de prostituție.Am cunoscut o asa dar cum a reușit să se pace cu familia care nu vroia să mai știe de ea a renunțat. Totuși 2 ani a fost prostituata. Al treilea exemplu este ceva între ce spui tu și ce spun eu. Tot o fata dintr o familie dezorganizata care pentru a putea sa facă lucrul s a futut cu un tip care a întreținut o. S a măritat, a început cu bărbatul o mica afacere care a eșuat și lasul a părăsit o lăsând o pe cap cu ratele unui apartament. A lucrat la un magazin unde o futea patronul, apoi la o măcelărie tot futut de gratis și atunci a hotărât să se futa pe bani.Fata este deosebita din toate punctele de vedere mai ales sexual căci este o nimfomana adevărată. Se fute cu placere chiar dacă o face pe bani. Am încercat să o ajut ca să renunțe la prostititutie și sa își facă o cariera căci îmi convenea și ca amanta și prieten și ca partener de afaceri. Ceva nu a mers, probabil eu am greșit și fata m a părăsit, a continuat sa fie prostituata dar și a pus pe picioare propria ei afacere. De de anvergura pe care o vroiam eu, nu știu cât va tine, dar ii merge. Este una dintre prostituatele foarte bine plătite, se fute cu placere și aduna bani buni. Probabil ca ea va renunță la prostituție doar când nu va mai avea clienți așa cum spui tu. Astea ar fi o parte din experientele mele și le am relatat că să mă înțelegi de ce judec așa cum judec. Menționez ca de fiecare data m am implicat emoțional ceea ce este o greșeală. Corect este să te duci, să futi, și să pleci fără a afla romanul vieții lor căci la majoritatea este trist și impresionează. Asta nu înseamnă că nu poți lega o relație de prietenie superficiala, ca nu puteți( și mie îmi place asa) să vă jucați de a amanții, să încerci să îi faci și ei tot atâta plăcere cata îți face și ea ție. O femeie excitanta se fute mai plăcut decât una care își face doar meseria. Una care geme de placere este mult mai plăcută decât cea care joaca teatru. Cam așa îmi plac mie lucrurile și de aceea ma port frumos cu ele încerc să le sensibilizeze cu mici atenții, le spun cuvinte frumoase care plac oricărei femei și nu ma duc la tot forumul ci doar la câteva pe care le aleg și cu care încerc sa devin amic. Scuze pentru roman dar vorba lui Engels care ii spunea lui Marx "scuza ma ca îți scriu mult dar  nu am timp ca să îți scriu puțin" 

• Mersi 2
Link spre comentariu
Vizitator dyerseve
Acum 2 ore, biliape a spus:

Ai deficit de atentie sau analfabetism functional? Am scris ca treptat dispare entuziasmul. 

Bati campii grav. Stiu mai multe care s-au reprofilat in floarea varstei (26 ani, de exemplu; inrobit baiat workaholic de familie extrem de buna, viata fericita 🥳) . 

Cred ca moare de ras cand citeste ce scrii, in cazul meu. Nu m-a "servit", ne-am cunoscut si am descoperit puncte comune si ne contraziceam cu argumente, pe probleme de principiu, si invatam amândoi.

Toate femeile si unii barbati sunt si curve. E un rol, nu o identitate. 

La job sa te duci tu. Mai ales din ala de te scoli de dimineață, ca sa ai salariu mic 😄

Vezi..de aia te iubim noi pe tine 🤣🤣.

Link spre comentariu
Chiar acum, ariovist a spus:

Menționez ca de fiecare data m am implicat emoțional ceea ce este o greșeală.

Nu e o greseala, este natural si e singurul lucru care conteaza in experienta asta, pana la urma. 
Partea proasta este ca pana nu te "frigi", nu stii cat de incinsa e tigaia... Aia e, ce sa facem acu', doar d-aia traim, sa acumulam experiente. Asa ne bucuram si cand scapam de toate, la sfarsit. :D 

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

1 oră în urmă, biliape a spus:

Nu e o greseala, este natural si e singurul lucru care conteaza in experienta asta, pana la urma. 
Partea proasta este ca pana nu te "frigi", nu stii cat de incinsa e tigaia... Aia e, ce sa facem acu', doar d-aia traim, sa acumulam experiente. Asa ne bucuram si cand scapam de toate, la sfarsit. :D 

Foarte adevărat. Ce este interesant este ca nu îmi pare deloc rău că m am  fript căci face parte și asts din viata  ce merita să o trăiești din plin. Ca să încheiem discuția aceasta căci oricât ar fi de interesanta este totuși of topic îți (va) reproduc un citat din Sf. Ioan Evanghelistul pe care l am găsit la Sadoveanu

"Avem tihna vântului și odihna valurilor 

Statornici întru nestatornicie, ne bucuram numai de moarte 

Căci atunci vedem fata lui Dumnezeu." Să vă bucurați de toate și de tot atât cât se poate și să nu ratați nimic din ce se poate trai. Este crezul meu de viață și îl spun oriunde și oricând chiar și pe un forum ca acesta. Succes tuturor. 

• Mersi 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...