Sari la conținut

0759760235 . Fugiti! Țeapa.

Shoggun

Postări Recomandate

• Oras:Paradise
Postat

Cuib de fete cu Sardina ...cer 150 de vineri incoace, desi erau pe 100 ....mizerie, adunatura de minim 3...doua stateau lenevite pe canapea...pe viteza si nu au treaba cu sexul. Trona un portmoneu mare barbatesc in hol si cind am iesit...un gogu statea pe scara in slapi ,intre etaje. Fetele niste nasoale in trening si chiloti de bazar...vai de capul lor.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Eu am mai multe buseli la colega ei , si nu au fost minim 3 in locatie, au fost maxim 2. Nu am fost interesat de brandul chilotilor sau treningurilor pentru ca pe dedesubt e OK (colega). E intradevar genul Betty Ice, dar am mai inviorat-o putin. 

Cand revin in Iasi voi merge si la ea, mai mult ca sa imi fac relatia ( ca sa nu ma claxoneze daca o mai bibilesc pe colega 3-4 minute peste). Si sunt pe cadou de 150 de vreo 10 zile.

Am stiut ca cronometru e precis pe 20 min si m-am incadrat bine de fiecare data. Locatia e intradevar un pic improprie pentru 2 colege si era un pic de deranj, dar pentru cum e colega (miniona, arata cam de 19) , s-a meritat. Acum depinde si fiecare ce isi doreste.

• Like 1

Postat

Am prins si 4 in locatie...

Bușeli cu una inalta, fitness,piercing in limba si buric, par scurt mov, in Adunati 25...living cu coltar pe dreapta, nedecomandat, dormitor mic pe stanga. Cotizat 100. 

Buseala cu una mica cu sani de vis dar f rece si ciudata...ii era rau de la felatie. Adresa undeva in zimbrului. Kdo 100...aveau si o mîță gri in apt. Mizerie,fum,impropriu...nu se merita. De aia am facut abonament la Adelina. 

Ps. Miniona arata de mai putin dar ma abtin de la alte comentarii si nu fantazez cind spun ca au fost si 4 in apt , seara ...vineri sau sambata. 

Ps. O data era un pularău in șlapi pe scari...si usa lor era fix in fata liftului. 

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.