Sari la conținut

Shoggun

Membru Banat
  • Număr conținut

    109
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Paradise

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Shoggun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

38

Reputație

  1. Nu credeam ca suferiți asa profund de căcărează verbala ...cred ca aveti oxiuraza in grad avansat. Mi-a curs o lacrima de emotie cind aplaudacul Danrobertcăcăreaza s-a nevrozat pe noi si a lansat o tirada de abjecții si mizerii ca omu ce maninca aia varsa. Pularăule...nu mai cere la fete in privat nr meu si a lui Dan1984. Chișatule! Si tu Nickypyssy neam de cocotă masculină , explotator de mimoze obosite, promotor de pissda la reducere contra recenzii...nu mai trimite mesaje in pm, lobotomizatule. Cititi aici :
  2. Cam asta e cauza....ca nah...fiind sardinuța oparită...daca nu facem circ si nu banăm aia de nu pun botul la putorile lui Nickylucy ,clar egzista si perversu' medaliei. Gogule ..nu e forumu' echipei tale de aplaudaci si servitori de pasarică eftina promovata la standard de luxury nirvan sexcort... Joac-o p'asta gogule. Fugi la munca si nu mai sexploata mimoze prostuțe.
  3. E grele cu croasantele....nu stiu cum sa reprogramez o intilnire la Renesmee sa o intreb ce prefera .
  4. Iar bei cola fara mine 😜...ca prajiturile le ascunzi mereu. Nu baga molusca aia oparita in seama . Zii cu frencikissul ala mai bine 😜
  5. Nickyshorpussyshor...bossulica, nu fa offtopic aici ca te faci de kko patroane. Roxanavocea1 e fata care iti face tie banii mai sardinuța oparită! Ai gresit adresa.
  6. Mvaiii...ce oripilat ai ajuns...vezi ca iți pocneste venele si ramine subit Roxanavocea1 fara patron...cine drq mai strănge kdourile de 1500-2000 lei produse de ea ( plus aia 1000-1500 de la Antonia) ...eu zîc măi sardină gălățeana sa nu mai ai reactiile astea de urzicat opărit ca nu ma impresionezi . Dovedesti ca esti mereu un jeguleț de asistat social trăitor din păsărici.
  7. Frencikiss ca la Paris vreau. 😜. Ps. Cu gust de prajitura. Stii tu 😂😂😂
  8. Ma lupt cu o sardina obosită care patroneaza doua surori in Iasi... Vai de pupăza lor de pufarine care escrocheaza clientii si strang bani pt motorina lui Nickylucy. Cauta pe Iasi , Roxanavocea1. Si pe diverse Iasi... Au echipa si dau negative la aia care scriu pe bune de mimozele alea frigide
  9. French kiss sau asa amical 😜
  10. Asa e. Inselatoare. Asta m-a atras si pe mine....nu parea fata rea . Am un coleg care mi-a relatat poveste identica cu ea. E bullshit fata sau o fi avut o zi proasta , explicatie care nu ma intereseaza.
  11. Asta nu stiu sa iti confirm...dar de placere sigur nu se plimba.
  12. Citeste topicul cu nr ei. Acolo ai detalii.
  13. Zmeu de carton ...ce viteaz esti tu gălățene....vezi ca nu ma intereseaza discutii cu sardinuțe profitoare care sug veniturile de la copkile prostuțe naive. Pe când tu îți faci veacul acolo unde se agață harta în sârmă, vărsând abjectități verbale mai ceva decât colegii de şleahtă, pe str Adunați din SmardeIaşi...? :))) eu imi traiesc viața in liniște....zii lui Roxanavocea1 sa se mai ștearga umpic de spermuța bulibașelor care o viziteaza , atunci cind se screme sa scoată doo fraze cu subiect si predicat. E exemplul perfect cum că nu trebuie sa iei bacul ca sa fii o jarteluța de duzina. Uita mereu la care capat de pwla e . Pămpălaule ! Asta se prostitueaza pt tine gogomane ca sa ai tu bani de motorina. Cioflingar mic.
  14. Mai urzikktule....cioflingar . Postac prostanac copy paste....sardinuță oripilata , mergi pe topicul de cantecele si filmulete youtube sa iti dea codex plusuri....mai copil zănatic, iti strangi la karmă de o sa te reincarnezi intr-o amoeba poponauta intr-o balta cu mormoloci ca tine. Nu mai trage prafuri pe nas trompețîcâ rasuflată! Ia cu tine pufarinele frigide si pune-le la Hamsterdam la vitrina !
  15. E plimbata la produs fata asta . Imi este mila de ea ...
×
×
  • Creează nouă...