Feliciano Reputație: 216 Postat Decembrie 12, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2013 Fratilor, voi ce ati face daca gasiti un anunt f interesant pe AT, tipa arata beton, pretul e OK, mergeti, va place gagica, platiti banii si cand se dezbraca vedeti ca de fapt e "fata cu penis", transsexuala? Cum ati reactiona daca deja ati platit si nu v a spus inainte? Vorbeam cu un coleg de birou si el zicea ca ar sari la bataie, ar injura, ar cere banii etc. Iar eu i am zis calm ca daca imi place faptura aceea cu corp de femeie poate reusesc sa fac abstractie de ce ii atarna dintre craci si ma multumesc cu oral sau eventual anal. Oricum nu cred ca as inclina spre violenta...nu am incercat niciodata cu travestiti dar ma gandesc ca daca tot corpul e de femeie in afara de...poate reusesc sa ma autosugestionez ca e femeie. A patit careva chestia asta?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 12, 2013 Feliciano tata ai ditamai sectiunea unde poti vedea si citi despre transexuali.....
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 12, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 12, 2013 Fratilor, voi ce ati face daca gasiti un anunt f interesant pe AT, tipa arata beton, pretul e OK, mergeti, va place gagica, platiti banii si cand se dezbraca vedeti ca de fapt e "fata cu penis", transsexuala? Cum ati reactiona daca deja ati platit si nu v a spus inainte? Vorbeam cu un coleg de birou si el zicea ca ar sari la bataie, ar injura, ar cere banii etc. Iar eu i am zis calm ca daca imi place faptura aceea cu corp de femeie poate reusesc sa fac abstractie de ce ii atarna dintre craci si ma multumesc cu oral sau eventual anal. Oricum nu cred ca as inclina spre violenta...nu am incercat niciodata cu travestiti dar ma gandesc ca daca tot corpul e de femeie in afara de...poate reusesc sa ma autosugestionez ca e femeie. A patit careva chestia asta?de ce **spam editat**ule ai dat peste un trans?trebuia sa o ei in guritza decat sa umbli in cautare de **spam editat** si **spam editat**e 1
Feliciano Reputație: 216 Postat Decembrie 12, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 12, 2013 de ce **spam editat**ule ai dat peste un trans?trebuia sa o ei in guritza decat sa umbli in cautare de **spam editat** si **spam editat**e Mai Chanele tata, tu chiar ai muuuuuuuuuuuuuuuuuuult timp liber daca reusesti sa imi raspunzi la fiecare comment. Sau te obsedeaza persoana mea? Presupun ca in curand imi faci si o statuie pe banii tai. Sfatul meu: fa o din turta dulce sa o haleasca copiii de Craciun! 1
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Decembrie 12, 2013 Eu am patit anul trecut , n-am fost atent ca in anunt scria ts pe undeva, de abia dupa am verificat, dar vocea era de femeie , deci cred ca vorbea la tel o femeie care ii facea programarile , si mi-a deschis usa un cal blond solid la vreo 1.87 cu o peruca blonda , rujat pana in gat si se gatuia cand vorbea , atunci i-am spus ca-mi pare rau dar asa ceva nu merge , nu pooot , a zis bine , ok , mi-a deschis usa si am plecat injurand in gand. Dar daca era o bomba cred ca ramaneam , nush astea sunt chestii de moment la mine , totodata puteam sa ma enervez si sa-i reprosez de ce nu mi-a spus de la telefon , pt ca nici asta nu a spus , a mers pe prosteala , sincer nu mai stiu , fiind galagie pe strada , daca a spus ca servicii si normal , ca era exclus oricum ... atentie sporita la anunturi dubioase si fiti atenti la ce spune in descriere , daca spune sex oral si anal e clar ts.
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 12, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 12, 2013 Am si eu o intrebare :Daca esti pus in situatia sa dormi intr-o noapte in pat cu un homosexual ( sau transexual !?! ), cum dormi, cu fata sau cu spatele la el ?????? :slap2 :no2 :laugh2 :no2 :slap2 2
marian175 Reputație: 912 Postat Decembrie 12, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 12, 2013 Am si eu o intrebare :Daca esti pus in situatia sa dormi intr-o noapte in pat cu un homosexual ( sau transexual !?! ), cum dormi, cu fata sau cu spatele la el ?????? :slap2 :no2 :laugh2 :no2 :slap2 Raspuns : <<NOAPTE ALBA>>
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 12, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 12, 2013 Am si eu o intrebare :Daca esti pus in situatia sa dormi intr-o noapte in pat cu un homosexual ( sau transexual !?! ), cum dormi, cu fata sau cu spatele la el ?????? :slap2 :no2 :laugh2 :no2 :slap2 moooor de ras fratele meu depinde daca este pasiv-activ..ori cum ar fi tot ai beli cariciu
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Decembrie 12, 2013 pai dormi cu burta in sus , sau cu pula-n sus
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum