Sari la conținut

fata cu penis - ce ne facem?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Fratilor, voi ce ati face daca gasiti un anunt f interesant pe AT, tipa arata beton, pretul e OK, mergeti, va place gagica, platiti banii si cand se  dezbraca vedeti ca de fapt e "fata cu penis", transsexuala? Cum ati reactiona daca deja ati platit si nu v a spus inainte? Vorbeam cu un coleg de birou si el zicea ca ar sari la bataie, ar injura, ar cere banii etc. Iar eu i am zis calm ca daca imi place faptura aceea cu corp de femeie poate reusesc sa fac abstractie de ce ii atarna dintre craci si ma multumesc cu oral sau eventual anal. Oricum nu cred ca as inclina spre violenta...nu am incercat niciodata cu travestiti dar ma gandesc ca daca tot corpul e de femeie in afara de...poate reusesc sa ma autosugestionez ca e femeie. A patit careva chestia asta?

• Oras:Timisoara
Postat

Fratilor, voi ce ati face daca gasiti un anunt f interesant pe AT, tipa arata beton, pretul e OK, mergeti, va place gagica, platiti banii si cand se  dezbraca vedeti ca de fapt e "fata cu penis", transsexuala? Cum ati reactiona daca deja ati platit si nu v a spus inainte? Vorbeam cu un coleg de birou si el zicea ca ar sari la bataie, ar injura, ar cere banii etc. Iar eu i am zis calm ca daca imi place faptura aceea cu corp de femeie poate reusesc sa fac abstractie de ce ii atarna dintre craci si ma multumesc cu oral sau eventual anal. Oricum nu cred ca as inclina spre violenta...nu am incercat niciodata cu travestiti dar ma gandesc ca daca tot corpul e de femeie in afara de...poate reusesc sa ma autosugestionez ca e femeie. A patit careva chestia asta?

de ce **spam editat**ule ai dat peste un trans?trebuia sa  o ei in guritza  decat sa umbli  in cautare de **spam editat** si **spam editat**e  :hump

• Like 1
Postat

de ce **spam editat**ule ai dat peste un trans?trebuia sa  o ei in guritza  decat sa umbli  in cautare de **spam editat** si **spam editat**e  :hump

Mai Chanele tata, tu chiar ai muuuuuuuuuuuuuuuuuuult timp liber daca reusesti sa imi raspunzi la fiecare comment. Sau te obsedeaza persoana mea? :laugh2 Presupun ca in curand imi faci si o statuie pe banii tai. Sfatul meu: fa o din turta dulce sa o haleasca copiii de Craciun! :hug1

• Like 1
Postat

Eu am patit anul trecut , n-am fost atent ca in anunt scria ts pe undeva, de abia dupa am verificat, dar vocea era de femeie , deci cred ca vorbea la tel o femeie care ii facea programarile , si mi-a deschis usa un cal blond solid la vreo 1.87 cu o peruca blonda , rujat pana in gat si se gatuia cand vorbea , atunci i-am spus ca-mi pare rau dar asa ceva nu merge , nu pooot   :laugh2 , a zis bine , ok , mi-a deschis usa si am plecat injurand in gand. Dar daca era o bomba cred ca ramaneam , nush astea sunt chestii de moment la mine , totodata puteam sa ma enervez si sa-i reprosez de ce nu mi-a spus de la telefon , pt ca nici asta nu a spus  , a mers pe prosteala , sincer nu mai stiu , fiind galagie pe strada , daca a spus ca servicii si normal , ca era exclus oricum ... atentie sporita la anunturi dubioase si fiti atenti la ce spune in descriere , daca spune sex oral si anal e clar ts.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Am si eu o intrebare :

Daca esti pus in situatia sa dormi intr-o noapte in pat cu un homosexual ( sau transexual !?! ), cum dormi, cu fata sau cu spatele la el ??????

:slap2 :slap2 :slap2 :no2 :no2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :doggystyle  :felatie  :sexanal  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :no2 :no2 :slap2 :slap2 :slap2

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am si eu o intrebare :

Daca esti pus in situatia sa dormi intr-o noapte in pat cu un homosexual ( sau transexual !?! ), cum dormi, cu fata sau cu spatele la el ??????

:slap2 :slap2 :slap2 :no2 :no2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :doggystyle  :felatie  :sexanal  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :no2 :no2 :slap2 :slap2 :slap2

Raspuns : <<NOAPTE ALBA>> :pope 

Postat

Am si eu o intrebare :

moooor de ras fratele meu  :laugh2  depinde daca este pasiv-activ..ori cum ar fi tot ai beli cariciu 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...