tiberiuanonimu Reputație: -15 Postat Iunie 30 Oras:Deva Oras:Deva Postat Iunie 30 A revenit , si e top 😁
mihai deva Reputație: 3136 Postat Iulie 1 Oras:Deva Oras:Deva Postat Iulie 1 În urma cu ceva anișori am vizitat-o pe Bibi, la vremea respectiva am fost impresionat de felul cum arata și de prestația sa.Ma pune dracu sa o vizitez din nou, ma gândeam la felul cum arata în urma cu 4 ani, sincer acum am găsit o domnișoară cu kilograme în plus, burtica, plictisita, fără chef sau poate era obosita. Ma programez prim mesaj, programare respectata cu strictețe de ambele părți, ca și locație pe strada George Enescu, blocul de garsoniere, mai are o colega de suferință, nu am văzut-o. Locatie:7 Garsoniera curata, baie dotata cu cele necesare pentru împrospătare, dormitorul fără geamuri, patul scârțâie ca naiba. Aspect fizic:7 Blonda, draguta, kilograme în plus, burtica, sânii sunt piesa de rezistenta, fundul mișto, pozele din anunț nu sunt de actualitate, sunt vechi, la fata locului nu am mai găsit bomba sexy din anii trecuți. ON:6 Executat slăbuț,folosește manuta în mod repetat,atentie la sateliți, sub nici o forma Dt, soldatelul dezamăgit de felul cum a fost tratat. NP:7 Foloseste lubrifiant înainte de acțiune, moartea pasiunii,mai mult dai în gol, nu este o senzație mișto. Schimbat câteva poziții,se mișcă ok în penis, gemea frumos, dădea contre, făcea opturi, Fk nu mai face,nu am întrebat-o motivul. Igiena:9 Curata,piele fina, piersicuta epilata. Atitudine:7 Plictisita,obosita sau dezamăgită?Subliniez faptul ca titulara topicului s-a schimbat în rău, nu mai este ce a fost odată, poate este scârbita de lumea din jur,păcat de felul cum arata în urma cu câțiva ani. Timp:25 minute Pret:200 lei De revenit:Nu 4 1
Pumat Reputație: 694 Postat Iulie 1 Postat Iulie 1 Acum 8 minute, mihai deva a spus: În urma cu ceva anișori am vizitat-o pe Bibi, la vremea respectiva am fost impresionat de felul cum arata și de prestația sa.Ma pune dracu sa o vizitez din nou, ma gândeam la felul cum arata în urma cu 4 ani, sincer acum am găsit o domnișoară cu kilograme în plus, burtica, plictisita, fără chef sau poate era obosita. Ma programez prim mesaj, programare respectata cu strictețe de ambele părți, ca și locație pe strada George Enescu, blocul de garsoniere, mai are o colega de suferință, nu am văzut-o. Locatie:7 Garsoniera curata, baie dotata cu cele necesare pentru împrospătare, dormitorul fără geamuri, patul scârțâie ca naiba. Aspect fizic:7 Blonda, draguta, kilograme în plus, burtica, sânii sunt piesa de rezistenta, fundul mișto, pozele din anunț nu sunt de actualitate, sunt vechi, la fata locului nu am mai găsit bomba sexy din anii trecuți. ON:6 Executat slăbuț,folosește manuta în mod repetat,atentie la sateliți, sub nici o forma Dt, soldatelul dezamăgit de felul cum a fost tratat. NP:7 Foloseste lubrifiant înainte de acțiune, moartea pasiunii,mai mult dai în gol, nu este o senzație mișto. Schimbat câteva poziții,se mișcă ok în penis, gemea frumos, dădea contre, făcea opturi, Fk nu mai face,nu am întrebat-o motivul. Igiena:9 Curata,piele fina, piersicuta epilata. Atitudine:7 Plictisita,obosita sau dezamăgită?Subliniez faptul ca titulara topicului s-a schimbat în rău, nu mai este ce a fost odată, poate este scârbita de lumea din jur,păcat de felul cum arata în urma cu câțiva ani. Timp:25 minute Pret:200 lei De revenit:Nu Am crezut ca ai ieșit la pensie colegu,pff de cand nu am mai citit o recenzie corecta.Ma bucur ca ai revenit după mult timp! 2 1
pisicutu66 Reputație: 0 Postat Iulie 2 Postat Iulie 2 Acum 8 ore, mihai deva a spus: În urma cu ceva anișori am vizitat-o pe Bibi, la vremea respectiva am fost impresionat de felul cum arata și de prestația sa.Ma pune dracu sa o vizitez din nou, ma gândeam la felul cum arata în urma cu 4 ani, sincer acum am găsit o domnișoară cu kilograme în plus, burtica, plictisita, fără chef sau poate era obosita. Ma programez prim mesaj, programare respectata cu strictețe de ambele părți, ca și locație pe strada George Enescu, blocul de garsoniere, mai are o colega de suferință, nu am văzut-o. Locatie:7 Garsoniera curata, baie dotata cu cele necesare pentru împrospătare, dormitorul fără geamuri, patul scârțâie ca naiba. Aspect fizic:7 Blonda, draguta, kilograme în plus, burtica, sânii sunt piesa de rezistenta, fundul mișto, pozele din anunț nu sunt de actualitate, sunt vechi, la fata locului nu am mai găsit bomba sexy din anii trecuți. ON:6 Executat slăbuț,folosește manuta în mod repetat,atentie la sateliți, sub nici o forma Dt, soldatelul dezamăgit de felul cum a fost tratat. NP:7 Foloseste lubrifiant înainte de acțiune, moartea pasiunii,mai mult dai în gol, nu este o senzație mișto. Schimbat câteva poziții,se mișcă ok în penis, gemea frumos, dădea contre, făcea opturi, Fk nu mai face,nu am întrebat-o motivul. Igiena:9 Curata,piele fina, piersicuta epilata. Atitudine:7 Plictisita,obosita sau dezamăgită?Subliniez faptul ca titulara topicului s-a schimbat în rău, nu mai este ce a fost odată, poate este scârbita de lumea din jur,păcat de felul cum arata în urma cu câțiva ani. Timp:25 minute Pret:200 lei De revenit:Nu Welcome back
ExtreemF Reputație: 142 Postat Iulie 2 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iulie 2 Acum 12 ore, mihai deva a spus: În urma cu ceva anișori am vizitat-o pe Bibi, la vremea respectiva am fost impresionat de felul cum arata și de prestația sa.Ma pune dracu sa o vizitez din nou, ma gândeam la felul cum arata în urma cu 4 ani, sincer acum am găsit o domnișoară cu kilograme în plus, burtica, plictisita, fără chef sau poate era obosita. Ma programez prim mesaj, programare respectata cu strictețe de ambele părți, ca și locație pe strada George Enescu, blocul de garsoniere, mai are o colega de suferință, nu am văzut-o. Locatie:7 Garsoniera curata, baie dotata cu cele necesare pentru împrospătare, dormitorul fără geamuri, patul scârțâie ca naiba. Aspect fizic:7 Blonda, draguta, kilograme în plus, burtica, sânii sunt piesa de rezistenta, fundul mișto, pozele din anunț nu sunt de actualitate, sunt vechi, la fata locului nu am mai găsit bomba sexy din anii trecuți. ON:6 Executat slăbuț,folosește manuta în mod repetat,atentie la sateliți, sub nici o forma Dt, soldatelul dezamăgit de felul cum a fost tratat. NP:7 Foloseste lubrifiant înainte de acțiune, moartea pasiunii,mai mult dai în gol, nu este o senzație mișto. Schimbat câteva poziții,se mișcă ok în penis, gemea frumos, dădea contre, făcea opturi, Fk nu mai face,nu am întrebat-o motivul. Igiena:9 Curata,piele fina, piersicuta epilata. Atitudine:7 Plictisita,obosita sau dezamăgită?Subliniez faptul ca titulara topicului s-a schimbat în rău, nu mai este ce a fost odată, poate este scârbita de lumea din jur,păcat de felul cum arata în urma cu câțiva ani. Timp:25 minute Pret:200 lei De revenit:Nu Dacă erai atent ce am scris pe topicul colegei Ariana ți-ai fi dat seama că s-au schimbat fetele astea mult....când era împreună cu Mieuna(pentru cunoscători) era altceva fata asta dar acum e jale....mă mir ca ți-a făcut oral neprotejat 1
curvarul8 Reputație: -6 Postat Iulie 9 Oras:Vestul salbatic Oras:Vestul salbatic Postat Iulie 9 On 7/1/2025 at 9:58 PM, mihai deva said: În urma cu ceva anișori am vizitat-o pe Bibi, la vremea respectiva am fost impresionat de felul cum arata și de prestația sa.Ma pune dracu sa o vizitez din nou, ma gândeam la felul cum arata în urma cu 4 ani, sincer acum am găsit o domnișoară cu kilograme în plus, burtica, plictisita, fără chef sau poate era obosita. Ma programez prim mesaj, programare respectata cu strictețe de ambele părți, ca și locație pe strada George Enescu, blocul de garsoniere, mai are o colega de suferință, nu am văzut-o. Locatie:7 Garsoniera curata, baie dotata cu cele necesare pentru împrospătare, dormitorul fără geamuri, patul scârțâie ca naiba. Aspect fizic:7 Blonda, draguta, kilograme în plus, burtica, sânii sunt piesa de rezistenta, fundul mișto, pozele din anunț nu sunt de actualitate, sunt vechi, la fata locului nu am mai găsit bomba sexy din anii trecuți. ON:6 Executat slăbuț,folosește manuta în mod repetat,atentie la sateliți, sub nici o forma Dt, soldatelul dezamăgit de felul cum a fost tratat. NP:7 Foloseste lubrifiant înainte de acțiune, moartea pasiunii,mai mult dai în gol, nu este o senzație mișto. Schimbat câteva poziții,se mișcă ok în penis, gemea frumos, dădea contre, făcea opturi, Fk nu mai face,nu am întrebat-o motivul. Igiena:9 Curata,piele fina, piersicuta epilata. Atitudine:7 Plictisita,obosita sau dezamăgită?Subliniez faptul ca titulara topicului s-a schimbat în rău, nu mai este ce a fost odată, poate este scârbita de lumea din jur,păcat de felul cum arata în urma cu câțiva ani. Timp:25 minute Pret:200 lei De revenit:Nu bravo colegu 👏👏👏 da puteai sa te uiti pe topicu de pe Arad si nu mai aruncai banii pe geam s a mutat cuibu la voi ca la Arad le stim toti si nu mai fac bani 1
Pumat Reputație: 694 Postat Iulie 9 Postat Iulie 9 Acum 1 oră, curvarul8 a spus: bravo colegu 👏👏👏 da puteai sa te uiti pe topicu de pe Arad si nu mai aruncai banii pe geam s a mutat cuibu la voi ca la Arad le stim toti si nu mai fac bani Sunt la voi iara colegu cred(hater)nu au stat mult aici 3
Membru Premium unsuflet Reputație: 2513 Postat Iulie 10 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Iulie 10 Acum 7 ore, Pumat a spus: Sunt la voi iara colegu cred(hater)nu au stat mult aici Nu e hateru, lui ii plăcea muuuult de Bibi. 1
curvarul8 Reputație: -6 Postat Iulie 10 Oras:Vestul salbatic Oras:Vestul salbatic Postat Iulie 10 10 hours ago, Pumat said: Sunt la voi iara colegu cred(hater)nu au stat mult aici io nu is hater colegu da trebe sa spunem adevaru si sa nu ascundem cand divele scad calitatea serviciilor ca asta e scopu forumului nu doar sa laudam ca bibi era la top pe Arad si era laudata da s-a schimbat si poate vede si ea si se corecteaza dc mai vrea sa faca bani cu meseria asta si colegii sa stie la ce sa se astepte 1
Pumat Reputație: 694 Postat Iulie 10 Postat Iulie 10 1 oră în urmă, curvarul8 a spus: io nu is hater colegu da trebe sa spunem adevaru si sa nu ascundem cand divele scad calitatea serviciilor ca asta e scopu forumului nu doar sa laudam ca bibi era la top pe Arad si era laudata da s-a schimbat si poate vede si ea si se corecteaza dc mai vrea sa faca bani cu meseria asta si colegii sa stie la ce sa se astepte Am crezut ca ești el,după cum critici și spui adevărul exact ca mine si el,îmi cer scuze ca te-am confundat. 3
curvarul8 Reputație: -6 Postat Iulie 10 Oras:Vestul salbatic Oras:Vestul salbatic Postat Iulie 10 1 hour ago, Pumat said: Am crezut ca ești el,după cum critici și spui adevărul exact ca mine si el,îmi cer scuze ca te-am confundat. nu ma supar dc ma confunzi cu el 😂 pacat ca nu mai e p aci da el e mare fan bibi sigur cu el e altfel si e multumit ca si ele au futaciosi cu care o fac altfel ca ii cunosc da dc merem noi e alta treaba aci e problema
andrei003 Reputație: 985 Postat Iulie 10 Postat Iulie 10 La 02.07.2025 la 10:29, ExtreemF a spus: Dacă erai atent ce am scris pe topicul colegei Ariana ți-ai fi dat seama că s-au schimbat fetele astea mult....când era împreună cu Mieuna(pentru cunoscători) era altceva fata asta dar acum e jale....mă mir ca ți-a făcut oral neprotejat Numai amintiri placute am cu Mieuna. 😁 Odata, m-a futut din pozitia pe la spate de m-a terminat. Eu doar stateam in genunchi, ea capra si dadea din fund. A fost singura ce m-a terminat asa. La o alta intalnire, dupa ce m-a futut bine de tot, mi-a dat si de mancare. 😄 Mai stie cineva ceva de ea?
ExtreemF Reputație: 142 Postat Iulie 10 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iulie 10 Acum 31 minute, andrei003 a spus: Numai amintiri placute am cu Mieuna. 😁 Odata, m-a futut din pozitia pe la spate de m-a terminat. Eu doar stateam in genunchi, ea capra si dadea din fund. A fost singura ce m-a terminat asa. La o alta intalnire, dupa ce m-a futut bine de tot, mi-a dat si de mancare. 😄 Mai stie cineva ceva de ea? Este prin UK 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum