Sari la conținut

Nemultumirile noastre de zi cu zi

Postări Recomandate

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vb cu cineva care rupea cuvintele din ceva... ca si cum era in mars....

Felul meu de a fi este detasat... vorbesc ca si cum te stiu de 10 ani...

Psiholog? Da, o sa am nevoie daca mai am apucaturi sa inteleg si sa sustin unele persoane carora le este frica sa-si arate fata, nu stiu sa si-o ascunda (cu mine oricum nu tine) si se revolta daca le spui ca au o problema...

Bleah, ma retrag, prea mult pentru azi... :hug1

• Oras:rond alba iulia
  • Oras:rond alba iulia
Postat

Am si eu o nemultumire...
Se pare ca nu pot sa deschid topic nou asa ca mi-o spun aici

Am cumparat un telefon nou. La navigarea pe internet imi tot apar niste patrate mari negre chiar si dupa ce pagina este incarcata; apar - dispar des, foarte enervant.
Telefonul nou, luat de la mall.
Aveti idee ce poate fi ?
Sper sa nu-l las la service vreo 2 sapt...

@Illusionist -> s-ar putea sa fie vorba de probleme de display sau de soft. Despre ce marca este vorba ? La service sunt sanse sa stea mai putin de cele 2 saptamani legale (conform procedurilor din service-uri), daca nu se constata si alte defectiuni. Totul depinde foarte mult si de piesele care exista pe stoc (fie la service, fie la producatori). Daca producatorii intarzie sa trimita anumite piese catre service-ul autorizat, pentru a grabi reparatia unui (unor) produs(e), acesta poate mentine produsul in asteptare pentru piesa/piesele respectiva (e)!

multumesc pentru raspuns 

poate nu e nimic serios... doar cand intru pe net de pe pictograma "Chrome" face asta

daca intru de pe cea "Internet" nu e nici o problema

e un Samsung Galaxy Trend Plus

nici nu stiu, sa-l duc la service oricum ? o ascunde o problema totusi ? ...

Vizitator danezudan
Reputație: 0
Postat

Sexything,tocmai pt ca suntem la DG,incearca sa nu te mai victimizezi :(ai deschis un topic,asuma-ti consecintele :( sau iti place ss fii inconjurata numai de leonidasi care te gratuleaza cu plus puncte de reputatie si atunci cand iti anunti venirea pb lunare?

Leonidas,la tine penibilul chiar nu are limite frate?

Mai bine veziti de drum fratioare ca te lasa trenu in gara sau pe la iasi numai circula trenu foamea?

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

multumesc pentru raspuns 

poate nu e nimic serios... doar cand intru pe net de pe pictograma "Chrome" face asta

daca intru de pe cea "Internet" nu e nici o problema

e un Samsung Galaxy Trend Plus

nici nu stiu, sa-l duc la service oricum ? o ascunde o problema totusi ? ...

iti recomand sa-l duci la service pentru un control de rutina! Daca il ai in garantie, cu atat mai bine.

• Oras:Iasington DC
  • Oras:Iasington DC
Postat

Danezudan,tu chiar vrei sa-i iei locul lui chris73,de pacaliciul forumului?

Asa reactiona si el pe la inceputuri pt Ssrlota...acum si-a msi revenit :)

Unde posteaza sexything,hop si tu motz :) ti s-a mai atras atentia si pe Cluj...chiar n-ai limita?

Iubeste-o lingerica in privat,nu-ti refula sentimentele public...nu e nimeni contra iubirii tale...impartasita sau nu?!?

Si altceva,daca vrei sa purtam un dialog,invata in poola mea sa scrii :(

Bafta!

• Like 1
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Daca tot se discut nemultumiri pe acest topic am si eu una: exista un proiect de ordonanta de urgenta care doreste sa interzica sa iei pe cineva cu autostopul.

• Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town
Postat

Daca tot se discut nemultumiri pe acest topic am si eu una: exista un proiect de ordonanta de urgenta care doreste sa interzica sa iei pe cineva cu autostopul.

da..dar numai daca iei si bani celui pe care il duci, ca te considera in regim de taxi ...  

eu niciodata nu iau bani la ocazie..

• Like 1
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

da..dar numai daca iei si bani celui pe care il duci, ca te considera in regim de taxi ...  

eu niciodata nu iau bani la ocazie..

Nici eu...

Postat

Na, sunt nemultumita.. nu demult am fost fortata de imprejurari sa apelez la acest mijloc de transport, alta optiune neexistand sa ajungem la timp acasa.

Data viitoare cine ma mai ia daca prostia asta o sa treaca?

• Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

Na, sunt nemultumita.. nu demult am fost fortata de imprejurari sa apelez la acest mijloc de transport, alta optiune neexistand sa ajungem la timp acasa.

ma suni si vin sa te duc eu :)
Postat

Si cum o sa dovedeasca ei ca te-a luat cineva la ocazie?

Postat

ma suni si vin sa te duc eu :)

O sa retin :) :*

Ma gandesc ca normele de aplicare o sa intarzie, chiar daca trece

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cassy,

ne poate opri legea să primim în maşina noastră pe cine vrem?  Problema e să dovedească faptul că respectivul ia bani şi face evaziune...

Multe prostii se legiferează în ţara asta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...