mihaicostin8 Reputație: -200 Postat Iunie 17, 2021 Postat Iunie 17, 2021 3 hours ago, Anndree said: Pai odată zici ca fac oral protejat , odată ca am luat prezervativul, eu zic sa te hotărăști in ceea ce spui te cam încurci in ce spui sincer nu știu cine ești , si sincer nu m-a interesează , știu ca am răpitori care m-a mai musca de fund 😜😜 Dacă nu am făcut oralul fără la cineva , nu l-am făcut pt ca aveau un miros urit , (uni mai uita sa meargă la medic ) Nu sunt o femeie răutăcioasă doar ca îmi dau seama de persoana. Am întrebat pe fiecare veniți de pe ninfomane ? Da dar stai liniștita ca nu am cont nu las recenzi am spus la fiecare va rog sa scrieți ce sa întâmplat nu aiureli știam ca are cont stiam ca m-a minte și eu l-am tratat frumos fără sa simtă ca sunt răutăcioasă 😉 De menționat uni dintre voi mai faceți cunoștința cu medicul și după sa veniți sa Spune-ți ca nu fac oral fara Proasta mai esti... La fel si ca cel care a scris recenzia... Ala nu a scris ca faci doar protejat, in timp ce tu ai tinut neaparat sa ne arati cat de analfabeta si proasta esti... 3
Vizitator Anndree Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2021 Postat Iunie 17, 2021 Acum 2 ore, mihaicostin8 a spus: Proasta mai esti... La fel si ca cel care a scris recenzia... Ala nu a scris ca faci doar protejat, in timp ce tu ai tinut neaparat sa ne arati cat de analfabeta si proasta esti... Ți ai dori o proasta așa ca mine 😂😂😂😂 Mars la cacat ca deja m-a plictisești este a 2 a oară care m-a jignești , ești un pisat de om STI care este norocul tău ca nu sunt in țara ca îți arătam eu ce analfabeta sunt ești un frustrat o laba aruncată și proiectata
Vizitator Anndree Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2021 Postat Iunie 17, 2021 Rog un moderator sa îmi ștergea topicul de aici
sioux Reputație: -1542 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Postat Iunie 17, 2021 Acum 2 ore, Vizitator Anndree a spus: Rog un moderator sa îmi ștergea topicul de aici Ti-am mai spus si la inceputul topicului ca asta nu se poate 😉 Forumul este facut de futaci pt cordaci. 👍 3 1
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2021 Postat Iunie 17, 2021 Acum 17 minute, sioux a spus: Ti-am mai spus si la inceputul topicului ca asta nu se poate 😉 Forumul este facut de futaci pt cordaci. 👍 Prost mai esti🤣
dinoz Reputație: 681 Postat Iunie 17, 2021 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iunie 17, 2021 Acum 8 ore, Vizitator Anndree a spus: Ți ai dori o proasta așa ca mine 😂😂😂😂 Mars la cacat ca deja m-a plictisești este a 2 a oară care m-a jignești , ești un pisat de om STI care este norocul tău ca nu sunt in țara ca îți arătam eu ce analfabeta sunt ești un frustrat o laba aruncată și proiectata Nu te supăra ,poate ai dreptate dar sincer, dacă erai în țară îl băteai personal sau puneai peștele?) 1
Membru Premium papura voda Reputație: 1783 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Membru Premium Postat Iunie 17, 2021 2 hours ago, sioux said: Ti-am mai spus si la inceputul topicului ca asta nu se poate 😉 Forumul este facut de futaci pt cordaci. 👍 Mai taci în plm și cauta inainte sa dai minusuri rtd-uleh 1
between2014 Reputație: 115 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Dolj Oras:Dolj Postat Iunie 17, 2021 Ca sa lamuresc situatia, pt ca e posibil sa ma fi exprimat gresit, revin si adaug ca ceea ce am vrut sa spun este ca: am inceput cu oral neprotejat si dupa in timp f scurt a luat prezervativul si am trecut la normal! In niciun caz nu a pus prezervativul pt a continua oralul! "Nemultumire" mea era legata de faptul ca oralul a durat prea putin. E drept nu i am cerut sa mai continue, dar era fara rost pt ca era evident ca nu i ar fi fost pe plac... ma rog, sper ca acum ati inteles! Am revenit cu aceasta completare pt useri nu pt titulara topiculuibpt ca e evident ca ea ia din recenzii doar ce i place...pana la urma e dreptul ei:) 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 17, 2021 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 17, 2021 Adică dacă miroase a boală...pune prezervativul si nu i se mai face rău? O suge in continuare cu simt de răspundere si isi cere scuze ca pula pute...Ha, ha, ce comic! Asa ceva, au venit amândoi cu lămuriri...dar e si mai mare confuzia! Exista o boală intr-adevar care in momentul excitarii si contactului sexual...împute la propriu organele genitale, mirosul este de mortaciune.Am citit pe internet discutii...însă nu mai țin minte de la ce boala cu transmitere sexuala se intampla asta. 3 3
sioux Reputație: -1542 Postat Iunie 18, 2021 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Postat Iunie 18, 2021 Acum 7 ore, dinoz a spus: Nu te supăra ,poate ai dreptate dar sincer, dacă erai în țară îl băteai personal sau puneai peștele?) 🤣🤣🤣🤣🤣👍👍 1 1
pinehead Reputație: -610 Postat Iunie 18, 2021 Oras:Pizda pizda pizda , infinita pizda Oras:Pizda pizda pizda , infinita pizda Postat Iunie 18, 2021 1 hour ago, luciannn11 said: Anal faci? Nu vezi ma nene ca nu mai activeaza in tara, e plecata pe meleaguri mai bune , la noi s-au terminat covrigii de cand au luat cainii de pe strada. 3 1 5
Stefaniadav Reputație: 8 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Buna Vreau sa lămuresc anumite lucruri : Nu ma cunoaște nimeni de aici foarte bine , nu îmi știe nimeni viața , voi știți atit CIT am vrut eu sa știți . Legat de peste Prietene dacă nu știai ceva despre mine hai ca te lămuresc eu , nu îmi permit sa îmi fac peste eu am un copil de întreținut o chirie , facturi , mâncare , țigări și din cind in cind ma mai plimb , ca eu sa întrețin un peste costa și eu nu îmi permit sa țin coaiele unuia toată ziua sa se plimbe dacă nu STI cu ce se mănâncă pescaria intereseaza-te eu știu ca unii dintre voi aveți neveste ocupați-vă timpul cu ele nu sa comentați aiurea despre un om A zis cineva ca am plecat pe meleaguri mai bune , ca nu mai sunt covrigi in țara așa o fi eu nu știu ca nu am stat sa număr citi mai sunt Si ca sa te fac sa înțelegi de ce eu am plecat , sunt cetățean britanic , ceea ce ma îndoiesc ca tu ai fi .Am acte de Germania , vorbesc 2 limbi fluient aspir sa muncesc acolo unde este mai bine . Imi pare rău și regret ca eu am muncit in România capacitatea romanilor nu se va schimba niciodată , nu cred ca am jignit pe cineva fără sa fiu jignita Va rog sa va opriți din a îmi comenta nu sunt așa importantă sint o proasta , o analfabeta nu merit com voastre ocupați-vă timpul cu familia nu cu mine Domnilor moderatori din cite știu eu ninfomanele sunt făcute pt a comenta despre femei și despre CIT au evoluat ele nu de a jigni un om Ps mai jignitima ca o sa vedeți CIT de spurcata pot sa fiu 1
dinoz Reputație: 681 Postat Iunie 18, 2021 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iunie 18, 2021 Acum 1 minut, Stefaniadav a spus: Buna Vreau sa lămuresc anumite lucruri : Nu ma cunoaște nimeni de aici foarte bine , nu îmi știe nimeni viața , voi știți atit CIT am vrut eu sa știți . Legat de peste Prietene dacă nu știai ceva despre mine hai ca te lămuresc eu , nu îmi permit sa îmi fac peste eu am un copil de întreținut o chirie , facturi , mâncare , țigări și din cind in cind ma mai plimb , ca eu sa întrețin un peste costa și eu nu îmi permit sa țin coaiele unuia toată ziua sa se plimbe dacă nu STI cu ce se mănâncă pescaria intereseaza-te eu știu ca unii dintre voi aveți neveste ocupați-vă timpul cu ele nu sa comentați aiurea despre un om A zis cineva ca am plecat pe meleaguri mai bune , ca nu mai sunt covrigi in țara așa o fi eu nu știu ca nu am stat sa număr citi mai sunt Si ca sa te fac sa înțelegi de ce eu am plecat , sunt cetățean britanic , ceea ce ma îndoiesc ca tu ai fi .Am acte de Germania , vorbesc 2 limbi fluient aspir sa muncesc acolo unde este mai bine . Imi pare rău și regret ca eu am muncit in România capacitatea romanilor nu se va schimba niciodată , nu cred ca am jignit pe cineva fără sa fiu jignita Va rog sa va opriți din a îmi comenta nu sunt așa importantă sint o proasta , o analfabeta nu merit com voastre ocupați-vă timpul cu familia nu cu mine Domnilor moderatori din cite știu eu ninfomanele sunt făcute pt a comenta despre femei și despre CIT au evoluat ele nu de a jigni un om Ps mai jignitima ca o sa vedeți CIT de spurcata pot sa fiu Draga mea ,te cred că nu ai peste , întrebarea era legată de tonul tău amenințător la adresa unui bărbat , totuși ,cum plănuiai să l bati ? Îl luai de boașe?)) In rest , stimată cetățeană britanică ( sau germană ?) rămâneți și ,,munciți,, acolo , că noi ne descurcăm cu pizda ,e destulă...Apropo , când ziceți muncă , vă referiți tot la sex ?)) 1
Stefaniadav Reputație: 8 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 14 minute, dinoz a spus: Draga mea ,te cred că nu ai peste , întrebarea era legată de tonul tău amenințător la adresa unui bărbat , totuși ,cum plănuiai să l bati ? Îl luai de boașe?)) In rest , stimată cetățeană britanică ( sau germană ?) rămâneți și ,,munciți,, acolo , că noi ne descurcăm cu pizda ,e destulă...Apropo , când ziceți muncă , vă referiți tot la sex ?)) Dar eu am scris undeva ca al bat?Ca eu sunt mai proasta așa de fel aaa și analfabeta sa nu uitam 😉😉 Cind am spus ca am acte nu ma lăudam dădeam de înțeles ca sunt analfabeta și nu ma duce capul sa ma descurc 🙈🙈🙈Ce sa ți zic bafta la futut ca este căcălău 👍Iar munca mea nu cred ca te fute grija pe tine ca nu ma întreti tu sau poate vrei sa ma intreti 😂😂😂
Stefaniadav Reputație: 8 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Facă trebuie sa îmi pun forumul in cap mi-l pun nu-i problema ca văd ca va place circul și mahalagizmele
dinoz Reputație: 681 Postat Iunie 18, 2021 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iunie 18, 2021 Acum 9 minute, Stefaniadav a spus: Dar eu am scris undeva ca al bat?Ca eu sunt mai proasta așa de fel aaa și analfabeta sa nu uitam 😉😉 Cind am spus ca am acte nu ma lăudam dădeam de înțeles ca sunt analfabeta și nu ma duce capul sa ma descurc 🙈🙈🙈Ce sa ți zic bafta la futut ca este căcălău 👍Iar munca mea nu cred ca te fute grija pe tine ca nu ma întreti tu sau poate vrei sa ma intreti 😂😂😂 Cine știe , poate te aș întreține...
Stefaniadav Reputație: 8 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 3 minute, dinoz a spus: Cine știe , poate te aș întreține... Eu lunar cheltui 2000 de euro te bagi?
dinoz Reputație: 681 Postat Iunie 18, 2021 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iunie 18, 2021 Chiar acum, Stefaniadav a spus: Eu lunar cheltui 2000 de euro te bagi? Sincer ,nu..)))) ești pacoste la casa omului ))) baftă pe mai departe ,fute i pe nemții aia cu pula moale și nu mai pune așa la inimă , că nu ești fata rea...
Stefaniadav Reputație: 8 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 8 minute, dinoz a spus: Sincer ,nu..)))) ești pacoste la casa omului ))) baftă pe mai departe ,fute i pe nemții aia cu pula moale și nu mai pune așa la inimă , că nu ești fata rea... Pacoste auzi 😂😂iar vb aiurea
pinehead Reputație: -610 Postat Iunie 18, 2021 Oras:Pizda pizda pizda , infinita pizda Oras:Pizda pizda pizda , infinita pizda Postat Iunie 18, 2021 N-ai inteles nimic, majoritatea posturilor de aici sunt sarcastice la adresa ta , inclusiv al meu cu cainii de alearga cu covrigi in coada , pe mine unul m-ai dat pe spate oricum cand ai tinut sa precizezi ca esti poliglota, da am vazut cat de "fluienta" esti in limba romana , mai aveam un pic si ii dadeam prostului aluia de jigneste cam toate fetele , nu doar pe tine , una in cap , dupa cele cateva comentarii in care vrei cu tot dinadinsul sa ne arati cat de mahalagioaica esti , zero , poti sa iti dai drumul la gura cat vrei , tiganismele si "self esteemu" asta de care dai dovada , ma lasa rece rau , probabil pe multi de aici la fel.Good luck si inchideti toate conturile p`aici , nu mai intra , ca iti albeste parul , faci riduri , si o sa bagi si mai mult de doo miutze in corpul tau . 3 5
Stefaniadav Reputație: 8 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 7 minute, pinehead a spus: N-ai inteles nimic, majoritatea posturilor de aici sunt sarcastice la adresa ta , inclusiv al meu cu cainii de alearga cu covrigi in coada , pe mine unul m-ai dat pe spate oricum cand ai tinut sa precizezi ca esti poliglota, da am vazut cat de "fluienta" esti in limba romana , mai aveam un pic si ii dadeam prostului aluia de jigneste cam toate fetele , nu doar pe tine , una in cap , dupa cele cateva comentarii in care vrei cu tot dinadinsul sa ne arati cat de mahalagioaica esti , zero , poti sa iti dai drumul la gura cat vrei , tiganismele si "self esteemu" asta de care dai dovada , ma lasa rece rau , probabil pe multi de aici la fel.Good luck si inchideti toate conturile p`aici , nu mai intra , ca iti albeste parul , faci riduri , si o sa bagi si mai mult de doo miutze in corpul tau . Aolo cita tragedie pe tine 😂😂este rău dacă rămâi rece .Sunt mahalagioaica ?? Încă nu ai văzut nimic mahala ați vrut mahala aveți Stai liniștit ca la ani mei nu am pic de rid pe fata scuteste- ma
pinehead Reputație: -610 Postat Iunie 18, 2021 Oras:Pizda pizda pizda , infinita pizda Oras:Pizda pizda pizda , infinita pizda Postat Iunie 18, 2021 2 minutes ago, Stefaniadav said: Aolo cita tragedie pe tine 😂😂este rău dacă rămâi rece .Sunt mahalagioaica ?? Încă nu ai văzut nimic mahala ați vrut mahala aveți Stai liniștit ca la ani mei nu am pic de rid pe fata scuteste- ma Ia sa te vedem englezoaica mica si rea , de ce esti in stare , da-ti drumu` , hai ca nu vreau sa te scutesc, zici ca-ti pare rau ca ai muncit in Romania?eu cred ca-ti pare rau ca nu ai facut bani Romania, nimanui nu-i place sa traiasca intr-o tara ca Anglia , mai ales la cat rasism e acolo si cum ne vad pe noi doar ca pe sclavi veniti la munca de jos , ca doar nu oi fi fost tu vre-o angajata pe acolo care depasea 50.000 pe an si ai venit sa vezi daca faci cumva mai mult in Romania 3 5
Stefaniadav Reputație: 8 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 3 minute, pinehead a spus: Ia sa te vedem englezoaica mica si rea , de ce esti in stare , da-ti drumu` , hai ca nu vreau sa te scutesc, zici ca-ti pare rau ca ai muncit in Romania?eu cred ca-ti pare rau ca nu ai facut bani Romania, nimanui nu-i place sa traiasca intr-o tara ca Anglia , mai ales la cat rasism e acolo si cum ne vad pe noi doar ca pe sclavi veniti la munca de jos , ca doar nu oi fi fost tu vre-o angajata pe acolo care depasea 50.000 pe an si ai venit sa vezi daca faci cumva mai mult in Romania 😂😂😂Mai făcut sa rad mai bine tăceai sincer nu ma obosesc sa ți dau prea multe detali nu meriți dar ,dacă vrei sa te lămuresc cu ceva ma poți suna și te lămuresc eu
dinoz Reputație: 681 Postat Iunie 18, 2021 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iunie 18, 2021 Acum 9 minute, Stefaniadav a spus: 😂😂😂Mai făcut sa rad mai bine tăceai sincer nu ma obosesc sa ți dau prea multe detali nu meriți dar ,dacă vrei sa te lămuresc cu ceva ma poți suna și te lămuresc eu N o suna ,că are carte cu blesteme.... 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum