cataxxx18 Reputație: 161 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Cuca macaii Oras:Cuca macaii Postat Decembrie 28, 2021 36 minutes ago, Stefaniadav said: Mai cata mai tu pe bune ma faci sa vb urit cu tine ce ai ma băiatule???? Mai tu te vezi puțin așa ???? Tu vezi ce penibil ești sunama ma pe mine pe wapp vb ma cu mine ai vro nelămurire te lămuresc eu imediat Urat nu ai de ce sa vorbesti Nu am vorbit nimic urat la adresa ta sau te contest in vre-un fel in legatura cu ce prestezi. Daca te sun imi arati buletinul nemtesc sa vad daca ai? Nu de alta, dar sa vorbim in germana 1 2
iguana3 Reputație: -3647 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 28, 2021 Acum 5 ore, cataxxx18 a spus: Ti-a aratat buletinul nemtesc sau anmeldungul ? Cuma arata ? Referitor la cum sunt ei, eu iti spun ca sunt o natie de oameni civilizati, la ani lumina fata de Romania la toate capitolele, respectuosi, nu cacati precum mai toti romanii care sa comenteze, sa urle, sa tipe, s afaca scandal, sa claxoneze pe strazi, etc, etc. Suntem cu 50 de ani fata de vest, indiferent de ce tara la aproape toate capitolele. Degeaba va cacati voi unii ca sunt unii nu stiu cum, si voi painea lui dumnezeu. Daca ai fi trait acolo cativa ani, ai fi de alta parere, si sincer nu ti-ai mai dorii sa revii in Romania, poate doar in vacante. Pe mine ma lua durerea de cap cand ma gandeam ca vin in Romania. Sa vin iar in haos, debandada, tara unde nu se respecta aproape nimic de catre mai nimeni, claxoane pe strazi si intr-o ora aveai capul praf, si mai ales cand vezi multa prostime ca in Romania ti se taie. Pe bune... Nu sunt eu nationalist, dar nici ca nemtii aia...si am fost si eu cu serviciul pe acolo si pot sa am o parere despre ei pe care o mentin. Daca nu-ti place tara asta poti sa o parasesti foarte simplu. Hai sa nu deviem si sa revenim la recenzii! Prefer sa fiu cu 50 de ani in urma lor decat sa fiu ca acest popor de caini. Succes la recenzii! 1 4 1
cataxxx18 Reputație: 161 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Cuca macaii Oras:Cuca macaii Postat Decembrie 29, 2021 10 hours ago, iguana3 said: Daca nu-ti place tara asta poti sa o parasesti foarte simplu. Afla ca am parasit-o de multa vreme... 1 2
gheo00 Reputație: 158 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:bolintin Oras:bolintin Postat Ianuarie 7, 2022 Ce faci? Ai plecat.? Ai tel. Închis?
Stefaniadav Reputație: 8 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 La 07.01.2022 la 10:58, gheo00 a spus: Ce faci? Ai plecat.? Ai tel. Închis? Am plecat da … ma reîntorc in Martie ne auzim pe whathapp
gheo00 Reputație: 158 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:bolintin Oras:bolintin Postat Ianuarie 8, 2022 A... Ok sa dai și tu un semn aici când te întorci 😗
Stefaniadav Reputație: 8 Postat Ianuarie 23, 2022 Postat Ianuarie 23, 2022 După com de ieri lăsat pe alt topic am deranjat pe (Dom Cătălin) ma abordat in privat deranjat de ce l-am pus sa se uite in oglinda . Încă o data îți spun nu îmi este frica de nimeni și încă o data îți spun nu ma mai jigni
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum