pastoru Reputație: 85 Postat Noiembrie 4, 2021 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Noiembrie 4, 2021 am fost la fatuca asta. ce pot sa spun ca m-a supt de nu mi-a venit sa cred, deep throat gramada, asculta ce ii zici si te satisface asa cum iti place. am si futut la ea, are talent si isi stapaneste meseria. nu e genul de frumusete la care sa intorci capul pe strada, insa are corp mishto, silicoane, cur si o suge pana iti ies creierii prin pula si ti se bulbuca ochii in cap. merita de mers la ea ! 1 Link spre comentariu
Aysha Reputație: 664 Postat Noiembrie 5, 2021 Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 Disponibilă 🤗pentru programări va aștept pewhats app🤳🏼 ♥️😍😘 1 Link spre comentariu
Comunu Reputație: -15 Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 A început sa fie aroganata și cu prea multe pretenții în ultimul timp , niciodată nu oferă toate serviciile specificate , nu recomand decât pentru maxim o încercare! Link spre comentariu
Aysha Reputație: 664 Postat Noiembrie 6, 2021 Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2021 Buna dimineața 🥰🥰🥰🥰sa aveți un weekend minunat ♥️♥️♥️♥️Pentru programări va aștept cu drag pe whats app🤳🏼 1 Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5215 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 7, 2021 O experienta inedita ieri alaturi de Aysha. Programare rapida de vineri pentru sambata. Confirmata cu o ora inainte si respectata de amandoi. Dupa usa ma asteptat o fata frumoasa, piele fina, sani siliconati. Dupa ce am facut cunostinta am stat la o mica conversatie. Am povestit destul de mult de am ajuns sa ne cunoastem destul de bine. Aici am aflat ca avem aceasi zi de nastere, ce coincidenta. Am citit si comentariul colegului de mai sus. Mie nu mi sa parut deloc aroganta, a fost glumeata, am ras. Am fost la dus si trimis in camera. A venit si ea si neam facut de cap. Despre servicii, am primit exact ce scrie ca face, FK de inceput, ON cu de toate si NP intro pozitie propusa de ea, prima data cand am facuto, ea cu un picior pe o noptiera de langa pat, sprijinita cu mainile pe pat, pe la spate. A fost o pozitie interesanta. Dupa cateva minute de pompat ma intreaba daca poate sa isi dea drumul pe junior, nu am terminat sa raspund ca a si venit jetul, mam blocat initial, este prima data cand o fata face squirt cu mine. Nu am putut finaliza in pozitia aia, asa ca am trecut la oral si pana la urma am finalizat, nu CIM. O scurta igieniza si am mai stat la poveste scurta si dus am fost. Per total, a fost o experienta frumoasa alaturi de ea si am so mai repet. Multumesc pentru tot Aysha. 6 1 Link spre comentariu
Aysha Reputație: 664 Postat Noiembrie 7, 2021 Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2021 Acum 27 minute, angelmro a spus: O experienta inedita ieri alaturi de Aysha. Programare rapida de vineri pentru sambata. Confirmata cu o ora inainte si respectata de amandoi. Dupa usa ma asteptat o fata frumoasa, piele fina, sani siliconati. Dupa ce am facut cunostinta am stat la o mica conversatie. Am povestit destul de mult de am ajuns sa ne cunoastem destul de bine. Aici am aflat ca avem aceasi zi de nastere, ce coincidenta. Am citit si comentariul colegului de mai sus. Mie nu mi sa parut deloc aroganta, a fost glumeata, am ras. Am fost la dus si trimis in camera. A venit si ea si neam facut de cap. Despre servicii, am primit exact ce scrie ca face, FK de inceput, ON cu de toate si NP intro pozitie propusa de ea, prima data cand am facuto, ea cu un picior pe o noptiera de langa pat, sprijinita cu mainile pe pat, pe la spate. A fost o pozitie interesanta. Dupa cateva minute de pompat ma intreaba daca poate sa isi dea drumul pe junior, nu am terminat sa raspund ca a si venit jetul, mam blocat initial, este prima data cand o fata face squirt cu mine. Nu am putut finaliza in pozitia aia, asa ca am trecut la oral si pana la urma am finalizat, nu CIM. O scurta igieniza si am mai stat la poveste scurta si dus am fost. Per total, a fost o experienta frumoasa alaturi de ea si am so mai repet. Multumesc pentru tot Aysha. Heiii mulțumesc și eu pentru tot te pup și sa ne vedem cu bine .Te pup și te imbratisez 🤗🤗🤗🤗🤗 1 Link spre comentariu
Aysha Reputație: 664 Postat Noiembrie 8, 2021 Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Disponibilă 🤗pentru programări va aștept pe whats app🤳🏼 ♥️😍😘 1 Link spre comentariu
Vizitator popeyes Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2021 Partajează Postat Noiembrie 9, 2021 Ai de gand sa treci si pe la Bucuresti? Link spre comentariu
Aysha Reputație: 664 Postat Noiembrie 10, 2021 Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 Buna dimi🥰🌞😘😍♥️Sa aveți o dimineața perfecta și productiva 🤩💼👞👔☕️🍪💶va super pup😊😇❤️ 2 5 Link spre comentariu
Aysha Reputație: 664 Postat Noiembrie 11, 2021 Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Disponibilă 🤗pentru programări va aștept pe whats app🤳🏼 ♥️😍😘 1 Link spre comentariu
bitchmannn Reputație: 951 Postat Noiembrie 12, 2021 Oras:Terra Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Ieri am intentionat si am reusit sa vizitez domnuca. Nu am timp si chef sa scriu prea multe, ce pot spune e ca tipa este foarte amabilă, pare onestă, stie ce are de facut si nu am vazut figuri si fițe. Eu m-am dus ca sa imi satisfac fantezia cu squirt, am reusit sa îi provoc, s-a simtit bine, eu asemenea. Per total a fost o experienta ok, e de vizitat, poate 200 ar fi cam mult avand in vedere ca la 150 sunt si au fost fete mai tinere si probabil mai frumoase si mai sexy. Legat de aspectul feței, pt mine personal nu a fost un impediment in a-mi continua intalnirea, are fata mai alungita ,efectiv seamănă cu unul pe care il cunosc, dar nu are față de barbat. Dupa ce am stat de vorba m-am obisnuit cu ea. Deci este ok, se poate vizita cu incredere, GFE exista. 3 Link spre comentariu
Aysha Reputație: 664 Postat Noiembrie 12, 2021 Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Hey Buna dimineața 🤗🥳🥳va doresc un weekend frumos si linistit programarile de fac din timp si reconfirmate inainte cu o Ora Va multumesc si ❤️Va aștept cu drag pe whats app 🤳🏼pentru programări ☺️ 1 Link spre comentariu
Aysha Reputație: 664 Postat Noiembrie 17, 2021 Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Hei buna🙋🏽♀️ drăgălașeniile mele ♥️♥️♥️♥️Pentru programările de mâine va aștept cu drag pe whats app 🤳🏼 ♥️😍😘🥰🥰🥰zi frumoasa și liniștita va doresc🌞😇😊🤩 1 Link spre comentariu
Baddboykills Reputație: 48 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 La 12.11.2021 la 9:54, bitchmannn a spus: Ieri am intentionat si am reusit sa vizitez domnuca. Nu am timp si chef sa scriu prea multe, ce pot spune e ca tipa este foarte amabilă, pare onestă, stie ce are de facut si nu am vazut figuri si fițe. Eu m-am dus ca sa imi satisfac fantezia cu squirt, am reusit sa îi provoc, s-a simtit bine, eu asemenea. Per total a fost o experienta ok, e de vizitat, poate 200 ar fi cam mult avand in vedere ca la 150 sunt si au fost fete mai tinere si probabil mai frumoase si mai sexy. Legat de aspectul feței, pt mine personal nu a fost un impediment in a-mi continua intalnirea, are fata mai alungita ,efectiv seamănă cu unul pe care il cunosc, dar nu are față de barbat. Dupa ce am stat de vorba m-am obisnuit cu ea. Deci este ok, se poate vizita cu incredere, GFE exista. Are sau nu are fața de barbat? Hotaraste-te in plm, in vizita mea a fost placuta fata, are barba ascutita, din cauza asta iti pare fața mai alungita😂 Link spre comentariu
Aysha Reputație: 664 Postat Noiembrie 17, 2021 Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 39 minute, Baddboykills a spus: Are sau nu are fața de barbat? Hotaraste-te in plm, in vizita mea a fost placuta fata, are barba ascutita, din cauza asta iti pare fața mai alungita😂 Da da da ....ca am fata mai alungită semăn pe bărbat 😂😂😂Cum spuneam..... ca nu pot fii pe placul tuturor si nici nu vreau 😏dar știi ce ma oftica și ma consuma cel mai tare ca îmi dau interesu ca fiecare dintre voi sa plece de la mine fericit și satisfăcut🤩 s au cel puțin cu o stare mai buna decât a venit și uite ca tot nu este bine ca îmi găsește fiecare câte ceva ....frate ți a fost service ul Ok ce trb ai cu fata ma iei de nevasta s au merg la casting ?nimeni nu este perfect .....toți avem defecte te pup ♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘 1 Link spre comentariu
Baddboykills Reputație: 48 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 2 ore, Aysha a spus: Da da da ....ca am fata mai alungită semăn pe bărbat 😂😂😂Cum spuneam..... ca nu pot fii pe placul tuturor si nici nu vreau 😏dar știi ce ma oftica și ma consuma cel mai tare ca îmi dau interesu ca fiecare dintre voi sa plece de la mine fericit și satisfăcut🤩 s au cel puțin cu o stare mai buna decât a venit și uite ca tot nu este bine ca îmi găsește fiecare câte ceva ....frate ți a fost service ul Ok ce trb ai cu fata ma iei de nevasta s au merg la casting ?nimeni nu este perfect .....toți avem defecte te pup ♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘 Stai asa ca nu inteleg pe cine pupi:))) nu esti tu zana din povesti, nici nu ai serviciile cele mai bune din zona, dar ca fizic esti buna rau, mai ales acea piersicuta buna si faci o apa de la robinet de iti cad plombele:))hai ca acuma deja ti-ai dat seama cine sunt🤦♂️:)) Link spre comentariu
Aysha Reputație: 664 Postat Noiembrie 17, 2021 Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 6 minute, Baddboykills a spus: Stai asa ca nu inteleg pe cine pupi:))) nu esti tu zana din povesti, nici nu ai serviciile cele mai bune din zona, dar ca fizic esti buna rau, mai ales acea piersicuta buna si faci o apa de la robinet de iti cad plombele:))hai ca acuma deja ti-ai dat seama cine sunt🤦♂️:)) Pe tine te am pupat🥰 1 1 Link spre comentariu
voltaren Reputație: -47 Postat Noiembrie 17, 2021 Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Bună Aysha ! Am vazut că esti o femeie superbă, m-ar intersa dacă oferi companie pe o perioadă de mai multe ore în care să folosim și jucării erotice .Te sărut dulce😘😘😘 Link spre comentariu
Baddboykills Reputație: 48 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 1 oră în urmă, Aysha a spus: Pe tine te am pupat🥰 Ce drăguț, deja ma gandesc la o alta vizita😏 Link spre comentariu
Aysha Reputație: 664 Postat Noiembrie 17, 2021 Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 1 oră în urmă, voltaren a spus: Bună Aysha ! Am vazut că esti o femeie superbă, m-ar intersa dacă oferi companie pe o perioadă de mai multe ore în care să folosim și jucării erotice .Te sărut dulce😘😘😘 Sigur ca da cu drag 🥰♥️Te pup și abia aștept sa ne cunoaștem 😽 1 Link spre comentariu
Aysha Reputație: 664 Postat Noiembrie 17, 2021 Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 8 minute, Baddboykills a spus: Ce drăguț, deja ma gandesc la o alta vizita😏 Cu drag pe data viitoare ♥️din păcate sunt nevoită sa plec asta seara din ceva probleme personale și familiale 😏voi anunța când ma voi reîntoarce va pup pe toți și sa ne vedem cu bine 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 1 Link spre comentariu
voltaren Reputație: -47 Postat Noiembrie 17, 2021 Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Ai tu jucării sau aduc eu ? Link spre comentariu
KoxuDDB Reputație: -1 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Eu am batut la usa domnisoarei in vara, avea locatie la Viva pe atunci, nu stiu acum. Are corp fain, m-a asteptat in lenjerie, DAR.... In momentul cand ii vei fata clar zici ca e un barbat machiat. No offence @Aysha, nu o zic cu rautate. E parerea mea, nu contest ca iti faci bine treaba, dar asta e prima impresie cand faci contact vizual. Eu nu am ramas, ca sigur nu se scula baiatu :)). Hai, sporuri! 1 Link spre comentariu
Aysha Reputație: 664 Postat Decembrie 16, 2021 Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0736158719 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2021 Simpaticii mei, țin sa va anunț ca saptamana viitoare voi fii la Cluj Inca nu stiu Ziua exact dar voi anunta inainte cu o zi doua Programarile se fac cu din timp și reconfirmate cu o ora înainte de întâlnire Inca ceva nu vreau sa fiu înțeleasă greșit vreau doar sa ne lămurim și sa va rog sa ma înțelegeți ca dacă sunt fata buna și las 10 15 min de la Mine nu va grăbesc și îmi dau tot interesu sa plecați satisfăcuți asta nu înseamnă stai ca numai plătim o ora plătim jumătate ca oricum este finuța și nu ne da afara .....cum o dau nu este bine dacă va presez cu timpu nu este bine dacă va țin mai mult iar nu este bine Atat am rugămintea cum eu va respect timpu și bănuții la fel respectați mi și voi mie timpu și munca Pupici cu lipici 😘😘sa ne vedem cu bine 🥰🥰🥰🥰dor de voi❤️❤️❤️❤️ai mei🤗🤗🤗🤗 2 Link spre comentariu
Marian1212 Reputație: -80 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 16, 2021 Acum 4 minute, Aysha a spus: Simpaticii mei, țin sa va anunț ca saptamana viitoare voi fii la Cluj Inca nu stiu Ziua exact dar voi anunta inainte cu o zi doua Programarile se fac cu din timp și reconfirmate cu o ora înainte de întâlnire Inca ceva nu vreau sa fiu înțeleasă greșit vreau doar sa ne lămurim și sa va rog sa ma înțelegeți ca dacă sunt fata buna și las 10 15 min de la Mine nu va grăbesc și îmi dau tot interesu sa plecați satisfăcuți asta nu înseamnă stai ca numai plătim o ora plătim jumătate ca oricum este finuța și nu ne da afara .....cum o dau nu este bine dacă va presez cu timpu nu este bine dacă va țin mai mult iar nu este bine Atat am rugămintea cum eu va respect timpu și bănuții la fel respectați mi și voi mie timpu și munca Pupici cu lipici 😘😘sa ne vedem cu bine 🥰🥰🥰🥰dor de voi❤️❤️❤️❤️ai mei🤗🤗🤗🤗 Da te asteptam ce veste buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum