Sari la conținut

STIRILE NIMFOMANE.COM

Chane'l

Postări Recomandate

stimati telespectatori,

am primit prin posta electronica, de la cei dedicati exclusiv postului nostru de stiri, intrebarea de ce continuam emisia acestui post, cui ne adresam si care ne este targetul de audienta si, in final, care este motivatia principala pentru existenta canalului nostru. tin sa va relatez povestea unei telespectatoare fidele si ce ne-a transmis recent, pentru ca exemplifica pe intelesul tuturor ascultatorilor nostri, profilul celor ce ne urmaresc:

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdnlv2yg661qbxnzho1_500.gif

Link spre comentariu

va asiguram reluarea reportajelor noastre cu toate stirile de ultima noutate imediat ce vremea ne va permite!

http://img.chan4chan.com/img/2011-11-14/funny-gifs-doesnt-matter.gif

for STIRILE NIMFOMANE.COM, local correspondent johnholmes, signing off!!!

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

buna sa va fie inima am revenit cu o stire de ultima ora.......am taiat un alt porc azi am facut carnat si am pus suncile la afumat....vreti si voi/? va este pofta?am fiert vin cu scortisoara cine este in zona sa ma contacteze..la 898989....va astept.............. baga ma frate careva publicitate ca eu sunt prea obosit :laugh2  :laugh2 ....care vine la o cana de vin fiert? :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

buna sa va fie inima am revenit cu o stire de ultima ora.......am taiat un alt porc azi am facut carnat si am pus suncile la afumat....vreti si voi/? va este pofta?am fiert vin cu scortisoara cine este in zona sa ma contacteze..la 898989....va astept.............. baga ma frate careva publicitate ca eu sunt prea obosit :laugh2  :laugh2 ....care vine la o cana de vin fiert? :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif

mai lauda-te tu mult cu porcii tai ,poate te trezesti cu mine in vizita.si pune mina de fa sarmale ca n-am mai mincat de asta primavara.

• Like 1
Link spre comentariu

mai lauda-te tu mult cu porcii tai ,poate te trezesti cu mine in vizita.si pune mina de fa sarmale ca n-am mai mincat de asta primavara.

Doamne ajuta vino sa bem frate ca nu am cu cine...vecinii sau incremenit :laugh2  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania

http://3.bp.blogspot.com/-Ra2toGadyU8/T1zNA69pqgI/AAAAAAAAAnI/zqEWYL3Ic94/s1600/imagini_haioase_din_fotbal_192f66b_1208622957.jpg

Si acum, stimati telespectatori, Joseph va prezinta stirile sportive:

O faza hilara s-a intamplat intr-un meci ce conta pentru etapa cu nr.20, din campionatul Frantei, dintre echipele Racing Club Lens si Paris Saint-Germain. Fata unui jucator de la echipa gazda a fost confundata cu mingea de catre jucatorii adversi si de catre publicul spectator, astfel ca arbitrul a fost nevoit sa intrerupa meciul! Companiile Jabulani si Adidas s-au declarat interesate de lansarea unui nou model al mingii oficiale CM 2014, care ar putea sa se numeasca "Mr. Faceball 2014"

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:.......
  • Oras:.......

Strii de ultima oraaaa.......o pisica foarte culta si citita....a cazut de pe raftul cu carti in timp ce cauta o opera de a lui Creanga :laugh2 .Acum se afla la spitalul de urgenta Vii racit pleci operat din Comuna Taietei in sectia terapie intensiva.De asemenea mai avem si cateva intamplarii asemanatore pe care care va las sa le urmariti cu atentie.

Am aflat acum cateva minute ca i sa adminstrat intravenos medicamentele pentru restabilirea TA...si  de asemenea i sa aplicat si o branula insotita de o perfuzie cu Glucoza 10% + SEr fiziologic la care sa adaugat No spa si Algocalmin.

Revin cu informatii la ora pranzului pentru a va transmite starea pisicii..... :laugh2  :laugh2  :laugh2

http://youtu.be/xL4V341vkq4

Link spre comentariu

Bunadimineataaa bine v-am gasit la stirile matinale :laugh2........  astazi sunt deprimat si suparat :blushing2 pentru ca traficul pe DG nu este intens :laugh2  :laugh2 aaaauuuu ce ma doare capu si ma simt rau de cat vin am baut aseara cu vecinii :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  chiar ma paste o cufureala  :onloo acum va las cu reporterii din tara pt alte dezvaluiri senzationale din tarisoara noastra draga :laugh2  va doresc vizionare placuta :laugh2

Link spre comentariu

Mai nene parfumel, mi-s-au lungit urechile si mi-au iesit ochii din cap ca la melc, tot citind si asteptand vestea ce mare despre restaurarea noului vechi regulament.

Mai astept mult?

:hihat

Maestre ai putina rabdare vechiul regulament va fi pus in vigoare in urmatoarele zile...Ai incredere in stirile mele ... :hihat  :hihat  :hihat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...