Brianaa Reputație: 12 Postat Martie 27, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Martie 27, 2021 Buna dragilor numele meu este Briana și sunt o puștoaică de doar 20 de ani căreia ii 0lace ceea ce face.(Daca dorești sa te relaxezi , futi fără grabă , fițe de divă , atenționari etc atunci te aștept sa ne cunoaștem într-o locație super ok) Pup Cadouri: -Sex oral protejat&neprotejat (în funcție de igienă) -Sex normal protejat -Sex anal protejat -Dominare soft 👉 1 finalizare = 100 ron (oral+normal) 👉2 finalizari =200 ron (oral+normal) 👉extra anal 50 ron 👉90 min (oral , normal,anal) DESPRE MINE - -49 Kg -1,60 -ochi căprui -buze pline -nu am program fix 3 1 Link spre comentariu
Brianaa Reputație: 12 Postat Martie 27, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Martie 27, 2021 Dragilor fiind noua pe acest site , nu am completat probabil datele exacte despre locația mea actuala. Ma puteți găsi în Sibiu pe Calea dumbravii colț cu Siretului. 1 Link spre comentariu
jhin - Reputație: 63 Postat Martie 27, 2021 Oras:intr-un beci Oras:intr-un beci Partajează Postat Martie 27, 2021 Acum 49 minute, Brianaa a spus: Dragilor fiind noua pe acest site , nu am completat probabil datele exacte despre locația mea actuala. Ma puteți găsi în Sibiu pe Calea dumbravii colț cu Siretului. bucuresti cand ? Link spre comentariu
Vizitator hexp02 Reputație: 0 Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 57 minutes ago, Brianaa said: Dragilor fiind noua pe acest site , nu am completat probabil datele exacte despre locația mea actuala. Ma puteți găsi în Sibiu pe Calea dumbravii colț cu Siretului. Eu astept sa vii la Constanta!😁 Link spre comentariu
jocrep1 Reputație: 700 Postat Martie 27, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 27, 2021 Eu nu astept sa vii, dar daca ajungi la Timisoara esti binevenita. S-auzim de bine! Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4303 Postat Martie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 27, 2021 Briana, dacă te duci la Constanța, poate te oprești și pe la București câteva zile. 🙂 PS : mi au placut pozele tale. Link spre comentariu
Membru Premium sexart2019 Reputație: 4261 Postat Martie 27, 2021 Telefon: 07xxxxxxxx Oras:Pește dă Top! Telefon: 07xxxxxxxx Oras:Pește dă Top! Membru Premium Partajează Postat Martie 27, 2021 1 oră în urmă, Brianaa a spus: Dragilor fiind noua pe acest site , nu am completat probabil datele exacte despre locația mea actuala. Ma puteți găsi în Sibiu pe Calea dumbravii colț cu Siretului. Ti-am deschis eu topic pe Sibiu, e mai bine acolo ca il vad sibienii: 1 Link spre comentariu
Brianaa Reputație: 12 Postat Martie 28, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Martie 28, 2021 Acum 6 ore, jocrep1 a spus: Eu nu astept sa vii, dar daca ajungi la Timisoara esti binevenita. S-auzim de bine! Daca ma înveți vin si la Timișoara. 😘 Link spre comentariu
Brianaa Reputație: 12 Postat Martie 28, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Martie 28, 2021 Inviti* Link spre comentariu
Brianaa Reputație: 12 Postat Martie 28, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Martie 28, 2021 Acum 6 ore, sexart2019 a spus: Ti-am deschis eu topic pe Sibiu, e mai bine acolo ca il vad sibienii: Multumesc frumos.😘😘😘 Link spre comentariu
Brianaa Reputație: 12 Postat Martie 28, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Martie 28, 2021 Acum 6 ore, jhin - a spus: bucuresti cand ? Jhin la București probabil săptămâna următoare.😋 2 Link spre comentariu
littleviking Reputație: 1 Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Te aștept eu la Arad sau Timi 😍🤤 Link spre comentariu
jocrep1 Reputație: 700 Postat Martie 28, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 28, 2021 Acum 4 ore, Brianaa a spus: Daca ma înveți vin si la Timișoara. 😘 Te invit, cum sa nu.😘 Anunta numai cand vrei sa vii. S-auzim de bine! Link spre comentariu
Vizitator yoyo14 Reputație: 0 Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Unu "hai la mine" , altu "ba nu hai la mine" si tot asa. Eu fiind din Sibiu nu am apucat sa o vizitez fiindca doar ieri seara am aflat de prezenta ei in oras, astazi nu am putut ajunge la ea si aveam de gand sa ii fac o vizita maine, ce sa vezi pleaca din oras... Multumesc colegilor!! Link spre comentariu
razbunaregrea Reputație: 357 Postat Martie 31, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2021 o asteptam cu drag la Bucuresti Link spre comentariu
jhin - Reputație: 63 Postat Aprilie 18, 2021 Oras:intr-un beci Oras:intr-un beci Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Ce se mai aude de Briana? Prin București? Link spre comentariu
Postări Recomandate