Sari la conținut

Consultare!

Postări Recomandate

Vizitator breakingbad
Reputație: 0
Postat
Acum 23 minute, sioux a spus:

Pai nu sunt de net ba bulangiule. Sa mor cum o fii mai rau daca mai conduci tu tirul ala sau ce pula mea conduci daca pun mana pe tine. Hai ba sa ne intalnim pe centura craiovei homalaule. Eu vin doar cu doi baieti si jur pe ce-am mai scump ca nu se baga daca tu vii singur, dar tu poti sa vii cu cine vrei. Hai ma travestitule ca tot vorbeai de baietisme...

UNDE ESTI NEBUNLE, ITI ESTE FRICA?

ASTA E GENUL DE SMARDOI DE NET, TARE DOAR IN TASTATURA, NE INTALNIM ALTA DATA DACA ACUM ITI EFRICA SA VII, SPER CA NU SUNTETI LA BERE, APROPOS BETI BEREA CU PAIUL?

• Oras:Calator prin lume .
Postat
Acum 8 minute, breakingbad a spus:

Unde esti, sunt aici?

Unde mortii tai esti ba travestitule.

Du-te-n mortii tai si ia-ti tratamentul homalaule..

• Minus 1
Vizitator breakingbad
Postat
Acum 2 minute, sioux a spus:

Unde mortii tai esti ba travestitule.

Du-te-n mortii tai si ia-ti tratamentul homalaule..

Nebunule, unde e centura, la tine LABA ie?

Postat
Chiar acum, breakingbad a spus:

Nebunule, unde e centura, la tine LABA ie?

Gata m-ai convins, sunt si nebun si prost.

Nebun si prost ca-mi pun mintea cu tine. 

Tu vrei doar atentie amaratule. La un moment dat chiar am luat-o in serios, ca vb cu un barbat. Pai tu esti un bulangiu, un travestit. Mars dracului la psihiatria bulane. 🤣🤣🤣🤣🤣

Ps: Ramane valabil fututu-n cur daca pun mana pe tine. 😘👍

• Minus 1
Vizitator breakingbad
Postat
Acum 7 minute, sioux a spus:

Gata m-ai convins, sunt si nebun si prost.

Nebun si prost ca-mi pun mintea cu tine. 

Tu vrei doar atentie amaratule. La un moment dat chiar am luat-o in serios, ca vb cu un barbat. Pai tu esti un bulangiu, un travestit. Mars dracului la psihiatria bulane. 🤣🤣🤣🤣🤣

Ps: Ramane valabil fututu-n cur daca pun mana pe tine. 😘👍

Asta e smardoiul de net, zice sa ne intalnim, dar nu mai vine...

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, sioux a spus:

Vezi pe topicul meu...dar stai, ca pun și aici.

1 oră în urmă, dinoz a spus:

Ai fost la premiera , Vis ?)

Invita pe alta.

Acum 57 minute, sioux a spus:

Ui-te Alexandro! Asta-i o ironie! Intelegi?

Ma indoiesc!

Nici n-as vrea, e de cartier...fix pe ego.

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, sioux a spus:

Nu te mai futusi astazi? Cam mult timp liber...

E treaba ta ce si cum fac eu?

Spune ca esti interesat și apoi iti înțeleg manifestarea de țărănoi nesimtit...

20210402_181839.jpg.89181e51a1bbdd41f31a4a5ef79cca98.jpg1921723288_Screenshot_20210402-184228_VideoMaker.jpg.1223b21c8a31a717152f91de8d3c90bb.jpg20210327_192529.jpg.733674addb6bdadb7683a930b2da7f8b.jpg

• Minus 2
Postat
Chiar acum, vistantric a spus:

E treaba ta ce si cum fac eu?

Spune ca esti interesat și apoi iti înțeleg manifestarea de țărănoi nesimtit...

20210402_181839.jpg.89181e51a1bbdd41f31a4a5ef79cca98.jpg1921723288_Screenshot_20210402-184228_VideoMaker.jpg.1223b21c8a31a717152f91de8d3c90bb.jpg20210327_192529.jpg.733674addb6bdadb7683a930b2da7f8b.jpg

Superbbb!! Exact ca o femeie inculta ce esti. Pardon, culta. O zi de munca satisfacatoare in folosul comunitatii cu rezultatul iesindu-ti pe gura. Esti penibila haimanao... mars dracului de aici prajit-o. Sper ca tacto e mandru de ce fata a crescut. Mars in pula nea de taranca parvenita.

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 15 minute, sioux a spus:

Superbbb!! Exact ca o femeie inculta ce esti. Pardon, culta. O zi de munca satisfacatoare in folosul comunitatii cu rezultatul iesindu-ti pe gura. Esti penibila haimanao... mars dracului de aici prajit-o. Sper ca tacto e mandru de ce fata a crescut. Mars in pula nea de taranca parvenita.

De ce ai ura pe actul sexual, cel mai frumos act al vieții? :)

• Minus 2
Postat

De ce ai ura pe actul sexual, cel mai frumos act al vieții? :)

Incearca DMT.  Mergi pe recomandarea mea. Jur ca e' de bine. 

Oarecum asemanator cu "salvia divinorum" numai ca este cu accent pe glanda pienala. E bine de tot si sunt naturale. Nu te prajesc pe creier ca si chimicalele pe care le bagi in tine.

Esti atat de deraiata incat nici nu constientizezi ca esti rupta de realitate.

Sincer te compatimesc, jur. Aproape ca mi-e mila de tine (aproape).

• Minus 1
Postat

"Glanda pineala"  in fine, intelegi tu ca doar esti o curva desteapta. 😘

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, sioux a spus:

Incearca DMT.  Mergi pe recomandarea mea. Jur ca e' de bine. 

Oarecum asemanator cu "salvia divinorum" numai ca este cu accent pe glanda pienala. E bine de tot si sunt naturale. Nu te prajesc pe creier ca si chimicalele pe care le bagi in tine.

Esti atat de deraiata incat nici nu constientizezi ca esti rupta de realitate.

Sincer te compatimesc, jur. Aproape ca mi-e mila de tine (aproape).

Realitatea ta probabil, mila pastreaz-o pentru tine...eu nu ma cert cu tine, dar tu te certi cu o femeie!

Mare chestie făcuși... :)

• Minus 2
Postat

Realitatea ta probabil, mila pastreaz-o pentru tine...eu nu ma cert cu tine, dar tu te certi cu o femeie!

Mare chestie făcuși... :)

Iara esti in eroare, mizerie de om ce esti!!

Ma cert cu o carpa, ca pana la o femeie este drum lung  iar tu te raracesti pe carari prajit-o!! 😘

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 12 minute, sioux a spus:

"Glanda pineala"  in fine, intelegi tu ca doar esti o curva desteapta. 😘

Pff, curva nu am cum sa fiu...nu stii tu de astea!

Deșteaptă-te tu, ai mai multa nevoie...

Cum îți poți imagina ca poate functiona ceva la pineală cu niste artificii...noi, ca oameni nu avem putere fara tampenii de acest gen?

Oricum tu zici ca acea putere este Egoul, hm...

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 minute, sioux a spus:

Iara esti in eroare, mizerie de om ce esti!!

Ma cert cu o carpa, ca pana la o femeie este drum lung  iar tu te raracesti pe carari prajit-o!! 😘

Carpa cui? As vrea sa știu....ca poate nu îmi dau seama. :)

Cearta-te in continuare, insa tine cont de faptul ca...totul se petrece doar in mintea ta!

Totusi...imi poti spune in secret daca, de fapt tu esti carpa cuiva, hm, ce zici?!Ai numărul meu, nu imi plac discuțiile de tip chat...

• Like 1
  • Minus 2
Postat
Acum 2 minute, vistantric a spus:

Pff, curva nu am cum sa fiu...nu stii tu de astea!

Deșteaptă-te tu, ai mai multa nevoie...

Cum îți poți imagina ca poate functiona ceva la pineală cu niste artificii...noi, ca oameni nu avem putere fara tampenii de acest gen?

Oricum tu zici ca puterea aceea este Egoul, hm...

Scuza-ma. Nu curva, asa-i. Imi cer scuze draga "doamna".

Prostituata, tarfa sau in jargon bagaboanta, haimana.

Nu-mi imaginez DMT-ul este insasi substanta....pfffff sunt nebun asa-i . Realizez ca "vb" singur pe un site de futut cu o prajita si cer interval unui travestit. Pffffffff realizez asta acum. 

Sarutmana vis si noapte buna. 

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, sioux a spus:

Scuza-ma. Nu curva, asa-i. Imi cer scuze draga "doamna".

Prostituata, tarfa sau in jargon bagaboanta, haimana.

Nu-mi imaginez DMT-ul este insasi substanta....pfffff sunt nebun asa-i . Realizez ca "vb" singur pe un site de futut cu o prajita si cer interval unui travestit. Pffffffff realizez asta acum. 

Sarutmana vis si noapte buna. 

Vezi ce face in mod real pineala?Ajungi la conștientizări, clarificari, ti se lărgește orizontul gândirii...In fine, cuvintele jignitoare posibil ca-ti vor rămâne, ele tin loc de atitudine la tine.

Sa o ai bună, noaptea!

• Like 1
  • Minus 2
Postat
Acum 6 minute, vistantric a spus:

Carpa cui? As vrea sa știu....ca poate nu îmi dau seama. :)

Cearta-te in continuare, insa tine cont de faptul ca...totul se petrece doar in mintea ta!

Totusi...imi poti spune in secret daca, de fapt tu esti carpa cuiva, hm, ce zici?!Ai numărul meu, nu imi plac discuțiile de tip chat...

Da, ai dreptate. Te sun sa vb ca este cel mai corect si normal asa. Lasa-mi un loc la mesagerie sa iti las nr de telefon sa sti sa-mi raspunzi. Sau iti las eu loc sa imi spui o ora la care sa te apelez ca daca-mi spui aici la ora respectiva te poate suna oricine si sa spuna ca-s eu..

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 16 minute, sioux a spus:

Da, ai dreptate. Te sun sa vb ca este cel mai corect si normal asa. Lasa-mi un loc la mesagerie sa iti las nr de telefon sa sti sa-mi raspunzi. Sau iti las eu loc sa imi spui o ora la care sa te apelez ca daca-mi spui aici la ora respectiva te poate suna oricine si sa spuna ca-s eu..

Tu-ti dai seama ca am studiat toate alea de backup in dialogul de aici?

As putea sa știu cine nu ești tu, cu un minim de efort.Oricum puteai sa suni și asa, fără ca eu sa țin cont de reputația de aici...tot o discuție se poate numi.

Iti spun eu in PM o ora și tu îmi trimiți pe whatsapp un mesaj în care imi reamintești...Atentie, nu garantez ca pot răspunde!Uneori mai imi vine chef de cate-o placere, ceva special...si in afara programului.

Nu e ok sa scrii numarul tau in PM, haha...si la tine e plin acesta sau e de la mine! :)

PM meu e...nu am chef acum, adorm.

• Like 1
  • Minus 2
Postat
Acum 2 minute, vistantric a spus:

Tu-ti dai seama ca am studiat toate alea de backup in dialogul de aici?

As putea sa știu cine nu ești tu, cu un minim de efort.Oricum puteai sa suni și asa, fără ca eu sa țin cont de reputația de aici...tot o discuție se poate numi.

Iti spun eu in PM o ora și tu îmi trimiți pe whatsapp un mesaj în care imi reamintești...Atentie, nu garantez ca pot răspunde!Uneori mai imi vine chef de cate-o placere, ceva special...si in afara programului.

Nu e ok sa scrii numarul tau in PM.

Stai linistita ca nu am nici o problema daca ti-l dau pe pm. 

De sunat pot sa sun dar spuneai ca nu iei decat in cerc restrans iar nr meu nefiind in agenda ta am presupus ca nu vei raspunde. Deschide un loc in mesagerie sa putem vb acolo.

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 17 minute, sioux a spus:

Stai linistita ca nu am nici o problema daca ti-l dau pe pm. 

De sunat pot sa sun dar spuneai ca nu iei decat in cerc restrans iar nr meu nefiind in agenda ta am presupus ca nu vei raspunde. Deschide un loc in mesagerie sa putem vb acolo.

Nu e cerc restrâns, doar sunt atenta cu ce oameni ma intalnesc si acord prioritate celor pe care ii cunosc de mult timp, e adevărat...fac și puține întâlniri.

Nu reușesc cu PM-ul si e târziu acum, am șters peste 10 mesaje si tot plin zice ca e...

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat
Acum 3 ore, vistantric a spus:

Nu e cerc restrâns, doar sunt atenta cu ce oameni ma intalnesc si acord prioritate celor pe care ii cunosc de mult timp, e adevărat...fac și puține întâlniri.

Nu reușesc cu PM-ul si e târziu acum, am șters peste 10 mesaje si tot plin zice ca e...

Uite că vă puteți și înțelege... să moară gibilan ,eu cred că vă luați...))))

• Mersi 1
Postat
9 hours ago, breakingbad said:

Fii barbat si recunoaste ca am spus ceva detalii pe care le stiu doar cei care au vizitat-o, restul sunt cei care o suna, din ce am postat eu, daca si tu ai fost la ea si nu spui tampenii, precum nebunul de sioux, atentie nu il jignesc, doar constat, daca esti barbat recunosti si tu ca asta e retardat inclusiv iguana, cum sa jignesti o femeie si sa primesti 👍, barbati adevarati🤣🤣🤣🤣

Apropo, poti sa confirmi ca Marina are tatuaje? 🤔

Pot sa confirm ca are/avea tatuaje, dar asta nu e ceva nou. Astea s-au vazut si in unele poze postate de ea. Celelalte detalii pe care le-ai dat in trecut referitoare la locatia ei sunt si acelea corecte, dar cam generale. Eu te-am provocat sa imi raspunzi la niste intrebari fine, dar observ ca refuzi. Nu esti obligat sub nici o forma sa o faci, dar nici nu mai veni cu postari de genul: "Fii barbat si recunoaste ca ceea ce am spus este adevarat..." Nu pot sa iti confirm detalii pe care eu nu le cunosc.

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator breakingbad
Postat
Acum 12 minute, robi29 a spus:

Pot sa confirm ca are/avea tatuaje, dar asta nu e ceva nou. Astea s-au vazut si in unele poze postate de ea. Celelalte detalii pe care le-ai dat in trecut referitoare la locatia ei sunt si acelea corecte, dar cam generale. Eu te-am provocat sa imi raspunzi la niste intrebari fine, dar observ ca refuzi. Nu esti obligat sub nici o forma sa o faci, dar nici nu mai veni cu postari de genul: "Fii barbat si recunoaste ca ceea ce am spus este adevarat..." Nu pot sa iti confirm detalii pe care eu nu le cunosc.

Mersi, poate intelege si nebunul ceva din postarea asta, desi ma indoiesc...

Postat
1 minute ago, breakingbad said:

Mersi, poate intelege si nebunul ceva din postarea asta, desi ma indoiesc...

La cele 7 intrebari pe care ti le-am adresat, imi raspunzi?

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 5
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...