Sari la conținut

Loredana - 0765011023

Postări Recomandate

• Oras:peste tot
Postat

Am fost mai de mult la ea avea si tariful de iepureste  cu 100 ( 15 min ) si 150 la Op sau ON in functie de igena si NP asa era mai demult , acum nu mai stiu ce tarife are , e froamoasa la corp pistruiata la fata super curata si glumeata, dar se supara ca mutu pe straita

• Minus 1
  • Telefon: -
  • Oras:Hunedoara
Postat

eu n-am fost decat odata dar chiar foarte ok si nu era grabita deloc!! am zis ca o mai vizitez odata sapt asta mai pe sfarsit, sper sa nu ma dezamageasca :) 

pot spune ca la deva este una dintre cele mai ok ca si companie si servicii 

• Minus 1
  • Oras:Deva
Postat

Am avut bulan și la aceasta fata. O sa fiu scurt și la subiect ca am întârziat destul de mult cu recenzia dar am fost și încă sunt foarte ocupat. Și la recenzii îmi place încă sa savurez momentele petrecute. Am sunat în data de 16 ca aveam ceva ore libere. A doua oara mia răspuns și în 15 min am fost la blocul ei. Am început sa sun și nimic , am și zis ca am luat teapa. La geamul de la parter apare o bruneta genul slim cu ceva botox și silicoane cred și îmi face semn. Zic... Dacă nu este blonda este buna și bruneta. O întreb dacă am vb cu ea și îmi spune ca nu dar dacă vreau ma servește și ea (fiind concurența sa zic asa la scara vecina) . Am zis ca dacă nu răspunde la tel fata merg la ea. Între timp a răspuns și urcat la Loredana. Ma luat la glume încă din prima clipa și chiar ne-am simțit ca și niște vechi cunoștințe. Asa a zis și ea ca se simte și a fost o chimie frumoasa . Am fumat o țigară și am povestit puțin apoi am mers în cameră. La baie nu am întrat ca eram pregătit de asa ceva. Ajunși în pat a început cu un ON destul de ok după care am trecut la un 69 (are niște labii extrem de cărnoase numai bune de supt și lins - prima femeie cu la ii atât de mari avuta de mine - dar nimic deranjant și nici mirosuri, epilat proaspat). Apoi am trecut la Lot unde sânii sunt nebunie (nici mari și nici mici și foarte fermi numai buni de mozolit și smotocit😂😂😂) , misionar la care am avut parte de niște priviri perverse cu gemete, muscat de buze etc ceea ce îmi venea sa o sărut și eu dar nu face FK😔,asa ca m-am ales doar cu sărutări pe gât, apoi pus caprita unde am și finalizat. Are un fund la fel de ferm și per total carnea pe ea este tare și fermă. Am mers înapoi la țigară am mai povestit si a sunat-o o prietena. Ehhh de acolo parca sa schimbat totul la 180°. A cerut sa răspundă și aia a fost 😂😂😂 tot a sunat-o si ras sunat-o și a tot răspuns și ea. Am mers înapoi în cameră și când sa începem tura a doua a zis ca nu mai este timp dar mai sa mai stau 4-5 minute sa povestim. Mi-a pierit tot cheful de povesti ca eu vroiam acțiune nu povesti😜 ca doar de aceea am mers. M-am îmbrăcat frumos în timp ce ea tot vb ba cu mine ba cu prietena pe video. Ne am salutat si aia a fost. Door to door 48 de minute(dacă este sa calculez mai bine au fost 48 de min de când mi-a răspuns la telefon când eram la stradă ). Asta nu prea mi-a plăcut dar see mai întâmplă și dastea. 

Note nu dau dar de revenit eu revin cu drag pt atitudine (dacă este fără vb la telefon și cât de cât respecta timpul ca asa mai bine plăteam 30 min și după încă 30 min - se poate ca asa a si zis ca plătesc dif pana la 1h dar eu batman 🦇am plătit 1h direct😎😂😂 ) și carisma. 

Seara frumoasa tuturor și spor la buci buci

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat

Astăzi am ajuns și eu la Loredana și am fost plăcut surprins de felul în care arată e fix pe gustul meu și are o pereche de sâni superbi, e glumeață deschisă și te face sa te simți în largul tau.

Fiind puțin pe graba și prima vizita am optat pentru o finalizare, dar dacă nu eram presat de timp prelungeam vizita clar.

Note 

ON 8.5 (fara prea multe artificii)

NP 9

GFE 8 (pt că lipsește FK din meniu)

Igiena 10

Locație 8.5

Pentru mine a fost o întâlnire reușită și clar voi reveni chiar daca nu lucrează pe programări o să încerc tactica last minute pe principiu când ai timp îți încerci norocul pentru că merită e o fată care merită vizitată.

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat

Buna Lori, colegii

Vizitat pe LOri ap la parter spate profi non stop cred ca doua camere singura in locatie, locuri de parcare , ferite de ochii curiosilor

Igiena 10 (era uda si la propriu si la figurat)

Fizic de brazilianca super Ok .

A facut un oral neprotejat super misto

Trecut la AP super senzatie si cum o simti si privelistea.

Achitat  150 lei.

Mersi frumos Lori pentru intilnire, te pup , pe data viitoare.

• Inimioara 1
  • Oras:Undercity
  • Oras:Undercity
Postat
2 minutes ago, orto2022 said:

Buna Lori, colegii

Vizitat pe LOri ap la parter spate profi non stop cred ca doua camere singura in locatie, locuri de parcare , ferite de ochii curiosilor

Igiena 10 (era uda si la propriu si la figurat)

Fizic de brazilianca super Ok .

A facut un oral neprotejat super misto

Trecut la AP super senzatie si cum o simti si privelistea.

Achitat  150 lei.

Mersi frumos Lori pentru intilnire, te pup , pe data viitoare.

Vezi ca ai incurcat Loredanele. Tu vorbesti de Lori, aici e topicul Loredanei pistruiate :P

Postat

Scuze Loredana , mersi colegu,Am vizitat-o mai demult si pe ea, este mai tot timpul prin Deva.

• Oras:Simeria
  • Oras:Simeria
Postat

Super Super!!!!

Vizitat pe Lori ultima data cand a fost la Deva

Din punctul meu de vedere este NUMBER ONE - TOP

Locatie pe zamfirescu, curata, baie ok, pat f ok -10

Aspectul domnisoarei, pt mine, a fost foarte ok - o roscata superba, putin pistruiata, piere alba, fina, frumos mirositoare, sani mari si frumosi, fund bombat, pasarica superba - 10

Oral N p - 10 cu felicitari....umed, scuipat, tente de deep, masat cu mana, atenta la oo...superb - 10

Normal P - superb, sarutari suave peste tot, nu se grabeste, umezeala naturala la greu, schimbat pozitii, dat contre, gemete, glume in timp ce....ce mai.,..totul super - 10 cu felicitari!

Atitudine extraordinara, glumeste, te face sa razi, comunicativa, putin zaluda.....exact ce imi place mie cel mai mult: te face sa uiti de tot cand esti cu ea - 10 +++ si aici!

Per total - cea mai frumoasa experienta din Deva, de revenit 100 % DAAAAAAA

te pup si...poate chiar te iau acasa!

Paaa, te astept curand la Deva...sa nu ma uiti!

• Inimioara 1
Postat

@mr.l daa!!de acord cu tine! si eu am fost ce cateva ori bune la ea! A si stat o perioada buna de timp prin deva

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Multumim pentru informatii, si eu as vrea sa ajung pe la ea cand trec prin zona, am discutat la telefon. Deci tot in Deva activeaza sau si-a schimbat locatia?

Postat

Momentan nu e pe Deva , in trecut era cu saptamininle pe Deva, dar ai grija ca imediat te blocheaza

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Salut.

Sani: nici mari, nici mici insa naturali si foarte fermi. Pe mine personal m-a dat pe spate cu tatele, unde am si finalizat
ON-FK-69-AP: nu obisnuiesc eu
OP: nota 9
NP: nota 9
Locatie: nota 9, nu sunt din zona deci nu stiu cat de ferita e de ochii lumii. In rest, destul de curata
Colega: cand am fost eu nu
Atitudine: nota 10. M-am simtit foarte bine impreuna cu ea. Comunicativa si vesela
De revenit: poate, daca mai am treaba in Deva si nu gasesc altceva

Spor!

• Inimioara 1
  • Oras:deva
Postat

Ieri am ajuns și eu la Loredana și am fost plăcut surprins de felul în care arată e fix pe gustul meu și are o pereche de sâni superbi, e glumeață deschisă și te face sa te simți în largul tău. Singurul ei minus e ca din câte am înțeles nu lucrează cu programari, zicea ca a pierdut mult timp cu persoane care ziceau ca vin și nu mai veneau, asa ca nu mai face programari. 

Fiind la prima mea vizita la ea ma gândeam sa iau doar o finalizare, dar când am văzut-o cu arata, mai ales perechea aia superba de sâni, nu am rezistat și am luat o ora

Note 

ON 8.5 

NP 9 se mișcă bine și se mulează frumos pe tine 

GFE 8, 5 (e vorbăreata, glumeata dar lipsește FK din meniu)

Igiena 10

Locație 8.5

Pentru mine a fost o întâlnire reușită și clar voi reveni, chiar daca nu lucrează pe programări. 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
La 25.11.2023 la 9:07, Revelino a spus:

Ieri am ajuns și eu la Loredana și am fost plăcut surprins de felul în care arată e fix pe gustul meu și are o pereche de sâni superbi, e glumeață deschisă și te face sa te simți în largul tău. Singurul ei minus e ca din câte am înțeles nu lucrează cu programari, zicea ca a pierdut mult timp cu persoane care ziceau ca vin și nu mai veneau, asa ca nu mai face programari. 

Fiind la prima mea vizita la ea ma gândeam sa iau doar o finalizare, dar când am văzut-o cu arata, mai ales perechea aia superba de sâni, nu am rezistat și am luat o ora

Note 

ON 8.5 

NP 9 se mișcă bine și se mulează frumos pe tine 

GFE 8, 5 (e vorbăreata, glumeata dar lipsește FK din meniu)

Igiena 10

Locație 8.5

Pentru mine a fost o întâlnire reușită și clar voi reveni, chiar daca nu lucrează pe programări. 

Fata asta arata bine dar are o problema la cap.Eu cred ca se drogheaza.Ca a doua oare ne te mai recunoaste ori ati da blok pe numar.Ptr mine este de evitat.

• Telefon: bossu_mare20
  • Oras:Regiunea de VEST
Postat

Salutare fraților, 

Dupa câteva încercări nereușite am avut okazia zilele trecute să am parte de superba Loredana. Din punctul meu de vedere este the best, un corp frumos foarte curat și fără mirosuri, iti vine sa o lingi toată 🤪sânii după cum se mai preciza super drăguți, o tipa vesela, comunicativa prietenoasa - parca eram cei mai buni prieteni, te face să te simți foarte bine, în pat o perversa/nebunatica, tot ce trebuie.

Am optat pentru o finalizare - 150 lei -  normal, oral, sărutări pe corp, mici fantezii - nu am fost grăbit deloc, am stat și la o țigară 🤪 nu mi se pare deloc după cum spun unii pe aici, daca o respecți și te comporți frumos cu siguranță vei primi la fel. 

Cu siguranță voi reveni. 

Numai bine 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Hey. Ce știți de superba Loredana, am încercat sa dau de ea dar tot telefon închis. Mersi 

Postat
La 24.01.2024 la 5:23, bossumare a spus:

Hey. Ce știți de superba Loredana, am încercat sa dau de ea dar tot telefon închis. Mersi 

Îți zic eu ce știu, am sunat azi la 16:05 îmi spune ca si-a luat o pauza sa mănânce dar ca pe la ora 16:45 ar fi libera. La 16:40 eram la locatie, am sunat si nu a mai răspuns la telefon. Am sunat de 3 ori, am trimis mesaj, fără nici un rezultat. După câteva minute primesc mesaj înapoi ca ea nu lucrează cu programări si ca a fost la duș ca a gatit și ca să nu o mai sun. Wtf...Deci am sunat,  stabilit o oră, de comun acord cu ea, dar asta nu e programare...ba fraților, specimenele astea vin pe hunedoara ca aici e plin de prostime care plătește și le suporta orice rahat, altfel nu ar mai veni...

Postat
Acum 21 minute, Revelino a spus:

Îți zic eu ce știu, am sunat azi la 16:05 îmi spune ca si-a luat o pauza sa mănânce dar ca pe la ora 16:45 ar fi libera. La 16:40 eram la locatie, am sunat si nu a mai răspuns la telefon. Am sunat de 3 ori, am trimis mesaj, fără nici un rezultat. După câteva minute primesc mesaj înapoi ca ea nu lucrează cu programări si ca a fost la duș ca a gatit și ca să nu o mai sun. Wtf...Deci am sunat,  stabilit o oră, de comun acord cu ea, dar asta nu e programare...ba fraților, specimenele astea vin pe hunedoara ca aici e plin de prostime care plătește și le suporta orice rahat, altfel nu ar mai veni...

Eu am scris ca este dubioasa are ceva la cap.

Postat

Salutare, astăzi am vizitat din nou titulara topicului, din punctul meu de vedere este o fată foarte ok. 

Am optat pt o finalizare, nu am fost grăbit, am socializat la o țigară am fost servit cu un pahar de suc apoi am mers la dus prosop curat , baia mica dar echipata cu cele necesare , apoi am trecut la fapte 

ON plăcut nota 9

NP la fel un 9 

GFE 9 știe să se facă plăcută glumeață bine dispusa dau 9 pt că lipsește FK din meniu 

Aspect 9 e drăguță din punctul meu de vedere și are niște sâni fenomenali cred că cei  mai frumoși sâni naturali pe care i-am văzut. 

Concluzia e că pt mine este de revizitat au fost 150 de lei meritați , chiar m-am simțit bine. 

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat

Hey. Ce știți de drăguța Loredana, e plecata iar? Are telefonul închis. Mersi 

Postat
Chiar acum, bossumare a spus:

Hey. Ce știți de drăguța Loredana, e plecata iar? Are telefonul închis. Mersi 

Are anunț pe publi colegu 

Postat
Acum 2 ore, Pumat a spus:

Are anunț pe publi colegu 

Poate zici de alta Loredana dar cu numararul esta nu este pe publi.

Postat
Chiar acum, Iubaretul123 a spus:

Poate zici de alta Loredana dar cu numararul esta nu este pe publi.

Da,  am greșit eu scuze am confundato 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...