vivvvvi Reputație: 21 Postat Octombrie 27, 2021 Postat Octombrie 27, 2021 Nu s.a încumetat nimeni s.o testeze?
kasparian Reputație: 6196 Postat Octombrie 27, 2021 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat Octombrie 27, 2021 La 22.10.2021 la 14:50, mathis27 a spus: Sincer la 50 de Ron pote fi verificata, ca nu este paguba prea mare în caz de ceva! Mai există și pagube psihice. 2 2
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 29, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 29, 2021 La 27.10.2021 la 9:26, vivvvvi a spus: Nu s.a încumetat nimeni s.o testeze? Asteptam sa te duci tu!
lilisor95 Reputație: 439 Postat Decembrie 20, 2021 Oras:DA Oras:DA Postat Decembrie 20, 2021 https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-te-astept-Vn2YGn#w1PwQJ
ristian Reputație: 239 Postat Decembrie 25, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Decembrie 25, 2021 Marfa noua, număr de cuib, măcar au poze reale https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-poze-reale-mjbbl0#7Y0Nby
bosorogullim Reputație: 95 Postat Ianuarie 9, 2022 Oras:Cum intri în București, prima la dreapta Oras:Cum intri în București, prima la dreapta Postat Ianuarie 9, 2022 Am onoarea, domnilor! Am fost la cuibul din Baba Novac de două ori ! După prima experiență, care a fost deceptionanta, am recidivat ca prostu' ! Singura scuză pe care o am, este aceea că in ambele situatii eram in deficit financiar și sătul de " mângâiere solitară" ! Prima dată cu una dolofana (29 ani) , care după 10 min a început cu figuri ca de ce nu mai termin (op) ; a doua oară cu una tanara (22 ani) care după 6-7 min aceleași figuri! Am plecat total dezamăgit ! De recomandat doar dușmanilor ! Decât să mergi la astea, mai bine o laba cinstită ! Vă salut, domnilor! 3 1 1
Subterana Reputație: 91 Postat Ianuarie 9, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2022 Acum 2 ore, bosorogullim a spus: Am onoarea, domnilor! Am fost la cuibul din Baba Novac de două ori ! După prima experiență, care a fost deceptionanta, am recidivat ca prostu' ! Singura scuză pe care o am, este aceea că in ambele situatii eram in deficit financiar și sătul de " mângâiere solitară" ! Prima dată cu una dolofana (29 ani) , care după 10 min a început cu figuri ca de ce nu mai termin (op) ; a doua oară cu una tanara (22 ani) care după 6-7 min aceleași figuri! Am plecat total dezamăgit ! De recomandat doar dușmanilor ! Decât să mergi la astea, mai bine o laba cinstită ! Vă salut, domnilor! Te inteleg frate, toti am trecut pe acolo(deficit financiar). Poti sa confirmi dacă pozele de aici sunt reale? 50lei pt 10 minute de futai merita cu creată dacă sunt reale pozele. Multumesc anticipat! https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-poze-reale-mjbbl0#7Y0Nby 1 1
bosorogullim Reputație: 95 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Cum intri în București, prima la dreapta Oras:Cum intri în București, prima la dreapta Postat Ianuarie 10, 2022 100/100 false 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum