Sari la conținut

0720377661 Sunt Alia, am 20 de ani

Postări Recomandate

• Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris
Postat
La 22.10.2021 la 14:50, mathis27 a spus:

Sincer la 50 de Ron pote fi verificata, ca nu este paguba prea mare în caz de ceva! 

Mai există și pagube psihice.

• Like 2
  • Haha 2
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
La 27.10.2021 la 9:26, vivvvvi a spus:

Nu s.a încumetat nimeni s.o testeze?

Asteptam sa te duci tu!

• Oras:Cum intri în București, prima la dreapta
Postat

Am onoarea, domnilor! 

Am fost la cuibul din Baba Novac de  două ori ! După prima experiență, care a fost deceptionanta, am recidivat ca prostu' ! Singura scuză pe care o am, este aceea că in ambele situatii eram in deficit financiar și sătul  de " mângâiere solitară" !

Prima dată  cu una dolofana (29 ani)       , care după 10 min a început cu figuri  ca de ce nu mai termin (op) ; a doua oară cu una tanara (22 ani) care după 6-7 min aceleași  figuri!  Am plecat total dezamăgit !

De recomandat doar dușmanilor ! Decât să mergi la astea, mai bine o laba cinstită !

Vă salut, domnilor! 

• Like 3
  • Trist 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 2 ore, bosorogullim a spus:

Am onoarea, domnilor! 

Am fost la cuibul din Baba Novac de  două ori ! După prima experiență, care a fost deceptionanta, am recidivat ca prostu' ! Singura scuză pe care o am, este aceea că in ambele situatii eram in deficit financiar și sătul  de " mângâiere solitară" !

Prima dată  cu una dolofana (29 ani)       , care după 10 min a început cu figuri  ca de ce nu mai termin (op) ; a doua oară cu una tanara (22 ani) care după 6-7 min aceleași  figuri!  Am plecat total dezamăgit !

De recomandat doar dușmanilor ! Decât să mergi la astea, mai bine o laba cinstită !

Vă salut, domnilor! 

Te inteleg frate, toti am trecut pe acolo(deficit financiar). Poti sa confirmi dacă pozele de aici sunt reale? 50lei pt 10 minute de futai merita cu creată dacă sunt reale pozele. Multumesc anticipat! 

https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-poze-reale-mjbbl0#7Y0Nby

• Like 1
  • Minus 1

Postat

100/100 false

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...