dia_dia Reputație: 2725 Postat Martie 1, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Autor Postat Martie 1, 2022 Acum 1 oră, fardugol a spus: Multumesc asemenea 🤗😻 1
dia_dia Reputație: 2725 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Autor Postat Aprilie 21, 2022 💓💓Buna băieți, de luni(25.04) voi fi disponibilă in orașul vostru pentru o perioada scurta 7-10 zile.💓💓 Serviciile mele sunt : 💥sex oral protejat (neprotejat in funcție de igiena) cu finalizarea corporală sau in prezervativ. 💥sex normal doar protejat (diferite poziții) 💥masaj de relaxare 💥accept cunnilingus annilingus 💥FK(sărut) in funcție de igiena și chimie 💥poziția 69 💥foot fetish 💥sărutări corporale 💥mici fantezii discutate și stabilite de comun acord (in limita bunului simt) Tarifele mele sunt: 200 fin(30 min) & 300 ora (60 min) Revin duminica seara cu mai multe detalii legate de locație.... pupici la toți și va doresc “PASTE FERICIT” 1
lucasman Reputație: 1379 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Hunedoara-Deva Oras:Hunedoara-Deva Postat Aprilie 21, 2022 Frumoasă felicitare, frumoase fotografii 🤗. Asemenea, Sărbători Fericite și ție 🌷😘 1 3 1
dia_dia Reputație: 2725 Postat Aprilie 22, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Autor Postat Aprilie 22, 2022 Acum 11 ore, lucasman a spus: Frumoasă felicitare, frumoase fotografii 🤗. Asemenea, Sărbători Fericite și ție 🌷😘 Multumesc frumos 🥰 1
heavenboy Reputație: 34 Postat Aprilie 23, 2022 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Aprilie 23, 2022 Ne bucuram ca ne revizitezi. Sarbatori fericite si tie si tuturor celor dragi tie ! , iti dorim (cred ca pot vorbi si in asentimentul colegilor) si noi devenii.🌹😘 1
dia_dia Reputație: 2725 Postat Aprilie 23, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Autor Postat Aprilie 23, 2022 Acum 2 ore, heavenboy a spus: Ne bucuram ca ne revizitezi. Sarbatori fericite si tie si tuturor celor dragi tie ! , iti dorim (cred ca pot vorbi si in asentimentul colegilor) si noi devenii.🌹😘 Multumesc asemenea...
heavenboy Reputație: 34 Postat Aprilie 24, 2022 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Aprilie 24, 2022 La 21.04.2022 la 15:10, dia_dia a spus: 💓💓Buna băieți, de luni(25.04) voi fi disponibilă in orașul vostru pentru o perioada scurta 7-10 zile.💓💓 Serviciile mele sunt : 💥sex oral protejat (neprotejat in funcție de igiena) cu finalizarea corporală sau in prezervativ. 💥sex normal doar protejat (diferite poziții) 💥masaj de relaxare 💥accept cunnilingus annilingus 💥FK(sărut) in funcție de igiena și chimie 💥poziția 69 💥foot fetish 💥sărutări corporale 💥mici fantezii discutate și stabilite de comun acord (in limita bunului simt) Tarifele mele sunt: 200 fin(30 min) & 300 ora (60 min) Revin duminica seara cu mai multe detalii legate de locație.... pupici la toți și va doresc “PASTE FERICIT” Sarbatori fericite tie si tuturor! Fara suparare, e duminica seara ; da-ne te rugam detalii in legatura cu programul si locatia unde te putem gasi ? (ad verbum : e cam seceta la Deva)... suntem nerabdatori ... unii (sa nu zic ... : multi) ! Te sarut cu drag ! PS : fara : "HATE" plese. O seara buna tuturor, si sarbatori luminate ! 1
dia_dia Reputație: 2725 Postat Aprilie 25, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Autor Postat Aprilie 25, 2022 Acum 12 ore, heavenboy a spus: Sarbatori fericite tie si tuturor! Fara suparare, e duminica seara ; da-ne te rugam detalii in legatura cu programul si locatia unde te putem gasi ? (ad verbum : e cam seceta la Deva)... suntem nerabdatori ... unii (sa nu zic ... : multi) ! Te sarut cu drag ! PS : fara : "HATE" plese. O seara buna tuturor, si sarbatori luminate ! Multumesc...🥰 sărbători fericite îți doresc și ți-e...🥰 pupici💋
dia_dia Reputație: 2725 Postat Aprilie 25, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Autor Postat Aprilie 25, 2022 💓💗Buna dimineața!💗💓 ✅Am revenit, disponibilă pentru programări!✅ 📌Locatia este pe B-dul Decebal bl.M📌 🌺Un început de săptămâna frumoasa și binecuvântata va doresc🌺 💋💋💋pupici💋💋💋 2 3
spermezeu88 Reputație: 81 Postat Aprilie 25, 2022 Telefon: - Oras:Hunedoara Telefon: - Oras:Hunedoara Postat Aprilie 25, 2022 Bine ai revenit! Sper sa reusesc cumva sa te vizitez. Uro nu faci? Ar fi prea pacat pentru un asa corp
dia_dia Reputație: 2725 Postat Aprilie 26, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Autor Postat Aprilie 26, 2022 Acum 13 ore, spermezeu88 a spus: Bine ai revenit! Sper sa reusesc cumva sa te vizitez. Uro nu faci? Ar fi prea pacat pentru un asa corp Am revenit și voi mai reveni cu drag in orașul vostru minunat...🥰 Din păcate uro nu este in serviciile mele.. pupici 💋
spermezeu88 Reputație: 81 Postat Aprilie 27, 2022 Telefon: - Oras:Hunedoara Telefon: - Oras:Hunedoara Postat Aprilie 27, 2022 Am vizitat-o si eu intr-un final pe @dia_dia , pot sa va spun ca fata este foarte foarte ok!! Nu-i pe graba, poti povesti cu ea, glumeste, chiar te face sa te simti in largul tau. Daca sunteti in cautare de fete skinny, eu v-o recomand cu toata increderea, la corp arata foarte bine + ca are un fund spectacol! Eu unul cu siguranta o sa mai merg la ea Nu are rost sa dau note pt ca la mine a fost excelent... 2 1
dia_dia Reputație: 2725 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Autor Postat Aprilie 27, 2022 Acum 3 ore, spermezeu88 a spus: Am vizitat-o si eu intr-un final pe @dia_dia , pot sa va spun ca fata este foarte foarte ok!! Nu-i pe graba, poti povesti cu ea, glumeste, chiar te face sa te simti in largul tau. Daca sunteti in cautare de fete skinny, eu v-o recomand cu toata increderea, la corp arata foarte bine + ca are un fund spectacol! Eu unul cu siguranta o sa mai merg la ea Nu are rost sa dau note pt ca la mine a fost excelent... Iti multumesc pentru vizita...🥰 te pup și te mai aștept cu drag oricând!
CR7aurel Reputație: 178 Postat Aprilie 30, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 30, 2022 Ai ținut post de sărbători?(glumesc) Arăți foarte bine,te așteptăm și la noi. Sa ai un weekend minunat! 1
dia_dia Reputație: 2725 Postat Aprilie 30, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Autor Postat Aprilie 30, 2022 Acum 1 minut, CR7aurel a spus: Ai ținut post de sărbători?(glumesc) Arăți foarte bine,te așteptăm și la noi. Sa ai un weekend minunat! Am ținut post...😂... nu se vede in poze ca am mai slăbit? 😅...multumesc, zi frumoasa îți doresc!🥰💋
patriotul11 Reputație: 174 Postat Aprilie 30, 2022 Oras:deva Oras:deva Postat Aprilie 30, 2022 Buna Diana cu sau fara post arati EXCEPTIONAL 2 1
dia_dia Reputație: 2725 Postat Aprilie 30, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Autor Postat Aprilie 30, 2022 Acum 1 minut, patriotul11 a spus: Buna Diana cu sau fara post arati EXCEPTIONAL Buna! Multumesc frumos!🥰... zi frumoasa îți doresc!🥰...pupici💋
patriotul11 Reputație: 174 Postat Aprilie 30, 2022 Oras:deva Oras:deva Postat Aprilie 30, 2022 Multumesc Diana frumoasa pare sa fie , iti doresc sa fie si plina pt tine 1
dia_dia Reputație: 2725 Postat Aprilie 30, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Autor Postat Aprilie 30, 2022 Acum 2 ore, patriotul11 a spus: Multumesc Diana frumoasa pare sa fie , iti doresc sa fie si plina pt tine Multumesc
patriotul11 Reputație: 174 Postat Aprilie 30, 2022 Oras:deva Oras:deva Postat Aprilie 30, 2022 Locatia ta actuala este inaccesibila din pacate pentru mine. te pup 1
patriotul11 Reputație: 174 Postat Mai 2, 2022 Oras:deva Oras:deva Postat Mai 2, 2022 Esti SUPERBA ,Te pup virtual tura asta, data viitoare , la propriu.
dia_dia Reputație: 2725 Postat Mai 2, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Autor Postat Mai 2, 2022 Acum 2 ore, patriotul11 a spus: Esti SUPERBA ,Te pup virtual tura asta, data viitoare , la propriu. Multumesc...te pup și te aștept cu drag data viitoare!
fuckyoubitch Reputație: 35 Postat Mai 3, 2022 Telefon: 0761646117 Oras:Romania Telefon: 0761646117 Oras:Romania Postat Mai 3, 2022 59 minutes ago, dia_dia said: 🌺Buna dimineața!🌺 📌Disponibilă ultimele 4 zile la voi in oraș!📌 💋💋💋pupici💋💋💋 Superb ca intotdeauna. Unde mergi dupa ? 1 1
dia_dia Reputație: 2725 Postat Mai 3, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Autor Postat Mai 3, 2022 Acum 5 ore, fuckyoubitch a spus: Superb ca intotdeauna. Unde mergi dupa ? Multumesc! Plec la CJ ...🥰 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum