Sari la conținut

Alessia 0759888914

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, Linhai a spus:

Ale ceva planuri de viitor pentru Bistrița se poate?

Momentan sunt plecata  da am de gând  să trec și pe la Bistrița poate peste vreo luna sau 2 voi veni în funcție cum îmi permite timpul 

Postat
La 17.03.2022 la 13:48, Alessiahot a spus:

Momentan sunt plecata  da am de gând  să trec și pe la Bistrița poate peste vreo luna sau 2 voi veni în funcție cum îmi permite timpul 

Pe a Baia Mare când te întorci Draga Alesia?

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, angel666 a spus:

Pe a Baia Mare când te întorci Draga Alesia?

Bună dragule pe data pe 5-6 aprilie o sa fiu în baia mare voi anunța eu cu o zi sau 2 înainte de a veni te pup

Postat
Chiar acum, Alessiahot a spus:

Bună dragule pe data pe 5-6 aprilie o sa fiu în baia mare voi anunța eu cu o zi sau 2 înainte de a veni te pup

Mersi mult. Te așteptăm 😘

Vizitator
Postat
Acum 4 minute, angel666 a spus:

Mersi mult. Te așteptăm 😘

Mă bucur și îmi face mare plăcere să văd că sunt așteptată... și eu aștept să vă revăd mi-a făcut mereu plăcere să stau în preajma persoanelor super ok vă 💋 pe toți și voi sta doar luna aprilie în baia mare 

Vizitator
Postat

Bună dragilor de mâine voi fii disponibilă la baie mare... pentru programări pot face de azi pentru mâine contactați-mă pe whatsapp 

Vizitator
Postat
Acum 45 minute, Calaretul19 a spus:

Buna Alessia, programari telefonice nu se pot face?

Bună dragule se poate și telefonic 

Vizitator
Postat

DISPONIBILĂ MÂINE  De la ora 8:30 PÂNĂ seara vă pup și vă rog frumos să respectați programarea 😉

Postat
La 26.03.2022 la 22:37, Alessiahot a spus:

DISPONIBILĂ MÂINE  De la ora 8:30 PÂNĂ seara vă pup și vă rog frumos să respectați programarea 😉

Alesia , maine vei fi disponibilă?

Vizitator
Postat
Acum 21 ore, angel666 a spus:

Alesia , maine vei fi disponibilă?

Buna sunt disponibila în fiecare zi contactează-mă pe whatsapp sau lasă-mi un mesaj pe număr  te pup

• Oras:Romania
  • Disponibila
  • Oras:Romania
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața,  până cand esti la Baia Mare scumpete? 

Vizitator
Postat
Acum 30 minute, mariusnicu a spus:

Bună dimineața,  până cand esti la Baia Mare scumpete? 

Bună dimineața doar luna aprilie stau in Baia mare după vreau să plec în alt oraș

• Oras:Baia Mare
Postat

Ziceai ca pot să fac programare si telefonic, însă de fiecare dată când sun nu îmi răspunzi, doar imi trimiți sms cu prețul si serviciile prestate 

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, Calaretul19 a spus:

Ziceai ca pot să fac programare si telefonic, însă de fiecare dată când sun nu îmi răspunzi, doar imi trimiți sms cu prețul si serviciile prestate 

Pai programare se poate face și la telefon dar daca sunt ocupată, trimt mesaj cu servicii și plus de asta daca suna multe persoane odată nu pot vorbi chiar cu toată lumea odată în același timp la telefon daca ierai interesat cu adevărat puteai să îți faci o programare și prin SMS deci 

Vizitator
Postat

Și nu am de unde știi când mă suni sau când nu că nu ești singur care suna și cum multă lume știe deci nu rasp la telefon în timp cât sunt cu cineva și dacă sunt plecată prin oraș nu o să mă apuc sa stau să vb la telefon că aia fac aia nu etc deci de dorești cu adevărat lasă-mi un mesaj pe număr și stabilim o programare și îmi poți spune când dorești să vii o zi bună cum am zis se poate lăsa și un SMS cu ora la care dorești in ziua respectivă nu musai la telefon 

Postat
Acum 16 ore, Alessiahot a spus:

Pai programare se poate face și la telefon dar daca sunt ocupată, trimt mesaj cu servicii și plus de asta daca suna multe persoane odată nu pot vorbi chiar cu toată lumea odată în același timp la telefon daca ierai interesat cu adevărat puteai să îți faci o programare și prin SMS deci 

nu pot prin sms,de aia am zis,e ok....poate ne sincronizam candva,o zi faină

Vizitator
Postat

nu pot prin sms,de aia am zis,e ok....poate ne sincronizam candva,o zi faină

O zi plăcută 

Vizitator
Postat

Disponibilă vă sărut 

Vizitator
Postat

Disponibila de la ora 11:00 până la ora 00:00 vă 😘🤪 vă aștept pentru programare pot face la telefon sau prin sms... wattap nu mai folosesc 

Postat

Am reusit si eu într-un final sa ajung la Alessia si s.au adeverit cele spuse de voi aici, are un caracter fain,naturală, cat despre servicii, mi-a plăcut mult oralul, nu face nimic mecanic si la futai la fel. O sa ma mai duc la ea!Nu o ratati 

Vizitator
Postat

Am reusit si eu într-un final sa ajung la Alessia si s.au adeverit cele spuse de voi aici, are un caracter fain,naturală, cat despre servicii, mi-a plăcut mult oralul, nu face nimic mecanic si la futai la fel. O sa ma mai duc la ea!Nu o ratati 

Mulțumesc te mai aștept cu drag dacă mă mai găsești disponibila 😁😘

Vizitator
Postat

La mulți ani tuturor cu ocazia zilei de nume vă doresc tot binele din lume 🎂🥂  azi voi fii Indisponibila pup și vă doresc distracție plăcută sărbătoriților 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...