crystofor Reputație: 278 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2021 Acum 7 ore, NoFish a spus: Cu încercarea de a mai încerca o ultimă „fisă” în ziua respectivă acum câteva zile, supărat fiind de țeapa luată precedent de o tipă care avea chef de glume, sau nu o prea ducea capul, și tot timpul și banii dați pe drum, zic hai să încerc o ultimă șansă. Dau mesaj, răspunde foarte repejor, nici nu mă așteptam și îmi zice că pot venii. Ca și adresă: aproape de Militari Residence, pe niște noroaie (că drumuri nu le pot zice) pe undeva prin Ilfov sau Chiajna (nu aruncați cu pietre că nu prea știu unde-i limta dintre cele două). Spre norocul meu ajung unde trebuie și jos pe undeva pe lângă bloc era un tip într-un Passat negru ce aștepta (sincer nu știu ce). Intru în scară, și pentru a ajunge la palier, trebuie să urci niște scări. În capul scărilor, doi ȘALĂI cu solzi MAARI ce pândeau/așteptau ca niște statui/mumii ce au trecut pe lângă mine cu un aer de „vezi ce faci” - unul chelios și mai solid gen Sandu Lungu - celălalt înalt și mai slăbuț cu păr castaniu. Mi-a zis etajul, dar cred că a greșit apartamentul că ea mi-a zis „56”, și pe palier erau numai numere între 15 și 39 să zic maxim. În acest timp se tot certa cu „George” (probabil unul din cei doi) fiind foarte recalcitrată că nu mai sunt de-acord să vin. La plecare, mi-am găsit și mașina lovită în față + un Opel Astra Negru și un ford Focus de culoare închisă (ambele până în 2012) cu numere care NU erau de București, ci cred că de Ilfov sau Teleorman, dar posibil să greșesc+ că mă mai și blocaseră să ies și s-au oprit în dreptul meu. Ulterior aflasem că era posibil să mă întâlnesc cu alt coleg care nici el înțelesesem că nu mai vine (probabil același motiv) în același interval. Am plecat, că oriucm se făcea ora restricțiilor și nu avea rost. Evitați fraților zona, nu mai mergeți acolo pentru futut, 9 din 10 recenzii sunt cu pești pe scara blocului sau in fața blocului și experiențe mediocre, chiar puneți botul la recenziile astea false? Eu stau in sectorul 6 dar nu as merge la futut acolo niciodată. Este centrul plin de fete ok. Auzi sa te blocheze cu mașina.... 2
inconfundabil Reputație: 240 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2021 Am dat la ea de 3-4 ori, trebuie luata tare cu tupeu ca altfel e pe fast fuck cu talente - are pizda mica - corp frumos de miniona - îi place pula - la față e cam ampulea dar merge daca stingi lumina - am dat cu 100 lei numarul - face oral neprotejat, dacă stii cum sa o iei - mai mult ca sigur are peste ciocane tari fratilor! 4 1
SelenaMaria Reputație: 4 Postat Aprilie 26, 2021 Oras:București Sector 6 Oras:București Sector 6 Postat Aprilie 26, 2021 La 24.04.2021 la 0:02, inconfundabil a spus: Am dat la ea de 3-4 ori, trebuie luata tare cu tupeu ca altfel e pe fast fuck cu talente - are pizda mica - corp frumos de miniona - îi place pula - la față e cam ampulea dar merge daca stingi lumina - am dat cu 100 lei numarul - face oral neprotejat, dacă stii cum sa o iei - mai mult ca sigur are peste ciocane tari fratilor! Sunteti niste oameni lipsiti de crerier si foarte prosti si nu ai cum sa vi tu la mine cu face oral neprotejat daca stii cum sa o iei pentru ca nu fac nimic degeaba si prostu pamantului care esti prost... daca aveam peste ori era cu mine in casa printr-un alt loc din casa ori pe sub pat sau dulap , dar se vede ca nu te cam duce capu si nu ca imi place pula cum te-ai exprimat tu taran obosit si ratacit , dar vezi tu asta e meseria si ar trebuii sa te faci vezi domne ca iti place ... si crede-ma ca nu ai cum sa vi la mine sa ma iei cu tupeu ca iesi pe usa afara in doua secunde apropo tupeistule astept mesaj in privat daca ai atata tupeu in tine😉 1
SelenaMaria Reputație: 4 Postat Aprilie 26, 2021 Oras:București Sector 6 Oras:București Sector 6 Postat Aprilie 26, 2021 La 17.04.2021 la 3:36, NoFish a spus: Cu încercarea de a mai încerca o ultimă „fisă” în ziua respectivă acum câteva zile, supărat fiind de țeapa luată precedent de o tipă care avea chef de glume, sau nu o prea ducea capul, și tot timpul și banii dați pe drum, zic hai să încerc o ultimă șansă. Dau mesaj, răspunde foarte repejor, nici nu mă așteptam și îmi zice că pot venii. Ca și adresă: aproape de Militari Residence, pe niște noroaie (că drumuri nu le pot zice) pe undeva prin Ilfov sau Chiajna (nu aruncați cu pietre că nu prea știu unde-i limta dintre cele două). Spre norocul meu ajung unde trebuie și jos pe undeva pe lângă bloc era un tip într-un Passat negru ce aștepta (sincer nu știu ce). Intru în scară, și pentru a ajunge la palier, trebuie să urci niște scări. În capul scărilor, doi ȘALĂI cu solzi MAARI ce pândeau/așteptau ca niște statui/mumii ce au trecut pe lângă mine cu un aer de „vezi ce faci” - unul chelios și mai solid gen Sandu Lungu - celălalt înalt și mai slăbuț cu păr castaniu. Mi-a zis etajul, dar cred că a greșit apartamentul că ea mi-a zis „56”, și pe palier erau numai numere între 15 și 39 să zic maxim. În acest timp se tot certa cu „George” (probabil unul din cei doi) fiind foarte recalcitrată că nu mai sunt de-acord să vin. La plecare, mi-am găsit și mașina lovită în față + un Opel Astra Negru și un ford Focus de culoare închisă (ambele până în 2012) cu numere care NU erau de București, ci cred că de Ilfov sau Teleorman, dar posibil să greșesc+ că mă mai și blocaseră să ies și s-au oprit în dreptul meu. Ulterior aflasem că era posibil să mă întâlnesc cu alt coleg care nici el înțelesesem că nu mai vine (probabil același motiv) în același interval. Am plecat, că oriucm se făcea ora restricțiilor și nu avea rost. Si pentru tine inteligentule am un raspuns sunt mai multi locatari in bloc nu sunt eu singura poate sa fie la intrarea in bloc absolut cine vrea si cu blocatu ca te-a blocat pe tine sunt foarte multi locatari si putine locuri de parcare se mai intampla daca era vreun peste crede-ma ca intra putin in tine si la asta ma refer sa se ia de tine tu ai venit pe jos si acum vi si spui ca ti-a blocat cineva masina esti jalnic terminati-va dracu sa denigrati excortele ca nu vine nimeni pe masa voastra si daca ne denigrati nu v-a intra nimic in buzunar 1
SelenaMaria Reputație: 4 Postat Aprilie 26, 2021 Oras:București Sector 6 Oras:București Sector 6 Postat Aprilie 26, 2021 La 17.04.2021 la 3:36, NoFish a spus: Cu încercarea de a mai încerca o ultimă „fisă” în ziua respectivă acum câteva zile, supărat fiind de țeapa luată precedent de o tipă care avea chef de glume, sau nu o prea ducea capul, și tot timpul și banii dați pe drum, zic hai să încerc o ultimă șansă. Dau mesaj, răspunde foarte repejor, nici nu mă așteptam și îmi zice că pot venii. Ca și adresă: aproape de Militari Residence, pe niște noroaie (că drumuri nu le pot zice) pe undeva prin Ilfov sau Chiajna (nu aruncați cu pietre că nu prea știu unde-i limta dintre cele două). Spre norocul meu ajung unde trebuie și jos pe undeva pe lângă bloc era un tip într-un Passat negru ce aștepta (sincer nu știu ce). Intru în scară, și pentru a ajunge la palier, trebuie să urci niște scări. În capul scărilor, doi ȘALĂI cu solzi MAARI ce pândeau/așteptau ca niște statui/mumii ce au trecut pe lângă mine cu un aer de „vezi ce faci” - unul chelios și mai solid gen Sandu Lungu - celălalt înalt și mai slăbuț cu păr castaniu. Mi-a zis etajul, dar cred că a greșit apartamentul că ea mi-a zis „56”, și pe palier erau numai numere între 15 și 39 să zic maxim. În acest timp se tot certa cu „George” (probabil unul din cei doi) fiind foarte recalcitrată că nu mai sunt de-acord să vin. La plecare, mi-am găsit și mașina lovită în față + un Opel Astra Negru și un ford Focus de culoare închisă (ambele până în 2012) cu numere care NU erau de București, ci cred că de Ilfov sau Teleorman, dar posibil să greșesc+ că mă mai și blocaseră să ies și s-au oprit în dreptul meu. Ulterior aflasem că era posibil să mă întâlnesc cu alt coleg care nici el înțelesesem că nu mai vine (probabil același motiv) în același interval. Am plecat, că oriucm se făcea ora restricțiilor și nu avea rost. Si pentru tine inteligentule am un raspuns sunt mai multi locatari in bloc nu sunt eu singura poate sa fie la intrarea in bloc absolut cine vrea si cu blocatu ca te-a blocat pe tine sunt foarte multi locatari si putine locuri de parcare se mai intampla daca era vreun peste crede-ma ca intra putin in tine si la asta ma refer sa se ia de tine tu ai venit pe jos si acum vi si spui ca ti-a blocat cineva masina esti jalnic terminati-va dracu sa denigrati excortele ca nu vine nimeni pe masa voastra si daca ne denigrati nu v-a intra nimic in buzunar
ristian Reputație: 249 Postat Aprilie 26, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Aprilie 26, 2021 53 minutes ago, SelenaMaria said: Si pentru tine inteligentule am un raspuns sunt mai multi locatari in bloc nu sunt eu singura poate sa fie la intrarea in bloc absolut cine vrea si cu blocatu ca te-a blocat pe tine sunt foarte multi locatari si putine locuri de parcare se mai intampla daca era vreun peste crede-ma ca intra putin in tine si la asta ma refer sa se ia de tine tu ai venit pe jos si acum vi si spui ca ti-a blocat cineva masina esti jalnic terminati-va dracu sa denigrati excortele ca nu vine nimeni pe masa voastra si daca ne denigrati nu v-a intra nimic in buzunar Sigur le intră, în primul rand aer. As dori sa faci abstracție de răuvoitori și sa te concentrezi pe noi ăștialalți. Ce zici să ne faci o descriere cât mai bună posibilă a ta? Așa am scăpa toți de stres? Merci
hedonis91 Reputație: -77 Postat Aprilie 27, 2021 Postat Aprilie 27, 2021 La 26.04.2021 la 16:17, SelenaMaria a spus: Si pentru tine inteligentule am un raspuns sunt mai multi locatari in bloc nu sunt eu singura poate sa fie la intrarea in bloc absolut cine vrea si cu blocatu ca te-a blocat pe tine sunt foarte multi locatari si putine locuri de parcare se mai intampla daca era vreun peste crede-ma ca intra putin in tine si la asta ma refer sa se ia de tine tu ai venit pe jos si acum vi si spui ca ti-a blocat cineva masina esti jalnic terminati-va dracu sa denigrati excortele ca nu vine nimeni pe masa voastra si daca ne denigrati nu v-a intra nimic in buzunar încerci să te scuzi degeaba și aiurea. Atunci de ce au plecat când m-au văzut pe mine ? Și s-a șters puțin de mine ca și cum cine știe ce mă dau la tine. Nu denigrează nimeni pe nimeni. App. George cine e atunci ?
Vasilex Reputație: 104 Postat Aprilie 28, 2021 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 28, 2021 Evident, este de evitat mai ales ca si -a schimbat de atatea ori si nr de tel
inconfundabil Reputație: 240 Postat Aprilie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2021 După cum a răspuns clar că nu o mai vizitez, la câte noutăți apar în fiecare zi chiar nu am nici un regret
SelenaMaria Reputație: 4 Postat Aprilie 29, 2021 Oras:București Sector 6 Oras:București Sector 6 Postat Aprilie 29, 2021 Acum 3 ore, inconfundabil a spus: După cum a răspuns clar că nu o mai vizitez, la câte noutăți apar în fiecare zi chiar nu am nici un regret foarte rau faci daca numai vi tu sa stii ca am o pierdere foarte mare 😂😂😂😂😂😂 1
scrappy241 Reputație: 5 Postat Aprilie 29, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Aprilie 29, 2021 Rip limba romana 1
SelenaMaria Reputație: 4 Postat Aprilie 29, 2021 Oras:București Sector 6 Oras:București Sector 6 Postat Aprilie 29, 2021 Acum 6 ore, scrappy241 a spus: Rip limba romana si tu esti vreun dala cu glume de 2004🤣🤣
bobe68 Reputație: 254 Postat Iunie 27, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2021 mai pune si tu niste poze noi , eventual dezbracata
nelutufox Reputație: 5 Postat Septembrie 4, 2021 Postat Septembrie 4, 2021 Salut. Aveți cumva idee dacă mai activează sau e cumva rebranduita? Pe whatsapp ultima activitate e în iulie, iar pe celalalt n-are utilizator. Avea atitudine și preturi ok, chiar dacă dădeai pe benzină ce economiseai pe servicii.
ridesering Reputație: 6 Postat August 15, 2022 Postat August 15, 2022 Amalia 40 FOTO (4) HARTA Sector 6, azi, 08:51 993 vizite https://www.anuntul.ro/assets-1114/images/56a4733.png Selectează anunţul https://stor280588731.anuntul.ro/media/foto/imgs/2022/8/13/280588741.jpg https://stor280588731.anuntul.ro/media/foto/thumb2/2022/8/13/280588731.jpg https://stor280588731.anuntul.ro/media/foto/thumb2/2022/8/13/280588741.jpg https://stor280588731.anuntul.ro/media/foto/thumb2/2022/8/13/280588751.jpg https://stor280588731.anuntul.ro/media/foto/thumb2/2022/8/13/280588761.jpg prevnext https://www.anuntul.ro/assets-1114/images/840ee53.png Vezi galeria Descriere anunt Amalia 40, buna dragilor, va astept cu drag in locatia mea curata si calduta, eu sunt o grasuta mereu cu zambetul pe buze mereu plina de viata si va ofer dvs domni generosi si cu bun simt masaj de cea mai buna calitate. Cer si ofer discretie si igiena NU rasp la sms Detalii suplimentare Nu accept cu accesorii, sect. 6 Militari https://www.anuntul.ro/anunt-amalia-40-kMyYJ1#jR8abW 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum