Sari la conținut

Angelmro

Postări Recomandate

• Oras:Tomis Nord - Constanta
Postat

Salutare! 

Un coleg de-al nostru si-a dorit foarte mult sa ma ponegreasca si neputand sa comenteze pe postarile mele, a inceput sa arunce cu minusuri pe absolut tot ce am scris eu aici. Acest specimen se numeste "Angelmro". Ce stiti de el? Este chiar atat de frustrat? 

Cum sa il tratam, pentru ca prin indivizi ca el sectiunea de pe Constanta scade foarte mult din calitate? Dar nici NU putem tolera astfel de indivizi printre noi....

Multumesc pentru raspunsuri!🙈

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Constanta, Romania
Postat

Sa știi ca nu e băiat rău, cred ca l-ai călcat puțin pe codita 😅

• Mersi 1
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Aaa....pai si doar lui ii faci topic special? Ca si eu te-am minusat o perioada :)) trebuie sa continui treaba inceputa :))

poate daca incetezi cu comentariile inutile pe toate topicele, te mai iarta baietii....zic si eu

• Like 1
  • Haha 1
Postat

Mai oameni buni (sper)!

Voi chiar realizati ca sunteti un fel de tartori ai acestui forum si ca nimeni nu se poate exprima aici decat daca are "acordul" vostru si daca eventual este intr-o alianta cu voi?!

Chiar nu realizati cum ati ajuns? De cand si pana cand libera exprimare sunt cenzurate de "distinsii si maretii" Luthor, Angelmro. Talibanul, si altii ca ei. Chiar nu va este rusine de voi, de cum ati ajuns???

Am luat minusuri de la voi, fara sa va daunez in niciun fel. Dar daca "loveam" in voi? Probabil ca administratorul m-ar fi suspendat (nu ar fi fost prima oara, oricum!!!). Am analizat si m-am decis ca nu meritati niciun macar un dram de atentie.

Va invit sa reflectati si sa nu mai dati minusuri asa oricui si oricum... Si asa avem unul dintre cele mai beligerante sectiuni de forum din tara!!!!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Gata? Atat ai rezistat? Slab...

Spune cine ai fost înainte și dacă îți înțelegem frustrările poate te iertam :)))

Postat

Pfiu doamne bine ca m-am pus bine cu ei ca nu știam ce secte aveți aici

• Haha 1
Postat

Cu gura aia a ta cum dreq sa nu te pui bine cu toata lumea?

• Haha 3
Vizitator 00_fierbinti
Reputație: 0
Postat
44 minutes ago, Suparaciosul said:

Mai oameni buni (sper)!

Voi chiar realizati ca sunteti un fel de tartori ai acestui forum si ca nimeni nu se poate exprima aici decat daca are "acordul" vostru si daca eventual este intr-o alianta cu voi?!

Chiar nu realizati cum ati ajuns? De cand si pana cand libera exprimare sunt cenzurate de "distinsii si maretii" Luthor, Angelmro. Talibanul, si altii ca ei. Chiar nu va este rusine de voi, de cum ati ajuns???

Am luat minusuri de la voi, fara sa va daunez in niciun fel. Dar daca "loveam" in voi? Probabil ca administratorul m-ar fi suspendat (nu ar fi fost prima oara, oricum!!!). Am analizat si m-am decis ca nu meritati niciun macar un dram de atentie.

Va invit sa reflectati si sa nu mai dati minusuri asa oricui si oricum... Si asa avem unul dintre cele mai beligerante sectiuni de forum din tara!!!!

SA-TI TRAG LA MUIEEEE :))

Postat

A aparut fratele nebun :)))

• Membru Premium
  • Oras:medias
Postat
1 hour ago, Suparaciosul said:

Mai oameni buni (sper)!

Tu te vezi cat de penibil esti?

Nu ai scris nimic sa ajuti, doar postari de tot rasul, de genul:

Vai team sunat azi toata ziua si nu team prins, oare faci programari telefonic?

sau

unde ai locatia? ce servicii ai? ce preturi ai? 

Hai sa fim seriosi. Dute la fete si fa recenzii, mai ajuta si tu forumul, nu doar sa iti dai cu parerea fara sa cunosti pe nimeni din topicele pe care scrii. Esti doar un spammer si un troll atata tot, pana la proba contrarie.

Mai bine stergeti contul si numai intra pe acest forum.

• Like 4
  • Minus 1
Postat
1 hour ago, Suparaciosul said:

Mai oameni buni (sper)!

Deși nu sint total de acord, te-am apreciat. Vezi ca poți sa te exprimi și în limbaj decent... 

Cât despre îngeraș.... ce sa zic, habar nu are ce inseamna troll și spammer. Dar o vorba din bătrâni spune câinele latră și caravana trece. Vezi-ti de noul tău drum aici și dacă ramai cu acest tip de discurs eu te voi încuraja. 

• Like 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat
44 minutes ago, g2br13l said:

Deși nu sint total de acord, te-am apreciat. Vezi ca poți sa te exprimi și în limbaj decent... 

Cât despre îngeraș.... ce sa zic, habar nu are ce inseamna troll și spammer. Dar o vorba din bătrâni spune câinele latră și caravana trece. Vezi-ti de noul tău drum aici și dacă ramai cu acest tip de discurs eu te voi încuraja. 

Ce limbaj am folosit?

Lam facut doar spamer si atat.

Nu lam injurat.

• Like 1
  • Minus 1
Postat
1 minute ago, angelmro said:

Ce limbaj am folosit?

Lam facut doar spamer si atat.

Nu lam injurat.

Deci, sa îți desenez. Comentariul meu are trei părți distincte. Una care se adresează Suparaciosului. 

O fraza care se refera la faptul ca habar nu ai ce inseamna troll și ce inseamna spammer, dar asta e educația de Facebook și ceva influente de pe aici, dar tot habarnisti. 

Si o a treia, care conține un indemn al meu pentru suparacios. 

Acum nu vreau sa comentez o mai veche fraza a ta și anume ca sint și voi fi la ignore cât o sa stai tu pe aici. Dar pot comenta ca deși M-AM( nu lam) exprimat în cuvinte simple, tu tot nu ai înțeles contextul. 

Eu nu o sa îți fac nici un indem de a parasi site-ul ( ca nu îmi permit, nu știu tu cum de o faci), în schimb te rog sa îți vezi de drumul tău pe Sibiu și pe noi nu mai încerca să ne umpli de minusuri. Sau dacă tot ai, încearcă-le pe mine și lasă colegii mai noi sa crească. 

• Like 3
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat
7 minutes ago, g2br13l said:

Deci, sa îți desenez. Comentariul meu are trei părți distincte. Una care se adresează Suparaciosului. 

O fraza care se refera la faptul ca habar nu ai ce inseamna troll și ce inseamna spammer, dar asta e educația de Facebook și ceva influente de pe aici, dar tot habarnisti. 

Si o a treia, care conține un indemn al meu pentru suparacios. 

Acum nu vreau sa comentez o mai veche fraza a ta și anume ca sint și voi fi la ignore cât o sa stai tu pe aici. Dar pot comenta ca deși M-AM( nu lam) exprimat în cuvinte simple, tu tot nu ai înțeles contextul. 

Eu nu o sa îți fac nici un indem de a parasi site-ul ( ca nu îmi permit, nu știu tu cum de o faci), în schimb te rog sa îți vezi de drumul tău pe Sibiu și pe noi nu mai încerca să ne umpli de minusuri. Sau dacă tot ai, încearcă-le pe mine și lasă colegii mai noi sa crească. 

Sa ii las sa scrie doar prostii, sa se bage in seama pe topice, fara sa cunoasca persoana, asai?

• Like 1
  • Minus 1
Postat
11 minutes ago, angelmro said:

Sa ii las sa scrie doar prostii, sa se bage in seama pe topice, fara sa cunoasca persoana, asai?

Nu ai de unde sa știi dacă cunosc sau nu persoana, sau poți știi dacă ești manager zonal. 

Si dacă s-ar baga în seama, ce este rău în asta? 

Eu nu ți-am spus sa nu dai minusuri, eu îți recomand cu căldură sa faci diferențe între postări. Tu și îți spun asta fără a încerca să te atac sau sa te jignesc cumva ( iar dacă asta simți, îmi cer scuze dinainte), nu faci diferența. Dacă omul întreabă " ești activa" tu ii dai minus, dacă omul spune" nu răspunde la telefon ", tu iar minus. Nu merge asa. Lasă oamenii sa spună ce-au de spus. Dacă ți se pare aiurea, combate-i, inițiază dialoguri cu ei, încearcă sa extragi adevărul sau o varianta apropiata. Glumește pe site cu fetele și colegii. Nimfomane nu e pârnaie și mici armata, e un mix de site de socializare cu site de informare. 

Nu ajuți pe nimeni gonind membrii de pe site. Ajută-i! Cu vorba bună ii determini sa facă recenzii, cu biciul(minus) ii determini sa te înjure și sa te urască. 

Asa poți deveni un membru cu greutate și poate moderator cândva. 

• Like 4
  • Minus 1
Postat
Acum 3 minute, g2br13l a spus:

Nu ai de unde sa știi dacă cunosc sau nu persoana, sau poți știi dacă ești manager zonal. 

Si dacă s-ar baga în seama, ce este rău în asta? 

Eu nu ți-am spus sa nu dai minusuri, eu îți recomand cu căldură sa faci diferențe între postări. Tu și îți spun asta fără a încerca să te atac sau sa te jignesc cumva ( iar dacă asta simți, îmi cer scuze dinainte), nu faci diferența. Dacă omul întreabă " ești activa" tu ii dai minus, dacă omul spune" nu răspunde la telefon ", tu iar minus. Nu merge asa. Lasă oamenii sa spună ce-au de spus. Dacă ți se pare aiurea, combate-i, inițiază dialoguri cu ei, încearcă sa extragi adevărul sau o varianta apropiata. Glumește pe site cu fetele și colegii. Nimfomane nu e pârnaie și mici armata, e un mix de site de socializare cu site de informare. 

Nu ajuți pe nimeni gonind membrii de pe site. Ajută-i! Cu vorba bună ii determini sa facă recenzii, cu biciul(minus) ii determini sa te înjure și sa te urască. 

Asa poți deveni un membru cu greutate și poate moderator cândva. 

De acord...dar in cazul in care stii ca membrul este "rebrenduit" si cu siguranta nu are ganduri de pace...il minusez pana termin punctele :))

Postat
4 minutes ago, talibanu said:

De acord...dar in cazul in care stii ca membrul este "rebrenduit" si cu siguranta nu are ganduri de pace...il minusez pana termin punctele :))

Stai bre, ca una e una și alta e alta. Tu ești de aici. Poți cunoaște rebrenduitii. Și poți avea date mai multe și mai bune. Dar el de la Sibiu de unde sa știe ce hram poarta cei de aici? 

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat
27 minutes ago, g2br13l said:

Stai bre, ca una e una și alta e alta. Tu ești de aici. Poți cunoaște rebrenduitii. Și poți avea date mai multe și mai bune. Dar el de la Sibiu de unde sa știe ce hram poarta cei de aici? 

Stai linistit ca nu o sa mai incerc nimic. Vad ca spamul este incurajat si de administratie, nare rost sa mai imi bat capul. 
Nu o sa ma mai iau de nimeni, tot degeaba o fac, tot eu iau warn. Eu doar am incercat ceva, dar tot degeaba.

Ne vedem mai departe de treburile noastre. Spamul va trai mai departe pe topice. Recenziile le dam uitarii.

Poate cu postarea asta o sa imi iau ban, dar asta este.

• Like 1
  • Minus 1
Postat
11 minutes ago, angelmro said:

Stai linistit ca nu o sa mai incerc nimic. Vad ca spamul este incurajat si de administratie, nare rost sa mai imi bat capul. 
Nu o sa ma mai iau de nimeni, tot degeaba o fac, tot eu iau warn. Eu doar am incercat ceva, dar tot degeaba.

Ne vedem mai departe de treburile noastre. Spamul va trai mai departe pe topice. Recenziile le dam uitarii.

Poate cu postarea asta o sa imi iau ban, dar asta este.

Orice site trăiește din mai multe surse. Una dintre ele este traficul generat de site. Cum se face trafic? Pai cât mai mulți membrii postează anumite chestii. Acum realizezi de unde vine avertismentul primit? Cât despre spam, hmm, tu împrumuți un termen care a apărut cred ca prima oara la Yahoo ( sper sa nu ma înșel), încearcă sa nu îl mai folosești. Spunele prostii, sau postări aiurea. Spam înseamnă să primești ceva ce nu îți dorești ( de obicei publicitate) care are caracter agresiv, doar ca aici nu primești doar tu, ci primim cu toții. Nu ai de unde sa știi ca ceilalți nu își doresc postarile despre care spui tu ca sunt spam. 

Cât despre banare, nu o sa fi Banat, cel puțin nu acum. Atenționarea ta a avut rolul sa te mai tempereze un pic. 

Dar.... încearcă sa aplici ceea ce ți-am scris mai sus și crede-mă ca o sa obții mult mai mult succes și aici și în viata. 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Sper sa scapam odata de analfabetul asta (care in viata lui n-a auzit de cratima) de ingermro pt totdeauna. Sa votam.

Cine vrea sa zboare de aici?

• Minus 3
  • Membru Premium
Postat

Tocmai exemplu de cont facut pentru postari aiurea. 0 recenzii dar el are 61 de postari.

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...