Sari la conศ›inut

๐Ÿ‘‘๐ŸŽต๐•„๐•–๐•๐• ๐••๐•š๐•š ๐•ก๐•– ๐•”๐•’๐•ฃ๐•– ๐•๐•– ๐•ก๐•ฆ๐•š ๐•ก๐•– ๐•ฃ๐•–๐•ก๐•–๐•’๐•ฅ ศ™๐•š ๐•Ÿ๐•ฆ ๐•ฅ๐•– ๐•ก๐•๐•š๐•”๐•ฅ๐•š๐•ค๐•–ศ™๐•ฅ๐•š ๐•Ÿ๐•š๐•”๐•š๐• ๐••๐•’๐•ฅฤƒ ๐••๐•– ๐•–๐•๐•–๐ŸŽผ๐ŸŽถ๐Ÿ˜‰

Postฤƒri Recomandate

• Rฤƒspunsuri 27,5k
  • Creat
  • Ultimul Rฤƒspuns

Top autori

• JocelynEon

3466

• 22leon

1123

• witcher

1073

• OFllmodels

1011

Vizitator white_rabbit
Reputaศ›ie: 0
6 minutes ago, SABINNA said:

Absolut de acord cu interpretarea lui Marylย  Streep.

Iar piesa ABBA, mie รฎmi place mult รฎn varianta Mireille Mathieu

ย 

ย 

ย 

ย 

Acelaศ™i lucru - gesturile aduc o vibraศ›ie รฎn plus muzicii ศ™i aici โฌ‡๏ธ

ย 

ย 

ย 

Link spre comentariu
Vizitator SABINNA
Acum 5 minute, white_rabbit a spus:

ย 

ย 

ย 

Acelaศ™i lucru - gesturile aduc o vibraศ›ie รฎn plus muzicii ศ™i aici โฌ‡๏ธ

ย 

ย 

ย 

Je ne regrette rien""

Moi, non plus!๐Ÿ˜‰

Link spre comentariu
Reputaศ›ie: -3877
  • Oras:Everest
Acum 17 minute, white_rabbit a spus:

ย 

Despre Sirย Rod Stewart, doar de bine. Mฤƒ รฎnclin!

Cรขteva principii sunt general valabile ศ™i pentru a fi un "Sir" รฎn zile noastre: toleranศ›a, modestia ศ™i puterea de a aprecia un om pentru ceea ce este. รŽศ›i sunฤƒ cunoscut sau mai degrabฤƒ necunoscut? - te rog, nu rฤƒspunde.

ย 

ย 

ย 

ย 

ย 

Chiar dacฤƒ vocea nu la fel de bunฤƒ, mi se pare de Oscar interpretarea fฤƒcutฤƒ de Maryl Streep care, prin limbajul trupului, aduce mai multฤƒ pasiune cuvintelor.

Rฤƒspund, cฤƒ doar nu dau cu parul...n-are nimic de a face toleranศ›a cu faptul cฤƒ individul ฤƒla e un ciudat. Nu ศ™tiu care a fost sau este viaศ›a lui, da' nu cred cฤƒ a fost sau e un vreun muritorย  dฤƒ foame, ci mai degrabฤƒ ศ›icneala asta a lui vine dรฎn boala epocii (dupฤƒ mine)...progresism, ateism...nu mai are nimic sfรขnt... sfรขrศ™eศ™te รฎn blazare. E bine cฤƒ are un public dฤƒ niศ™ฤƒ, sฤƒ rฤƒmรขnฤƒ aศ™a ๐Ÿ˜

Meryl Streep e o actriศ›ฤƒ foarte bunฤƒ, dar รฎn cazul de faศ›ฤƒ scena mi se pare puศ›in credibilฤƒ, nu pare realฤƒ รฎn peisaj, parcฤƒ vezi echipa dรฎn spatele camerelor, indiferent de cรขt de bine interpreteazฤƒ madam. De voce n-are rost sฤƒ mai vorbim.

@SABINNA, e frumoasฤƒ ศ™i varianta franศ›uzeascฤƒ, da' ABBA e ABBA. ๐Ÿ˜Ž

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit
7 minutes ago, SABINNA said:

Je ne regrette rien""

Moi, non plus!๐Ÿ˜‰

Better say sorry than ask for permission ๐Ÿคญ

ย 

ย 

Link spre comentariu
  • Oras:Univers
Acum 6 minute, SABINNA a spus:

ร€ propos de muzica francezฤƒ " grea" ศ™i de actriศ›e celebre...

Na, cฤƒ mi-ai luat-o รฎnainte ๐Ÿ˜

ย 

Je t'aime, moi non plus...

La femeia asta mฤƒ refer. N-aศ™ pฤƒrฤƒsi-o รฎn vecii vecilor ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

ย 

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit
1 minute ago, cincistele said:

Rฤƒspund, cฤƒ doar nu dau cu parul...

N-ai รฎnศ›eles nimic. E atรขt de uศ™or sฤƒ pui etichete celor care nu-ศ›i seamฤƒnฤƒ sau care nu se รฎncadreazฤƒ pe tiparele tale. Da, e uศ™or pentru cฤƒ e normal - mintea noastrฤƒ vrea sฤƒ rezolve cรขt mai uศ™or tot ce o scoate din zona de "amorศ›ealฤƒ" ศ™i bagฤƒ repede totul รฎn sertare predefinite. Ajungem bฤƒtrรขni (unii ศ™tiu deja) ศ™i ne supฤƒrฤƒm cฤƒ lumea ne trateazฤƒ ca pe niศ™te ramoliศ›i รฎnapoiaศ›i cรขnd tot timpul n-am fฤƒcut altceva decรขt sฤƒ stฤƒm รฎn "amorศ›ealฤƒ".

ย 

Mai merge un pahar ๐Ÿ˜‰ - mi-a fฤƒcut poftฤƒ optimistul ๐Ÿ˜‚

ย 

ย 

Link spre comentariu
Acum 2 minute, white_rabbit a spus:

N-ai รฎnศ›eles nimic. E atรขt de uศ™or sฤƒ pui etichete celor care nu-ศ›i seamฤƒnฤƒ sau care nu se รฎncadreazฤƒ pe tiparele tale. Da, e uศ™or pentru cฤƒ e normal - mintea noastrฤƒ vrea sฤƒ rezolve cรขt mai uศ™or tot ce o scoate din zona de "amorศ›ealฤƒ" ศ™i bagฤƒ repede totul รฎn sertare predefinite. Ajungem bฤƒtrรขni (unii ศ™tiu deja) ศ™i ne supฤƒrฤƒm cฤƒ lumea ne trateazฤƒ ca pe niศ™te ramoliศ›i รฎnapoiaศ›i cรขnd tot timpul n-am fฤƒcut altceva decรขt sฤƒ stฤƒm รฎn "amorศ›ealฤƒ".

ย 

ย 

ย 

ย 

Cฤƒ bine zici! ๐Ÿ˜‚

ย 

Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit
1 minute ago, Tan-Optimist said:

ย 

Cฤƒ bine zici! ๐Ÿ˜‚

ย 

ย 

Cum il vrei? In romรขnฤƒ?

sau รฎn englezฤƒ?

Am tocit banda la YouTube cu formaศ›ia asta รฎn ultimele zile ๐Ÿ˜‚ย 

ย 

ย 

Link spre comentariu
Reputaศ›ie: -3877
Acum 13 minute, Tan-Optimist a spus:

Fiecare dintre noi e ciudat รฎn felul lui!

ย 

Era un eufemism ciudatul ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

ย 

Acum 11 minute, white_rabbit a spus:

ย 

ย 

ย 

ย 

Clar cฤƒ e uศ™or, omul ฤƒla ar trebui sฤƒ se trateze la un psiholog, asta dacฤƒ nu e un impostor care ศ™i-a cฤƒutat ศ™i el "segmentul" lui. Oful mare e cฤƒ acum existฤƒ riscul de a fi "viral" foarte uศ™or...

ย 

ย 

ย 

• Minus 2
Link spre comentariu
Acum 10 minute, white_rabbit a spus:

ย 

Cum il vrei? In romรขnฤƒ?

sau รฎn englezฤƒ?

Am tocit banda la YouTube cu formaศ›ia asta รฎn ultimele zile ๐Ÿ˜‚ย 

ย 

ย 

ย 

Sฤƒ trecem totuศ™i la lucruri serioase! 1000 de pahare de... apa sfinศ›itฤƒ ๐Ÿ˜‰ Aleluia! ๐Ÿ˜

ย 

Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit
2 minutes ago, Tan-Optimist said:

ย 

Sฤƒ trecem totuศ™i la lucruri serioase! 1000 de pahare de... apa sfinศ›itฤƒ ๐Ÿ˜‰ Aleluia! ๐Ÿ˜

ย 

ย 

Nu mฤƒ bฤƒga รฎn religie, cฤƒ de acolo nu cred decรขt รฎn รฎngeri ศ™i drฤƒcuศ™ori. รŽncฤƒ nu m-am hotฤƒrรขt ce reprezintฤƒ fฤƒpturile astea โฌ‡๏ธ

ย 

ย 

Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit
8 minutes ago, cincistele said:

Dรฎnd play la clip ๐Ÿคท... alienare รฎn stare pulฤƒ ๐Ÿ™ˆ

Cรขteva perechi de sรขni ศ™i niศ™te buze senzuale reprezintฤƒ pentru tine alienare? Interesant ๐Ÿค”...

ย 

De fapt, de ce mฤƒ mai mir cฤƒ au pus "explicit content" pe clipul de mai jos ๐Ÿคฏ

ย 

ย 

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
1 minute ago, Tan-Optimist said:

ย 

Nu mai bine treci pe DG sฤƒ vezi ce mai face prietenul @Cocalar21 ๐Ÿ˜†

ย 

Fak Bn boss merci da antrebare. Dk tot mi-ai dat tag hai sa pun ศ™i eu o noutate:

ย 

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Cocalar21 a spus:

Fak Bn boss merci da antrebare. Dk tot mi-ai dat tag hai sa pun ศ™i eu o noutate:

ย 

ย 

Pฤƒi aศ™a, vezi? Pe topicul de muzicฤƒ dai cu muzicฤƒ, oricare ar fi ea. Disputele privind probleme existenศ›iale, pe DG! ๐Ÿ˜‰

ย 

Link spre comentariu

Creeazฤƒ un cont sau autentificฤƒ-te pentru a adฤƒuga comentariu

Trebuie sฤƒ fi un membru pentru a putea lฤƒsa un comentariu.

Creeazฤƒ un cont

รŽnregistreazฤƒ-te pentru un nou cont รฎn comunitatea nostrฤƒ. Este simplu!

รŽnregistreazฤƒ un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentificฤƒ-te aici.

Autentificฤƒ-te acum
  • Navigare recentฤƒ   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

ร—
ร—
  • Creeazฤƒ nouฤƒ...