Sari la conținut

Buna simpaticilor!

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat
  La 14.04.2021 la 20:39, tutulicu a spus:

Pari o fata draguta si simpatica care a intrat in gura lupilor de mare :) totusi iddea cu" detallile la telefon" e ca faza din piata cu "pretul in functie de fatza". Era bn sa stim ce oferi :)

Extinde  

Prețul este același pt toată lumea, doar ca ai spus tu mai devreme. Pentru a nu întra în gura lupilor. 🤗

Vizitator nicieu
Reputație: 0
Postat
  La 14.04.2021 la 20:52, g2br13l a spus:

El e vagabont. Nu spune ca l-am deconspirat eu și nu spune ca si-a facut userul sa ii sara în apărare febletii. 😄

P. S. F nu ma combate ca la treaba cu feblețea sunt de partea ta. 😄

Extinde  

pai tu m-ai desconspirat, dar eu te-am lasat, postand anumit acea postare dupa ce talibanul a zis ca Suparaciosul este futacu... daca n-ar fi zis, nu postam chestia aia! si ramaneam in anonimat! :)

• Telefon: g2br13l2009@yahoo.com
  • Oras:Constanta
Postat
  La 14.04.2021 la 20:55, nicieu a spus:

pai tu m-ai desconspirat, dar eu te-am lasat, postand anumit acea postare dupa ce talibanul a zis ca Suparaciosul este futacu... daca n-ar fi zis, nu postam chestia aia! si ramaneam in anonimat! :)

Extinde  

Nu rămâneai, ca n-aveai cum. Era exact stilul tău. Oricum eu îți zic, doar atât. Bine ai revenit. Și chiar dacă te retragi, tot o sa mai revii. Pe tine te mananca tastatura ( ceea ce nu e rău) 

• Oras:Navodari
Postat
  La 14.04.2021 la 20:55, nicieu a spus:

Extinde  

Futacule, teai intorsssss!?!?!? Diaree verbala ca ata!/ Nu mai are nimenea!

• Like 1
  • Haha 1
Postat
  La 14.04.2021 la 21:02, ssimeon a spus:

Futacule, teai intorsssss!?!?!? Diaree verbala ca ata!/ Nu mai are nimenea!

Extinde  

Acum, dacă nu ii faci un expozeu în care sa îl combați, chiar ca ești un Futac schimbat. 🤣🤣

• Oras:alba
  • Oras:alba
Postat

Salutare tuturor 🙃

Joia trecuta am fost la domnisoara pe Deva, i-am lăsat si o recenzie, unde am dat detalii pt cei ce sunt interesati...recunosc, poate a fost subiectiva sub impulsul de moment.

Precizez ca si eu fost initial nelămurit de ce nu a lăsat preturile si serviciile la începutul topicului ca celelalte fete, dar dacă asta e alegerea ei, nici nu am stat sa ma cert cu ea pe motivul acesta. 

A durat fix 2 minute sa primesc toate detaliile ce m-au interesat pe whatsapp. Dacă ii convine sa piardă vremea cu fiecare pe mesaje, strict problema dumneaei.

Dacă ar fi țepara sau neserioasa atunci as zice ca merita sa fie tratata ca atare. Pana la proba contrarie eu zic sa ii acordați prezumția de nevinovăție.

Ca un mic secret, aveți grija de ea, ca e de-a 'voastra' sa zic asa 😉

• Like 1
Postat
  La 16.04.2021 la 16:56, mihaita2020 a spus:

Bună Cosmina,

Locația unde o ai?

Extinde  

Nu-mi spune ca vrei sa o futi și pe asta. 🤣

• Haha 4
  • Telefon: maiconteazanu@yahoo.com
  • Oras:constanta
Postat

Dar el le fwte pe toate ce nu ai inteles Gabrele 🤣🤣🤣

Postat
  La 16.04.2021 la 17:05, lexluthor a spus:

Dar el le fwte pe toate ce nu ai inteles Gabrele 🤣🤣🤣

Extinde  

Asa cum futi tu toate topicele. Cred ca ai observat ca am devenit fanul tau!

• Like 2
  • Mersi 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Vizitator 00_fierbinti
Postat

Ba eu ma uit la IT partea a doua este cu un Clovn care omoara oameni , dupa ma uit la inima de tigan , iar dupa daca te gasesc libera dupa ora 12 noaptea vin sa te fut daca nu te gasesc , vin maine sa te fut si tot te fut

Postat

Dar ambițios mai esti Jupane 🙄🙄😁😁✌✌

Postat

Ouo, vezi ca face prețele dupa vocea garidului careo suna! Stil "Gregorio dupăUreche"!

• Membru Premium
Postat

Eu am intrat din curiozitate dupa ce am citit titlul. M-ai facut cumva simpatic?🤣🤣🤣

• Haha 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Va salut! Am vizitat o si eu pe Cosmina! 

Locatia este undeva in Tomis Nord

Aspect: 9 - este o femeie frumoasa, mica de statura, subtire. 

Atitudine: 10 - Se comporta foarte frumos,  zambeste si are umor. Nu te grabeste si are grija sa te simti bine. 

Igiena: 10 - sta foarte bine la aspectul asta, atat in ce priveste igiena corporala cat si cea mentala 😄

OP: 8

NP: 9

Pret 150/300 

Din punctul meu de vedere merita! 

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Vizitator 00_fierbinti
Postat
  La 17.04.2021 la 22:03, ssimeon a spus:

Ouo, vezi ca face prețele dupa vocea garidului careo suna! Stil "Gregorio dupăUreche"!

Extinde  

Esti nebun hahah , pentru mine merge de o carje , tu poate esti mai pretentios :)) nu ma bag la recomandari :)) eu am fost multumit! :D

eu imi doresc sa prind un garide deasta haladit, sa ma haladeasca si pe mine, dar cu mine nu e loc cu 50/50 :))) ma bagajesc daca e nevoie 30/70 =)))))) 

Tot un garide deastea haaldit vre sa-mi vanda un ceas furat el costa 6 000 , eu sa-i dau 2 000 euroi pe el ? daca ma duc la 2, 3 ceasornicari ? si imi zic ca este original sa-l cumpar ? :))  e un Omega deala, m-am uitat pe internet este identic , dar chinezoii la fel ca garizii sunt haladiti :)) trb sa desfac capacul sa i-au codul 

• Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Postat

Doar ce I am făcut și eu o vizita Cosminei, am comunicat prin wapp, respectat de ambele părți programarea! 

Este o fata superba, frumoasa și te face sa te simți ca și cum va stiti de multa vreme felicitări 10. 

Acțiunea a stat cam asa, a început cu sărutări pe corp, un oral deep umed ți l gadila cu limbuta știe meserie nu am rezistat și am chemat o la un 69 unde am și finalizat cim, pauza de țigară, partea a 2 a la trezit pe "deluta del marii" cu un oral excelent 👌, după care ea on top, schimbat in doggy unde este o priveliște bună care am și finalizat! 

ON :  CIM 9, 10 dacă era mai atenta la împrejurimi 

NP : 10 te fute bine on top 

Aspect : 10 este frumoasa 

Cadoul : 350 și un pepsi 😁

De recomandat? Cu siguranță 

Ps : respecta și vei fii respectat! 

Ps2 : Mi a făcut placere sa te cunosc și ne mai revedem cu siguranță! 😘 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
  La 18.04.2021 la 14:17, dreamer69 a spus:

Va salut! Am vizitat o si eu pe Cosmina! 

Locatia este undeva in Tomis Nord

Aspect: 9 - este o femeie frumoasa, mica de statura, subtire. 

Atitudine: 10 - Se comporta foarte frumos,  zambeste si are umor. Nu te grabeste si are grija sa te simti bine. 

Igiena: 10 - sta foarte bine la aspectul asta, atat in ce priveste igiena corporala cat si cea mentala 😄

OP: 8

NP: 9

Pret 150/300 

Din punctul meu de vedere merita! 

Extinde  

Pupici. Sa ne revedem cu bine 🤗

Postat
  La 18.04.2021 la 16:56, jerry84 a spus:

Doar ce I am făcut și eu o vizita Cosminei, am comunicat prin wapp, respectat de ambele părți programarea! 

Este o fata superba, frumoasa și te face sa te simți ca și cum va stiti de multa vreme felicitări 10. 

Acțiunea a stat cam asa, a început cu sărutări pe corp, un oral deep umed ți l gadila cu limbuta știe meserie nu am rezistat și am chemat o la un 69 unde am și finalizat cim, pauza de țigară, partea a 2 a la trezit pe "deluta del marii" cu un oral excelent 👌, după care ea on top, schimbat in doggy unde este o priveliște bună care am și finalizat! 

ON :  CIM 9, 10 dacă era mai atenta la împrejurimi 

NP : 10 te fute bine on top 

Aspect : 10 este frumoasa 

Cadoul : 350 și un pepsi 😁

De recomandat? Cu siguranță 

Ps : respecta și vei fii respectat! 

Ps2 : Mi a făcut placere sa te cunosc și ne mai revedem cu siguranță! 😘 

Extinde  

Mulțumesc, și mie mi a făcut placere sa te cunosc. Pupici și ne revedem oricând dorești 😘😘😘

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
Postat
  La 14.04.2021 la 20:27, cosmina23 a spus:

Eu știu lucrul acesta și îți dau dreptate, dar îți spun sincer ca penteu mine personal este mai ok telefonic sau scris. Sunt oameni de toate felurile și consider ca fiecare trebuie sa primească atentie din partea mea în mod egal și privat. 🤗

Extinde  

deci ai preturi si servicii flexibile si nu vrei sa le afisezi aici?????

• Membru Premium
Postat
  La 17.04.2021 la 16:32, cosmina23 a spus:

Bună, sunt în zona Ciresica. 😊

Extinde  

cauta ceva mai ieftin decat la ciresica ca o sa fie greu sa faci bani de chirie :D :D 

• Like 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat
  La 18.04.2021 la 15:08, 00_fierbinti a spus:

Esti nebun hahah , pentru mine merge de o carje , tu poate esti mai pretentios :)) nu ma bag la recomandari :)) eu am fost multumit! :D

eu imi doresc sa prind un garide deasta haladit, sa ma haladeasca si pe mine, dar cu mine nu e loc cu 50/50 :))) ma bagajesc daca e nevoie 30/70 =)))))) 

Tot un garide deastea haaldit vre sa-mi vanda un ceas furat el costa 6 000 , eu sa-i dau 2 000 euroi pe el ? daca ma duc la 2, 3 ceasornicari ? si imi zic ca este original sa-l cumpar ? :))  e un Omega deala, m-am uitat pe internet este identic , dar chinezoii la fel ca garizii sunt haladiti :)) trb sa desfac capacul sa i-au codul 

Extinde  

nu ai nevoie de ceas in 2021 prinde-ti o masca medicinala de inchietura maini si investeste bani in curve bro! :atm

• Like 2

Postat

Salutare pe 19.04 am reusit sa ajung si la Cosmina...

Nu stau sa mai descriu si trec direct la note.

Timp total pt o finalizare(tigara si barfa 15min) ( actiune 20+)

Note 

Oral/n 10 

Normal/p 10 

Anal cim cif N/A

E buna de p....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...