crisuu Reputație: 17 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 17, 2021 Bună ! Numele meu este Cristina! Profesionalismul si discreția mă reprezinta ! Astept bărbați curați și manierați, am această pretenție oferind la rândul meu respect și o bună igienă❤️ Locatie : Hotel ales de tine (platit de tine) sau locatia ta TARIFE: Pret finalizare : 200 ron Pret ora : 300 ron Servicii: ❤️Sex normal (DOAR CU PREZERVATIVE) ❤️69 (CU PREZERVATIVE SAU FARA DACA ESTI O PERSOANA CURATA) ❤️Finalizare orala (CU PREZERVATIVE SAU FARA DACA ESTI O PERSOANA CURATA) ❤️Finalizare corporală ❤️Sărut ❤️Girlfriend experience ❤️Sex diferite poziții ❤️Body masaj ❤️Masaj de relaxare ❤️Deepthroat ❤️Sex între sâni ❤️Hand job ❤️Oral mie ❤️Footfetish ‼️‼️‼️‼️POZE REALE ‼️‼️‼️‼️ ❤️Brunetă siliconată, 22 de ani , 173 cm , greutate 55 kg ❤️
aditza12 Reputație: 621 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:Peste tot si nicăieri. Oras:Peste tot si nicăieri. Postat Aprilie 17, 2021 Acum 6 ore, crisuu a spus: Bună ! Numele meu este Cristina! Profesionalismul si discreția mă reprezinta ! Astept bărbați curați și manierați, am această pretenție oferind la rândul meu respect și o bună igienă❤️ Locatie : Hotel ales de tine (platit de tine) sau locatia ta TARIFE: Pret finalizare : 200 ron Pret ora : 300 ron Servicii: ❤️Sex normal (DOAR CU PREZERVATIVE) ❤️69 (CU PREZERVATIVE SAU FARA DACA ESTI O PERSOANA CURATA) ❤️Finalizare orala (CU PREZERVATIVE SAU FARA DACA ESTI O PERSOANA CURATA) ❤️Finalizare corporală ❤️Sărut ❤️Girlfriend experience ❤️Sex diferite poziții ❤️Body masaj ❤️Masaj de relaxare ❤️Deepthroat ❤️Sex între sâni ❤️Hand job ❤️Oral mie ❤️Footfetish ‼️‼️‼️‼️POZE REALE ‼️‼️‼️‼️ ❤️Brunetă siliconată, 22 de ani , 173 cm , greutate 55 kg ❤️ Ma înveți si pe mine cum se face 69 cu prezervativ sau fara si deasemenea cum vine finalizarea orală cu prezervativ sau fara ... cred ca s-o intors lumea cu susu in jos :))))
crisuu Reputație: 17 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 17, 2021 Acum 22 minute, aditza12 a spus: cu buna, nu stiu ce sa ti explic legat de 69.. 😂😂nu stii ca asta presupune oral? care se face cu sau fara prezervativ?😂😂😂😂 iar de finalizare orala .. la fel! nu stiu ce sa ti detaliez la o finaliz in gura respectiv cu prezervativvv
aditza12 Reputație: 621 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:Peste tot si nicăieri. Oras:Peste tot si nicăieri. Postat Aprilie 17, 2021 Acum 1 minut, crisuu a spus: buna, nu stiu ce sa ti explic legat de 69.. 😂😂nu stii ca asta presupune oral? care se face cu sau fara prezervativ?😂😂😂😂 iar de finalizare orala .. la fel! nu stiu ce sa ti detaliez la o finaliz in gura respectiv cu prezervativvv Este pentru prima dată când aud de finalizare orală in prezervativ :))) esti tare la fel si 69 in prezervativ, mai nou trebuie să-mi pun prezervativ pe limba pentru 69 :))))) 1
crisuu Reputație: 17 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 17, 2021 nu te inteleg sunt un milion de fete pe site, nu ti place ce am scris cauta alta!! am specificat ca daca e vb de un om curat e ok punctt, o seara buna😂😂😂spor la cautare
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Aprilie 18, 2021 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Aprilie 18, 2021 Nu te gandesti si la varianta incall? Nu ai specificat orasul unde activezi.
doovorbe Reputație: 10 Postat Aprilie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2021 A chemat-o cineva?
bjlover12 Reputație: 53 Postat Aprilie 19, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Aprilie 19, 2021 voiam eu la 22,30 dar a spus ca nu poate ajunge acuma
Postări Recomandate