Sari la conținut

Alis 0731986018

Postări Recomandate

Postat

Am fost ieri, i am bagat 14 cm, puneti voi diferenta... M a terminat cu oralul ala bestial.... Nu te grabeste deloc si  la 150 lei cu finalizare orala se merita...in schimb nu mi place locatia aia de la cinema patria... Multi dubiosi... 

• Haha 2
  • Telefon: 0720406236
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 35 minute, fireball a spus:

Am fost ieri, i am bagat 14 cm, puneti voi diferenta... M a terminat cu oralul ala bestial.... Nu te grabeste deloc si  la 150 lei cu finalizare orala se merita...in schimb nu mi place locatia aia de la cinema patria... Multi dubiosi... 

Multumesc mult 🙏🏽💋

Buni si aia 14🤫:feet

Nici mie nu mi place locatia 🤝🥺

• Trist 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 10 minute, catelul.dinamo a spus:

🐃 + 🐕 = ❤❤❤❤❤_4_ever

🐃:69🐕= 🤍l🤍o🤍v🤍e🤍

• Inimioara 2
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 2 ore, tyson97 a spus:

Multumesc mult 🙏🏽💋

Buni si aia 14🤫:feet

Nici mie nu mi place locatia 🤝🥺

Mie mi-ai luat 200 ,data viitoare reducere 

• Haha 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 24 minute, gabiss a spus:

Mie mi-ai luat 200 ,data viitoare reducere 

Esti mai special💪🏽data viitoare 500🤫

• Mersi 2
  • Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Indisponibila !!!:bad 

Pe data viitoare🐃:girly

• Inimioara 3
  • Oras:Somewhere in the universe
Postat

Sa tot fie vreo 2-3 saptamani de la intalnirea mea cu "micuta Tyson" si pot soune ca a fost memorabila. De ce zic asa? Pentru ca merge luata la tavaleala LA GREU. 

Cum aveam un drum planificat prin Ploiești am stabilit si o intalnire cu Alis. Nu ma pricep la zone si cartiere, dar am fost intrumat super lejer. Zona un pic ciudata, scara blocului creepy, dar apartamentul foarte ok. Curat, dotat cu ce trebuie, baie curata, gel de dus, prosop curat etc. 

Dupa cateva minute de socializare, discutat, caterinca ieftina, ras, plm mizerii ieftine, in care imi venea sa sar pe don'soara si practic nu prea aveam se sa dezbrac cu privirea in afara de chiloti 🤤, cer prosop, ma duc la dus si ies pregatit. Don'soara ma cauta la oua 🙄 si ma duce in patul de "tortura". Si ce sa zic, se aseaza in fata mea, se face comoda, ia niste servetele de hartie si incepe cu un oral de vis, adanc, umed, scuipat, deep, cu usor face fuck, gag reflex, lins coaie, lins de jur împrejurul lor, rimjob de vis 😈. Nerecomandat celor slabi de inger. Alis imi zice cu usoara dezamagire ca nu multi trec de partea orala. Eh, eu am trecut. Punem si prezervativul si ma sui calare pe ea. Si dai si impinge si sa vezi ce te trage si ea si dai si lupta, deja dadeam de minute bune, incepusem sa translir, am schimbat pozitia cu traditionala caprita, cica "pe la spate, pe la spate, asa vrea fetele toate" nu mi s-a parut ca a fost pozitia ei favorita. Mai degraba eu deasupra. Zic hai sa nu stric momentul si sa las fata sa faca ce se pricepe mai bine. Revenim la oral, acel oral de vis si finalizez satisfacut deplin. 

Dupa dusul de final revin un pic la socializare si efectiv imi venea sa o sorb din priviri. Emana sexualitate prin fiecare por al pielii practic am plecat de la ea cu pula sculata. Cred ca ar fi in stare cu putin efort sa scoale si pula unui impotent. Mie unul mi-a placut maxim si abia astept sa revin la tratament. 

Am plecat de la don'soara nu inainte de a o lua de buci, am ridicat-o peste mine si cu ea incolacita in jurul meu i-am aplicat o ventuza. Cred ca m-a injurat dupa, dar nu ma puteam abtine. Sa lasi omul sa plece cu pula sculata dupa sex, e rusine. Si a propos, nu a vrut sa imi dea nici apa. 

Alis, hai inapoi, sa te iau la..... rost 😈😈😘😘

• Like 5
  • Mersi 1
Postat

Spre deosebire de altele care taxează 50lei extra strângerea de... mână, la Alis doar apa se taxează extra că o întrerupi din futai. 😆

Gag reflex, după atâta timp de când este deschisă propunerilor indecente!? Ați lăsat fata să șomeze, nu ați oferit material didactic corespunzător, inadecvaților! Și se mai plânge nea Titi că nu avem destule fete open minded în Ploiești!? Și acestea care sunt nu depășesc stadiul șomajului tehnic. 

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 ore, dogeatkitkat a spus:

Sa tot fie vreo 2-3 saptamani de la intalnirea mea cu "micuta Tyson" si pot soune ca a fost memorabila. De ce zic asa? Pentru ca merge luata la tavaleala LA GREU. 

Cum aveam un drum planificat prin Ploiești am stabilit si o intalnire cu Alis. Nu ma pricep la zone si cartiere, dar am fost intrumat super lejer. Zona un pic ciudata, scara blocului creepy, dar apartamentul foarte ok. Curat, dotat cu ce trebuie, baie curata, gel de dus, prosop curat etc. 

Dupa cateva minute de socializare, discutat, caterinca ieftina, ras, plm mizerii ieftine, in care imi venea sa sar pe don'soara si practic nu prea aveam se sa dezbrac cu privirea in afara de chiloti 🤤, cer prosop, ma duc la dus si ies pregatit. Don'soara ma cauta la oua 🙄 si ma duce in patul de "tortura". Si ce sa zic, se aseaza in fata mea, se face comoda, ia niste servetele de hartie si incepe cu un oral de vis, adanc, umed, scuipat, deep, cu usor face fuck, gag reflex, lins coaie, lins de jur împrejurul lor, rimjob de vis 😈. Nerecomandat celor slabi de inger. Alis imi zice cu usoara dezamagire ca nu multi trec de partea orala. Eh, eu am trecut. Punem si prezervativul si ma sui calare pe ea. Si dai si impinge si sa vezi ce te trage si ea si dai si lupta, deja dadeam de minute bune, incepusem sa translir, am schimbat pozitia cu traditionala caprita, cica "pe la spate, pe la spate, asa vrea fetele toate" nu mi s-a parut ca a fost pozitia ei favorita. Mai degraba eu deasupra. Zic hai sa nu stric momentul si sa las fata sa faca ce se pricepe mai bine. Revenim la oral, acel oral de vis si finalizez satisfacut deplin. 

Dupa dusul de final revin un pic la socializare si efectiv imi venea sa o sorb din priviri. Emana sexualitate prin fiecare por al pielii practic am plecat de la ea cu pula sculata. Cred ca ar fi in stare cu putin efort sa scoale si pula unui impotent. Mie unul mi-a placut maxim si abia astept sa revin la tratament. 

Am plecat de la don'soara nu inainte de a o lua de buci, am ridicat-o peste mine si cu ea incolacita in jurul meu i-am aplicat o ventuza. Cred ca m-a injurat dupa, dar nu ma puteam abtine. Sa lasi omul sa plece cu pula sculata dupa sex, e rusine. Si a propos, nu a vrut sa imi dea nici apa. 

Alis, hai inapoi, sa te iau la..... rost 😈😈😘😘

Hai te am pupat, multumesc si sa vezi ce ti fac eu cand te prind..hmmm :couple

Pana atunci ceva de vara :boobies

A627DA4D-9418-4D76-854C-B440918DEB8C.jpeg

• Like 3
  • Haha 1
  • Inimioara 2
  • Telefon: 0728554873
Postat

Ce obraznica ești, sa trăiești tu 😋👀😂

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 13 minute, izabella2018 a spus:

Ce obraznica ești, sa trăiești tu 😋👀😂

Mi am luat aripi😂 Sa traiesti tu 1000 de ani ca buna esti 😎💪🏽

• Like 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, tyson97 a spus:

Hai te am pupat, multumesc si sa vezi ce ti fac eu cand te prind..hmmm :couple

Pana atunci ceva de vara :boobies

A627DA4D-9418-4D76-854C-B440918DEB8C.jpeg

aoleo cine linge toata aia? 🙂

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 28 minute, mihai_2019 a spus:

aoleo cine linge toata aia? 🙂

Cand ajung la ploiesti, va invit in numar cat mai mare...facem concurs cine castiga are parte de cel mai tare deepthroat !😂😂💪🏽

Postat

Mie poti sa imi faci fara sa ling? 🤣 Nu merge dulce cu dulce 🤫

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 minute, dogeatkitkat a spus:

Mie poti sa imi faci fara sa ling? 🤣 Nu merge dulce cu dulce 🤫

Iti zic eu personal ce ti fac tie😂🥳🥳🥳

Se acreste frisca pana vin la Ploiesti🙄

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 56 minute, ddivinel a spus:

Concurs de lins :)

Te bagi?:boob

Postat
Acum 6 ore, tyson97 a spus:

Te bagi?:boob

Cum as putea sa refuz așa ceva ? ☺️

Postat
Acum 10 ore, tyson97 a spus:

Mi am luat aripi😂 Sa traiesti tu 1000 de ani ca buna esti 😎💪🏽

Asa e la tinerețe maica 😂😂😂😂 

Postat
Acum 15 ore, tyson97 a spus:

Cand ajung la ploiesti, va invit in numar cat mai mare...facem concurs cine castiga are parte de cel mai tare deepthroat !😂😂💪🏽

Hm, promiți să bagi frișcă PESTE TOT? 

Eu am o pasiune deosebită pentru a-mi folosi gura așa că vreau să nu am restricții pe zone și intervale de timp, să mă desfășor ca Armata Roșie. 

• Like 1

Postat

De câștigat câștig sigur, zi tu Aliso 😋

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...