Sari la conținut

Selen (Baby) 0769597615 😍

Vizitator SelenBaby

Postări Recomandate

Vizitator SelenBaby
Reputație: 0
Postat

Program maine :

11:00 - 20:00

Mesaj pe whatsapp.

Selen.

Postat

Dar care-i treaba cu fata asta? E bețivă/alcoolica? Se deogheaza? A fost abuzata sexual și mintal? (Văzusem că cineva scrisese că a avut experiențe și cu orgii 😲). A fost bătuta sau e batuta? Sau?

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:București
Postat
32 minutes ago, Magnificul0 said:

(Văzusem că cineva scrisese că a avut experiențe și cu orgii 😲)

SelenBaby le are pe ale ei. Dar dacă crezi ce scrie imbecilul ăia de @Simipreda91, o să ajungi mai rău ca el. 

• Like 1
Postat
7 hours ago, radu308 said:

Multumim pt recenzie! Pe mine m-ai convins mai ales cu gfe de 11 .Mâine sunt la ea la ușă cu o sticla de votca 

Daca te duci cu o vodca buna, o fuți in cur până te saturi. Doar sa o iei ușor. Cei care au dat la curul ei știu ce zic. E de cursa lunga, au trecut multe ciocane pe acolo.

Și vezi sa nu ramai surprins de pizda, are rulaj mare și a început de la o vârstă fragedă, abuzata de tac-su și de prietenii lui.

• Like 1
  • Minus 2
Postat
2 hours ago, Magnificul0 said:

Dar care-i treaba cu fata asta? E bețivă/alcoolica? Se deogheaza? A fost abuzata sexual și mintal? (Văzusem că cineva scrisese că a avut experiențe și cu orgii 😲). A fost bătuta sau e batuta? Sau?

Salut

Am povestit deja cum și-a pierdut virginitatea, abuzata de tatăl ei.

Individa este ahtiată după bani și nu a avut o copilărie ușoară. Cam mereu a avut probleme de comportament, chiar și la școală a fost un copil problemă

In ultimii ani a devenit dependenta de alcool, a fost internată și pe la psihiatrie, nu dau mai multe detalii pentru că e viața ei și face ce vrea cu ea.

A avut o copilărie grea, cu multe bătăi, părinți de la țară, oameni muncitori dar cu putina carte.

mama ei a parasit-o și a rămas cu tatăl, care atunci când ea a mai crescut, după ce se îmbata "avea bucurie" la ea.

Astăzi puțin, mâine puțin, poimâine mai mult, așa a ajuns sa fie abuzata de tatăl ei care între timp devenise și alcoolic. Un fel de Celentano din Las Fierbinți.

Cu toate că mulți auziseră de cazul ei, totul ca la tara, nimeni nu a făcut nimic și uite așa a ajuns sa fie luata in pula de tatăl ei destul de des 

De aici a rămas cu sechele, va pot spune că este frigida. Presupun că știți ce înseamnă.

Acum câțiva ani a început să bea cu golanii din vecini și nu numai, așa că a ajuns trotineta comunei, după ce se îmbata de nu mai știa de ea o făceau posta.

Ulterior a fugit la oraș ajutata de o fata din vecini care sta tot în București, spre disperarea tatălui ei, care își făcuse un obicei din orgiile la care își invita prietenii și neprietenii. Practic o punea la bătaie pe băutură. 

De aici povestea nu o știu prea bine, de fiecare data când povestește are alt scenariu. Se pare că ar fi fost amanta soțului tipei care a adus o in București și care lipsea mult de acasă - daca este așa - dovedește din nou că este doar o javra ordinara, cum a mai fost de a lungul vieții. 

De acolo știu că a fost dată afară și a locuit prin zona de sud, tot suna să i se aducă lucruri de acasă de la tac-su dar nu a mai ajutat o nimeni. Nu merită.

În ultima vreme tac-su o caută cu disperare, a descoperit printr-un prieten că este prostituată in București. A venit și a luat o de câteva ori "acasă" unde v-am mai zis ce a făcut cu ea: orgii împreună cu ceilalți șantieriști, cu mult alcool. 

Ah, sa nu uit, a fost internată la psihiatrie de câteva ori, are tratament de luat dar nu îl respectă. Nu este de ras, este chiar de plâns, mai ales că în acea perioadă a înțeles că alcoolul ii distruge viața. Că și prostituția, dar altceva nu știe să facă. Degeaba pozeaza in diva pe forum, este o prostituata spartă la vârsta asta, fara studii, fara o calificare, fara o meserie. 

Cam atât am avut sa va spun, ar merita sa dau mai multe din casa despre ea, având în vedere jignirile pe care le aduce, dar mai bine va las pe voi sa o descoperiți, vad că are deja câțiva adepți aici, tăntălăi care pun botul la vrăjeală ei. Vă meritați soarta!!!

• Minus 3
  • Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

Sau ai încercat sa-i fi protector și nu a acceptat ca prea ești înverșunat!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
On 4/12/2022 at 1:20 PM, SelenBaby said:

Cu un prost ca tine, niciodata, bai curva masculina ce esti!

Iesi de aici si mars inapoi la curva de ma-ta, aia POATE iti suporta tie toate frustrarile de baietelul mami si misogin!

Eu nu-s curva de ma-ta sa imi cenzurez in fata ta limbajul!

Da-te dreacu!

💁‍♀️😉🤣

E clar si cu fata asta! 

• Like 1
Vizitator SelenBaby
Postat

Program azi :

11:00 - 20:00

Story :

Am mancat peste cu USTUROI*...dar am apa de gura, sa vad ce pot face pentru voi...stiu ca nu trebuia sa mananc!

(Mi-am mancat pestele, gen.

In cazul meu pestoaica 😂).

Mesaj pe whatsapp pentru programare.

Selen.

Postat
On 4/12/2022 at 1:20 PM, SelenBaby said:

Cu un prost ca tine, niciodata, bai curva masculina ce esti!

Iesi de aici si mars inapoi la curva de ma-ta, aia POATE iti suporta tie toate frustrarile de baietelul mami si misogin!

Eu nu-s curva de ma-ta sa imi cenzurez in fata ta limbajul!

Da-te dreacu!

💁‍♀️😉🤣

Așa face și după ce primește baniiin loc să sugă pula, o molfăie și trage de timp

Așa ajungi sa plătești 300 lei pe o finalizare

Eu va recomand sa mergeți la ea, să faceți coada la ușă și apoi sa veniți să spuneți dacă este adevărat că:

- nu prestează ce promite

- e frigidă

- de la caz la caz o să vedeți că e bețivă (depinde de ora, dar de obicei incepe să bea devreme)

• Minus 1
Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 9 minute, Simipreda91 a spus:

Așa face și după ce primește baniiin loc să sugă pula, o molfăie și trage de timp

Eu va recomand sa mergeți la ea, să faceți coada la ușă și apoi sa veniți să spuneți dacă este adevărat că:

- nu prestează ce promite

- e frigidă

- de la caz la caz o să vedeți că e bețivă (depinde de ora, dar de obicei incepe să bea devreme)

Baga un "poem" si despre ce am scris eu mai sus cu pestele, te rog eu, poti mai mult, azi nu ai inspiratie, te dor degetele?

Vreau sa ma surprinzi, poti mai mult!

Postat
2 minutes ago, SelenBaby said:

Baga un "poem" si despre ce am scris eu mai sus cu pestele, te rog eu, poti mai mult, azi nu ai inspiratie, te dor degetele?

Vreau sa ma surprinzi, poti mai mult!

Hai, baga 2 shot uri de vodca și o să te relaxezi.

Daca apare tac-tu la ușă cu Ion, ce faci? Te întorci la pocraca nebuno. 

• Minus 1
Postat
16 minutes ago, Simipreda91 said:

Deci, tu ești singurul fraier de pe suprafața pământului care a plătit 300 de lei pt o molfăială.... Te-a făcut SelenBaby ca pe pitpalaci! 🤫

Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 1 minut, Simipreda91 a spus:

Hai, baga 2 shot uri de vodca și o să te relaxezi.

Daca apare tac-tu la ușă cu Ion, ce faci? Te întorci la pocraca nebuno. 

Schimba povestea, una mai credibila si mai incitanta. 

Eu ies, ca am treaba, dar tu te rog sa nu cumva sa renunti la mine!

Vreau sa vad ce poti, si stiu ca poti mai mult!

Vreau SCANDAAAL!

Diseara cand intru vreau sa vad cat ai muncit la acest topic in lipsa mea! 😌

Start !!!!!

Vizitator SelenBaby
Postat

Mesaj pe whatsapp pentru programare.

Va astept.

Astazi v-am facut rost si de sampanie 😆.

Selen.

Vizitator SelenBaby
Postat

Cand ii voi vedea banati si pe acesti doi fraieri (obsedati de existenta mea si ora la care ma cac) : Laury si Uritescu, viata mea va fi din nou un "poem" ! 😊 😉

Pana atunci, sa ma lingeti!

Postat
La 10.04.2022 la 14:17, SelenBaby a spus:

20220410_141357.jpg.99c3f00c1c6f4c60180a84156c2be907.jpg20220410_141236.jpg.dfa5244d01334ce26329030ff2e65684.jpg20220410_141515.jpg.ad52b14d29882c9f0f67c9bd97ad0db3.jpg20220410_141537.jpg.bdea1f32c8bc942cf74b6b2724d7b1a1.jpg

Screenshot_20220410-141334_Gallery.jpg

Screenshot_20220410-141445_Gallery.jpg

Screenshot_20220410-141413_Gallery.jpg

Screenshot_20220410-141251_Gallery.jpg

ti am mai spus de cateva ori, ia ti impulamea o lenjerie mai prima asa... tot insisti cu carpele alea de doi lei... am vazut ca ai tot umblat prin lumea asta, chiar nu s a prins nimic de tine? n ai bani de o victoria? ia macar un jolidon, pe bune! cand vad pozele astea nu ca mi moare pula, intra inauntru!

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 5 minute, Stan10 a spus:

ti am mai spus de cateva ori, ia ti impulamea o lenjerie mai prima asa... tot insisti cu carpele alea de doi lei... am vazut ca ai tot umblat prin lumea asta, chiar nu s a prins nimic de tine? n ai bani de o victoria? ia macar un jolidon, pe bune! cand vad pozele astea nu ca mi moare pula, intra inauntru!

Nici nu ma gandesc.

Imi aduci tu cand ma vizitezi. 

Iti moare pula, mori si tu cu ea 🤣🤣🤣.

Iti moare pula de prost ce esti 😂.

Hai ca eu am programari, nu am timp de frustrati.

VREAU SCANDAL!

Eu fac bani, voi imi lasati purici pe topic!

Sa va cumpar o solutie pentru purici...

Hai, start show!

Xoxo.

Vizitator SelenBaby
Postat

Locuri libere :

13:00

15:00

17:00

Mesaj pe whatsapp.

Selen.

Vizitator SelenBaby
Postat

20220414_120700.jpg

20220414_115833.jpg

20220414_115806.jpg

20220414_115742.jpg

Vizitator SelenBaby
Postat
1 oră în urmă, SelenBaby a spus:

Locuri libere :

13:00

15:00

17:00

Mesaj pe whatsapp.

Selen.

Loc liber la 17:00.

Postat
3 hours ago, SelenBaby said:

Cand ii voi vedea banati si pe acesti doi fraieri (obsedati de existenta mea si ora la care ma cac) : Laury si Uritescu, viata mea va fi din nou un "poem" ! 😊 😉

Pana atunci, sa ma lingeti!

Iubire, o să mă autobanez numai după ce bem împreună sticla aia de șampanie "de care ne-ai făcut rost". Sper că faci diferența între șampanie, spumos și spumant 💞

• Haha 2
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Frate @uritescu m-am gandit ca vine Pastele si sa fim baieti buni sa pape si gura lu Selen o vodka. Hai sa o promovam in saptamana mare, ne facem o pomana!

Deci futaciosi, va rugam sa va duceti la Selen si povestiti fara perdea tot ce a fost bun sau rau. Daca veti fi injurati, ii dam cu minus, dar duceti-va. Haideti sa ii dam o sansa la reabilitare! 🥂🥂🥂🥂🥂🥂

• Like 3
  • Minus 1

Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 5 minute, laury a spus:

Frate @uritescu m-am gandit ca vine Pastele si sa fim baieti buni sa pape si gura lu Selen o vodka. Hai sa o promovam in saptamana mare, ne facem o pomana!

Deci futaciosi, va rugam sa va duceti la Selen si povestiti fara perdea tot ce a fost bun sau rau. Daca veti fi injurati, ii dam cu minus, dar duceti-va. Haideti sa ii dam o sansa la reabilitare! 🥂🥂🥂🥂🥂🥂

Du-te ma dracu, de prost.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...